pause från upplysningen

det är alltid lika gött o ta pause från svenskapluggandet. det är så extremt tråkigt med svenska, speciellt när man inte fattar frågorna.. asså fan, prov i det imorgon o jag hajar inte ett dugg. det är liksom inte lugnt. o de e ju sjukt najs att man ska ut o röja stan idag eftersom det är rolands sista dag i funkan!

idag ska annie med ut, får väl se hur det blir ikväll, det verkar så rörigt med blandade känslor och funderingar om vart man ska ta vägen idag. men jag tror det ordnar sig, det blir nog solo funkan ikväll alltså. orkar man åka till benál o partaja?
har förresten fixat grymme presenten till roland, hoppas han blir glad för det. höhö.

träffa amandas föräldrar idag, stensköna people ! han tyvärr inte bekanta mig med dom så mkt men det får väl bli en annan dag ! de skulle nämligen upp till deras hus i torrevieja eller va de nu heter. har hört att det är ett rätt najs place. måste ta o åka dit någon gång, man är ju trotts allt i spanien några månader framöver, höhö.

fick hjälp av mattestugan idag, my private one, danne boy. så snällt av dig daniel så du får en egen rad här alldeles för dig själv.. schysst va =)

nä nu måste jag ringa tillbaka till isabelle, fast innan måste jag ju läsa lite svenska som jag lovade henne, annars fattar hon att jag inte pluggat.. fan. jaja ska kila nu. men vi hörs senare fans, hoho.

PUSS

L


golfklubbor o sånglektioner

stirrar in i garderoben för o bestämma vad jag ska ha på mig imorgon på skolfotot. det är alltid lika hemskt att välja kläder till ett foto som alla elever kommer sitta o analysera en i skolkatalogen i mer än ett år framöver.. det gäller o välja rätt kläder.. o tja, fredrik, amanda o natta vet ju hur det går när jag ska välja kläder.. detta kommer ta tid.

kom precis hem från stan, har varit med mina föräldrar o björqvistarna o käkat på en restaurang som har massa golfklubbor hängades i taket. nämare 5000 var det plus massa golfhandskar och golfbollar över allt. dessutom fick man skriva på väggarna o sånt, det var rätt mysigt o de hade väldigt god mat, go there.  det ligger vid kyrktorget, parallellgata till restauranggatorna ner mot playan..

var på miramar tillsammans med dom också, shoppa lite så där o kolla på kläder till hallowen, hitta dock inget som tilltalade mig så. jättebebis, sexig sjuksköterska, pumpa eller något annat random som i slutendan inte kommer bli något annat än en linn helt rakt upponer, inget märkvärdigt med andra ord... tråk.. det ska bli något extraordinärt, höhö.

hade min första sånglektion, som lärare idag. det var faktiskt kul, tiden gick väldigt fort o vi sjöng massa bra låtar o det lät faktiskt bra. next monday it is new songs and more singin' :D

seb, jag saknar dig något enormt. vill bara åka till usa nu o spendera all min tid med dig. du är min min min. älskar dig <3 even though our circumstances changed, our love still remains.

PUSS

L



woken o en spåradkväll

Ojojojoj, har linn ätit på woken eller har hon ätit på woken? haha o fått tre stycken rabattkort på woken, 9 e sammanlagt!


Oj vad jag älskar att mina föräldrar är här. Har saknat dom så himla mycket. vill umgås mer med dom, jag vill inte gå i skolan nu jag vill bara spendera tid med familjen. Som idag. en mycket skön söndag, lunch vid stranden, glass på baskin o sen hem o sova hos dom i calahonda i en mjuk säng o sen woken, mumma på den alltså !


Gårdagen var totalt flippad. vad hände liksom? okej, för o göra en story kort så åkte vi på efterfest på något ställe called golf någonting? sen blev vi utslängda tack vare vår smarta amanda, sorry. men det var faktiskt pga av dig vi blev utslängda, and i hope you know that o att vi inte är sura på dig anymore. Sedan när vi skulle ta taxi därifrån så var det kaos. Haha. nicole "bröt" armen, alex fatta ingen svenska, amanda storböla, ingen taxi ville ta sex personer, ingen hade pengar varken i plånboken eller på mobilen o vi visste inte var vi var, vi visste inte ens var funkan låg? vi var så körda!
som tur va så hade jag ju bytt nummer med en där på efterfesten som ringde efter några timmar o fråga var jag var o berätta att taxin var där men inte vi o blablabla, iaf så sa han att han skulle sätta sig i bilen o köra hem oss till funkan. Så han åkte ut o leta efter oss där i mörkret, bland åkrar o inga gatulampor. Tillslut ser vi två bila komma åkandes på vägen o vid den tiden så var alla extremt desperata efter skjuts så det blev tummen upp för lift. Självklart saktar båda bilarna in o asså sån sjuk tur vi hade, det var han den killen, han körde hem oss alla till funkan. Vilken jävla tur säger jag bara.
fem svenskar o en spanjor o en mörk engelsman i en lite ful bil med högsta volym med-sån-musik-man-inte-orkar-höra-på-ibland-då-man-mår-dåligt..


vaknar upp idag o känner mig sämre än någonsin o flyger nästan upp o undrar varför fan amanda sover i mitt rum?! Sen började de klarna att ja just det, amanda lovade ju alex att han skulle få sova hos oss för han inte hade några pengar eller någonting o kunde inte ta sig till malaga.. haha amanda ibland ska du nog inte få ha någon talan i vissa avseenden med tanke på att du senast fick dig en "utskällning" av vår kära värdmamma angående om att ha killar på rummet. Höhö.
jag går in o skriker alex??? o kollar upp mot sänge, ingen där?! då sitter han på stolen o lyssnar på amandas ipod o har inte sovit ett piss under natten ! haha, vi hade bett honom att inte gå ut eller ngt, inte ens gå på toa eftersom vi inte hade pratat med charo om att det just nu låg en spanjor i amandas säng.. haha så det första han frågar är; "can i go to the bathroom?" haha no money at all, så han följde med mig o min familj o käka o sen träffa vi andres, fredrik, thomas o isabelle. sedan var det baskin som gällde. hoho, mummsigt värre. o där träffa vi ännu mer folk, självklart.

amandas paranteser kom ju hit idag också, ganska najs. har dock inte hunnit träffa dom ännu, har varit med mina päron hela dagen o knappt varit hemma..

jag orkar inte skriva mer o jag antar att ni inte orkar läsa mer.. så till sist vill jag bara säga att. seb. jag älskar dig. o mamma o pappa jag är superglad över att ni är här så nära mig. o emelie, sofia, nicco, clara, agnes, molly, pauline o alla andra, jag tänker på er o jag älskar er o saknar er något enormt. JAG ÄLSKAR ER <3


25 kg till Linn

nu sitter man här o har precis hängt upp o lagt alla kläder i garderoben o fått allt på plats. Känns skönt. Mor o far kom ju hit idag. Så himla härligt att ha dom här. De hade en hel resväska till mig med saker, 25 kg med en orange lapp på "heavy". Hoho. Sex and the city boxen är på hyllan, väskorna är på hängaren, skorna är snyggt uppraddade och blåvitt-tröjan hänger ståtligt på väggen.

fick en present av mamma o pappa också. Han sa att han tyckte synd om mig att jag inte kunde ta med mig mina högtalare till spain cause they were to big. Så de hade köpt små högtalare med grymt ljud i !! haha så sjukt najs ! fick även massa toblerone, gott o blandat och m&m's, mumma.


Björkqvistarna bor jättefint nu, helt otrolig utsikt över kusten. Högst upp med takterass och sol hela dagen + pool. super najs, synd bara att det är i calahonda, högst upp i bergen.. o tråkigt är att annie inte följde med till funkan idag.. hon skyller på trötthet men egentligen tror jag hon var för bakis.. hoho


det regnar nu igen. heltråkigt.


hits for kids

snart är det dags för mor o far o sätta sig i bilen o köra till landvetter för att sedan ta ett flyg hit till malaga o hämta upp mig på vägen till calahonda. som jag längtar ! kan knappt gå o lägga mig !!

idag har vi spenderat kvällen hemma hos magda, så gulligt de bodde. vi lyssna på hits for kids låtar och lekte med hundarna o tja, som alltid då man har brist på annat; jag har aldrig. sedan fick danney-boy en kick o hoppa i poolen och självklart ville inte fredrik vara sämre ! haha. sen va de time to go o röra sig ner mot stan. amanda.. tja var tog hon vägen? haha hon blev sur för fredrik sprang fram till alla andra o bad oss att stanna o vänta på dom. haha hon lacka ur totalt!! galen kärring det där , höhö.

såg på family guy o grey's igår, som vanligt. stewie: "she needs to get laid, big times" haha jag trillar av stolen av skratt ! haha nä men natta o freddie sov här i natt. o amanda o dom började inte förrän 11, bara jag som börjar 9 varje dag.. så jaa. när jag gick upp där o hade bråttom som fan så säger charo åt mig att "det är en kille här, igen, det är andra gången. jag vill prata med dig o amanda i eftermiddag, blablabla." det visa sig att amanda gick o hade en klump i magen hela dan i skolan haha i onödan !

o nu när jag skulle hem idag. så tänkte jag, eller det var lite löst planerat att bosson o jeppe boy skulle in till stan !! men icke sa nicke. inget calahonda här inte. riktigt illa. så nepp. tråkmånsar. vi som hade bestämt detta !!

På tisdag hörrni då är det hippo som gäller kl 20.00, det är avskedsfest för Roland. kommer ni på någon bra present vi kan ge honom? give me comments, please. måste göra något grymt bra, han som gjort så mkt för oss..
+ att det är halloween fest på fredagen den 31 på hippo, get dressed and get free shots !

har inte pratat med seb på flera dagar nu. det känns hemskt. fast ifs har han väl mkt o göra nu, familjen är ju i staterna o hälsar på honom nu.. hoppas de har det jättekul o får bra väder !

ne ! nu blir det grey's o städning. har inget bättre för mig.

PUSS

älskar dig seb <3

L


finus kanelbullar o te

hej gott folk.
sitter nu här i min säng o mummsar på svenska findus kanelbullar o dricker te. så supergott så ni anar inte !! vilka minnen det väcker om sena uppekvällar bara jag o emelie satt o drack te och åt massa mummsigt. o alla minnen med sebastian då doften av nybakta kanelbullar smyger sig in på natten från pågen mittemot. som jag saknar det.

afroman - because i got high är nog en av de märkligaste låtar jag någonsin hört genom tiderna. haha den är så bra så det är sjukt. när va de man lyssna på denna i smyg för att texten var pinsam? hahah ! galet.

nu är det inte långt till mamma o pappa är här.. jag vet inte hur många gånger jag har sagt att de kommer om vilken dag som helst o att jag saknar de något enormt?

har kollat på några avsnitt av grey's nu, som man gråter. det är helt otroligt. ska ta en pause i film-tittandet nu ett tag o koncentrera mig på pluggandet..

innan jag avslutar detta inlägg så vill jag säga att jag tänker på er där hemma o jag önskar jag kunde komma hem o bara var med er. ska säga till er att allt är väldigt konstigt även här. jag önskar jag kunde vara hos er. jag tänker på er. (F)

sköt om er själva o era nära o kära,

PUSS

L

disney o andra figurer, dvs amanda

Idag har jag o fredrik fan upptäckt två disney-figurer quasimodo och dumbo o amanda. Oj det blev vissa tre. Ligger o kollar på grey's anatomy nu o amanda o fredrik har just nu ockuperat Min säng! Amanda försökte byta sin säng mot min, vilket hon inte lyckades så bra med.

Igår höll jag på o gå på en annan disney figur, Musse, som stod utanför dulces detalles dessutom såg jag i djur-affären en liten matilda. Som tyvärr blev överkörd av matte o husses son., tråkigt värre. Men iaf så såg jag en liten liten vit fransk bulldog med två svarta fläckar på ryggen. Så otroligt likt.. däremot borde ni vet att i djur-affärer här nere i spanien så har de hundarna i glasburar som om de vore fiskar, fast utan vatten så klart. djurplågeri enligt min åsikt..


Idag var det skinande sol och klarblå himmel, helt underbart, så jag spenderade min dag på balkongen insmörjd i min hawaiian tropic, mumma ! man vill ju inte blända mor o far då de kommer hit på besök, höhö.

Även fast solen skiner och det känns som sommar fortfarande så har löven börjat falla till marken. Röda o bruna är dom precis som på hösten. Lite deprimerande att man nästan jämt på morgonen måste ha på sig tjockiströja. Snart kommer mamma o pappa hit med vinterjackor mm ska bli skönt ifs.


Dessutom har johan o persson, två av mina kära vänner hemma i göteborg, tatuerat sig. Fråga inte varför, de vet de nog inte ens själva =) nä men att anta att man tatuerat in tro, hopp och kärlek på underarmen i kinesiska-tecken är väl inget att klandras för, eller?


Nu sitter fredrik o sjunger ABC med anna bok samtidigt som han trycker i sig popcorn som en dåre så det bara trillar ner massa i min säng. Han påstår att popcorn är det goaste han har ätit.

Amanda o fredrik är så rastlösa att de nu konstaterat att jag är hermione,  amanda fick vara malfoy, fast hon bestämde först själv att hon var harry potter tills jag och fredrik ifrågasatte hennes val av namn.. o enligt amandas åsikt så är fredrik hagrid. Snacka om o var helt lost när man börjar ge öknamn till folk o sedan diskutera vem som är vem?! Speciellt då man ser sig själv som den bästa av de alla, hrm, amanda !


har sett på massa grey's nu.ska se ett sista innan jag somnar fastän klockan är massor massor massor. sov inget i går natt heller. alldeles för mycket tankar o hemska bilder. det är nästan som en mardröm. bara att denna mardrömmen är tyvärr sann. R.I.P Jennifer Erlandsson Cooper 91.03.20 - 08.10.18 (F) Vi älskar dig.

Godnatt.

Puss

L

amazing

okej, detta är värt o blogga för. jag kan inget annat än att tycka om detta café mer än någonsin, La Ruta de Kaldi heter det. de serverar sjukt gott te o du kan välja på hur många sorter som helst. den vegetariska smörgåsen är helt amazing och just nu snurrar dancing in the moonlight med Fool's garden, hur bra är inte det liksom?

ME LIKE


La Ruta de Kaldi

hej mina vänner.

först vill jag tillägna en tyst minut för Jennifer, vår älskade vän.
R.I.P Jennifer (F)


-


sitter nu på La Ruta de Kaldi, det nya baskins skulle man väl kunna säga bara att här är mycket mysigare och många fler goda te-sorter. får skriva mer om detta en annan dag. är inte riktigt in the mood for this.

saknar er.

jag önskar jag kunde vara hos er alla nu.

4 dagar kvar till mor o far är här, jag längtar.

PUSS

L

mattefreak !

nu står kanelbullen o käkar upp mina cashewnötter. jäkla matvrak. jaja. sa till henne denna gången o då tog hon två till. unge !

amanda o jag är rastlösa o vi orkar inte plugga mer på matten fastän jag känner att jag kansek kan plugga mer? samtidigt känns det som om jag blir mer o mer förvirrad av alla tal.. äsch. kanske lika bra o gå o nanna kudden o vakna upp pigg som en mört och må prima, eller?

amanda sa just att hon är så rastlös opigg att hon skulle kunna springa 550 varv runt huset. men hon ändra sig till att hon skulle städa badrummet kliniskt rent. goodie ! jag vill inte se mer tops i handfatet !

nu är det nedräkning som gäller; 6 dagar kvar tills mor o far är här, o annie o päronen björkqvist.

inte en lugn dag nu förräns onsdag tror jag.. asså fan. två prov nu och sen måste jag läsa ut den dära boken. sjukt. gjort spanska idag också, i know, im such a nerd. sorry.

prata med min älskling idag på andra sidan jorden.. de första jag fick höra var att han åkt in på akuten o grejer.. men nu är allt bra tror jag iaf.  så gott o höra.. saknar honom så himla mycket. vill bara åka till staterna o krama om honom nu. jaja bara någon månad kvar o några veckor.. nedräkning snart..

ska plugga matte med oskar över telefon nu.

natti på er !!

PUSS


helgen

Okej eftersom internet inte funkar nu så måste jag skriva i word.. så detta kommer antagligen vara uppdaterat fel dag. Hoho..

alldeles nyss när jag var på toa o borsta tänderna o skulle spola ner alla pads i toan så slutade de inte rinna vatten i toan ni vet.. så jag lyfte på den dära mojjen så att de skulle sluta vilket de gjorde. Men så fort jag släppte den så rann det ännu mer vatten, självklart skulle hela grejen paja o det var fan när att det hade blivit översvämning ! HAHA asså shit, sånt händer bara inte klockan 6 på morgonen. Det är inte lugnt. Asså höll på o få panik. o inte nog med det. då jag väl var på toan så ringer det på mobilen, högt som fan, som ligger inne i mitt rum. Så jag får rusa dit, svara i telefon o självklart var det bara nicole som skulle fråga om jag kom hem? Haha hon såg väl att jag gick in igenom porten? Haha, lagom nyktert där hörru ! anyways så var denna kvällen på väg o sluta riktigt riktigt illa ! men icke sa nicke!

det var en ganska lam kväll ikväll. Helt okej liksom , men det kunde varit lite roligare.. o varje gång då jag är med mina gentlemän som släpper av mig på vägen hem så slutar alltid kvällen sent.. konstigt nog. De som bor "längst bort" åker sist från funkan. Haha galet värre.

nästa helg blir det benálmadena, jag lovar. Eller ja, jag vill lova.. men om de kmr något annat i vägen så ja.. men fredag iaf hörrni, boka in det, fredag den 24 okt blir det benál, vale?

Jaja imorgon ska jag köra stenhårt på o plugga asså, måste verkligen kunna matten. Dessutom har jag ju prov i engelska också, o nej satans den dära boken också, candide.. lite för mycket tror jag nog.

förresten så var nerja-besöket helt okej. Men hela dagen var totalkass. Nerja var jättefint med utsikten o sånt men grottorna var ju brutala, asså, om ni har höjdskräck - absolute no no no på den. Det var rätt läskigt o så men samtidigt jävligt fräckt ! sen var vi i några andra små ställen, eller ah, ett ställe till som var dötrist ! asså två timmar utan att göra någonting. Kolla på utsikten i två himla timmar? Om man seriöst gjorde det, då kan man ju inte vara riktigt frisk? Det är liksom inte okej..

Joo, på middagen idag när jag, amanda o laura käka så kommer amanda med världens roligaste kommentar vid ett helt galet tillfälle: "asså, laura har typ större tuttar än vad jag har?!" o så de dära sneglande ögonen o en lite besviken men avundsjuk-min. haha jag trodde jag skulle dö av skratt. o speciellt då laura frågar vad det är som är så roligt o då hon senare börjar säga "cristall" vilket fredrik lärde henne.. (cristall var inte cristall från början, det var något mycket hemskare som jag tyvärr inte kan med o skriva på bloggen så här offentligt. Det roliga är att ordet cristall låter inte ens som det ordet på svenska?!)

noo, time to go to sleep now.

jag älskar dig seb.

PUSS

L

ps. tro fan inte att kvällen sabbades ändå. Jag skulle precis lägga in fotona från kameran o då kommer det upp en liten ruta som säger "formatera om xDrive" o sen en ful liten varningstext som säger "all data kommer raderas från denna disk" asså jävla helvete !! alla bilder från woken o kvällens bravader är nu puttsväck - BORTA ! så. sorry guys.. men lägg upp bilder eller skicka de till mig !! ds.


kortspel och buffé

Nu nu har jag precis lärt min värd-syster att spela svenska kortspel som stress och dam, haha så roligt. Hon är smart asså, den tjejen förstå att kortspel inte går ut på att vinna, utan att ha kul! Haha, tur att jag är dålig förlorare så att hon kan låta mig vinna hela tiden !! mohaha


Idag har vi ätit buffé för 13 e, ät så mycket du vill, dyrt i know. Men asså sjukt gott, det var allt från sushi till kinesiskmat som anka o grodlår mm men även kyckling o sånt. Hur gott som helst. Notan gick på 209 e totalt för 13 pers. haha fredrik tyckte bryléepuddingen var så god att han var tvungen o spy i restaurangens skeva servetter haha. han fick ett sådant skrattanfall att han inte hann till toan, det bästa i det hela var att han inte sa något förrän de flesta hade ätit upp och magda insåg att det låg en servett bredvid henne med spya.. hoho, äckligt värre !! o genom glasfönstret såg man en amanda hänga över räcket enbart för att kunna trycka i sig mer mat. Haha, eller hur var det egentligen amanda? O jo, fredrik tyckte att buffén var så dyr att han var tvungen att ta den "dyraste" såsen på hans wok, oyster-sause.. öhh, jaa, det var dyrt men det var fortfarande ät så mycket du vill. Jag tror oskar åt mer än tio tallrikar, killen blev fan aldrig mätt?!
det bästa av allt var ju att de fanns efterrätt också, haha, så mumsigt !!


Ska sätta mig o kolla lite på matten innan jag går o lägger mig.. ska till nerja imorgon ju.. kolla grottorna o åka buss. Det är väl det som är mest najs skulle jag tro.. tur att vi inte ska åka förrän kl 10.


Mitt öga mår bra nu också.. eller jag tror det. det ser bra ut iaf o jag har inte ont längre o det är inte uppsvullet som en bulle längre!


Hörrni, jag har fått ett täcke!! Upptäckte imorse när jag vakna att jag hörde folk väldigt tydligt utifrån.. inte konstigt - fönstret hade varit öppet hela natten o alla de andra dagarna o nätterna då jag hållt på o frysa ihjäl som en liten apa..


Somsagt imorgon bär det av till nerja.. ska man ut imorgon? blir det benál imon? Det är ju trotts allt matte prov på måndag morgon.. som jag inte kan tillräckligt bra för att uppnå ett högt betyg.. måste verkligen plugga på det här asså. Konsigt nog så är det faktiskt mycket mycket enklare med matte c nu än b-kursen. Kanske beror på att jag lagt ner mycket mer tid och energi på c-kursen, o dels för att det är roligare matte. Jag vet jag är konstig :)


Nu är det bara en vecka kvar tills mamma o pappa är här.. som jag längtar.. längtar till att få träffa seb också.. känns som en evighet nu. Saknar honom något så enormt. Älskar dig seb.


Natti på er pojkar o flickor


Time to go to sleep,


PUSS


L


opepp

okej, igår uppstod det vanliga problemet.. internet paja o inte vilken tidpunk som helst utan precis då jag skrivit klart hela blogginlägget o det var på väg o uppdateras.. självklar så blev det inte uppdaterat.. så då bröt jag ihop totalt och struntade i att berätta om gårdagens härligheter..
fast jag tänkte vara snäll o berätta om det idag istället eftersom min dag idag inte har varit den roligaste i mitt liv.

först vill jag börja o säga att tacokvällen var mycket lyckad. så superduper gott det var !! jag skulle inte banga om det skulle bli en tacokväll igen asså ! dessutom tror jag att musikquizen var mycket uppskattad från många olika håll o kanter. mest engagerad var vår kära denniz som ivrigt efter tävlingen norpade åt sig deras poängpapper och kontrollräknade för hans lag.. för säkerhetsskull.. jag menar vi kunde ju ha räknat fel, right? hoho.

min kära far kom med en tråkig nyhet igår också.. han sålde mammsens bil häromdagen.. vilket är min övningskörningsbil.. manuell o allt.. nu påstår han att jag ska sitta o bråka med trafikskolelärarna tills jag klarar körkoret.. asså vad tänkte han med?? jag vet iaf vad jag tänkte göra; åka hem på påsklovet o göra allt samtidigt och sedan var det klart?! men jahapp, nehepp.. de tankarna är som utsuddade nu.. tack pappa !

o häromdagen kom jag o tänka på agnes.. vår lilla agnes.. okej, förlåt hörru men jag saknar dig tjejen!! var tog du vägen liksom, asså jag vet du är i france, jag är inte dum. men asså.. vad hände med dig, vad gör du? lever du ens? asså om du läser detta vilket jag hoppas o antar att du gör, berätta om ditt liv på rivieran o hur det är att bli uppläxad i en fransk skola! vill bara berätta för dig att jag har det superbra här, så slappt och så skönt klimat. haha, oerhört trivsamt här nere !
jag saknar dig agnes!

i helgen ska vi åka till nerja, staden med de berömda grottorna.. kan se om det är något att ha i så fall kan vi åka dit när ni kommer, mor o far..

känner mig lite dålig för tillfället.. inte dålig på något sjukligt sätt.. utan mer för att jag inte har tränat denna veckan.. har dock haft mycke att göra plus att jag i tisdags knappt kunde sova pga den hemska huvudvärk som infektionen i ögat gav mig. o idag tränar jag inte pga av alla de läxor jag har nu.. asså det är sjukt egentligen de kommande två veckorna inkluderar sammanlagt fyra prov.. this is killing me ! men iaf, måste plugga inför de proven och sen måste jag plugga massa andra saker som inlämningar och läxor mm.  helt galet.. har träning imorgon också tror jag ska gå.. om jag hinner med lite matte och engelska o känner att jag kan det hyffsat. annars blir det plugg som gället.. i know its friday night.. men ah, vi funderade på o ha en filmkväll ändå...blir den av?

men ändå så känner jag mig inte bra.. jag sover nog för lite.. måste se till o komma iform igen, det känns tugnt det här att inte på måndagar o torsdagar inte har någon ordentlig lunch för att man vill lära sig mer.. jaja.. just hold on, i can make it !

Väntar bara på helg o ledighet nu. skönt skönt skönt. blir det benál i helgen eller inte? matteprov på måndag morgon, överväger?

jaja, ska återgå till plugg ett litet tag till sen ska jag hoppa ner i sängen. såg att jag fått ett täcke idag.. sjuuuuuuuukt härligt. som jag längtat.. det är fan iskallt på natten här !

Puss o kram på er,

L


tacokväll

nu väntar man spänt inför en tacokväll i skolan. har suttit o pluggat hela dagen, konstigt nog så har matte c gått bättre än b. tyvärr har jag matte b prov nästa vecka.. känns så där asså.. slutade egentligen tolv idag men va gör man inte för en tacokväll vid 19?! haha. har engelska prov nästa vecka också måste plugga inför det också.. helgen kommer bli seg. o på tal om alla dessa prov så fick jag tillbaka mitt fek a prov idag, mycket nöjd :)

funderade ju på o åka till sofia o hälsa på o barcelona.. men jag har inte hittat någon billig o bra resa för att göra en sådan trip. lite tråkigt, men jag ska leta vidare. kanske över helgen? måste dock se om jag har råd.. min ekonomi denna månaden håller inte riktigt. tur att mor o far kommer i slutet av månaden !

så skönt att paranteserna kommer hit. hade sånt samtal med den nya kuratorn idag, sånt som alla ska ha bara sån där check om hur man trivs osv. så ni behöver inte vara oroliga för att jag är deprimerad har blivit slagen eller inte äter något i skolan. jag mår perfa! men iaf så visade det sig att hon har en lägenhet där i det lägenhetshuset som vi ska bo i, i två veckor ! hon berätta att poolen är uppvärmd året om.. såå underbart !!

uppdatering om ögat: ögat mår okej. bättre iaf, det kunde varit ännu bättre o ännu finare.. hoppas fan att vi inte ska ta skolkort imorgon (torsdag).. i så fall bangar jag totalt.. så får de klippa in mig eller något..

jaja, kanske uppdaterar senare ikväll om jag inte är alldeles för trött efter tacoätandet !!

PUSS

L


tråkigt med plugg

sitter nu här med svullet öga. ser inte riktigt klokt ut?! det gör ont som fan och ser ut som jag fått en smäll eller något. tränade inte idag. hade för hemsk huvudvärk.. i know.. det är illa men asså.. the eye is killing me !

jag har så himla tråkigt.. jag kan bara sitta o stirra på lappen som jag skrivit upp alla läxor o provdagar osv. den är deprimerande. på måndag har jag matte b prov. helt ok. o på tisdagen har jag engelska b prov. denna o nästa vecka är körd för min del. tur att mamma o pappa inte är här nu..

ludwig du vågar visst bo med emelie. och emelie du har visst tid o pengar att åka ner hit o hälsa på lilla linn i funkan. let me deal with the apartment ! raggade upp johanna nu, ifs så skrev hon inget men hon är alltid på, jag menar det är ju trotts allt mig ni ska hälsa på, höhöh..

jaja, nu är det nannadags för mig.

ser fan inte riktigt klok ut med detta bull-ögat !
skit också!
det bästa var ju ändå att man idag fick reda på att skolfotona börjar på tisdag, jippi ! linn hoppar o studsar av glädje... not !! hoppas fan att jag inte har ett stort jävla infekterat öga by then !! annars bangar jag totalt o va med!

sköt om er, skaffa inte ögoninflammation!

PUSS

L


dyngsur i funkan

ännu en regning dag i funkan... idag då jag klev utanför porten så spöregnade det o åskade som bara den ! kändes lite galet hemskt då jag gick förbi en moped som var intäckt bland grenar... tittade upp på trädet och troligt nog så hade det väl antagligen blixtrat rätt ner i trädet.. de hängde även en gren lite högre upp... sjukt..
jag säger bara, tur att jag gick i mina plastskor som tål vatten o att jag tog med mig extra skor. jag är också väldigt glad över att jag köpte ett paraply förra gången det rann floder här på gatorna.

kan ge er info om att mitt öga är dubbelt så svullet idag. extremt hemskt, dessutom gör det ondare än någonsin plus att det är rött.. skolsyster sa att det var en "liten" infektion o att apoteket skulle ha en bra salva för det.. som jag ska ta inne i ögat, under ögonlocken.. hur fan ska det här gå??

försökte söka på tågresor till barcelona nyss. det gick inte så bra, fick ingen vidare hjälp från pelle! anledningen till att jag ska dit är för att min kära sofia är där o besöker staden. som jag saknar henne.

Nepp, får kolla vidare på resor till barcelona senare, isabelle kom hit för andra gången o ville gå o käka. så..

Sköt om er,
Puss

L


still a bulle i ögat !

sitter nu här.. stentrött egentligen men kan inte sova... nu kan du få mig så lätt med håkan snurrar i mina högtalare o påminner om de goa tiderna hemma i göteborg. som jag saknar alla.. mindre än två veckor kvar nu tills jag får träffa några av de jag saknar iaf...

jag kan ju ge er en update på att ögat är idag tvättat med saltlösning, men nepp, ingen förändring..

ska bara berätta att jag aldrig uppskattat serien Grey's Anatomy. men idag har jag bara legat hemma i sängen o kollat på det.. hur skönt som helst.. det är riktigt bra faktiskt..

sofia kommer till spanien imorgon? why is this? någon som vet var hon ska?

jag har ont i ögat.

jag saknar seb.

natti på er.

PUSS

"are you hungry?"

okej.. nu har jag ändå fått sova åtta timmar. skönt men är hur sliten som helst. gårdagen var lugn fast ändå inte..

vale. min söndag såg ut som en söndag borde göra plus att vi gick ut. vi satt på baskins som vanligt sen gick jag nicole o jeanette hem till nicole o fällde några tårar till de sista avsnitten på sex and the city, som jag saknar det! sen var klockan redan åtta o det var dags o pallra sig hem för middag.
vi hade bestämt att vi skulle ta en senare kväll denna söndagen o inte gå ut förrän halv 12. vilket vi inte kunde hålla utan vi sågs vid halv 11 istället. fast då satt vi på bk ett tag för o vänta in jeanette som inte ens hade gått in i duschen vid halv. iaf så satt en lagom pepp nicole och en superpepp linn o grymt goa soffor o bara satt o snacka, vilket var gött.
vid halv 12, som vi sa, så drog vi oss ner till hippo där det satt lite folk.
när jag väl var på min första så mådde jag inte bra. måste varit för gårdagen, hur knepigt som helst. jag som trodde att jag hade kommit ifrån allt den jobbiga bakis-grejen. men icke. gick o köpte en kebab pollo, vilket översatt till er som inte förstår, är: kyckling kebab.. mmm, så gott !
mådde otroligt mycket bättre efter det men tog det ändå himlans lugnt. var trött som en liten linn. men iaf så bar det vidare till champagnebaren då.. som tyvärr var stängd. så det blev old town. där vi almost got our ass kicked. haha nä men vi blev lurade, bartendern var ju helt körd. först hade vi inte betalat för vissa drinkar, sen hade vi köpt fler drinkar som vi inte ens hade beställt, sen hade vi ändå inte betalat för drinkarna, enligt honom. sen förväntar sig killen att vi ska ha jämna pengar? det är väl för fan (ursäkta språket) hans problem om han inte har någon växel? de är ju han som jobbar där? pucko-bartender. Tack vare oscar så gick det hyffsat bra, tack för att du tog tag i det hörru, jag tror alla är väldigt tacksamma.
anyways, väl på old town tappade vi lite folk allt eftersom.. tills roland skriker, the hippo bar is open !! så då stack vi ett gäng tillbaka dit. det börjar på hippo och slutar på hippo? Nepp, tyvärr. det gjorde inte det fastän klockan var runt fyra på morgonen.
helt plötsligt fick alla för sig att gå till mai thai, vilket vi också gjorde kring halv 6 på morgonen. men då ville de att vårt sällskap på mer än 12 pers skulle betala 10e var för inträde... Är de blåsta i hela huvudet? klockan halv 6 vill dom att alla vi ska betala 10e var då de bara har öppet i 30 min till? korkade vakter!
så vi drog vidare, bortåt, in mot stan typ i hopp om att något annat skulle vara öppet. men neej. inte ett skit var öppet så det slutade med att vi satte oss på trottoaren, inte utan för fp, utan denna gång utanför london pub. o där hände oss det konstigaste någonsin som jag någonsin varit med om i funkan?!
en liten bil stannade upp snett framför oss. sedan körde den o parkera. inte av sig själv så klart. ur kliver en man, pretty old i believe. det första han frågar oss då han kliver ur bilen är; are you hungry? ingen uppfattar vad han snackar om förrän han öppnar bagageluckan då verkligen alla springer dit och trängs för att få se vad han gömmer i bilen. han ger folk vita, fräscha baugetter. helknepigt..
asså detta var bara början.. helt sjukt. efter ett tag gav han oss en påse med något i som liknade en coca-cola flaska, vilket det var och alla började norpa åt sig av de fyra plast glas som fanns. inte nog med det, han gav oss en helt oöppnad  liter av sangria, en hel "sopsäck" med bröd o sen bar han på några dikter varav marius fick den ena. sedan delade han ut saker till folk, typ en parfym, som dock var använd o det var bara lite kvar. sedan gav han ett glasögonfodral till någon. killen var störtskön! sedan ville hade ge oss sevenup o massa saker. o sist min inte minst så ville han visa gamla foton från chile, sånna riktigt gamla foton som var bruna. o sen spela han massa hög musik för oss från bilen.
totalgo ! haha, dock såg han ut som bilbo, lite mer propert klädd. men ändå. jag o bosson bara satt o vänta på att någon hemskt skulle hända. jag menar, vem fasen går upp klockan halv 6 på morgonen för att dela ut bröd o dricka till folk o visar bilder? var killen skum?
då han tog ut en liten väska gissade vi kvickt på att han hade ett vapen där i. jag menar, nu när han hade gett oss mat, bekantat sig med oss, time to kill? hohoh.
men detta är faktiskt sant. hela allt det här är extremt sant ! inget ljug. bara sanning !
det tråkigaste med det hela var att folk (de fulla folket) var inte så tacksamma. de spillde ut dricka på marken o de kastade bröd på varandra?! jag tyckte iaf synd om lille bilbo.

senare då han hade gett sig iväg så tappade vi också folk, hela amandas kompis gäng drog hem, vilket vi också var på väg att göra. så vi stod utanför marius ett bra tag och försökte lära oa, eller vad han nu kallades, att göra isprinsesse-piruetter och lyft mm. haha det gick väl helt ok. lite bugg blev det med.. dock var det inte lika roligt då marius skulle sätta sig på bänken, missbedömde totalt var den stod. visst så såg det väl lite märkligt ut från oss andras synvinkel. men han börjad blöda rejält på armen.. stackaren. hoppas han överlevde tills idag!
jaja, när killarna väl började tala om efterfest så lät det intressant. till en början.. tills de sa att de antingen skulle bli i benál eller typ i calahonda.. vilket väljer man liksom? haha, jag o sofia valde inte något av dera, vi pallra oss hem vid sju tiden på morgonen. var inte hemma förrän halv åtta. helt illa !! sov dock ganska gott o ganska länge.

men inte nog med allt detta så har jag typ infektion i ögat. jag trodde det var en vagel men nepp. ögat är totalsvullet.. ser ut som jag fått en bulle i ögat. hoho. väntar tills imorgon o frågar skolsyster vad jag kan göra åt det. ska nog fixa lite koksalt också o sköja det med. sen är det dags för mig att plugga. om jag nu kan det, jag menar om jag nu kan se något med mitt feting öga. det ser ju inte gött ut, men det ser inte så hemskt ut, det skulle kunna tolkas som jag fått en blåtira utan det blåa kring ögat. hihi.

oj, jag glömde ju skriva att anledningen till att vi gick ut igår var för att det var spaniens nationaldag igår, en av de två dagarna. o eftersom denna dag låg på en helgdag så var de tvugna att göra måndagen (idag) till en ledig dag. vilket är sjukt skönt! så mamma o pappa. jag går vanligtvis inte ut på söndagar!

jo, jag vill tillägna en liten rad åt min kära natalie också <3.

Sköt om er!

PUSS

L


bakis på baskins, igen

amanda vaknar upp i sitt bakistillstånd, in desperate need of you-know-what, vilket är normalt en söndag. på väg till baskins stannar hon upp mitt på gatan o säger i chock "Linn!!" (gissa vad)

sitter nu här, ännu en gång på baskins, cafe con leche o glass, kan det bli bättre, ja de kan det faktiskt. solen skiner o det är varmt !!

jag är verkligen out of words idag. skriver ikväll.

PUSS

L


en (bra) lördag?

ja, en bra lördag om ni frågar mig.
men hörrni, först o främst innan jag börjar skriva på riktigt så måste jag tacka så hemskt mkt för skjutsen killar; bosson, jesper o marius. eftersom vissa, nämner inga namn (amanda) gick hem utan mig utan o höra av sig eller något.. hrm..
thx you guys !

som ni märker på uppdateringen på bloggen så blev det en hyffsat sen kväll ikväll. hade kul iaf. jag o fredrik skåla på rätt bra där ett tag tills han försvann o hittades sedan i soffan på hippo. hoho. jobbigt värre där. våra "skål-för-allt" slutade bra för vissa med sämre för andra.
ohooja, champagnebaren hade öppet idag, men vilka var där? typ ingen? gick dit en liten svänge med jokkmokk, men sedan drog vi vidare. blev ett snabbt stopp på old town där det ändå blev skumpa. gottigt värre.

snart slut på ferian.. vad ska man ha för sig då? en vanlig kväll vilket inkluderar hippo kanske champagnebaren, några snabba vändor på shotbaren o sen slutar det hela utanför foreplay? njae. kanske inte..

måste dessutom tillägna ett litet stycke åt vår kära spanjor alex som fyllde stort idag. dock fick han lite för många födelsedagspresenter av alldeles för många.. generöst, men övergeneröst. stackaren. vi tycker om dig ändå. tur att du har en sån bra vän som andres som tar hand om dig. om du läser detta andres, översätt detta till honom !!

som sagt, idag var det lördag och det märktes. folk var först sjukt otaggade, men kvällen blev pepp ändå !!

Sverige spela lika mot portugal idag.. ganska illa. såg inte matchen tyvärr, men folk sa att den inte var något vidare ändå. hörde att zlatan drog på sig ett gult o får inte spela nästa?! ganska illa.. hörde dessutom att han hade kaptensbindeln idag, bra eller dåligt? jaja, illa med 0-0 iaf.

nä nu är klockan snart sex, dags att nanna kudden.. kuddarna som det är nu för tiden.

mamma o pappa, jag saknar er!

PUSS

L


glädje för mina 10 e

mina 10 e är återfunna, jippiee !!

idag har det varit lugnt, nästan lite för lugnt kanske? däremot har det inte varit lika lugnt på väderfronten, typ storm ute. haha, liten linn blåser bort, jamenvisst. det har regnat lite idag också, så sjukt tråkigt.. men men de hindrade inte oss från att göra vår dagliga runda först till hippo o sedan vidare till champagnebaren som idag hade öppet. mumma så gott.. sedan bar det av till ferian, i blåsten. där det inte var lika roligt.. så vi gick hemåt.. tidig kväll som sagt, en lugn o tidig kväll. gott. men imorgon är det lördag o dessutom är det då time att sjunga happy birthday, igen. men denna gången för alex, vår kära spanska vän som fyller 18 hela år :) så imorgon kör vi på stort.. måste hitta på något bra till alex, har ni någon idé?

idag hela dagen, har jag iprincip sovit. jag försökte plugga, vilket inte gick så jättebra eftersom jag låg i sängen o ansträngde mig jäkligt mycket, not. iaf. somnade hela tiden. men sedan när jag väl vaknade så var det dags att byta om för träning. när jag väl satt där med kläderna på o inte hade hört något från någon i laget om att dom skulle träna blev jag osäker på om någon ens skulle gå, så jag slog en pling till folket o hörde runt. men nej, varken jossan, matilda eller nicole ville/orkade träna.. väldigt mkt pga vädret... däremot var tonta mer taggad på träning än dom. men det sluta med att hon drog slutsatsen att det säkert inte var någon träning för att det blåste för mkt.. haha, jaja. vilket fotbollslag alltså.. ingen har ju dött av lite vindpustar !

så nej, ingen träning, tidig utgång o tidig hemkomst.

satt o kolla på aftonbladet idag. rubriker som "läkare sökte på wikipedia" o "Ronaldos hemska uppväxt" dök upp. ibland undrar man ju liksom hur folk tänker?!

fick höra en mindre rolig sak idag.. sebastian åker till england för o fira jul med släkten precis den dagen jag kommer hem till göteborg.. så typiskt.. jag som hade hoppats på att få träffa honom lite innan han skulle kila iväg till släkten. jaja. inte mkt o göra åt. tråkigt.. lite depp faktiskt, men jag älskar honom ändå, får ju träffa honom två veckor av de tre jag är hemma <3

imorgon bär det av för johan o gänget till alanya, igen. hoppas ni får det kul you guys, miss you a lot.

o imorgon hörrni, så är det bara två veckor kvar till mor o far kommer hit o intar spanien. ska bli skönt o få träffa dom igen. gött också att annie kommer hit o joinar oss på helgen där, ska fixa så du kan bo här annie, det är nog inga problem!

nä, nu blir det lite family guy (som jag sett några gånger för mkt nu så jag kan alla lines utantill) o lite gifflar, sen blir det nanna kuddarna. har ju två nu, höhö

natti på er,

s <3

PUSS

L


10 e spårlöst försvunna

nu är man hemma, tidig kväll ikväll.. skönt det också faktiskt. gifflarna bara skrek efter mig, jag hörde det enda ner till stan. mm, mumma va gott det är med gifflar.
idag låg jag o sov i tre o en halv timma, så himla skönt. jag missade att det regnade riktigt rejält haha, grymt gött. sov som en stock till klockan åtta på kvällen. försov mig även imorse... lite illa. missa dock bara en lektion som inte var superviktig enligt läraren. haha. jaja
annars idag har varit en lugn dag. somnade till family guy, som vanligt. fy så bra det är !
en sak som är väldigt tragisk, är att de har börjat med julskyltningen, men bara i en av affärerna.?! jag menar, frågan är va dom tänkte med när de börjar skylta med julsaker nu i oktober, då svenskarna fortfarande går med shorts o korta klänningar?!

som ni säkert vet vid det här laget är det ju feria. på ferian är det nu massa karuseller o sånt. helt sjuka sådana. vi stod uppe på takterassen, i den lägenheten som amandas kompisar bor i nu, o så såg vi "bollen" det är en boll som man sitter i jag tror det är typ två eller fyra personer eller något sånt. o så sitter den fast i två pelare o så skjuts den upp o snurrar runt o massa saker. så extremt läskigt! inga karuseller för min del på denna ferian asså, känns inte toppensäkert.. btw, amandas kompisars lägenhet som dom har hyrt är grymt fin. förfesta där idag, högtalarna var inte de bästa o ölspelet gick inte så bra efter några dåliga försök, hoho. tappa dessutom bort mina tio euro där... totalt borta, putts väck.. lite illa.. hade inga pengar sen då vi skulle ut. lite depp asså.

jaja, inte mycket o göra åt. ska dit o leta imorgon tänkte jag. det var så himla stökigt då vi lämna lägenheten.. amanda o dom hade till o med haft extra kul inne på toan då det körde vatten-party. haha. blött över allt..

förresten, fick tillbaka mitt spanska prov idag, gick super bra. inte alla rätt dock, men ett mvg var det iaf :) 

imorgon ska jag bara slappa o skriva den låånga listan till mor o far på allt de ska ta med sig ner till mig.. kanske plugga också, jag borde det.. skit också, nä, nu är klockan mycket. träning imorgon också, attans. fredagkväll - träning klockan 21, jaja det är bara o bita ihop.

hörs imorgon filuringar,

PUSS

L


tv, dagens tragedi

hej på er,
ville bara skriva ett inlägg till tack vare spansk-tv som jag just nu sitter o kollar på. alla vet ju att på kanal tre hemma i sverige så visas det ett program från usa som heter extreme homemakeover o hur sorgligt o hemskt folk bor o hur ett designerteam kommer dit o gör allt gratis till dom hur fint som helst. till o med extremt fint.. exakt, observera ordet exakt ett sådant program finns här i españa! "move that bus" har de tagit o säger det på spanska, programledaren i det spanska programmet ser ut som en spansk variant av killen i ehm, lika muskulös, lika galen o skriver lika mycket. alla andra designers är liksom dom också kopierade in i spansk tv. det är sjukt, en blond kvinna, o en mörkhårig kvinna och en man som är mer åt bög-hållet o alla tre gråter i kapp då de får se videon som familjen skickat då de ansökt om hjälp från just detta hus-team. asså, det är ju nästan tragiskt det här med tv program, gran hermano finns här också, big brother som det heter på engelska, visades även i sverige. de har väl lagt ner det nu för gott i believe. men asså spanska bb är ju sorgligare än någonsin, de har slängt in lite folk på måfå, inte så där, blonda bimbos med stora tuttar och muskelknuttar som tränar 24/7 o är fåfänga som aldrig någonsin. utan här på gh är det en gammal kärring (ursäkta ordvalet), en dvärg, en, typ, kostym-kille, muskelknutte, nörd, en tokig kvinna som aldrig kan hålla käft, en bög, en studerande, en rockare eller liknande o typ en modell eller något. sen är det några till som inte utmärkte sig så himla mycket under det första och sista programmet jag såg o kommer att se. min värdfamilj sitter o kollar på det seriöst, haha det är sjukt. fast det är ändå sjukt, o till o med tragiskt att jag, har koll på detta, det är nästan pinsamt. måste sluta se på tv, iaf  på sånna här skit saker?!


det är lika bra o hålla sig till family guy avsnitten, de är underhållande och givande, höhö.. jaha, nu dog internet också, så nu skriver jag i ett word-dokument så får jag väl klippa in det. asså detta är ju värdelöst!

har ätit massa gifflar o bilar nu, känner mig lika rund o god som en köttbulle, mumma. Ska dock sova nu för klockan är mkt. Dessutom vill jag bara påpeka att ni ska läsa donnernytt.blogg.se den kanske är lite underhållande (eller väldigt omtalade) för er donner-människor där hemma i det kalla.. ge mig mer updates hemifrån, me likey!


God natt på er folket,


L


plaza mayor o ikea

Internetuppkopplingarna här nere i spanien är inge vidare bra asså. Igår funka de suveränt idag är det totalkass, det suger. Försökte föra en vettig konversation med mor o far på skype förut, men hörde bara att de hade varit på ikea idag o köpt något trevligt.. likså har jag, var där idag med fredrik, alex, jeanette o isabelle. Köpte en kudde o örngott till den sjukt najs, får ju allt blod upp till hjärnan då jag sover o vaknar med världens huvudvärk everyday, vilket inte är supergött. Köpte även massa gifflar o ahlgrens bilar, gottigt värre!
sedan besökte vi det nya köpcentret plaza mayor som var väldigt fräscht o hade ganska många roliga butiker man kunde gå in i. tråkigt värre var det när man tagit sig halvvägs genom shoppingcentret då man inte hade ett öre kvar i fickan.. men mynten räckte till lite kaffe o glass, de var mumma !

på mattestugan idag, som alla andra gånger på mattestugan, sitter jag jämt i biblioteket, sjuktskönt. Har min egen lilla mattestuga med daniel som bara så där ibland "råkar" stöta till mig så pennan åker över halva pappret och täcker hela min uträkning..! förresten så gick det superbra idag på matte c, kändes som om jag hängde med i svängarna. Ska faktiskt sätta mig o göra lite uppgifter o se om jag verkligen kommer ihåg allt det dära med alla potenslagar, exponentialfunktioner o logaritmer.. så daniel, logga in på msn, för jag kan nog behöva någon som förklara lite, hoho.

Snart ledig igen, snart långhelg, vilket känns extremt skönt. Frågan är bara hur mkt man orkar va ute i helgen.. det är ju trotts allt feria här, orkar man verkligen torsdag, fredag lördag o ev. söndag? Livet är tufft.


Nepp, nu får det var nog. Ska försöka korta ner mina blogginlägg så alla, även marcus hemma i kalla sverige orkar ta sig igenom hela.


PUSS


L


jaa, internet !

nu är internet igång igen o självklart är jag överlycklig o känner att ett inlägg till är ju inte fel !

som sagt, internet är igång o jag har inte gjort något annat än att sitta klistrad framför dataskärmen i hopp om att skärmen ska utstråla lite UV-strålar eftersom solen inte ville visa sig för mitt nylle idag. molnen tog över totalt.. skit väder.. det har börjat bli kyligt här också, vilket betyder ungefär 20 grader på kvällen då det handlar om utgång o alla svenskar måste ha på sig jackor som är sånna himla jobbiga accessoarer att gå o bära på hela kvällen då man väl har fått i sig tillräckligt med alkohol o inte vet varken ut eller in.

pratade nyss med min kära klasskamrat hemma i sverige via skype. vilken himlans bra moj, skype liksom. sverige till spanien, hej hej ! sicken grej va !! fick iaf lite fakta om att det var ungefär 8 grader kallt och pissväder.. mohaha. livet är allt bra tufft ibland! dessutom diskuterade vi lite om den mycket omtalade och lästa bloggen listettan som faktiskt är list-ettan av alla bloggar. det kommer aldrig någonsin finnas en blogg som roar en mer. dvs. donnernytt, släng er i väggen. om det nu skulle vara så att det är samma personer som har bloggen så vill jag bara säga att ni tappat glöden. donnernytt är inget jämfört med listettan. good luck you guys !

men visst, självklart har jag fått mig ett litet skratt till donnernytts updates, haha, så sent som idag. nu ska vi inte vara sånna. klart donnernytt är bra, men give everyone more updates ! saknar donner. sitter o lyssnar på fibes oh fibes o läser bloggar om donner, så tokigt gott livet kan vara ibland. internet är en fullkomligt otrolig mojj egentligen...

kära far fick sin chans att se om hans webcamera fungerade idag och det gjorde den, jippii !! han hade dessutom klippt sig kort. (haha vilket jocke också hade gjort fast väldigt mycket kortare bra där jocke) idag är det bara 18 dagar kvar tills mor o far intar spanien med storm. saknar dom faktiskt. känns gott att de ska komma ner nu efter två månader, eller va de nu är.. jag har inte börjat kolla i matteboken idag om jag ska vara ärlig. jag borde plugga, men internet gör mig mindre motiverad till att plugga just nu. dock vet jag att jag borde plugga eftersom det snart är dags att röra på sig för att springa bort de fula kalorierna som man frivilligt stoppa i sig bara för man var ledig från skolan idag. för er som inte hänger med i svängarna så är det fotbollsträning ikväll som gäller. bara jag o tonta som ska träna, två idioter som inte kan spanska ska försöka kommunicera med ett helt fotbollslag ikväll ! buena suerte...

nae, nu är det dags att öppna matte boken och som vanligt lyssna på musik under spellistan "sova" o precis som rubriken säger, somna! haha siestan är inte tagen ännu, internet har tagit upp all min tid. skit internet ! haha jaja surething, plugg, träna, sova.

så jag säger godnatt här till er fastän klockan inte ens är 18, natti

PUSS

L


@ baskins once again

hej på er sitter nu på baksins igen, det slutar inte längre på trottarkanten utan för foreplay utan nu är det en start på baskins som gäller.
ferian är igång. igår var vi först på vårt stammis ställe hippo, as always. allt var frid o fröjd enda tills det blev bråk. inte mellan några gäststudenter utan två extremtfulla spanjorer. en glasflaska eller något likande flög i huvudet på den ena och bord o stolar vältes och där satt vi korkade svenskar i sofforna o kunde knappt reagera. fram tills den ena killen ställde sig upp på benen och blodet bara droppade om hans huvud. mådde ganska illa efter den här brutala händelsen, blod är inget för lilla linn..

jaja kvällen fortsatte sedan efter många om och men till feriaplatsen där det var fullt av karuseller, godis och fulla människor. trodde ifs att de skulle vara lite mer folk än va de var.. men men, första dagen på ferian o självklart ska alla svenskar vara värst, skrika högst, åka mest o synas bäst ! hoho jaja, amanda var som ett litet barn, satt o dingla med benen o försökte dansa, fastspänd som hon var i dessa stolar :P haha det var nog inte en människa som hade roligare än henne. toker!

internet funka igår. i typ fem minuter. vilket inte är bra någonstans. det är därför vi hänger på baskins all the time. men hörrni, nu vill alla till donken, stranden sen kanske om inte molnen tar över. mejla mig eller give me som comments... det är tråkigt så här när man inte går i skolan o hittar på saker.

o jo, give me updates med skvaller o stuff hemifrån, saknar er så !

saknar dig, seb <3

PUSS

L

i skolan

goddagens mina kära kamrater !
har precis skrivit långa långa mejl till min släkt nu, saknar dom så ! tänk va kul om alla de kunde komma hit ner o festa till det riktigt så mycket som vi gjorde på kräftskivan på landet innan jag åkte. eva, kommer du ihåg datumet som pappa sa att han skulle bjuda ner alla?

som jag nämnt tidigare i mina blogginlägg så har mitt internet hemma pajat o min värdmamma tror att det ska komma igång när som helst, typ snart.. lite tråkigt och samtidigt jobbigt eftersom man jämt måste sitta i skolan o skriva blogginlägg o mejl o allt va de nu är.. värst är att alla ska sitta o hänga över ens axel då man väl ska skriva.. varför kan man aldrig vänta tills något är klart? haha, det kommer ju ändå stå samma sak inom fem minuter då jag väl har uppdaterat allting..?!

jaja, idag har det varit en lång dag. två timmars matte och två timmars företagsekonomi och ett spanskaprov där imellan. därför förtjänar jag att nu gå till stranden och sola sola sola o sova lite så klart, lite siesta på stranden är ju inte fel. sedan är det hem, käka lite o göra sig iordning, för idag börjar ferian här nere i funkan. feria betyder fest en hel vecka för oss svenskar men för en spanjor betyder det lite mer än bara fest, det är massa saker. på feria platsen här vid skolan så är det nu massa karuseller som tar enormt stor plats och ser vingliga ut. vet ej om modet att sätta en fot på en åkattraktion här nere i spanien.. attraktioner som de byggde upp på mindre än en vecka..

duschen är paj, internet är paj, vad mer är det som saknas? att jag blir sjuk igen. mina odds att bli sjuk är ganska stor eftersom fredrik lind just nu sitter bredvid mig o är pretty sick ! ifs så har han inte hostat en enda gång sedan han satte sig här nu.. mycket bra gjort!

nepp, nu får det vara nog för idag, datanörden måste ner till stranden. men först en kaffe, enligt fredrik. sedan blir det stranden !

dani, min kära bror vill sälja sin mobil, det är en sony ericsson w880i, han säljer den billigt, kontakta mig så fixar vi dealen ! innan fredrik köper den !

Ha de bäst

PUSS

L

@ baskins

sitter nu på baskins, en heladeria mitt i funkan o tattar internet som bara den eftersom internet hemma i lägenheten är paj ! dock har family guy räddat mitt liv under denna tråkiga period utan internet.
som sagt så sitter här på baskins med massa andra svenska filurer som också är i behov av internet. borde egentligen gå hem o plugga inför mitt spanska prov som jag har imorgon. det är lite svårt o disponera (vet ej om stavningen är rätt :D) tiden här nere, eftersom det fortfarande är fint väder. som ni förstår själa så vill man sola så fort solen visar sig här längs med medelhavet. så, min pluggtid gick till soltid istället. tyvärr. men jag lovar, mor o far jag ska hem o plugga sen !

helgen har varit helt ok, fast ganska så lugn, eller rättare sagt, jättelugn! tränade i fredags kväll o kom inte hem förrän så sent som tolv. så var pretty trött. men träning va gött iaf. känns skönt o vara igång igen :)

igår (lördag) va vi i tarifa surfstaden o skulle egentligen sola o bada som sjutton, men nepp ! det var molnigt, solen tittade fram lite då o då men kallt var det. men fint ändå. hade nog gillat det mer om det hade varit soligt.

sitter o pratar med emelie nu, så jag saknar henne. fick just höra att sp2b har tobias som mattelärare nu, schysst värre ! jag menar en kille som pratar ganska grov skånska och hittar på regler inom matten, hur skönt kille är inte de liksom?! kan han ens matte själv? den frågan tror jag alla donnerelever som har haft honom i matte har ställt sig ett par gånger!

pratade med pappa nyss också. han köpte ny dator förra veckan, den nörden. så glad han är för den. tyvärr har han inte fått chansen att se om hans webcamera fungerar, tråkigt värre. men men, ska väl försöka ringa honom snart o se om det är någon bra kvalité på skiten ! haha, dessutom så vann trelleborg mot kalmar idag, 2-1 blev det, plus att kalmar hade en utvisad. gottigt värre !

ferian är här snart. imorgon om man ska vara exakt. endast tre dagar i skolan denna vecka, super skönt. måndag onsdag o torsdag. spanjorerna här nere festar ju hela veckan lång, tokigt. frågan är bara hur mkt en svensk lite skoljänta ska gå ut denna vecka? todos los días?

haha jo förresten, igår så pajade duschen också, inte bara internet som är av dålig kvalité här i españa. själv munstycket till duschslangen är sönder. så man kan bada men man kan inte tvätta håret på ett normalt sätt !! vilket är ganska jobbigt. som tur är så har vår värdfamilj två badrum, så vi har fått tillståndelse att duscha i deras dusch när vi så behöver.
har bett om o få lite mer frukt o grönsaker nu också, känns bra. lite nyttigare måste vi väl få äta. fick dock kött idag, abóndigas, köttbullar, mumma !

ska gå o sätta mig med de andra  nu tänkte jag. uppdaterar bloggen imorgon. får hoppas att internet funkar by then.

saknar er.

s <3

PUSS

L


internet är paj.. igen

sitter just nu i skolan.. skulle egentligen behöva läsa de dära sidorna till svenskan.. orken finns inte till just nu. hade prov imorse.. kändes bra.. hade suddigum över hela mig då jag skulle gå därifrån.

internet fungerade inte igår. tyvärr. det är därför jag skriver nu. man vet ju aldrig om internet kommer funka då jag kommer hem ikväll.. om jag beslutar mig för o stanna hemma eller gå ut ikväll, varför ska alla ut ikväll?
får se hur det blir , det är ju trotts allt tarifa imorgon bitti, vid skolan kl 8 eller något. hoppas det blir bra nu denna gången.. fint väder blir det nog, men är tarifa något att se?

feria snart.. ledig två dagar nästa vecka, tisdag o fredag. hur skönt som helst. o veckan där på är vi lediga på måndag, så det blir en väldigt lång helg :) hoho, gottigt !

nä, ja glovar så fort internet funkar så ska jag logga in o skriva ett  mycket bättre läsvärt inlägg.. för nu måste jag kila. har en kvart på mig o läsa om robinson kruse !

ses ikväll,

PUSS

L


glädje o saknad

okej. jag måste bara skriva igen. det är superviktigt!
 

jag blev just meddelad att listettan http://listettan.blogg.se/ ska läggas ner, sorgligt men sant.
därför vill jag nu länka denna till er, speciellt till er donner människor som kommer att ha blandade känslor.

haha oj vilket gott skratt jag fick då jag läste om hur svantes ungdom yttrade sig och den lugnande peyman, hanna "nygren" haha, fredik o zaches lilla konversation. asså. det är otroligt. jag tycker det är tråkigt att den ska läggas ner. jag behöver updates från donner nu när jag sitter här i spanien o längtar tillbaka till alla konstiga händelser som ni är med om.

hörde ni det nu, jag saknar er ! hela donner borde veta. saknar den lilla bamban där man knappt kan ta sig igenom under lunchrushen, alla delicatobollar som man går o äter på dagarna lång tillsammans med en kopp choklad. o frukostfrallan som alltid får följa med in på första lektionen. saknar att gå på alla lunchkonsterterna o dessutom vara delaktig.. saknar sofforna som vi (dåvarande ettor) erövrade förra året.. konstigt nog saknar jag faktiskt det runda rummet och fotbollsspelen utanför på "skolgården"..  som sagt så saknar jag det. därför är det så himla underbart att läsa om hur många konstiga saker som försigår !

okej, nu är det bara sex dagar kvar av listettan http://listettan.blogg.se/ LÄS DEN, LÄNKA DEN, SPARA DEN !

gör va sjutton som helst. ni kommer må bra då ni läser den. det vill jag lova.

åh så glad jag är.

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE

Puss på er, hörs.

L

tu y yo

goddagens.. egentligen sitter jag o pluggar stenhårt inför spanskan imorgon och företagsekonomin på fredag. första provet på fredag.. som sagt så borde jag egentligen plugga vidare på det jag håller på med men jag tyckte att jag förtjänade en paus. har faktiskt suttit o pluggat svenska hela dagen sedan jag kom hem. okej, nästan. jag sov i två timmar också, höhö.

många blir väl glada nu då de ser att jag skriver om att jag egentligen inte har tid med sånt här strunt, med andra ord kommer inlägget idag bli kortare än normalt. haha. har lite tråkiga news tyvärr. fast de riktar sig nästan bara till emelie, eller ah, till emelie rättare sagt. emelie min andra halva, pepp makarill.. emelie. häromdagen så tappade jag ditt armband. jag vet det är förfärligt.. o jag ber om ursäkt. jag vet att det finns här någonstans i funkan. jag vet dock bara inte var.. det var igår då jag gick från los pacos vid matilda för att ta tåget inne i stan til träningen i benalmandena som det försvann.. det tokiga var att jag precis innan hemma hos matilda frågade om hur det var att ha smycken o så på fotbollsträningen. o då sa de att det inte var några problem.. så jag tog aldrig av mig det... men sen så var det borta då vi satt på donken o käka... totalt borta. putts väck.. jag är ledsen. förlåt. men det är fortfarande kvar i det i mitt minne :) tu y yo

oj. va knepigt. ibland känner man bara hur sötsugen man är. vilket jag kände nu. fy va gott det hade varit o bara käka massa svenska lantchips.. mmh. så där gottigt frasiga o salta. haha. mumma.. fast ifs så hade inte svenskt godis eller de oreo kexen som ligger i kylen varit helt fel. vågar dock inte gå o smarra på dom eftersom det endast finns 4 kvar.. det kommer synas om jag tar dom.. skit också. äsch, jag funderar på o köra den nyttiga stilen igen, den som man borde köra. den stilen som thomas borde köra om han vill att hans träning ska vara till någon nytta ! haha. nämen vindruvor idag, tack thomas. har inte ätit något onyttigt idag.. fast... ifs. så har jag det. skit också. där sprack det! förlåt, jag ljög. jag nalla lite på thomas chokladkaka, dock inte mkt. dessutom så gotta jag till det till svenska filmen i eftermiddags med sockerkaka som de hade bakat på skolan. dessutom unnade jag mig lite då jag satt o tryckte in matte c i skallen, jag var värd de kalorierna! haha jaja, med denna takten kommer det komma hem en ite köttbulle till jul, så där rund o go, lagom stekt och lagom brun. haha
nä, förändring it is, and tomorrow it starts!

jaja, dags för mig att runda av, måste återgå till mina nödvändiga men extremt tråkiga läxor och sedan måste jag packa träningskläderna inför imorgon. om jag nu hinner träna.. har bajs mycket att göra till fredag :O håll tummarna för mig på fredag.

natti

PUSS


finally fotboll !

Hej alla glada människor. sitter nu här framför dataskärmen, nyduschad och färdig tränad. redo att börja plugga företagsekonomi och matte c, jippie !! så sjukt tråkigt att träningen ligger så sent o att vi måste ta tåget som tar typ 20 min eller ngt. jaja, vill man spela fotboll så vill man!

som sagt så har jag idag tränat med fotbollslaget i benalmádena som ligger en bit härifrån.. allt gick bra, kände dock en liten känning i baksida lår i slutet av träningen då vi mestadels stog still men i mellanåt var det ruscher.. jaja, hade kul iaf, saknar fotbollen så mycket. ångrar att jag inte började från början.. sikket skönt mål jag fick till där i början av träningen, fotbollsrugby med nick i mål, vem la mål först? ha? :P förstod ifs typ inget av vad tränarna sa, förstod lite av vad spanjorskorna sa.. men fasen, det var inte lätt ska jag säga er. här har ni en som just nu läser steg 1 o steg 2 i spanska. nybörjare så det bara skriker om det. Haha prov på måndag i spanska 1, jihooo !

sitter o stirrar på den lila godispåsen som påminner så mycket om sveriges affärer. Har bara sex godisar kvar som består av en röd o en grön malaco fisk, en skolkrita, en persika, en soda pop flaska, en lakrisnapp och en rollo. Mumma säger jag bara, mumma. Den svenska affären i funkan är toppen, förutom dess öppetider vilket är typ till kl 15 varje dag.. tyvärr går vi oftast i skolan till över 15.. lite tråkigt. men idag hade jag tid att svänga förbi o köpa lite onyttigt innan träning så där. Påtal om onyttigt så käka vi dessutom på donken idag innan träningen, slog oss ner för lite glass o mat innan vi skulle gå till tåget.. tjockisar !

det är fan sanslöst, klockan är snart halv ett och jag är liksom inte klar att gå o lägga mig ännu.. jag måste plugga massa.. me not like . sitter här istället o skriver på min blogg o samtidigt skriver ett mejl till seb. saknaden är enorm. "du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut. du ska veta att jag inte glömmer, det finns bilder som aldrig suddas ut. jag har vaknat mitt i natten av tystnaden, o önskat att du sov här bredvid mig igen. en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig." Jag älskar dig.


jag borde verkligen göra något mer vettigt än o sitta framför datorn.  Haha. jag är så värdelös ibland. har så extremt mycket plugg i matte tills imorgon. men fasen, jag kan inget annat säga än att jag inte har hunnit.. fan va dålig jag är. Målen är stora, kraven är höga. nästan på tok för mkt.


idag har de flesta gäststudenterna varit i funkan i en månad, wow, coolt där! Haha, ne inte speciellt.. det känns fortfarande som om det är charterresa som gäller.. fast man går i skolan at the same time.. o nu kommer proven också plus att det snart är feria. är lediga nästa vecka, tokbra, tokskönt!


skit också, munnen vattnas och ögonen läskas av det svenska godiset precis intill datorn. Observera, det svenska godiset. Haha. ojoj vad jag saknat detta.. haha sjutton också. Internet krånglar, igen!! Väldigt illa.. jag kanske inte ens kan logga in o uppdatera detta inlägg? Who knows? just du kanske sitter där framför datorskärmen o läser detta inlägg som handlar om tisdagen på torsdag eller vem vet, nästa vecka kanske? Äsch nu får jag fan lägga av. Jag måste plugga?!?! Jaja, hörrni, thanks for reading. Ska försöka uppdatera lite mer o lite roligare saker kanske? påvägen hem från fotbollen så hade jag jättemånga tankar som snurra runt i huvudet.. kommer dock inte ihåg det nu.. jag borde skriva ner va? Skriva ner så fort jag har något på tungan..


anyways, nästa träning blir på torsdag eller fredag. eller kanske både och? får se hur mkt jag har o plugga på tills provet i företagsekonomi på fredagmorgon.. fem kapitel om massa knasigt som affärsidén, utbetalningar kostnader, leverantörer osv. haha jaja. good luck to myself !


o god natt på er andra där ute i den stora vida världen.


PUSS s <3


L


RSS 2.0