shots bakfylla städning o ångest? - repetera

veckan har gått som på räls som man brukar säga. allt har iprincip bara flytit på. det har ju självklart varit fullt upp mer planeringen inför avskedsfesten, dessutom hann vi åka till tyskland en sväng ;) jag hann o träna också, stolt. jag har gjort så mycket denna veckan men kan bara inte få ner alla roliga tankar o sånna saker här, blogg.se hade varit tvungna o stoppa pressarna o enbart uppdatera linns långa långa långa långa inlägg om helt oväsentliga skit saker :P haha nä men jag har haft en väldigt väldigt trevlig helg, men med alldeles för mycket shotar, snaps eller whatever liksom !
Fredag: Sofia kom hit o hjälpte mig med att möblera om o städa, mamma o pappa åkte till landet o vägrade hjälpa till. anyways, när vi väl gjort lägenheten helt oigenkännelig så bar vi ut datorn o provade ljudet i högtalarna, mycket bra måste jag säga. jag är förvånad över vad ett par små högtalare kan göra !  dancefloor it was ! tiden gick rätt fort faktiskt, helt plötsligt var kl 18 o då kom carl hit enda från uddevalla, sen blev kl kvart över och jag hade inte sagt till grannarna, stress stress som alltid över sånna här grejer. sedan hade jag ju självklart GLÖMT o förbereda den första leken som var en sångtävling. alla lappar var ju inte klippta ännu, greatness som miks brukar säga fast nu gör jag det med lite ironi !
Jaja en lyckadfest utan massa trasiga föremål, däremot blev sofia av med sin mobil, så du som tog den, give it back ! :P
oj, jag måste ju berätta om alla fina saker jag fick; två gosedjur av marcus andré o peyman, har nu döpt dom till ivar och conny, men lite hjälp från mina vänner.
I LOVE SWEDEN - tröjan var från anna hanna o matilda, ni är helt otroliga ! sen fick jag en jättemegaskitstor korg med tidningar, CHOKLAD O GODIS o kötbullar, bland annat, av paulin, marc o putte - ni är grymma !! jag fick även massa andra saker, örhängen, SPRIT, trosor? haha, armband, godis o massa massa fina blommor.
ni är guld värda allihopa!
det betydde så mycket för mig att ni kom hit i fredags, STORT TACK !
Lördag: tjeeeeena vilken jobbigt morgon. det är detta som är det tråkigaste med att ha fest; städa dagen efter :) kinda hangover? oh yes, som clara skulle sagt !
o till alla: jag hoppas ni hade de trevligt för det hade jag !
anyways, lördag städning var inte det jag ville fokusera på i detta inlägg. det var bröllop!
amazing ! så pinsamt, jag tror jag blev ganska full igår. vilket inte är så himla bra på min allra allra bästa väns-pappas bröllop, där det är släkt vänner o massa andra som man inte har en aning om vilka det är! haha
Faster eva, du är otrolig !
äsch, nu blev det sjukt långt inlägg det här, det är ingen som kommer orka läsa allt ändå, fast om ni läser detta har ni förmodligen läst hela inlägget, wohoooo, success :D

TACK EMELIE o SOFIA FÖR ALLT !! jag slår er en pling senare :)

måste bara säga att jag saknar sebastian. har inte pratat ordentligt med honom sedan i tisdags. ifs pratade vi lite i fredags. men ja, vi vet ju vilket tillstånd alla var i som var här !! anyways, saknar seb väldigt mycket o denna veckan som kommer nu ska jag boka resan till usa.

jaja, nu blev det låååååååååååångdraget här. keep updated

L

känslor, goa känslor

denna dag har varit fylld med mängder av goa känslor som man bara älskar o vill ha mer av!
jag menar hur underbart är det inte när solen skiner o det är klarblå himmel o man har en superduper bra bok som bara blir bättre o bättre för varje sida man läser? Just nu: Innan jag dör av Jenny Downham
men känslan då man har läst i timmar och sitter i soffan o känner att ögonlocken börjar långsamt trilla ner o man låter dom falla.. den känslan alltså.. den är otrolig.. goast är det då man bara kan sluta ögonen o drömma sig långt långt bort o sedan vakna och fortsätta läsa den underbara boken!
fast det finns fler känslor jag fångat under dagen, till exempel. hur jobbigt det är att ta sig till träningen o inse att bussen är totalt försenad (ingen go känsla) men känslan att sedan vara på plats i någorlunda tid och börja sätta igång på riktigt är lovely !! men ändå, känslan efter en träning är otrolig. man känner sig oerhört nöjd och belåten. samtidigt som man känner sig lätt som en fjäder då man åker hem så känner man sig tung som en sten när man ställer sig i duschen. hela kroppen är verkligen utmattad efter 1,5 timmars varvning av fys o spel.. det är då man bara vill sätta sig ner i duschen o sluta ögonen o bara känna värmen från vattnet o se hur fingrarna långsamt förvandlas tills må ljusa russin...
sedan har vi ju den goa känslan att kunna gå o lägga sig i en helt nybäddad säng. lakan som luktar tvättmedel o är lena som en bebisrumpa..
en go känsla hade ju varit om sebastian inte ringde mig klockan halv fem på morgonen utan lite tidigare.. eller senare.. fast, ändå så är det en go känsla att bara få höra hans röst.. så den känslan får gärna bestå :)
känslan att det var den 18e idag var också en väldigt go känsla. den känslan kan också få följa med i framtiden..

allt det här med goa känslor har tagit över min tråkiga måndag. jag tror jag kan leva med det faktiskt :P

L


ångest o fyllemat

okej, det är mindre än en vecka kvar tills jag ska ha mitt avskedsparty o jag är totalt uppstressad o har ångest som fan !! vi är över 60 pers och jag bor inte ens i ett hus.. jag bor i lägenhet, vilket känns mycket bra. not! hjälp mig. haha det kommer bli galet. ifs så är det sjukt kul att så många av mina vänner kan komma o säga hejdå till mig. ännu roligare kommer det bli med alla överraskningar som jag har på g. vilken grej alltså.
det är knepigt hur jag egentligen är mer uppstressad över avskedsfesten än för själva resan i sig. äsch, jaja det ordnar sig. jag ska fixa o trixa så kommer allt gå perfa !

haha gårdagen var ju go den med. tingsek, följt av fika på miks café. hemgång o sen vidare på fest ut till lyckhem. lite galet så där att åka ut dit emelie numera har bosatt sig med sin far, fast utan henne, men det var trevligt. fick träffa jesper, som jag inte någon gång träffat, riktigt så där in real life! bara sett varandra som hastigast på bussen o sånt. anyways så var det helt otroligt att vi för en gång sågs, en gång på 5 år. helt crazy. greatness som miks hade sagt.
efter en mycket kort visit ute i hovås så åkte clara o jag hem o vi kom endast till radiomotet o där kom vi ju självklart på att fan va gott det hade varit med BK nu :P haha, nae.. det var stängt så vi kilade över till preem o köpte nattamat, eller fyllemat som andra kanske hade kallat det :) mumsigt var det iaf !! sen gick vi hem till ögonmåttsgatan, fan va ont jag hade i fötterna asså, vem fan kom på att tjejer ska ha klackskor jämt?! väl hemma såg vi på film och självklart somna clara o jag höll mig ganska vaken till kl 4 då jag slockna.

o förresten, vad händer med världen? alla åker, jag menar alla, verkligen alla åker?! till och med jag.
seb har redan åkt, linnea åker på torsdag,rickard på söndag, miks på onsdag nästa vecka, sen agnes dagen efter, sen åker jag, sist av alla... galet vad jag kommer sakna alla ändå.. skaffa skype everyone, adda mig : linn.r  o läs min blogg er suckers mlinnm.blogg.se =)

s - saknar dig


L


Första o sista inlägget

idag är det 20 dagar tills jag åker till españa.. till sol o bad, värme och plugg..
det är väl antagligen här mina äventyr och tankar kommer sätta spår, be my guest o läs på!
- oj, rimmade det ?

anyways, man har gått o blivit bloggare? eller? crazy. skaffade resedagboken för två dagar sedan, totalt värdelöst! tog bort den idag. hann dock skriva ett inlägg om resfeber. vad är resfeber egentligen? jaja, bye bye resedagboken and hello till mlinnm.blogg.se, linn - bloggare? maybe. kanske blir detta mitt första o sista inlägg som bloggare här också. detta kanske inte är min grej? vi får väl se, to be continued..

jag måste även ge skype en eloge för sin existens ! helt otroligt va glad jag är för att skype finns. jaja, det finns nackdelar med det också, men whatever! när man kan ha kontakt med sin pojkvän, som just nu befinner sig i staterna för o spela boll, behövs such things as skype! dessa två dagar utan seb har varit både bra o dåliga. har saknat honom något enormt, vilket säkert har är något bra det också. men det var jobbigare än vad jag trodde att det skulle bli. men när han ringer o väcker mig så där runt kl halv 5 eller kl 7 på morgonen, (svensktid) o pratar i ca 2 tmmar, så blir man så himla glad att man inte kan sätta ord på det !


L

RSS 2.0