@ nicole men på väg

sitter nu hemma hos nicole o dom o snor lite internet. så illa då man inte har internet hemma längre :( jaja men man klarar sig.
idag, onsdag. imorgon studenternas partaj och igår helt random utgång efter barcelona-chelsea matchen.. och lite firande för att blåvitt leder allsvenskan, woooho !! livet kan inte bli bättre. var tvungen o slå en signal till torulf igår då min far ringde mig o berätta nyheten. "Linn, jag är så glad över att vara din mentor, du förgyller min dag" citat torulf! ibland blir man helt glad !
Har inhandlat mer grejer till min utklädnad inför imorgon, "så här kommer du aldrig att se mig igen-tema" något i del stilen.. så.. jaa. det fick bli militärutstyrsel. fixat och klart.

o tack fredrik o alex för att ni typ trasha min lägenhet igår !!

jaja, inga mer nyheter nu ! nicole o isabelle stressar mig för de vill gå till kinesen, dulce och mecadona och sedan hem till mig. nicole ville ha lite filmer och koppen ska koka pasta som vanligt.

see you later aligator.

saknar er hörrni guys ! boka resan nu nu nu nu nu nu!
o kusin, hör av dig !

finns på mobilen !!

PUSS

L

vistelsen i sevilla och en seg söndag

sevilla var toppen, dock lite varmt då man gick där dagen efter hårt festande o sömn på bara några få timmar.. janne o nicole körde inte bara hårt på utekvällen utan den skulle ju röjas extremt mycket på efterfesten... riktigt galet. rum 206 vart nog det stökigaste ever om man säger så. förfest och efterfest. sånt kan ju bara sluta illa.. eller vad säger ni?
jag tror att alla tyckte att sex timmar fritid i sevilla, när det var 30 grader och skinande sol, var ganska tröttsamma.. och bussresan som man annars brukar tycka är helt hopplös och jättejobbig var nog väldigt behaglig för många. Speciellt då de visade The Holiday. Den är nog en av mina favorit filmer :)
Kan ju lägga till också att Hilda, Emma och jag har de sämsta lokalsinnena någonsin. Vi gick runt i sevilla i 1 timme för att hitta något som vi kände igen och kunde utgå ifrån o hitta tillbaka till vårt hostal. men ah, det tog väl sammanlagt 1.5 timmar innan vi hittade något som vi kände igen någorlunda. o innan emma säger att hon har en karta i ryggsäcken! haha madre mia! jaja vi htitade till slut mcdonalds och bk, o då hittade vi sedan. men då mötte vi självklart maria o madde som vi hade gått ifrån tidigare för o ta oss till hostalet.. o då skulle de sticka o käka. så då haka vi på. deetta var vår vistelse i sevilla.

väl hemma så började jag laga god mat. ris och kött med massa grönsaker och sweet chili, jag totalälskar sweet chili. det funkar till allt.
sen vart det ett mini förkrök hos mig, hilda, maria o nicole o jag. janne somnade om och tog sig aldrig till mig. sömntuta. koppen satt hemma o såg på film o hade de mysigt. men hilda o maria sa att denna kväll inte skulle spenderas på bardisken.. men vi vet ju hur bra det går när botten anna spelas och hilda goes crazy. haha jaja. sen kväll kan jag säga men helt ok ändå. haha. maria du är galen!! mer fernandos i helgen eller ännu mer tequila? :P haha

gårdagen spenderades hemma. asskönt. såg på my boss daughter och pluggade fek. inte för att det gick överdrivet bra på några kapitel men det känns som jag har lite koll på det. prov om några timmar.. men först spanska..
sitter som sagt i skolan nu.. missade första lektionen. lite med mening tror jag nog.. jag satt uppe hur länge som helst o oluggade fek så det vart inte så många timmars sömn. så jag tog lite längre sovmorgon. och nu har jag varit här i kanske 20 min? jaja.
dags för frukost/lunch. ska väl se om jag hitta de andra filurerna också.

idag blir det korvstroganoff o ris. mumms. sen blir det plugg inför nationella imorgon och lite rättskunskap. så värdelöst. jag går i skolan 3 dagar denna vecka..o jag har prov varenda dag.. på torsdag är det friidrottsdag. så då blir det najs. sen är det första maj och helg !! älska helgen !! ska ta det lite lugnt denna helg tänkte jag.. bra idé kanske?

Jaja. ha de bra allihopa. nu kilar jag.

(real madrid vann mot sevilla igår med 4-2.. på borta plan! riktigt riktigt bra match.)

PUSS

L

@ school, snart Sevilla

sitter nu i skolan vid en dator och försöker desperat använda internet till största möjliga nytta på så kort tid som möjligt. koppen sitter mitt emot sig o klickar o skriver o vi har dragit ut på tiden en aning. vi ska egentligen ha svenska b med ann nu men på ol lektionen fick vi reda på att vi måste ha pass eller id med oss till sevilla så koppen o jag gick hem o hämtade det. sen ah, som sagt så drog vi ju ut på tiden lite så det blev en glass och en sväng förbi svensken för lite resegodis. hjälp. jag måste dra in på mina utgifter o kostnader nu asså. det börjar bli tight om man ska hålla sin dags-budget. men men, håller på o sälja cykeln nu. tänkte att jag börjar i god tid så jag får den såld. men meggi kanske vill köpa den. vi får se, kompispris får det bli.

jaja, som jag skrev innan så bär det snart av till sevilla för en liten tripp med skolan för att typ... bara se på en katedral.. o den ska vi se imorgon typ vid kl 11. visst det är lite kulturellt, men va sjutton..? vi kunde väl åtminstone stannat en hel helg? sevilla är ju en fin och stor stad och har mycket att se.. varför ska vi bara spendera så kort tid där? jag vill se mer.
dessutom fick man ju höra att man typ kanske ska sova 16 pers i ett rum vilket verkar helt galet. men men vi får se. men det är ett hostal i alla fall, så mycket info har vi fått reda på. jäkligt dumt att toaletterna och duscharna ligger ute i korridoren o så. hatar sånna hostal. men men. det blir säkert bra, det är ju bara en natt trotts allt.

andra natten i lägenheten i natt, allt är bra, allt är tryggt, allt är säkert. så skönt med en stor säng. eller ah, en spanskdubbelsäng är väl kanske inte överdrivet stor för en normallång, fullvuxen människa  men för en liten linn så är denna säng stor. ett minus är ju också att sängen inte står emot en vägg. jag blev så förvirrad första natten.. jag visste liksom inte åt vilket håll jag skulle ligga. åå, beslutsångest.
annars är allt toppen. jag gjorde rotfrukter i ugnen igår, tomat, potatis, zucchini och palsternacka. stengott. har saknat sånna här saker så himla mycket. dessutom så hällde jag ju självklart över massor av sweet chili, så dökär som jag är i denna sås. den är helt otrolig, den bedövar ens smaklökar något otroligt, gudomligt gott. me gusta mucho !

jaja, nu ska koppen och jag dra oss upp till vår nästa lektion, engelska b med pierre! sen bär det av.. om si så där en timme så sitter vi på bussen som rullar mot sevilla. nyheterna och vädret säger att solskenet håller i sig och att det ska bli sinnessjukt varmt; 30 grader !! helt galet !! men jag väljer o säga greatness ! som miks skulle sagt, miss her so. ses snart hun.

& emelie, hur går det med planerna? i wanna hear details :)

PUSS

L

första natten i lägenheten, toppen !

sitter nu på nixs med janne o har precis käkat en riktigt smarrig kokostopp. mumma ! har även pluggat en del.. så stört bra att man har tillgåg till internet så nära huset.. eller ah, jag får ju ta mig några meter upp till caféet men men, det gör desamma.

snart ska jag hem och göra rotfrukter i ugnen med lite olja och salt över. smarrigt !!

o jo, för första gången sov jag ju i lägenheten igår natt :) hihi,  skit skönt. lite jobbigt dock att sängen inte stod emot någon vägg... fick lite beslutsångest då jag inte visste åt vilket håll jag skulle lägga mig åt :P haha.. jaja men men allt bra, helt underbar natt i min stora nybäddade säng i min nya lägenhet!

koppen kom hem till mig igår också. vi käkade glass o såg på spanglish.. som slutade på tok för sent också ! haha shit :P skit najs, på engelska också.
amanda, fredrik o lotten fick se lägenheten igår också. antar att de tyckte att den var fin o hemtrevlig. jaja.. men men nu vill ja hemåt o laga mat !!

skriver säkert mer imorgon!

PUSS

L

Fåglar och Flytt

jag har alltid trott att då svalorna flyger lågt så ska det bli dåligt väder.. eller ah å väntas oväder, typ regn. men då svalorna har flygit bland hustaken o ganska långt ner mot oss människor här i spanien så blir det fasen bara bättre o bättre väder. knepigt? är det tvärt om här? jaja, kul ialla fall att vi har bra väder. dessa dagar har det varit närmre 30 grader! och det är inte dåligt.. dessvärre har ju jag mina fula jävla utslag fortfarande plus att jag men den dära jävla kortisonsalvan inte får vistas i direkt solljus.. värdelöst. jaja. sånt är väl livet..

o på tal om fåglar o sånt där shit. nu när jag var på väg hem till värdfamiljen för o käka middag så såg jag något hudfärgat på marken.. kollade lite närmre eftersom det hade en väldigt konstig form.. o då jag väl hade huvudet såpass nära att jag kunde uppfatta vad det var så blev jag förskräckt o människorna bakom mig undrade vad mitt problem var.. de blev typ upprörda?! spanjorer...
men  det var i alla fall en liten fågelunge, en död sådan. den spretade med alla ben åt alla håll och såg verkligen stendöd ut. hur fan hade den hamnat mitt på trottoarkanten? det var inte ens ett träd i närheten? shit. den var så äcklig att det var inte klokt ! galet !

jaja, idag har jag flyttat de sista grejerna.. eller jag har kvar datorn, högtalarna och kudden från ikea ! ikväll ska jag sova i lägenheten för första gången, ska bli grymt skönt o inte höra någon snarka så man inte kan sova om nätterna från rummet bredvid. plus att det ska bli väldigt spännande.
var och handlade idag med emma också. min budget shopping var riktigt genomtänkt och planerad tycker jag. trotts att det tog typ 1 timme o handla allt :P eller ah inte allt, men bas-grejerna som man behöver. iktigt bra faktiskt. sen vart jag så glad att jag köpte en lite liten kaktus som har liksom 5 "blommor" om man kan kalla det så.. men i alla fall, dessa ska döpas.. alltså få lite vatten hällt över huvudet och lite fina ord ska sägas också. och det måste nog ske ganska snart så jag vore tackssam om ni kom med lite namnförslag.
jag har tyvärr redan bestämt kön för kaktusen, det är en man, eller tja. men vi behåller vår relation på vänskapsnivå, inget annat! men som sagt jag måste ju ha någon o skylla ifrån mig på nu när jag inte har amanda ^^
jag kommer verkligen sakna dig amanda! kom o hälsa på lite då och då, vale? :)

jahapp.. nu sitter jag här o väntar på middagsmaten. det luktar mycket gott och värdfamiljen är typ gladare än någonsin.. jag tror att de har velat bli av med mig ett tag nu.. sen kan jag ju ha fel. man vet ju aldrig.
kanelbullen är glad för nu får ju hon sitt rum. det tycker väl hon är kul. ifs så vill ju amanda också a detta rummet. undrar vem som får det. good luck mandy.


ska äta nu.. sallad blev det sa hon frågan är bara vad för sallad. jaja ska gå o kolla vad det blev för smarrigt.
bloggar mer imorgon om min första natt i lägenheten!!

PUSS

L

flytten är igång

jahapp. så enkelt var det.. kontrakt påskrivet och utförligt gjort. några väskor flyttade men bara en uppackad.. ska fortsätta imorgon och får se om jag sover där imorgon natt. jaja. annars får det bli otorsdag natt. men men, jag måste iaf komma iordning innan vi sticker till sevilla. jag måste pacak.. usch. igen. jaja
så fort jag skrivit på kontraktet och hört av mig till mor o far så ringer de upp på eftermiddagen och berättar att de bokat en resa.. de kommer den 24 maj!! och stannar till den 29 !!! kan det bli bättre? jag som har sån hemlängtan.. nu fattas bara att alla studenter hemma i sverige kommer hit istället o tar studenten så är allting fixat!
sen har man ju tjuvläst lite på emelies blogg.. där står det vissa hemligheter om att det planeras en resa till kusten till en viss neger.. undra vem :P haha jiiiiiii, sen har vi ju kusinvitamin som också planerar på att ta sig ner till de spanska trakterna och sola sönder baken igen !!
vi får väl se hur det går med dessa planer.. mor o far var ju kvicka på o boka iaf.

jaja. som sagt. allt känns bra. det kommer bilder på ansiktsbok imorgon tror ja vet inte om jag orkar. men men. nu blir det ju lite tråkigare här på bloggen och sånt dära. jag har ju inget ingternet nere i el piso.. så kmr väl vara inne på dagtid.. o kanske lite kvällstid.. eller ah vet ej. det blir väl lite tight med det dära. grymt dåligt att spotify inte fungerar då man inte har internet... jaja.. men jag klarar mig. så ni får skicka massa bra musik till mig hela tiden.. vale??
men men. vill ni ha tag på mig i nödfall eller något sånt - typ janne då hon inte fattar att jag inte är vid datorn på msn - så kan ni ju ringa mig på 633 23 69 35... okej? om ni är i sverige eller ringer från ett svenskt nr så måste ni ju så klart slå 0034 innan, eller +34, vilket som.
men men
gryyyymt!!

jaja, nu kommer jag, istället för internet, att ha allt detta på samma gata: eroski, fruktaffär, locotorios x3 (internetcafé på svenska), kycklingaffär, restauranger x3, barer x2 och lite smått o gott. sen har vi ju självklart lokalpuben och en tapasbar i korsningen - en caña för 1 e, stenbilligt ! jaja sedan har vi ju ett dagis för den som behöver..... jaja. nära till allt, polis, strand och post. kan det bli mycket bättre?
är glad iaf att amanda gillade lägenheten. tycker lite synd om dig nu när det verklligen kommer till krita och att jag ska flytta. men men. jag är ledsen, men d har vetat detta ett tag honey. men du ska veta att om det är någon som får komma o häls apå nära den vill så är det du.. och du vet vem som inte får det iaf :P haha. skämt o sidor. men men. välkommen hem till mitt enkla hem ska jag säga amanda. du får sånt dära vip-kort du vet. vale? bien, no?

jaja, nu är det dags o sova.. ska flytta massa väskor plus packa upp imorgon. det blir en lång dag.

sköt om er nu och sakna mig inte allt för mycket. jag flyttar ju trotts allt bara några stenkast ifrån där jag bodde tidigare !!

PUSS

L


Ett steg närmre vuxenlivet - flytt

okej just nu känner jag att "kompis det går bra nu" är en bra låt som passar in på mig just nu.. på sätt o vis. imorgon är slutprocessen. imorgon är då det verkliga händer. imorgon är då jag tar mitt första steg som verkligen vuxen, eller ska man säga "vuxen"? jag känner mig inte speciellt vuxen och jag är ju inte så överdrivet storvuxen till längd och sånt.. o ah.. jag vet inte jag är ju bara 18 år och några dagar liksom? hur vuxen är man då? anyways så känns det lite vuxet o ta det steg jag ska ta imorgon.
kontrakt ska skrivas. det är liksom inte en sak man gör var dag. visst ett telefonabonnemang det kan man teckna nu men va sjutton nu handlar det om en bostad, en lägenhet. min kommande lägenhet fram tills den 19 juni i år. det är ganska galaet. nevositeten kryper längs ryggraden och rädslan för att verkligen bli vuxen är sinnes. men men med dagarna då jag har packat har allting släppt och nu vill jag verkligen flytta. nu vill jag nästan bara här ifrån. inte för att det är något fel på den bostad jag lever i nu det är bara det att jag har kommit fram till att jag vill bo ensam.
jag är överraskad över charo o kanelbullens reaktioner om att jag ska flytta. de vart nästan glada eller nästa mer förberedda för det här. fattar inte varför? antingen måste karina har ringt i förväg ändå till charo o berättat det eller så förstår verkligen charo svenska? man blir ju lite fundersam då hon göra saker och ting som amanda och jag har pratat om dagen innan. jaja, nu är det överstökat iaf och så får vi hoppas på att amanda får mitt rum nu när jag sticker. tummen upp för dig mandy !!

men iaf, kontrakt imorgon och flytt på onsdag eller torsdag. men jag börjar nog redan imorgon med o ta ner lite saker.. ska bli sjukt spännande och galet roligt !

både mor o far och kusin har kollat biljetter o planerar redan resor hit? har jag rätt eller har jag rätt? haha, vi får väl se om det bara är snack eller om de verkligen pallrar sig ner till kusten för o njuta lite av funkans härligheter som stranden, miramar plus foreplay o heavens ;) haha, skämt o sido. men men d vore kul om ni kom ner o hälsa på iaf. lika så tycker jag att em ska ta sitt pick pack o komma ner o chilla från all hysteri där hemma. hon kan också ta med sig en liten fia och en sunnebo på vägen och om hon hittat fler filurer så är de varmt välkomna de med! bara ni inte är ett helt fotbollslag, det har jag inte riktigt plats med :P men kom ner hit era murvlar !!

och som jag har haft sedan i lördags, nässelutslag. jävla fan alltså. jag som hoppades på fula värmeutslag som skulle försvinna på en dag. men icke sa nicke. "typiska nässelutslag" som skolsköterskan sa. men sedan vet man ju inte. men hon trodde det eftersom det oftast har o göra med virus i kroppen osv. och jag har ju något skit i hals o nästa igen. jag hatar funkan-hostan plus all den här jävla pollen !! jävla skit skit skit.

men men nu ska jag gå o ta mig en dusch och lägga mig i sängen o läsa lite ur "about a boy", filmen är ju något otroligt bra så boken måste ju vara fantastisk.. eller? jaja vi får ge den ett försök eller två och om den inte är bra så får jag väl säga det på bokredovsningen sedan senare i maj. haha.. men menha de bra allihopa och önska mig lycka till med flytten ;)

PUSS

L

läs inte, inlägget är kort och tråkigt

jahaopp.. inget grupptryck på o följa med ut ikväll. det blir snart läggdags för min del. sov så extremt lite i natt. kom hem kl 7, bad janne ställa kl på 9 men hon ställde den på 8 och jag skulle upp 9 som sagt. sen snoozade jg till kl 10 ändå. lite dumt eftersom mitt prov började kl 10.00.. jaja inte mkt o göra åt, kila till skolan i gårdagenskläder. jag hatar då man glömmer sina nycklar eller mobil i någon annans väska o så står man där utanför porten o inser att man inte kommer komma in pga att amanda klickar mig för typ 5 gången. jaja.. nu är jag back home och skrev mitt prov "imorse", vid typ 11. var klar kl 12. sen kilade jag hem och lagade lite käk o sen sov en ganska lång powernap innan det var dags o springa till lägehetsvisningen!
kan ju säga att det gick bra och lägenheten var fin. nu återstår bara ett beslut. ett stort sådant från en stor flicka. jag tror jag bara blir mer o mer förrvirrad då jag frågar folk om vad de tycker eftersom alla har delade meningar om detta. men men jag tror jag har ett svar till er, men det kommer inom kort. stay tune.

ska nanna nu.

PUSS

L

lugna planer

på söndag är det exakt 2 månader kvar i spain för min del sen bär det till france till den 28 juni, sen sveeerigeee. skönt.. men men är det fortfarande läge o flytta? har en på g men vi får se. ska ta mig en titt på lördag o se om det är något att ha eller inte. den verkar ju bra och priset är rimligt. men men stay tune for more updates.

morgondagens händelser - först skolan så klart. ska hålla min presenation med natti imorgon, håll tummarna för oss guys! sedan är det grammar test o sen ännu en fredagslektion svenska b med ann mörner. jippi ! sedan ska jag o emma ta oss till plaza o ikea för o gotta oss till lite svensk mat som köttbullar för 1 euro. yeey ! sen blir det lite inhandling av en våg till nicole? skulle du fortfarande ha en eller? bring money tomorrow then ;) sen så blir det lite smått o gott till kanelbullen som fyller 9år på lördag. tur att hon inte ska släpa hem massa ungar iaf, de ska först gå på bio o sen någon tecknad supertråkig film o sedan ska de gå på käka på burger king. vilket gäng liksom, ifs. inte så konstigt att kanelbullen väljer bk, jag menar kolla på henne. usch. hon borde verkligen växa upp o inse. men men. stackarn hon kan inte mkt göra nu. tycker lite synd om henne.
även om det känns helt fel att jag skriver dessa ord o man inte riktigt kan tro sina ögon då man läser detta så kommer jag nog sakna kanelbullen lite då jag flyttar ( om jag fortfarande gör det ). mycket lutar åt att bo kvar men väldigt mycket väger fortfarande över åt att flytta.. men men. vi får se.

by the way, imorgon blir det @ nicole's, hon o koppen har styrt upp massa konstiga saker.. plus att hilda är hemma nu o sjukt taggad på utgång i guess!
men !!  ingen utgång för mig i helgen förresten, denna helgen blir totalt alkoholfri. jag kan vara med men alkoholintaget ska ligga på noll denna helg. ska skriva prov på lördag morgon kl 10.00 fek a prov. känns väl både bra o dåligt. pluggis stämpeln som jag inom kort kommer att dra på mig igen. men men det beror fatkiskt på mitt betyg. highest grader or not...

ska plugga lite mer grammar nu och läsa klart dr glas.

PUSS

L

jag? aldrig!

enligt min kära mor så var jag och sofia precis som kanelbullen då vi var lika gammal som henne. haha usch. när mamma väl sa detta till mig så klarnade barndomen mer än vad man kanske hade önskat.. fy fan. jakommer ihåg då jag bodde på forellgatan och fia nedanför stupet vid källängsgatan o vi brukade springa upp till dammen om våren för att fånga massa grodägg som vi sedan hade inne på min innegård o lät de växa o gro tills de blev grodor.. trodde vi.. mamma o pappa hann o gå o slänga tillbaka dom i dammen eftersom de var fridlysta. eller? o då det inte var grodägg-säsong då var det dags att hoppa ner i brunnar o fånga massa äckliga, illaluktande grodor. fy fan va vidrigt. sen hade man ju de dära snigelracen utanför  våra dörrar för o se om det var den största baddar sniglen eller den fjuttiga minisnigeln som snabbas klarade sig ut.  haha shit. fan va äcklig man var då. men det var då som sagt. nu är nu och sånt är idag mycket vidrigt.

fick reda på att jag har nationella i matte c fredagen den 15 maj.. känner mig något pepp på det om man säger så... inte alls.. speciellt inte efter att jag printat ut gamla nationella o sett vilka megauppgifter det fanns. usch o fy. no me gusta.
har suttit o pluggat som en dåre idag tycker jag. fan. jag har verkligen inget liv. gick i skolan idag från 10-12, en lektion - matte c. o sedan käka jag lite lunch sen stack nat o jag hem till mig o gjorde ol. sedan kila jag tillbaka till skolan för att jag trodde att jag kanske kunde få mer gjort där plus lite respons från torulf o lite saker utskrivna. men njae. hade kanske gjort mer hemma? men men, bra ändå för min cykeln behövdes pumpas lite så det var nog bara bra. nu kan jag gå upp ca 20 min senare imorgon för min cykeln är i finfint skick.

torsdag imorgon.. o jag längtar inte direkt till svenskan.. orkar inte hålla tal varenda gång jag kommer dit. ifs så hagr jag itne varit på de fyra senaste lektionerna.. men men, nu måste jag fan ta tag i det. men vad ska jag göra liksom? jag har varit stensjuk. life goes on. svenska c finns fortfarande kvar. jaja. har packat träningsväskan o alla böcker med mera så nu är det bara att gå upp imorgon, sätta sig på cykeln o rulla till skolan !

förresten, mandy o natti har klippt luggar på varandra idag. man kunde se det i badrummet.. trotts att handfatet var väldigt noggrant städat ;) extra poäng till dig mandy (om det nu var du) men men. natti vart inte lika nöjd med sin som mandy tror jag.. jaja, jag får se imorgon hur det blev.. ska nanna nu. eller först läsa lite ol sen lite dr glas som ska vara utläst o klar till fredag. sedan blir det lite piff o puff eller något som man somnar omedelbart !

nattinatt på er. sov gott o dröm sött.

PUSS

L

kanelbullen har hittat larver

sitter här o snörvlar o har varit nere på kinesen o köpt massa näsdukar. ska pallra mig till vårdcentralen tänkte jag o fixa lite recept på allergi tabletter så jag slipper denna skit resten av våren. jag avskyr verkligen pollensäsong. det är precis som om jag vore stenförkyld. värdelöst.

ska sova snart, tro det eller ej men jag ska faktiskt satsa på o sova massa timmar i natt istället för o sova på dagen. ifs så sov jag några timmar siesta idag, men whatever. english grammar, un examen español o matte c kan vänta ett tag tycker jag. eller. ah vänta o vänta. det kan skjutas upp tills imorgon.

funderar på om jag borde ta cykeln till william's så jag kan gå upp typ.. si så där 20 minuter senare på morgonen. det är väldigt skönt. ha ite extra tid eller bara dra ut på tiden vid frukostbordet. gaah jag saknar sovmorgonar.

idag när jag satt o plugga i sängen så kom kanelbullen hem.. hon ropade på mig o klev direkt in i mitt rum utan att jag ens hade sagt att jag var där. iaf så visar hon en strut somhon har gjort, ni vet av ett vanligt a4 papper som man har rullat ihop. iaf. hon bad mig titta ner i struten o de gjorde jag. fan va jag kollade o kollade men de enda jag såg var bara något grönt som jag antog var blad o de var korrekt. men sedan upptäckte jag några små gråa typ "korvar" som helt plötsligt började röra på sig. SHIT ! det var larver, jag skrek till o ryggade tillbaka. haha skrek så högt att jag skrämde laura. jävla tur att ungen inte tappade dom på golvet, så fall hade hon fått stryk.
kanelbullen hade iaf varit ute med skolan och hittat dessa små äckliga kryp som hon nu förvarar i en liten låda. o denna låda ska tydligen på dagtid stå inne i köket eller bredvid kanelbullen då hon sitter o pluggar i vardagsrummet. o på natten ska den stå inne i hennes sovrum. hon förstår inte hur äckligt det vore om dessa småkryp till larver en dag inte skulle vara i lådan utan någon helt annan stans !! stööört ! usch. så länge hon håller dom borta från mig så kanske jag klarar mig. hoppas de dära larverna blir till fjärilar fort så man slipper o leva under samma tak som dom allt förlänge!

Em, jag vet inte om du såg det jag skrev tillbaka på msn men kul iaf att brevet redan kommit fram! WIIEEE. <3

nej nej, time for me to jump in to bed ! natti natt

PUSS

L

jag är inte förkyld det är bara pollen

gaddarna är borstade och jag är redo för att nanna gärnet i natt. innan det ska jag dock slänga mig in på www.metrobloggen.se/funkanenroute för att se de nya uppdragen.. jag har hört att de är riktigt vassa denna gång ! have a look !

som jag har skrivit på mitt msn namn så "fullkomligt älskar jag pollensäsongen" den är helt otrolig.. helt otroligt värdelös ! näsan bara rinner, ögonen är svullna och vill inte bli sminkade, speciellt inte med icke-vattenfast mascara, då ser man ju ut som ett spöke efter bara några minuter ute i den "friska" luften.
nu har jag bara några få näsdukar kvar sen måste jag gå på hushållsrullen o de pappret hatar näsan efter si så där 3 snytningar. usch. toapappret är nämligen slut, kul. väldigt kul. charo ska köpa imorgon. hoppas hon gör det nu bara.
jaja. pollen.. vad ska man säga. visst vi gillar våren och att det det blir grönt på träd o grejer plus att solen visar sig och det är närmare 26 grader i luften - typ som en varm, svensk sommar. men va fasen vi skulle kunna slippa alla den här jävla pollen. det är ju gult på stolar o på marken överallt det bara blåser omrking såna dära maskros-saker, värdelöst. jag hatar våren på det sättet.

även fast det är sol och typ svensk sommar här i funkan just nu så kan inte linn gå ner till stranden o tomar el sol för hon har sjukt mycket o göra i skolan denna vecka. hon o nat ska koncentrera sig på organisation o ledarskaps redovisningen de ska ha på fredag plus engelska grammaatik provet som är på fredag det med. måste få ett högt betyg enbart för o få mitt mvg. detta är galet. men men. om vi ändrar ordspråket lite så kan man väl säga "om man vill ha höga betyg så får man lida pin" inte för att det rimmade ett dugg men ni förstår vad jag menar hoppas jag.

våra fek lektioner spårar.. ibland.. fick stå o hålla ett litet "tal" idag till alla djurgårdare som kan känna skam efter helgens festliga tillställning. stackars mandy, lite kan jag väl lida med dig då bara för att du är "min syster i jeans". en förlust med 6-0 kan inte vara kul :P haha. förlåt. skadeglädje är faktiskt nästan den enda sanna glädjen, right?
jaja, men som sagt så brukar fek lektionerna inkludera massa annat som inte hör dit egentligen. som idag hade vi inlämning av våra bilder som vi skulle måla över påsken - typ en utprintad bild på en "fågel/kyckling" och en "mask/något-vatten-liknande-djur" i pokemon stuk typ. haha. ah tävling om vem som hade målat bäst eller hur var det? vi får väl se vem som kammar hem priset. om det ni finns något vill säga.
men åter det var inte det jag menade med att skriva att feken alltid innehåller sådant som inte hör dit: det var bara det att det var många om och men om torulf skulle skaffa facebook; för och nackdelar om man säger så. lotta slänger kvickt ur sig: "ja, gå med det är en del bilder som ska taggas" haha det första liksom! sen får man höra liksom från alla håll "alla har facebook" och precis så är det.. eller nej verkligen inte men alltså en stor mängd är faktiskt medlemmar där. igår uppnådde facebook över 200 miljoner användare. det är ju sinnessjukt? men ah, sant. fräckt säger jag.

nej nu ska jag sova. klockan är på tok för mycket för mig att vara upp egentligen men eftersom att jag är en mästare på o somna vid boken och sova vidare utan att gå upp så är väl klockan ganska lagom med tanke på att jag skjutit upp min sömn eller vad man ska säga.

natti på er alla, sköt om er.

och emelie; några ord speciellt till dig; Jag saknar dig någor enormt och jag önskar jag kunde komma hem innan jag åker till france eller att du kommer hit till spain. men just nu ser det mörkt ut med resor hit och dit.
linn lever inte lika bra med sin andra halva. den bättre halvan behövs där den andra halvan inte är. men men. life goes on och jag är hemma snart. vi kommer ju dessutom spendera 2 sjukt härliga veckor tillsammans i början av augusti o sen har vi körkort båda två.. eller om inte. men ah vi får ju hoppas att vi båda tar det - men om någon av oss inte får det så får den fixa bilen om vi ingen bil har by then. sen blir det roadtrip slutet av sommarn om inget annat tar emot, vilket det inte borde göra.. surething. skolan. men who cares? we're gonna have the time of our lives! saknar dig enormt. <3

Godnatt.

PUSS

L

hemlängtan så här i påsketider o blåvita läktare

det är söndag och man är trött o sliten från helgens bravader. skippa skolan imorgon? nej det har vi inte råd med. jag har missat på tok för mycket för o skippa morgondagen. nicole, du ska också pallra dig till skolan imorgon, du o jag ska hålla ögonen öppna på rättskunskapen imorgon. vale?

igår, lördag, påskafton och hemmapremiär för blåvitt i allsvenskan mot djurgården. yeees man kan inte bli mer än lycklig och känna hemlängtan krypa längs ryggraden så nackhåren reser sig då man ser sådan vackert som dessa blåvita läktare o lyssnar till "snart skiner poseidon" http://www.youtube.com/watch?v=HjfQJJdDkmA kan ju säga till er om inte riktigt har koll på läget att blåvitt tog hem en grym seger med 6-0 på nya arenan mot 08orna. happyface.
mindre glad blir man ju då man får läsa om sånt hära http://www.gt.se/nyheter/1.1530779/maste-vi-bevapna-oss-sjalva-nar-vi-gar-pa-fotboll dock mer roligt att det är personer man känner ganska bra. ta er en titt o se om ni känner igen dessa ansikten :) saknar er hörrni !
jaja, som sagt hemlängtan, ja. jag menar vem hade inte velat gå på den här matchen? om man ändå inte hade suttit i spanien eller i usa eller någon annan stans i världen... there'll be a day when we'll be there.

som sagt man känner ju lite hemlängtan nu då manser det här.. o då man hör hur kul alla har där hemma o då em fyller 18 o grejer.
o då mammsen ringer från landet o säger att det är skinende sol o att de grillat o ätit ute vill man bara lägga på, speciellt då solen inte visar sig i funkan. jag vill också åka till slussen o bara vara. bara chilla gärnet. det hade varit så himla skönt. jag hörde förresten att eva, min kära faster, hade blivit anfallen av en av dina katter sophia?! plus att det var ganska allvarligt med handen o tummen... har du inte uppfostrat dom väl ;P nej skämt o sido.. eller ah, visst hon blev biten o grejer men det är inte ditt fel kusin. de hade tydligen blivit skrämda då matilda o vera kom ner rusande från lenas. hiho. jaja. annars får jag väl bara säga good luck till dig fialotta ! you know what ;P

nu ska jag sätta mig o plugga lite. vist jag är konstig och lite tråkig. men va fan. jag kom hem mitt på dagen pluggade lite sen somnade jag o sov i fyra timmar. vakna liksom o så var det dags för käk. så nu är jag.. pigg? nej, rättare sagt övertrött, ni vet så där trött så man inte kan gå o lägga sig o sova. eller det kanske bara händer linn runå, nicole axtelius o clara sterner?

sen säger vi hejsvejs till linnea, jannes kompis, som åker hem i natt. kl 5 tar hon tåget från funkan o börjar sin hemresa till sverige. som hon själv sa "det är tidigare än vad jag någonsin gått o lagt mig på hela veckan här i funkan".
mvi hoppas att du har haft riktigt kul o att du har en trevlig resa hem. bonne voyage som man säger på franska. vet ej vad man säger på spanska men men. trevligt att råkas! ha de gött som vi säger i göötet.

sköt om er allihopa.

saknar er stört mycket.

PUSS

L

ps. med sweet chili så kan man äta vad som helst. ds.

sjuk kväll - slagen mitt på dansgolvet

då man går hem i så här en lördagsmorgon o man hör fåglarna kvittra o månen lyser upp vägen där man ska gå så kan man inte låta bli att små le. det är liksom en underbar känsla samtidigt som man vet att klockan är på tok för mycket för att jag ska vara påväg hem - egentligen borde jag ligga hemma o sova vid detta laget.
jaja. kvällen har varit kul i alla fall. koppens syster har varit ute o röjt på dansgolvet och på bardisken. jag tror storasyster blev lite arg på mig då hon plötsligt såg att lillsyrran stod på bardisken o smilade stort. haha. jaja, as long as the girl has fun! vadå hon är ju bara här en vecka, hon måste ju leva livet här o komma hem till swe o "skryta" lite om funkan. tjejen ska ju ändå gå sitt andra år på gymnasiet här, säger hon. men vi får se om det, det är ju trotts allt några år kvar. det kanske blir vår lilla anledning att åka tillbaka hit ner, who knows?

jaja, kvällen har varit bra idag. förutom att den spårade på det sättet att jag tappade som vanligt bort alla.. var gick liksom janne, simon o den dära andra killen i vit tröja som bjöd på allting? o jag menar, maria o linnea? var fan gick dom? de prövade o gå in på london men njae, det såg inte ut som de lyckades med det.
förresten, jag blev slagen idag också. jag o resten var på dansgolvet. tillslut undrar lillkoppen var storasyster var, så jag tog henne till bella. o påvägen fram till själva soffan där isabelle satt så var det en tjej med lite fööör stor rumpa som just råkade liksom puta ut lite extra mycket då vi gick förbi. o i alla fall. tjejen frågade vad jag gjorde,eller ah vad jag ville. översätt det hur ni vill men det var på engelska i alla fall.. den här tjejen verkade bli upprörd och jag lika så eftersom hon får hålla in sin big buttttttt next time. så ah, efter lite tjafts så gav jag henne fingret och gick o satte mig vid mina kära vänner. plötsligt kommer tjejen fram som jag peka finger åt o börja tjafsa ännu mer om att hon skulle sticka sitt finger i min röv och att hon skulle slå mig så badly o everyting. haha ojoj. jag kände bara - shit skydda koppens lillasyster, annars är jag i bad trubble. jaja. men sedan slog den här tjejen mig, den engelska alltså. hon vart så himla frustrerad då jag satt och tog emot hennes skrikande och babblande. jaja, den dära bitch-slapen var inte så himla stark ändå. tjejen hade ju fan ingen kraft o inga muskler dessutom, bara fett ! men men jag blev väl också lite frustrerad och i chocktillstånd så gick jag till vakterna - som man vid detta laget känner måttligt bra - o sa till dom att det var en tjej som precis slagit mig. hjälp vilken kallabalik det blev då. haha hon vart utslängd. hennes kompis kom o pratade med mig och berättade att allt var lugnt men att hon inte fattade varför jag hade gjort så att hon blev utslängd. jag sa som det var att jag vart irriterad och ganska rädd för att hon skulle slå mig igen. eftersom hon hade bussat sin "pojkvän" på mina svenska vänner, typ andres o alex o så. men men. ah, vännen förklarade att det inte var några problem o allting slutade med att jag gick upp, blev vän med the fat as och sedan fick hon gå in igen efter att ha betalat 10 e till entré o lite övertalning från min sida. guuud. vad jobbigt allt blev. hoppas bara inte någon av mina kära vänner blev allvarligt slagna.. jag hittade ju inte dom senare nu på slutendan.
why do i always end up alone with some guys i dont even know? can you tell me that, please?

jaja. kvällen som sagt. sjuk. alkohol i mängder för det första. för det andra har jag denna kväll blivit hit by a girl och.. vad mer. jag har tappat bort allt o alla..typ. inte mina värdesaker dock. men men. skriver mer imorgon, klockan börjar bli väldigt mycket. måste gå o sminka av mig och borsta gaddarna skinande vita.

natti på er. hoppas ni också har haft en underbar kväll..

sen vill jag också säga stort GRATTIS till min bästa vän. min andra halva, min bättre halva. min granne. min klasskompis, min allra allra bästaste bästa vän. emelie jönsson, hon fyllde idag, (fredags) eller ah igår om ni hellre vill säga det, hon fyllde i alla fall väldigt stort. GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN HONEY!
saknar dig något enormt. vill att du kommer ner hit så du får se vad som händer här nere. jag tror det är nyttigt för dig också o komma i väg lite från allt där hemma. allt det dära tråkiga, ensidiga hemma i sverige. boka resan nu. sovplats är redan fixat. ifs beror det på hur många ni kommer men jag kan garantera 1 sovplats !
SAKNAR DIG EM ! <3

jaja, godnatt everyone.

PUSS

L

ett långt inlägg för den som orkar läsa - @ baskins efter lång kväll

nu sitter man här.. känner hur nostalgin bara kryper längs ryggraden.. det var inte igår man satt på baskins med datorn o en nypressad björnbärs juice. muums säger jag bara.
nat o jag har precis pluggat ol och jag kan inte säga att det har gått speciellt bra. men vi får skylla oss själva. vi har gjort det vi skulle men vi kunde varit mer effektiva. och bakfyllan kunde varit mildare. men där får man skylla sig själv också.

nu kom isabelle på besök. och nu gick hon.

åter till verkligheten. åter till folkmummlet på baskins. i like it here trotts alla ungar som skriker och alla spanjorer som inte kan prata i normal ton. det är lite cozy ändå.

men men gårdagen i alla fall. gårdagen var schysst men spårad. jag bestämde mig för o gå ut sent denna gång. det blev så sent som 12. gick ut, mötte anna som var påväg hem -

- break - nu fick vi besök av natti, fredrik o ossie. galet va mycket folk det kommer förbi baskins.

- anna ville verkligen inte gå ut o hon klagade på hur hennes högra armhåla luktade skunk och att hon bara ville hem o se film. men icke sa nicke, linn som är bra på o övertala fick med sig anna ut. lite förande hemma hos mig och sedan ut vid halv 2. sjukt najs. vi började gå till goodtimes för o hitta emma, men hon var inte där. så vi gick till fp för o se om svenskarna hade tagit sig dit, klockan var ju ändå fp-time. men nej nej. ingen där. så tillslut slänger jag iväg ett litet mess till emma att hon ska hämta oss o de visade sig att alla svenskar var nere på hamnbaren. göött. där satt folk fulla som bara den.  efter många om o men så bytte jag o anna o jag bh. längtan efter lite champagne var stark o anna den mesen vågade ju inte slänga av sig bhn så det fick bli jag som skulle gå bh-lös resten av kvällen. så det var därför det var a change.
galen kväll iaf. per vår naturlärare visade sitt lilla rockface på foreplay igår och bjöd på sig själv och på sprit. haha najs där !
då det var dags o förflytta sig till heavens var clownen glad över att ha fått en bh och anna som är så lättövertalad gick på hans lilla trick. ge oss en kyss o vi ger er shots. haha ah och helt plötsligt drar anna tag i mitt huvud och ja ni kan ju lista ut resten - spårat!!
men men efter detta såg jag inte en enda svensk mer. gick ner på heavens letade som fan o de var fan ingen på london. usch usch. ringer emma och hon säger att jag ringde väldigt olägligt och jag slängde på luren. sen slår jag en pling till sis som trött stönar "jag sover" och sedan var den enda nödlinjen kvar: anna. var fan var anna? "anna var är du?" "jag spyr" hahaha shit, så random. mandy som hade sagt att alla vi tre skulle kila stadigt tillsammans hem igår. men icke.
mötte sedan lotta, nicole o janne som hade följt anna hem. de insisterade på att jag inte skulle gå hem själv. men bestämd o envis som jag är - gick sjukt rakt hem. not.
väl hemma gick jag direkt in till amanda o gav henne en liten utskällning för att hon hade lämnat mig kvar ensam i stan. men men hon sa bara godnatt, sov och ah tillslut gick jag o la mig. eller ah, slängde ner alla kläder från sängen, sminkade av mig och somna på direkten.

vaknade av att mobilen ringde imorse kl 10.30. tänkte att jag inte skulle träffa nat förrän kl 13 på baskin så jag somnade om. ganska snabbt. vaknar upp och känner den här ångesten över att - shit jag har försovit mig. vad-är-klockan-väckningen. som man helst av allt vill skippa. 12.10 flyger jag upp känner hur alkoholen fortfarande är kvar i kroppen - inte som bakfylla. slänger mig in i duschen och packar ner allt fort som fasen och kilar ner till baskins med solbrillor som täcker över alkis-facet.
som vanligt när jag är ute o går, vid onyktert tillstånd, så mötte jag emma som glatt kom vandrande från stan. hon hade haft en trevlig natt iaf, om någon.

och jaa, nu är jag häär. på baskins. sitter här med fredrik bredvid mig o han väntar på att få skjuts hem till oss. jag har ju sagt att jag är så bakislat att jag ska ta en taxi hem o göra mat. har inte käkat på flera timmar. dags för krubb. o lite sömn tack.

oj nu höll jag på o glömma - men ni måste gå in och lägga er röst till kära fredrik schjetne som uppskattar detta mer än allt. hoho. asså förlåt fredrik men jag fattade inte riktigt vad det var jag la min röst på.. men du kan väl gärna lägga en liten kommentar eller något till inlägget så jag och alla andra kan få veta vad det är vi röstar på :D http://www.indabamusic.com/submissions/show/6910 saknar dig hörru!! hoppas du lever loppan där hemma i swe och att du tar hand om min andra halva emelie som fyller 18 idag! CONGRATS HUN ! <3

usch tråkigt och långdraget inlägg som ingen ändå kommer orka ta sig igenom. men om ni gjort det. well done. 

solen skiner - jag är lycklig - alla mår toppen.

PUSS

L

solen skiner i funkan

kom precis hem från en liten runda på stan. köpte ett par efterlängtade jeansleggins som aldrig annars finns i min storlek. men nu så. inhandlade och mina!
tog en fika med mandy, anna och lotta på nixs också, mys. halva priset för oss elever från svenska skolan just because its holiday! fy vad jag gillar att det är lov. det har varit så lugnt o skönt hemma nu när kanelbullen är skickad till hennes abuelos i sevilla. fast nu är ju mand hemma så nu ser det förjävligt ut på toan, again.

idag är det simon pihls födelsedag och den ska firas, eller? enligt arvid som gick förbi oss när vi fika så är det utgång idag. det finns alltid en liten skit-ursäkt till att det ska drickas alkohol i mängder i denna lilla turiststad. haha. jaja. jag tog det ju trotts allt ganska lugnt igår. satt hemma o kolla på film; lejonkungen 2an. sjukt mysig. sen blev man väckt kl 4 i natt av att madrid-borna inte kan sluta upp med att festa gärnet här nere på kusten. haha. nä, jag får skylla mig själv som har på mobilen på natten.. ifs så vill jag inte att väckarklockan inte ska ringa på morgonen pga av att man har stängt av telefonen. det är värdelöst. nu så här på lovet gör det ju inte överdrivet mycket men på vardagar då det normalt sett är skolan. då stänger jag aldrig av mobilen.

även om jag tillbringat hela min förmiddag till att sitta på balkongen o sola gärnet o läst doktor glas så ska jag öppna mitt fönster o sätta mig på sängen o plugga lite faktiskt.. har ett fek a prov som ligger o väntar på mig o har väntat sedan i höstas.. jaja. så länge solen skiner så är jag nöjd o glad. sen ska jag göra mina naglar fina inför kvällen, franskt idag.
åt förresten sån god lasagne som vår värdmamma hade gjort. mumma säger jag bara. vegetarisk sådan. sinnessjukt god. sen gjorde jag en sallad till med morötter, tomat o gurka. smaskens som bara den!
sen måste jag ju bara berätta (enbart för o göra mor o far avundsjuka, mest mammis) att jag har fått sjukliga linjer idag. solen tar mer än vad man tror. stört varmt och galet härligt väder här nere i funkan ;P

men men. ha det bra o krya på er era sjuklingar runt om i funkan. funkan hostan är inget att leka med.
sköt om er.

PUSS

L

disney, tatuering & mandy esta en casa!

idag vart det faktiskt en tripp ner till stranden. soligt o härligt. riktigt varmt idag. gjorde en sjukt god sallad idag också med gurka, tomat, sallad, morötter och korv. lite galen blandning kanske. men sinnessjukt god. mums.

läste en artikel som min kära far har skrivit, men eftersom han inte svarar på skype så får jag skriva om den här.. inte för att ämnet var extremt intressant för en 18 åring som inte är helt insatt i astra zeneca o allt det dära men den var riktigt bra. den fångade mitt intresse nästan på direkten då jag förstod att det handlade om miljö. det blev tillslut intressant och kul att läsa en eftersom att det är du som skrivit den. tummen upp till dig pappsen!

ifs så kan vi ju strunta i tummen upp för dig pappa eftersom du ser ner på mitt filmval. jag tycker inte det är något fel på o se om lejonkungen o speciellt inte triologin. bara för att man vill se lite disney som är supermysigt så betyder inte det att man regregerat till bebisåldern. det är inget fel på disney! disney är bra!

alldeles nyss kom mandy hem. har saknat henne lite faktiskt. att se vår värdmamma sitta framför tvn hela dagarna, antingen på träningscykeln eller i soffan eller sängen, är en hemska syner. usch. haha. dock bättre då hon gör en hel skål till en med jordgubbar - sånt gillar vi. mucho. men men. mandy hemma, sisters back together. hoppas hon sprider lite mer glädje i lägenheten än vår mor.

var o kolla på tatueringsställen idag. helt galet vad mycket fula tatueringar folk har gjort. det är ju stört! vem vill ha en clown på kroppen som är så skräckinjagande så att man svimmar var gång man ser den? eller en stor fet tjur bara för att symbolisera spanien? ifs så kanske jag inte ska tala så högt om det dära eftersom det ryktas om att det finns några charterstudenter som funderar på o tatuera in san miguel båten.. hmm.. detta kan ju diskuteras.
nej men, även fast jag vet vad jag ska tatuera in och var så känner jag att jag måste vänta in the right moment. annars kan det bli totalfel.. o de vill vi ju inte, speciellt inte du mor, eller hur? tassen först iaf. guuud, hur ska jag klara av ljudet och nålen? jag kommer tuppa av på direkten..synd att man inte får komma dit totaltankad.. hade man fått det - lätt. jaja det kommer en vacker dag då jag äntligen samlat mod och gör det !

ska gå o hämta glass nu o sätta mig o kolla på lejonkungen 2 otra vez oavsett vad min far tycker o tänker om det. ha de underbart så ses vi på playan imon !

PUSS

L


kanelbullen är borta och sjukdommar här

har precis tryckt i mig en hel hög med jordgubbar, riktigt mummsigt. haha det sorgliga idag är att jag har faktiskt inte så mycket att skriva om. men det blir väl ganska många av er väldigt glada över! jag har inte gjort någoting idag förutom att sova. kan man sova föör mycket? så fall är det därför jag är så himlans trött fortfarande.
kan ju säga att svenssn svensson livade upp stämningen lite i tvsoffan. haha, gustav svensson, kan man bli en gladare människa än vad han är? han är ju grym, alla tiders, hel otrolig ! Okej, tråkigt. fine. jag säger att det är underhållning oavsett era kommentarer! men ni måste hålla med om att alladin är entertaining i alla fall. har precis sett alladin - jafars återkomst, riktigt bra. älska anden och mattan. abu och raja också. men galet bra må jag säga. ska gå o lägga mig nu o se de sista avsnitten på mia och klara, säsong 2 och om jag inte kan somna så blir det triologin av lejonkungen! yeey!
"jag är en nybliven 18 åring som är bosatt på den spanska kusten och jag gillar mysiga hemmakvällar i soffan, helst till disney, svenskt eller humor. jag kan ibland tycka att strandpromenader är ganska trevliga och söker en man som har samma intresse som jag." haha. hmm. schizofren, jotack.

på tal om schizofreni o sjukdomar o sånt shit så har vår friskaste mäniska någonsin, den som knaprar mest piller och vitaminer o allt vad det nu kan vara, blivit sjuk. sjuk med stort S! haha stackare! Koppen, självaste isabelle kopp har gått o dragit på sig en riktigt baddare till förkylning; halsfluss tror hon att det är. vilket är typ det jag hade förut och det amanda och hela övriga svenska skolan kommer att uppleva någongång innan de åker hem till swe. haha.
nä, krya på dig koppen, vi vill se dig på bardisken på påskafton! haha

usch nej, inga fler sjukdomar till vår lägenhet, hör du det amanda. dra inte hem några fler skitsaker frn torrevieja nu! jag orkar inte med mera. sitter här med massa fula röda utslag på kroppen. usch säger jag bara. jag orkar inte mer. plus att jag nyss avslutade min antibiotika kur. värdelöst. nu ska jag banne mig vara frisk och stanna så också!

o förresten, något helt underbart har hänt! (bortsett från alla sjukdomar till höger och vänster) kanelbullen har åkt till sevilla ! jaaaaaaaa, för en hel vecka! helt gudomligt bra! äntligen kan jag ha tvn för mig själv och inte någon liten unge som frågar onödiga frågor och frågar efter godis och tuggummi hela tiden. "puedo? puedo una?" "tienes chicle?" "salir?" nej nej nej nej och åter nej! åk till torre och fråga mandy när du ändå är igång!

nej fy. nu vart det för mycket aggritioner. ska lugna mig nu genom o gå o hämta ett glas med vatten o somna till lite svenskhumor.

PUSS

L

ballerina och kanelbullen

ja, percis. ballerina-kex är goda och kanelbullen är bara jobbigt. nej så jobbig är hon inte men asså det är jobbigt när mandy inte är hemma för då måste jag ta hand om henne själv. det är extremt. även om charo är hemma så är kanelbullen en pain in the ass sometimes. jag orkar inte sånt. fastän jag alltid ville ha en syster när jag växte upp så klarar jag inte riktigt av detta med kanelbullen. jag har väl varit bortskämd med det, levt som ensambarn hela tiden, tills nu - värdelöst o ha syskon! jag förstår det nu. ifs så saknar jag ju sis som är i torre nu. det är tomt utan henne och som jag sagt innan så är det faktiskt du amanda som håller kvar mig i det här huset, just nu vill jag egentligen bara härifrån. funtar på o flytta p direkten, men fatta vilka moments jag kommer missa här hemma då..? det är lite tråkigt. men men. jag flyttar inte utan o säga något sis. dessutom skulle du hört av dig i natt då du åkte, om du åkte, till torre. fick jag det samtalet kanske? jaja hoppas ni har det grymt där ! ägna en liten tanke åt mig då jag sitter o skriver prov imorgon.

såg på ansiktsboken att en gammal räv som jag inte har sett på år och dagar skulle ner till marbella. max är hans namn och det vore verkligen kul o träffa honom efter typ.. haha.. några år? nej, men 1 år i alla fall. jaja, vi frår väl se om det blir puerto eller om han tar sig hit till lillstaden.

nu ska jag nanna medan alla andra drar ut o röjer på funkans gator. just det, vi säger grattis till jessica idag också, congrats bruden! ha en trevlig kväll ute nu! men som jag sagt tidigare - drick med måtta, man vill komma ihåg sin födelsedag. det kan iaf hilda instämma om, right? på tal om hilda, henne saknar vi. partybruden no.1 som är hemma i sverige och visar hur man partajar till det ordentligt! ifs så har vi ju jannes festglada vänner här på besök som verkar gilla funkan ganska rejält !

dags för mig o nanna. upp tidigt. playan imorgon hörrni ! be there!

PUSS

L

benal: 2,5 av 5 toasters

kom precis hem efter att ha tillbringat kvällen i benal med göteborgsgänget. haha. galna dancers! kan väl säga att det var måttligt kul, schyssta ställen men njae. man måste nog vara ganska mycket mer fullare än vad jag var och dessutom så ska man inte gå till ett dansställe så tidigt som vi gjorde. man måste vänta lite mer innan de runda partyfötterna sätter igång.

nu har sis åkt till torre med fredrik, nat o ossie. hoppas de har kul där o att mandy får vila ordentligt nu så hon blir frisk. stackarn.

ska gå o sminka av mig o sedan se om det finns några jordgubbar kvar som man kan mummsa på innan man lägger sig o somnar till svensson svensson!

natti. sköt om er.

PUSS

L


första lovdagen

sitter här o gottar mig med en skål jordgubbar o mjölk o chillar från gårdagen. blev väckt av en madrid-bo som bara ville ringa och sprida skadeglädje så det bara skriker om det. "sitter här i solen i ett hus som vi fått låna" gaaah! jag vill också åka på riktig semester o inte bara vara hemma i den här lilla hålan o gå ut varje dag, samma gamla runda. ifs så är det anniversary idag på foreplay. ska dit och vara med ett tag tänkte jag. jag vägrar att ha en kväll som igår, turister, fler turister, fler fulla turister och ännu fler fulla människor, av dessa; funkan-bor. man kan inte leva som charterstudent i ett år, någon gång får det ju faktiskt ta stopp.
kul dock att vår kära syo var uppe på bardisken och visade hur man dansade till ymca och macarena. haha. sjukt kul !

kvällen igår var.. sen. galen och spårad för en del. vi hälsar välkomna till jannes vänner som är här på besök nu under påsk. de båda verkade ha väldigt kul nere på heavens. det är ju ett vi kan var överens som. hoho. men men, vi får väl se vad som väntar en vecka som denna. allt kan hända. det är lov. det är påsk. det är here its happenin.

haha joo igår i skolan var ju spårad ifs. haha ekonomi kl 9.00 på morgonen; "money money money" fast på spanska kan det bli knepigare än så? haha vår lärare torulf är ju grym!  "Money money money, quiero pasta, para ser feliz, money money money, eso basta, para ser feliz" känner ni igen det? Mh, inte nog med det. "te has fijado en mi" på engelska blir det alltså "take a chance on me" haha. för framtiden? så kul har vi på våra ekonomilektioner med vår kära göteborgare!
sen har vi ann, svenska b och c. haha men det är på svenska b som hon inte "vågar" låta över ordet till vår praktikant anna fastän hon skulle hålla lektionen denna gång. haha det såg rätt kul ut. stackars ann, hon vågar inte låta någon liten skit komma här o ta över för henne. ann dominerar ju! haha. . stackarn.

o efter skolan stack vi (jag, janne, nicole, koppen o charlotte) till plaza mayor och shoppade loss. sedan blev det en köttbulle-middag på ikea för 1 euro. helt galet billig middag. sedan orienterade vi oss ut från ikeas varuhus o fram till shoppen där det finns massa svenskt godis och massa svensk mat och grejer. muuums ! köpte ballerina o daim som jag ska äta nu över påsk.

idag blir det rättskunskap eftersom jag har varit så smart att sätta upp ett prov på måndag, yeey! sjukt kul. eller inte. men grym skönt o bara bli av med dessa prov som måste göras. orkar inte sitta i maj då man måste satsa till max. jaja.

nu är fredrik o mandy, hela familjen, inne på mitt rum o bråkar igen. gaaah. haha. blir det donken eller inte idag? magen och huvudet säger ja, men ekonomin säger starkt nej. men va fan. det är lov, man får unna sig lite då och då, right?

ska kila nu. byta några ord med familjen o fråga vad planen är.

PUSS

L

cannes i sommar och nya bloggare

först och främst vill jag hälsa saman och jacob mycket välkomna in i bloggvärlden, och detta är inte en vanlig blogg grabbarna har fixat till, de har gjort en så kallad "uppdrags-blogg" om det nu ens finns andra bloggar i denna stil. grymt säger jag och riktigt kul o se något annorlunda, killar ! go for it ! www.metrobloggen.se/funkanenroute vi längtar efter att få se klippet då du ska parkbänksragga, saman!

och nu är frankrike-boendet bokat o klart. Cannes, den 19 juni. häärligt. längtar som fasen. fast just nu är hemlängtan som värst. jag förstår inte varför. antingen är det för att alla runt omkring mig åker hem till sverige just nu eller så är det för att hon där hemma, den dära andra halvan av mig fyller stort om en vecka. helst av allt skulle man ju vilja vara med o fira detta. känner att åka hem till sverige nu vore jätteskönt o jättekul. trotts att alla säger att det inte är långt kvar.. men det är det. jag kommer inte till sverige förränden 28 juni, guys! men men, sen blir det sthlm. already inplanerat.

kom nyss hem från dennis och har lånat massor av filmer. kan knappt bärga mig till helgen då jag ska ägna "all" min tid till little britain ! haha. sjukt najs. tack dennis!

men men nu ska jag plugga på engelska lite mer sen blir det sussa för min del.

sköt om er.

PUSS

L


glosboken och en gravid Johanna Norrman

det är nu man har börjat märka att anitibiotikan har börjat verka. skönt att det inte vart några överdrivna problem på nationella idag. den avsatta tiden var från 9-12 och 13-15, själv satt jag till 14. kände mig helt okej nöjd. nu så här i efterhand vill man ju gärna ändra lite småsaker men men. hoppas det blir ett bra betyg på det hela iaf.

fick just reda på att sverige förlora mot serbien med 2-0 men vi får skylla på att det inte var några kända namn med i det svenska laget. och det var ju trotts allt bara en träningsmatch.. eller ah, vänskapsmatch. sjukt dåligt ändå. vi borde vinna mot serbien. jag är glad att jag inte såg matchen i alla fall. Är det någon som vet hur det gick i matchen turkiet-spanien? i'd be glad to know.

har suttit på glosboken och framför engelskaboken hela dagen idag. har ifs somnat emellanåt men det är tillåtet då man har suttit i flera timmar o skrivit prov. o jag måste ifs tacka nicole för att jag fick alla glosorna, trodde jag.. trodde hon. haha inte riktigt. jag fick lägga till en binge med glosor "det nicole glömde". jaja. det ordnar sig tills fredag i alla fall. det blir bara några fler glosor att öva in nicole ! men ett big hurra för glosboken. den som kom på det är ett geni !

o herregud. så fort jag skulle gå in här på bloggen ser jag att någon har bloggat om finalen av "den rätte för rosing" asså ja menar.. att man ens följer sån där skit. haha. rosing skulle hitta en man genom att ha en egen show på femman. hur patetiskt är inte detta? och att hon sedan efter några program har hittat "kärleken" som är 19 år och bara 4 år äldre än hennes yngsta dotter. come on ! lägg ner. snälla.

är det förresten någon som blivit lurad idag? jag lovar att något av det som jag skrivit här i bloggen har jag gått på. det är säkert så att rosing bara "skämtar" om att hon har hittat kärleken eller så har serbien inte alls vunnit med 2-0 mot sverige, om inte så är det du som får all skäll pappa ! haha. jaja men är det någon som har blivit grundlurad till botten idag? jag har ifs blivit lurad.. två gånger. jag har självklart gtt på det båda gångerna.. men dock inte överdrivet länge. det började med att Johanna skrev någon gång i natt att hon var gravid. vilket jag inte upptäckte förrän jag gick upp kl 8 på morgonen. jag gav det en tanke lite granna och sedan gick jag o käka frukost och kom på att det är fasen försa april idag! haha
senare idag, typ vid middagen så berättar amanda att fredrik hade fått en lägenhet och att han och karina skulle gå o kolla på den imorgon. visste. surething. det lät lite sant efter allt som har hänt nu de senaste dagarna med bråkstaken själv. men njae, eftersom att jag själv letar lägenhet så blev jag nyfiken om var han hade hittat denna etta som jag trodde att det var. så jag skrev det typiska till honom på msn "hörde a att du hittat lägenhet". fick tillbaka ett "APRIL APRIL" så där rätt i fejset. haha grundlurad som bara den. jaja det värsta är att mandy har inte nämnt något om det.. att det var ett skämt alltså. jaja. kul life !

nu är det dags att nanna. ska upp o ha utveckligssamtal med torulf imorgon innan jag ska hålla mitt tal i svenskaaan.

sköt om er.

PUSS

L

RSS 2.0