partyveckan?

ojojoj.. nu är det dåliga updates här från funkan. men mor o far har varit här o då finns det ingen tid för att sitta framför datorn. jo lite kanske.. men njae.
jag ber om ursäkt för denna dåliga vecka med väldigt få updates.
himlans kul att de kom o hälsa på. åt god mat och hade jättetrevligt. saknar dom nu när de har åkt. väldigt synd dock att jag var tvungen o plugga massor när de var här. tyvärr gick man ju ut i veckan också. måndag.. för vadå? egentligen tror jag inte att det fanns en anledning? eller..? ingen aning. kul var det i alla fall. inte lika kul då man skulle upp efter tre timmar och sitta på en buss till granada för att se husen där lorca bodde. ite coolt faktiskt. o granada var en mycket fin stad. me gusta mucho. o doña maria, 10 år gammal tant.. helcoolt o ha få träffa en 100 år gammal tant som kunde lorcas dikter by heart. anledningen till att vi träffa henne var för att hon hade lekt med lorcas syster då hon var liten. ganska fräckt om du frågar mig :)

onsdag, utgång igen. alltid finns det en liten ynklig ursäkt till att gå ut. satt o åt riktigt god svärdfisk på restauranggatan o såg på finalmatchen; barcelona - man united, champions leauge. vilken tråkig match. men helt otroligt bra vinst !

party like a rockstar.

värre då man på torsdag morgon skulle upp tidigt för o skriva nationellt prov i spanska steg 3. sånt man bara inte får missa. vilket jag iprincip gjorde.. mamma kommer in till mig kl 08.45 o frågar om jag inte ska till skolan o skriva prov.. jag frågar kvickt vad klockan är och inser att jag har totalbråttom till skolan. slänger på mig kläder och trycker ner allt i väskan med en huvudvärk värre än någonsin. springer upp till gatan för o ta en taxi. sikken tur jag hade. först o främst ¨så stor det bara en taxi där. och den körde fort som fan. billigt vart det också. sen hade jag ännu mer tur att provet inte ens hade börjat. de var tvungen o fixa med bord o stolar. hjälp vilken tur. toppen för mig !

sen skrev jag provet o kilade iväg vid 12-13 för o åka till ikea med mor o far. mys. där käkade vi lax o grejor. riktigt gott. sen tog vi en sväng på ikea också. mamma sprang praktiskt taget ut från ikea, hon som alltid brukar springa till ikea.. :P haha köpte massa små skit och maaat !! rostad lök, ballerina och vegetariska pizzan som är gudomligt god.
sen väl hemma, parkerade utan för dörren precis och sen kilade vi ner en sväng på stranden. galna vågor.som blötte ner allt och alla på stranden. plus riktigt duktiga surfare som underhöll oss alla på stranden.

väl hemma igen. ut på en sen middag med mor o far. sista kvällen. mysigt. fick förfrågan om jag var från spanien. tänka sig ! har man fått så bra spanska på bara 8 månader här i spain? lyckat? helt klockrent. ibland är man bra glad.

fredag igår. utgång..?! usch. allt blev väldigt sent bara för min ganska långa siesta från 16.30 till 21.30, ganska skönt dock. men men, städade hela lägenheten efter mor o far och allt är nu kliniskt rent. dessvärre kommer väl lägenheten se ut som ett bombnedslag efter ikväll. förkrök @ my place? yeah right. välkomna?

ses ute!

You always want what you cant get.


r.i.p steve


PUSS

L

partybuss, reseledar-madde och en bal

hejhej på er allihopa!

nu har det varit lite dålig update här på det senaste. men helgen har varit fullspäckad och igår kom mor o far hit.

fredags; en normal utgång i funkan med tjejerna och vaknade upp i mitt extra hem. lika så gjorde de andra.. alla träffades sedan i lägenheten för en liten reunion och sammanfattning av kvällen och bravaderna. haha, sådan lyckad kväll !!

lördag; bal som sagt, vaknade en aningens sent.. timmarna innan balen var både lugna och uppstressade men helt ok. lösnaglar på i sista sekund och skorna slängde jag på mig o sen sprang vi iväg til busstorget för o möta upp andres o gustav, våra baldejter för kvällen.
taxi dit, mycket folk med fina klänningar. me gusta mucho.
middagen var god och alla tal var helt otroligt bra.
ett minne som vi sparar för all evighet.

partybussen till puerto banus, eller pb som torulf kallar det, var helt amazing. haha. partybussen o reseledar-madde: "sitt ner i bussen"..
som sagt, partybussen, reseledar-maddde och en sjukt taggad erik myrin. kan det bli mycket bättre en kväll som denna!

dock hemgång till funkan efter inte alls länge. a quick stop @ my place för lite ombyte och till taggning. sen var det fröken westmark, lilla lotta och jag som röjde skiten ur allt o alla ute i fuengi. jaiihoooooo.
britain's got more talent till solen började gå upp och sedan vaknade vi alla upp i mitt extra hem. göttigt värre. njae kanske inte. kanske inte så jag inser att jag iprincip måste springa hem för att hinna städa och duscha innan jag skulle möta upp mamma o pappa vid ikea. too bad ikea var stängt. blää.

mindre än en månad tills hemgång.

saknar.

take care.

PUSS

L

3 kackerlackor, en råtta och bal imorgon

Okej, några dagar sedan jag skrev senast men det har verkligen varit hysteriskt mycket denna vecka.

tisdag.. då var det bara plugg som gällde. sedan OL hemtenta hela eftermiddagen. jag hade en lektion, mac, och nationella gick väl måttligt bra. eller inte alls så bra som jag hade hoppats. men jag får prestera extremt bra nu det sista så kanske jag kan få ett högre betyg. iaf, slutade kl 12 men satt kvar till kl 17 då jag fick hemtentan skickad till mig. sedan satt jag, myrin, madde och danne i skolan o lyssnade på hög musik och skrev flera sidor på OL. galet.. vi gick hem vid 21, det är faktiskt ganska tragiskt ändå att vi satt i skolan så länge.
anyways så gick jag o nicole hem till mig senare o jag lagade pasta med köttfärssås, riktigt mumma. sedan bestämde vi oss för att det var utgång. så det blev det, några samtal hit o dit och en del andra svenskar ute. haha det är underbart ibland. kvällen var spårad men helt otrolig. man måste ju följa sitt credo :) lev varje dag som om det vore den sista.
o jag menar, vi har ju faktiskt inte så himla lång tid kvar här i funkan.. dags o ta vara på allt.

torsdag.. då gjorde vi inte så mycket. vi gick på en väldigt kort promenix hem till muffe o rickard för o lämna lite kläder. men vi stannade kvar där några timmar o lyssna på extremt hög musik med mycket bas plus att vi såg på white chicks, en film som värmer gott om hjärtat.
men när vi kom hem... så tog janne sin väska o gick. helt normalt. mindre normalt var väl att nicole lugnt o sansat säger att det är en kackerlacka vid badrummet. vilket det var !!
PANIKANFALL !!
jag har aldrig haft så många blandade känslor på en och samma gång.
jag visste inte heller vad jag skulle göra. innan jag läste på internet igår natt så visste jag inte hur det var med det här att kackerlackor blir fler om man dödar/trampar på dom. men nu har jag fått reda på hur det ligger till.
om det är så att det är en hona som man trampar på, och den bär på ägg, så kan äggen fastna under skon och på golvet och dessa ägg kan sedan kläckas. sedan kan man även få fler kackerlackor om man trampar på den för den utsöndrar ett visst doftämne eller liknande som gör att den lockar till sig andra kackerlackor.
men nej. janne, modiga-janne la en kastrull över den och sen la vi två böcker ovan på så att den int ekunde komma ut. sen ringde vi elias, så han kom o bar ut den åt oss ! sikken räddare i nöden. kan ju säga att rickard, muffe, chris o daley var riktiga töntar då det gällde kackerlackor.

efter denna hemska upplevelse sov jag hemma hos nicole. hade dock svårt o somna efter detta skräckinjagande moment. inte nog med att jag hade en kackerlacka inne hos mig; jag såg 2 till under mindre än 1 timma plus att jag idag på vår lilla tripp ut i skogen fick se massa äckliga djur och en död råtta. riktigt äckligt.

men men, allt är bra nu.. hoppas jag. jag är bara fullproppad med massa myggbett och jag hoppas inte min dröm var sann heller. dröm: kackerlackor över allt, totaltäckt lägenhet. usch !!

- visste ni det att kackerlackor kan flyga, simma och hoppa. inte bara krypa och springa?! -

fredag idag. och jag, janne o nicole har lovat koppen att gå ut. även om vi har bal imorgon.
betalade just 5e för o åka med i bussen som ska gå till puerto efter balen imorgon. sen kommer mor o far på söndag. får väl se var jag ska möta dom o hejhå. det är ju prat om att det ska bli ikea på söndag eftermiddag. hoppas på det så jag kan få lite svensk mat o godis.

nej nu orkar jag inte sitta här mer o skriva men jag hoppas på att jag kommer gå till nixs någon dag nu. ifs så kanske jag inte hinner det. kanske tidigt imorgon. we'll see..

sköt om er o jag hoppas att jag kommer att ta mycket kort från balen imorgon. keep updated.

PUSS

L

an ordinary monday

okej nu är jag helt slut i huvudet. sitter i datorsalen i skolan och försöker andas i denna dåliga luft som knappt cirkulerar i detta rum.
väntar på nicole som sitter o jobbar med sitt info&layout arbete. det verkar stört krånligt. orkar inte mer. jag tror hon är lika trött som jag är. men jag håller tummarna för dig nicole !!

idag gjorde jag ett "oförberett prov" som egentligen inte var ett oförberett prov det var bara lilla linn som inte hade varit ordentlig nog o tagit med sig sin kalender och fyllt i vilket datum provet skulle ligga på. riktigt illa. man känner sig på något sätt lite handikappad då man inte har sin agenda med sig. i den står liksom allt, allt som ska göras allt som ska hända allt som man bara borde veta och ha stenkoll på.
Men men provet gick väl hyffsat okej. det var några frågor som jag bangade för de kunde jag inte alls. jaja. annars är läget bra med mig och solen skiner över funkan och det är mindre än 7 dagar kvar tills mor o far kommer ner hit. jippii !!

igår så satt nicole o janne hemma hos mig o pluggade sedan drog vi ut extrasängen och satte ihop sängarna och låg i vardagsrummet o såg på pretty woman som vi alla tre somnade till ganska kvickt. dock vaknade vi i slutscenen. jag vet inte hur tragiskt det är att janne inte har sett pretty woman sen innan igår/natt. haha fyyyyy säger jag. pretty woman är bara en film man måste ses så som pulp fiction och grease.

på tal om film så ska jag snart kila hemåt. först till nicole så jag kan få hennes sweet chilli, sen till mataffären och köpa lite mat och sedan vidare hem o göra riktigt gott käk. får se vad det blir. men jag måste i alla fall ha grönsaker och smarr smarr. sen blir det time to chilla gärnet!

sköt om er everyone.

prom's comming up soon, get ready for trouble !

PUSS

L

charter? när tar det slut?

på söndagar är det nixs som gäller. eller iaf ibland.. oftast. med datorn framför sig som en datanörd och en lasagne vid sidan om som ett matvraksmonster. haha det är så stört gott så det är inte klokt.
men iaf, funkan börjar bli ett dräggställe. för mycket fulla människor överallt. speciellt nu när sommaren kommer. charter, charter, charter.. det är nu turisterna börjar leta sig ner hit för o njuta av solen och det galna partylivet där ordet gränser inte existerar. varför kan man inte bara ha en sjukt kul utekväll där alla kommer ihåg vad som hände kvällen innan och inga fulla idioter som bara pajar kvällen för en. värdelöst säger jag. snälla. sluta upp med charter och bli nykterister eller något.

nej nu ska jag inte klaga allt för mycket, jag har ju själv varit i det träsket.. tyvärr. men efter åtta månder här känner jag att man inte kan köra på charter längre. speciellt inte minst två gånger i veckan. chilla på det.

nog med det. idag säger vi grattis till erik myrin och norskarna. idag är det norges national dag för den som inte visste det. det är typiskt att vi svenskar inte kan fira lika roligt som norskarna gör. vi firar väl inte ens vår national dag? eller? jaja nu när man är i spanien får man väl styra upp något najs bara för att. det är finns ju alltid massa galna ursäkter till att gå ut i det här landet. men ibland kan det också vara najs :P
men inte nog med att det är norges nationaldag, norge vann igår eurovision song contest. helt okej låt, den funkar. nicole blev kär i killen som sjöng. hon vart så desperat att hon var tvungen o ge honom en puss på min tvskärm.
jaja vi svenskar som typ kom sist igår med spanien efter oss får väl var lite glada eftersom det är våra grannar som har vunnit och ska hålla i det nästa år.
vi har bestämt reunion där år 2010. vale?!

helgen.. tjaa.. koppen tvingade med mig ut i fredags. värdelöst. denna helg har praktiskt taget sugit riktigt hårt. stentråkigt. fulla människor, dålig musik, onda fötter och bara heltråkigt, om vi pratar utekvällar vill säga.
men annars så fick jag riktigt najs käk hemma hos koppen. hennes värdmamma blev överlycklig typ o gjorde ett mega stort salladsfat och jättetallrikar med pasta o tomatsås o grejer. sen fick vi två olika sorters bröd och några korvar som smakade som ölkorv. det var ganska najs faktiskt. så söt värdmamma. det är sånt man saknar nu när man bor själv. ingen som gör sån där god mat o speciellt att man inte riktigt vet vad man kommer få till middag. nu när jag får göra min egen mat så är det inte lika spännande. jag vet ju vad som står på menyn om man så säger.

jaja. lördagen tillbringades på stranden. skulle egentligen ha gått upp o gjort ett prov med torulf kl 10 men eftersom kopp tvingade med mig ut så vart det lite svårt för lilla linnsan att komma upp. så njae. hon gick ner på stranden med nicole istället. låg där några timmar och stekte inför balen på lördag den 23!
sen kilade jag hem o städa från gårdagens förkrök.. det var riktigt svinigt över allt. halvfulla glas och flaskor slängda på marken.. tur att jag bara kan ställa ut sopporna utanför porten så kommer någon o hämtar dom. toppen!
jaja sedan gick jag o mötte nicole vid bk och sen traskade vi iväg til janne och sedan till miramar för att spendera pengar. vilket vi gjorde. efter några timmars letande gick vi hem med varsinna par skor och ett nytt yoigo kort till janne plus på fyllda mobiler. helt great !!

väl hemma så var kl 21 eller 21.30 något i den stilen. då var det dags för krubb. men för linn som inte är über bra på o laga mat (iaf inte pasta med grönsås à la pappa) tog det väldigt lång tid. jag tror inte maten var klar förrän 11 eller något. man önskar ju att man kunde göra pastasås som sin far. men njae det är ju tur att mamma o pappa kommer ner om en vecka ! mmh, då blir det riktigt smarrig mat.

nu får det vara nog med skrivandet. men som sagt så har jag inget internet vilket suger. men det löser sig. saknar mor o far o alla andra här hemma.
men snart är det hemgång plus att  det snart kommer upp massa roliga saker. bal bal bal. ifs så har jag typ 4 prov denna vecka som suger en aning. det är bara o pusta ut o plugga skiten ur sig.

dags o ta tag i sitt liv o göra något vettigt.. typ plugga...

sköt om er läsare !!

(ska nog gå hem o väcka nicole snart :D skadegläde är den enda glädje !! )


jag är ganska dålig på o dansa, sjukt dålig på matte men väldigt bra på att spendera pengar !

sitter nu här o känner vinden blåsa genom håret, efter en två timmars lång idrottslektion med vals, bugg och foxtrot på schemat. riktigt kul faktiskt. foxtrot var väl inte min starka sida om man säger så, jag o janne på bugg - klockrent !! (svenska c talet idag; föredragning)
har även tillbringat en och en halv timma till att plugga matte c plus att jag spenderat kanske lite för mkt pengar på skolkläderna som kommer snart.. hmm.. en grå tröja med dragkedja och ett par gråa mjukisbyxor.. jag vet inte men på något sätt känns det inte som om man kan få för mkt av mjukiskläder, eller vad säger ni? dessutom är det ju ett kul minne. på tisdag nästa vecka (19 maj) så är det bara en månad kvar tills jag lämnar det här soliga, omtyckta stället. undrar hur det kommer bli..
det är tur att man ska upp till stockholm o bohuslän en del iaf. sen får vi väl se hur det går de dära första veckorna i augusti.. körkoret lockar ju så in i norden :P haha

idag presenterade sig den "nya" rektorn för oss; didier. fransman som ni kanske hör på namnet. trevligt. ifs så är han ju inte särskilt ny på skolan längre. han har väl varit här några veckor, om inte mer än en månad?! jaja det gör väl inte så mkt. huvudsaken är väl att han är trevlig och att han vet vad han gör med skolan.
fick höra nu att antalet elever kommer minska med 25 % till nästa år. vilket är riktigt illa. alltså kommer det gå 1/4 färre människor på skolan nästa år. dessutom så måste det skäras ner på lärare vilket är lite sorgligt. frågan är vilka som måste gå.. inte en lärare har ju rört en min, inte vad jag har märkt iaf.
jag tror att det var bra att jag valde att åka 08/09. one of the best years of my life.

nationella i matte c imorgon. vet inte hur jag ska fixa det här. stay calm, stay focused. ta med mig vatten och något att smarra på tror jag är det bästa. och verkligen ta det lugnt o tänka efter.. men jag menar då jag gjorde nationella i matte b så var jag helt lugn o tog det väldigt lugnt också. men nu är det matte c, betyget hänger lite på det här eftersom jag haft mina up and downs under terminens gång.
önska mig lycka till i alla fall och mellan kl 9.00 och 13.00 så kan ni väl tänka på mig, och alla andra som ska göra provet, lite extra. porfa!

nu skiner solen in genom fönstret borta vid soffan och det är nästan helt jättetyst i skolan, så behagligt att bara sitta här och inte göra något alls. men jag måste väl gå tillbaka till matteböckerna så jag kan allting om derivata, talet e, logaritmer och förändringsfaktorer, exponentialfunktorner med mera.

dags för mig att kila. måste gå o handla mat också. får se vad det blir för smarrigt, har ni något gott tips så säg till eller slå en pling :)

Bara tio dagar till mor o far är här.. sen kommer kusin den 5 juni !! jippiiee !!

sköt om er!

PUSS

L

DET BLIR U2 I SOMMAR !

LINN SKA GÅ PÅ U2 I SOMMAR MED EMELIE JÖNSSON, DEN ANDRA HALVAN !! OBEGRIPLIGT BRA !!



Facebook

Emelie Jönsson Emelie köpte just biljetter till U2, och håller just på att dö av lyriskt sammanbrott!

Emelie Jönsson
Idag kl 12:09
"JAG HAR KÖPT U2 BILJETTER TILL DIG OCH MIIG IDAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!
GAAAAAAAAHAAHHHHHHHHHHHH!
HAHAH JAAAAAAAAA!!!!!!

De släppte typ 1000 till idag läste jag i tidningen, klockan 10 i morse, när jag såg det var klockan 10.26, jag typ SLÄNGDE mig på vagnen, direkt för att köpa biljetter, när jag kom fram fanns det ENDAST 2 KVAR!!!!!!!!! hahaha :D::D:D:D::D:D:D:D:D"

man kan inget annat än att älska denna tjejen! hon är helt otroligt bra. http://everythin.blogg.se/


ett inlägg till er

nu har kusin äntligen bokat biljetter, så nu får man besök av lite släkt o familj. senfår vi väl se om någon annan orkar sig ner hit till värmen :P ne jag skojar med er.

saknar er så otroligt mycket nu så här på slutet. jag önskar man kunde uppleva alla moments om igen. som till exempel, då du o jag em, var på mamma mia med din family. eller sebastians avskedsfest med alla schyssta uppdrag. eller bara massa sena kvällar med te och cheesecake med lime o citron.. eller bara en mysig vinkväll hos pia. eller vem vet, bravaderna i augusti. då jag o fia.. o jocke mådde extremt bra.
eller alla dagar uppe i nösund. vilka galna dagar vi hade där fia. paddla kajak, fira födelsedagar, dansa till dancing queen på värdshuset och var på random efterfest?
eller min avskedsfest o alla fina presenter o alla fina människor som var där och deltog i mina sjuka lekar och min kräftskiva som vart himlans lyckad, eller vad säger ni clara, sofia o em?
eller tjejor, vad säger ni om det allra sista; frukosten på egg&milk, snälla säg att vi går dit då jag kommer hem igen!!
jag är så glad att ha er som vänner. ni betyder så otroligt mycket. jag är riktigt glad och tacksam för de dagar ni förgyllde alldeles extra för mig innan jag åkte. alla dessa minnen har jag levt på nu under mitt år här i spanien och nu inser jag att jag saknar er mer än någonsin. o dessa minnen kommer att föralltid stanna i mitt hjärta (o i min bok, vill säga).

spanien är otroligt bra och jag skulle gärna stannat. men samtidigt är det ni som lockar hem mig igen. trotts att jordgubbarna smakar gudomligt, körsbären är extremt goda, solen skiner och brunbrända kroppar steker så vill jag faktiskt åka hem till sverige o uppleva äkta svensk sommar. tyvärr blir det inte förrän den 28 juni. france kallar tillbaka mig ännu en gång. o jag säger inte nej till rivieran.

sedan blir det sthlm. jag vet, sveriges baksida, men vad gör man inte för sina vänner :)

Dags för mig o trippa hemåt nu. har ju fått en ac installerad och lite plugg som väntar på att bli gjort.

sköt om er.

can't wait.

PUSS

L

lektion 9.00 måndagsmorgon, alltid lika illa !

är precis nyvaken. har inte ens varit vaken en timme o jag är redan i skolan. det är stört. jag o nicole hade sleep over at my place o vi hade båda ställt klockorna.. men de hjälpte inte. vi blev väckta av att min hyresvärd kom dit och skulle fixa lite innan reparations-snubbarna kom dit o skulle installera en ac. heltoppen. men iaf. vi blev väckta av henne av att hon ringer på dörrklockan sen hittar jag min mobil i en byrålåda och nicole har lagt sin under kudden. värdelöst värre. varför är det alltid lika svårt o komma upp en måndagsmorgon, fastän man var hemma och tog det lugnt igår?!

jaja, helgen har varit livad. mycket hela tiden, sena kvällar och riktigt taggade människor. dock visade fredagen lite dåligt resultat ute på stan. det vart en liten syster-catfight plus massa tårar från vissa som tycker att det är extremt sorgligt att vi snart ska åka hem till sverige. herregud, vilken kalabalik, vilken kaos, vilket helvete det var. tur att jag o mormor koppen är så duktiga på o ta hand om folk då det blir så här. nicole, en extra guldstjärna i kanten till dig för att du var så duktig o sprang o letade runt. haha
janne, som egentligen heter jeanette har nu fått ett nytt smeknamn, totaltklockrent: naken janne. no further comments.
som vanligt, vilken dag som helst i veckan, så vart ju både lördag o söndag - pasta dagar med yoghurtsås à la mormor kopp. riktigt mumsigt. men janne kunde inte, trotts att hon hade sin egna tallrik med mat, hålla sig från att ta just den spagettin som hängde ut från nicoles mun. haha, det finns filmat o grejer ! dessutom har vi ju fågat jannes lugg på bild också ! soon updated @ facebook !

nu är det ca två veckor kvar tills mor o far kommer ner hit till moi. o rykterna går fortfarande att min andra halva ska komma ner hit också. biljettletandet är i fullgång.
o kusin, hur blir det nu, jag väntar ditt samtal. when and where, the date and time. tell me :)

oo just det, jag fick massa mat av jannes familj igår ! TACK! jättestort tack, det behövdes verkligen. pastan var behvölig som sjutton och flingorna, sylten o mjölken var enormt efterlängtade. mina små ben och min ekonomi har inte riktigt tagit modet och kraften att ta just det steget in på eroski o köpa allt detta. men tack så jättemycket, det var nästan som julafton igår !!

sen vill jag säga välkommen hem till seb. eller ah, hem till sverige för hans del :)

Nej nu ska jag gå o vara lite duktig, lite pluggis, lite plugghäst. rättskunskapen (som jag var sen till) har åkt för att besöka fuengirolas tingsrätt, vilket suger, eftersom jag inte var i tid. det hade varit jävligt najs att åka dit om man säger så. attsingen. jaja. får ta igen det nu. men ni kanske får se ett nytt inlägg imorgon om inte mina planer är totalt fullbokade, hö hö hö.
njae, skulle inte tro att dom är det. men ska till marknaden imorgon med nicole och min träningsväska. måste fylla den med massa mat !

nu kilar jag !

PUSS

L

freeeedag

äntligen helg.. vilket betyder no internet för min del. tyvärr. så ni får nå mig på mobilen om det är något.
hoppas allt är bra med er annars och att ni inte jobbar ihjäl er i helgen (em) miss you.
mom and dad, hör av er i helgen.

ikväll står det mellan en chill utekväll i funkan eller en rocka loss kväll i puerto banus.. valet eller kvalet. jag orkar inte.
jag går hem o lägger mig o sover på saken.

saknar er. längtar hem.

<3

PUSS

L

en tripp till marbella så där över dagen

kom nyss tillbaka till skolan från marbella. har varit där med culturan o käkat lunch o lyssnat på ett litet föredrag om hur skolan där fungerar osv. 18.000 euro kostade det per termin, toppen! betalar du alla mina 8 terminer pappa :P haha
jättegod mat och jättesnygga lokaler med mera. dock gjorde jag o janne bort oss totalt för kyparn som hjälpte oss. han hette simon någonting och då han hällde upp vatten så darrade han på handen och på armen, självklart var vi tvugna att kommentera det. inte nog med det så var vi ju tvugna o slänga ur oss kommentarer som "va långsamt han skriver", "va nervös jag blir då han står där" och "vad kul om han kan svenska". och efter ett tag då vi har beställt varmrätt och käkat upp vår förrätt: soppa med bröd, så frågar han vänligt: "är ni klara med soppan?" shit. jag o janne bara kollade på varandra och slängde varsin blick åt koppen och eriks håll. läge o knipa igen och inte göra en min, håll inne gapskrattet. haha hjälp !! så kul. men så pinsamt. jaja. sen visade det sig att han var från danderyd i sthlm o han började först prata med janne som hade på sig sin skoltröja som det stod danderyd på. han hade två tvillingsystrar som båda hade gått ut. men janne kände inte igen namnen.. jaja. värden är liten. lika liten som att jag o erik alm bor typ grannar i sverige. eller inte grannar men han är en sisjö-bo och jag chillar stadigt mittemot pågen och njuter fortfarande av doften av nybakat bröd och nygräddade kanelbullar.
det är något jag saknar hemifrån faktiskt. kanelbullar. doften mellan klockan 3 och 4 på natten. mumma.

jaja. det var vårt besök på marbellas universitet. så mor o far ni kommer få hem en broschyr om det snart. jag fyllde i en lapp liksom alla andra gäststudenter som var med idag. men ah, ni kan ju läsa där. om ni inte vill skicka tillbaka mig till kusten här på costa del sol så kan jag ju alltid försöka smälta in i chicago, det vore ju inte helt fel.

ojojoj, jag är hur mätt som helst efter den enorma lunchen idag. men jag kan inte vänta tills jag ska äta min supergoda middag ikväll: pasta med pesto, mozarella och tomater. helt galet gott. det var faktiskt sofia som introducerade denna godmaträtt i mitt liv. saknar dig något enormt loppan. synd att ni inte kan komma hit.
jag vet att det är svårt o få ledigt o grejer, men försök typ en helg eller något. det vore kul. jaja. hör av er snart tjejor. i miss you guys.

gårdagen var ju stenhård, eller vad säger ni familjen? (amanda o fredrik)
först hade vi lite reunion, fredrik jag o amanda uppe på mandys terrass med värdfamiljen o grejer. det var kul. dennis var där ett tag också o sjöng sin låt för oss.
sen då jag skulle kila ner till koppen o hämta ett usb-minne så hakade fresh o mandy på för de skulle ta en sväng på strandpromenaden. men icke. det blev först svängen om kopp o sedan hämtade vi fredik o sen tagga vi ner till mochers; jazz restaurang och despúes runt hörnet av hippo.
it ended up kinda late.. tur att jag inte började förrän kl 10 imorse. inte lika kul dock då jag insåg att jag ju faktiskt skulle hålla ett tal.. det gick bra iaf det var ju tur det. men inte lika kul då det var typ helklass. jaja. man lär sig av sina misstag och man får skylla sig själv. men man lever bara en gång ! right?! =)

bara 17 dagar kvar tills mor o far kommer hit. nedräkningen är i full koll. nej nu vill koppen kila hemåt. måste dra. men vi hörs höörrni !

take care!

PUSS

L

namntävling avklarad och många presenationer att hinna med ! Panik !

det är stört jobbigt att inte ha internet hemma. dock gör jag kanske lite mer vettiga saker nu istället. eller ah, om man kan kalla att laga pasta varje dag med koppen o janne, se på pasapalabra o mujers y hombres mm är vettigt så.. ah.. jag vet inte. jag gör annat än att sitta o blogga o facebooka.. lite tråkigt för er som väntar på lite mer updates kanske. men men. sånt är livet.

kan ju ge er lite updates om min lilla namntävling som jag hade nu förra veckan. jag lottade i lördags tror jag, eller om det var i fredags. jag hade upp mot 20 namnförslag tror jag allt. nisse-pisse, san miguel, josé, glenn och många andra namn va rmed i tävlingen men tyvärr blev det inte någon av dessa vackra namn, utan det blev henrik. o jag kan slå vad om att det är lilla henrik jörning som la de namnförslaget..
så nu heter min kaktus henrik.

allt i lägenheten går bra o jag åt så extremt god mat igår så det var inte sant !! lax kokad i citron o smör med stekt potatis med sparris. stengott !! frågan är vad jag ska smarra på idag.. något bra förslag?

jag o koppen hade sleepover igår. haha, stört kul. vi gick o köpte godis o annat gottgott o tänkte vara vakna hela natten... ifs så orkade vi inte vara uppe så länge. vi såg på asterix o obelix.. stängde av mitt i och gick o la oss. men denna gången var det jag som babblade på istället för koppen. jaja.

var på stranden igår också. stört skönt. koppen är lite röd. nicoles näsa är helt ok, inte röd iaf ! jag är lite lite lite röd tror jag, eller så inbillar jag mig bara. somna i min fåtölj igår fick typ frossa o nackspärr efter det. ett tips. somna aldrig i en fåtölj där man inte kan ligga bekvämt med huvudet - men för livet.  haha.

nej nu får jag börjar avrunda här. treornas projektarbeten ska redovisas alldeles strax. ska gå o kolla på vad party-larsson har o säga om balen med mera sen ska jag ta en sväng förbi alicias presentation o se vad det är för spännande, det ryktas om en barnbok? sen blir det lite värre.. kl 15.20 är det både konstutställning à la jessie och årsboken av wedfelt och matilda. vi får väl se vad som hinns med

sköt om er !

snart kommer mammi o pappi ner på besök !!
o ännu värre -  matte c nationella är på fredag den 15, alltså nästa vecka ! PANIK !!!

PUSS

L


måndagmondayluneslundi

goddagens mitt herrskap. jag vet att ni sitter på helspänn där hemma framför datorn o väntar på ett inlägg fyllt me smarrigheter från helgen.. men nope. jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. lite out of words. var ska jag börja? när ska jag sluta?
det senaste inlägget läste ni i fredags o då var det bara torsdag. ganska illa om man säger så. updatesen här ifrån spain är inte riktigt bra känner jag. men har man inte internet så får man klara sig ändå.
sedan i torsdags har vissa varit ute hela helgen tills igår. men jag avslutade mitt alkohol intag i lördags. men bara tillfälligt inför nästa helg :P jag vet att somliga vid namn hilda är ganska taggade på att stå vid baren på fp på både fredag o lördag. maybe söndag också? who knows?!
sköna bakisdagar i den stekande solen, besök på nixs, goda middagar och schyssta förkrök. don simon är vår vän, kanske alldeles för bra vän. dags o säga upp vänskapen. "asså Don Simon kan gå o lägga sig" - hilda.
koppen jucka aldrig med jukka. tyvärr fick vi inte chansen att säga detta. ganska ledsna för det.

fernando baren var omtyckt hela denna helgen. fernando shots är något som hela svenska skolan känner till nu och medan vi andra drack så hällde madde upp drinkar.. eller ah, hällde upp drinkar fast utanför glaset. o på tal om glas. jag tror att hilda ska börja gå ut med glasögon, hon sprang nämligen in i glasdörren på fernando. stackarn. sen kommer hon inrusande på fp o tar sig mot pannan och säger att hon fått en bula, vilket hon hade fått :P haha shit, den syntes inte dåligt mycket. den syns till o med idag. haha. is på den !

muffe, jag vill ha tillbaka min sjal. eller borde jag säga niclas? hallå? niclas om du tog med dig den till malaga så får du åka tillbaka o lämna den din skit. im not going after you.
o jag muffe, du ska få tillbaka dina tröjor, men se till att min sjal kommer tillbaka :) thx.

nä, nu ska jag sova. ses på spanskan 12.10. natti

PUSS

L

igår var det bara torsdag.. idag är det första maj

sitter nu på nixs återigen. har man inget internet får man ta av andras.
har varit på stranden idag med koppen o nicole. haha nicole hade kvar sminket från igår, så söt så. ja som jag skrev i förra inlägget så var det ju studenternas partaj igår med utklädnader o grejer. 43 dagar kvar till studenten eller något sådant kuligt. iaf, så var de flesta utklädda. koppen var typ transvestit, nicole som punkare/rockare, janne som ipren-mannen och jannes syster var utklädd till cowboy. jag körde på militär-stuket men blev trotts min snygga outfit kallad för indian. men det var madde som var indian och pihl var emo. skalsky var kvinna medan nils o danne körde på nörd-stilen. men det är väl så det är, de allra töntigaste töntarna fick de snyggaste brudarna, right? haha. oskar var en lampa och berra körde en partille johnny. men sen hade vi ju självklart min sergant; ellen. haha shit. sir yes sir. jaja kul att folk hade klätt upp sig iaf, eller, de flesta av oss. den enda som inte hade klätt ut sig alls var william. han skyllde på att han inte orkade.. tråkmåns!

sikken kaos det blev inne i stan sedan. de flesta hade bytt om då vi väl var inne på foreplay men jag nicole koppen janne  o hennes syster körde på våra outfits hela kvällen tills det var dags att tagg hemmåt. o igår var det bara torsdag.. värdelöst.. hemmakväll ikväll kanske och en utgång imorgon? vi får väl se.. vi är grymt sega nu men jag vet att en viss person som sitter med mig på nixs här nu,ville träffa en speciell person ikväll, they're gonna have a date towmorrow.. eller ah kanske en sån fancy sådan men en liten träff har de bestämt iaf.

men nu ska jag avsluta här.koppen väntar. ska kila ner till eroski o köpa något smarrigt sen ska jag hem o se på film.
o mamma, det fungerade inte o ladda på pengar på min mobil igår.så jag kan inte ringa till er. men jag finns på mobilen, ring mig :)

PUSS

L

RSS 2.0