borttappad mobil o bokade resor

gårdagen var totalt värdelös. okej, där ljög jag faktiskt. gårdagen var ganska rolig faktiskt men slutade helt dåligt. tappade min mobil. usch. kvällen började bra som sagt. vi var hemma hos nicole, snuttan o hilda o lagade mat o tanken var att vi skulle plugga företagsekonomi, men, våra kroppar taggade till på utgång, iaf jag, hilda o nicole :) isabelle orkade inte så hon valde o stanna hemma. jeanette var taggad men blev otaggad då hon kom fram till att hon inte kände för o vara bakis imon på hennes värdmammas typ systerdotters 18års dag. så hon banga. o snuttan tillbringade sin kväll med paolo. myspys. iaf. utgång. först till william to get the party started. rökmaskinen var i fullgång, drickan var inte lugn o musiken spelade högt. det var najs. åter vidare in till stan, det spöregnade o där sprang vi svenskar o trodde att det hade gått o blivit sommar. inga jackor o inga vattentäta skor.. jaja, det kändes som om de var en evighet in till stan. självklart tappade jag ju bort alla tillslut. vilket var värdelöst. hitta dom dock på vägen vid stella maris under ett tak.

väl inne i stan, time for som shots. träffade fler onyktra svenskar lite här o där. sedan blev det dans på foreplay som vanligt. helt random på foreplay ska jag säga. hilda stod jämt med minst två öl i handen o tyckte om o hoppa ner från bardisken o ljuga om sin onda arm ;P nicole sprang runt med klisterlappar, vilket jag tydligen också hade gjort, hittade sedan dessa på mina kläder då jag kom hem. o jag, var va jag? haha jag sprang runt där fram o tillbaka från bar till bar för o kunna spendera såpass mycket tid med alla jag ville umgås med.

klockan blev mycket och det var dags för efterfest hos vår nya william. lägenheten börjar bli en festlya, vilket den dock inte borde bli med tanke på alla klagomål han endast under en vecka har fått. haha. stackarn. men iaf. efterfest där igår som sagt och självklart intog man sängen direkt, inget snack om saken. blev däremot utknuffad av anna hildenborg som inte kunde dela med sig. låg dessutom o frös häcken av mig eftersom nicole hade tagit av mig mina leggins o strumpor. hon påstår dock att det var jag som sa åt henne o göra det, men jag tror inte på det dära.
anyways så låg jag där o frös o fick inget täcke. endast en liten sjal som anna sedan tog tillbaka. men någon snäll parvel gav mig en hoodtröja som jag fick krypa in i. frös ändå. men tack :)
men efter att ha blivit utknuffad så gick jag o la mig i soffan, hitta lite space för mig där. men oskar o natta ville tydligen inte ha mig där de tyckte att jag kunde ligga på mattan nedanför. okej den va lite mjuk o cozy, men inget schysst ställe o sova på. så nej, jag höll på o få ett utbrott. men njae, inte riktigt. jag gick tillbaka till sovrummet o började klä på mig de jag fick tag i. typ mjukisbrallor o en hoodie. ringde nicole på vägen o bad henne möta mig vid tabacco.

en superglad hilda o en mindre frisk nicole mötte mig, sjungandes tipptapp. haha. o efter detta gick det bara utför. eftersom det hade regnat så halkade ja ju självklart omkring på mina små utslitna le coq utan några mönster under. asså helt värdelöst. o när vi gick över vägen så skulle vi ju självklart gå på gräset där i leran så mina lätt ljusrosa skor blev bajsbruna. o nej, jag trampa aldrig i bajs om ja hade gjort det hade jag skrattat i hjäl mig :D men iaf, inte nog med att man var blöt o äcklig, mobilen försvann ur min lilla ficka på västen. helt värdelöst som sagt. just då, då man kom hem o var så där lagom vetandes så var det inte så viktigt. men idag är ångesten laddad till 110%. fy fan. tack ändå hilda o nicole som hjälpte mig o leta efter den i vått o torrt, mörkt o ljust. haha.

men nu har jag iaf ett tillfälligt nummer. eller jag vet inte o mdet är tillfälligt, jag måste prata med snuttan. fick nämligen låna ett simkort av henne, så nu är det nytt nummer här hörrni: (0034) 608 646 108 så, slå en pling om ni känner för det :)

dagen idag skulle egentligen gått åt till att plugga fek b men, icke. hjärnan är utslagen, kroppen är matt o ögonen är svullna. allt tyder på att jag inte riktigt orkar. ännu. kanske snart.
har ägnat hela min dag åt att boka massa biljetter hit o dit. men nu är det klart. homecoming den 20 februari o stannar till den 2 mars !

nu blir det plugg o städning. mitt rum såg ut som ett bombnedslag. man skulle nästan kunna tro att jag gick hem mitt i natten o rörde om i alla mina lådor o la upp massor på sängen. helt värdelöst. blev sjukt deprimerad då jag kom hem vid 15 tiden idag. jag måste styra upp mitt liv. detta håller inte.

sköt om er, hålla i era mobiler, stå på benen o håll er nyktra. det är mitt tips till er som tänker satsa hårt på funkan ikväll. fusion har jubileum av något slag, be there !

PUSS

L

@ william's

sitter nu hemma i williams lägenhet, jag mand o fredrik, o william så klart. rökmaskinen är igång, fredrik la precis en rejäl brakare som både han o amanda sedan satt o sniffade efter. usch usch usch. tankarna om att gå ut o hitta någon kinesbutik som säljer starka saker så här sent på natten taggar vi allt mer o mer på. om inte så ska vi fundera på refrängen.

dagen har mest varit chill, satt dock o skrev prov från kl 9 till kl 13.. lite segt kanske, speciellt då man endast fick 5 min rast o sen spinga oombytt till idrotten. redskap. haha hinderbana, helt sinnessjukt.

fredrik skriker: "länka till www.blondinfredda.blogg.se så ah, jag får väl göra det innan han får försig att paja hela datorn. kolla in hans tävling som han i-brist-på-annat har lagt upp på bloggen. go ahead o va med, riktigt prisvärt.

just det, amanda började plötsligt prata om bad-någonting. då börjar hon berätta om hur ont mellan benen hon hade fått då hon hade badat i saltvattenssjö i torrevieja. haha, hon berätta att man flöt iaf. willam förstod inte riktigt det roliga med det hela så han säger lite undrande "va, vadå? vad är grejen liksom? jag fattar inte?" amanda svarar snabbt: "meh, hallå, det är coolt ! har du någon gång flutit på dig själv? neh !" fredrik o jag brister ut i asgarv. haha, amanda amanda amanda. livet är allt bra roligt ibland. mand, du förgyller min dag ibland asså, grymt najs.

nä, nu är jag otroligt osocial mot min kära roomie som ligger i soffan o leker med mobilen. grabbarna har gått ut på dricka-jakt..

sköt om er.

PUSS

L

mab o mac

då sitter man här igen. asså idag har varit den skönaste dagen, om man ser det schemamässigt då.  börjar 10.10 slutar 12.10 sjukt skönt. dock inte lika najs då man måste sitta kvar i skolan o plugga o då man inte får supermycket gjort heller. har verkligen pluggat matte hela dagen idag. 2 timmar matte c följt av flera timmar matte b inför nationella imon. man blir så lätt trött på matte. usch. jaja, jag varvade som tur var med svenska boken som ska vara utläst till imon. om jag läser 20 sidor till så har jag bara ca 80 sidor att läsa tills på fredag, plus göra frågorna. jag ska säga till er som inte ens har börjat läsa den; den är dålig dom 20 första sidorna, sen blir den faktiskt bara bättre o bättre, iaf ungefär till sida 90. för det är så lång jag har kommit.

Men iaf, som sagt behövde ju vissa plugga matte idag o annat också ifs, men en del hade ju turen med sig o inte behövde plugga något alls idag. som carro, hon hoppade o sa att hon bara ville flyga fram för hon inte hade några läxor att göra. haha, tänk om det ändå vore så. till o med jeanette, isabelle o snuttan hade nada att göra denna onsdags eftermiddag. de hade redan gjort sina omprov o allt o ville hitta på något annorlunda, något roligt. så de bestämde sig för o fråga runt lite vad man kunde göra. ronny kom med ett förslag om att inte göra det så märkvärdigt genom att göra varm choklad o gå ner till stranden o sitta där. rikard tyckte att de skulle cykla upp till bergen i mijas o vara där, håkan hängde till o med på denna idé, han berättade att när han inte hade något speciellt för sig så brukade han åka upp till mijas till radio masterna o plocka kottar, ni vet sånna där jättestora mega kottar. haha, vilket liv :D förlåt håkan, men de lät faktiskt ganska random :)

annars då? tja, cykeln funkar bra. inget kan stoppa mig när jag bara rullar fram, haha det är verkligen så nu ! tycker dock lite synd om amanda.. asså jag vet ju faktiskt inte om cykeln håller för två personer. det är ju trotts allt en damcykeln i linn-storlek, vilket som ni alla vet inte är så där superstort. det är ju ingen skeppshults iaf. det är en skit-cykel från williams, den har däremot nya kablar, växlar och hjul, så det är ju bra det iaf.
Men, nu är det nog dags att avrunda. har inte mycket annat att skriva mer än att jag ska rulla till skolan imon, sent som attan för att få mina timmars sömn nu så här natten innan nationella. sjutton asså för o sitta från kl 9-13 o skriva prov. tur att man har med sig lite o smarra på undertiden.
nä nu ska jag byta några ord med min älskling borta i staterna o sen är jag väl så illa tvungen o läsa i den dära himlans boken.. hoppas att jag somnar mitt i en mening, alltid lika gött.

natti på er.

lycka till imon på er.

PUSS

L


long time no seen.

nu var det ett tag sen jag skrev. en vecka faktiskt. men ah, det har varit så mycket strul fram o tillbaka. tyvärr. jag är ledsen för den dåliga updaten här på bloggen. men, det finns förklaringar !
I måndags förra veckan skrev jag ett inlägg ganska tidigt på kvällen, sjuk hette det. o jag var verkligen sjuk. jag hade 40 graders feber, magont o illamående, så det var rätt illa. jag låg konstant i sängen o kunde knappt röra mig. magen bara värkte totalt. men iaf. sängliggandes i 4 dagar utan att kunna ät eller gå. usch, det var hemskt. blev ju så svag i hela kroppen efter att jag inte fått i mig någon näring. men många filmer blev det iaf, bolt, yes man, adam and eve, pineapple express, house bunny, madagaskar 2, step brothers o massa andra konstiga filmer. haha. jag vet inte om någon egentligen ä att rekommendera, men ah, har man inget bättre för sig så kan de väl vara värda o se.
anyways, där låg jag i sängen o tänkte visst vad skönt o va hemma fast allt de slit jag hade pluggat helgen innan var ju helt förgäves nu. så det var kanske inte det roligaste.
dessutom så la internet ner på tisdagen, detta är min andra förklaring till varför bloggen har varit så inaktiv de senaste. o detta är sant. jag o amanda höll på o få spel då internet inte funkade varken på tisdag, onsdag eller torsdag. torsdag var nog värst, för då visste vi att vi behövde internet för att kommunicera md omvärlden om vad man skulle ha med sig till madrid över helgen o hur mycket pengar som skulle föras över från sparkonton o allt. men icke. amanda fick sånn panik o sprang ner till ett internet café o fixade allt sånt. själv stannade jag inne, sjuk som jag fortfarande var. men jag packade min väska inför madrid. efter många om o men med skolsyster o mamma o pappa o charo så bestämde jag mig för o åka med endå.

Madrid resan var, rolig. haha ah, ska jag skriva allt som hände så blir detta en lång uppsats så vitt jag vet så vill ni läsare inte läsa romaner. så ni får lite kortfattat:
resan från funkan kl 7 på morgonen. framme mitt på dagen o spenderade resten av eftermiddagen på prado museet, världens näst finaste museeum. asballt. även fast kanske inte alla uppskattade de o gick o satte sig på starbucks osv. kvällen spenderade alla på olika håll tror jag. slängde i sig lite käk o sen drog vi ut på stan för o träffa de andra svenskarna från svenska skolan i madrid. där jag bland annat träffa john, en i min hejarklack. tja. ni gamla fiskebäckare som kommer ihåg snickers cup som spelades inomhus i lundbyhallarna, kanske kommer ihåg ett eller annat ansikte därifrån. haha. jaja. lite roligt så där. iaf, så tog dessa svenskar med oss på lite nattliv runt om i madrid. vilken stad.
lördagen satt vi på en buss kl 9 på morgonen som tog oss ut till el escorial, ett av husen som filip II bodde och låg begraven i. sjukt coolt, måste besökas. back in madrid sedan så blev det guidad rundtur i bussen, vilket jag tror många missade eftersom gårdagens nattliv gav lite för mycket.
väl tillbaka i madrid tog jag, hilda o emma en tur på stan. en ganska bra sådan. det blev shopping shopping shopping, vilket vi tycker om väldigt mycket. inhandlade skor, jacka, väska, smycken o en klänning till o med. allt på rean. inte mycket pengar spenderat där inte.
utgång på kvällen till ett mycket omtalat ställe. la kapital, den största klubben någonsin typ. helgalen. 7 våningar med balkonger, flera olika dansgolv, strippor o, ah, helt otroligt. ganska najs. ja o isabelle har en liten historia innan detta också. haha en taxi historia som kostade oss 22 € vilket suger. haha, men ah. taxituren från la kapital, till hostalet, tillbaka till la kapital, till en bankomat, tillbaka till la kapital. haha, ah. helt random. det blev en dyr med lyckad kväll !
sedan var det home sweet home, funkan. skönt o vara tillbaka från en helg i madrid. jag är glad att jag inte valde den skolan. usch, ingen kust, inet bra väder, inte många i skolan, herrgud, hade inte klarat mig. :P

jahapp. o idag är det tisdag, en skön dag. är till o med väldigt glad idag, lite ut över det vanliga. köpte en cykel idag serru ! en lite damcykel, precis lagom för mig. pakethållare, dock utan sånna dära klämmor men får skaffa remmar typ. ah, helt grym är den iaf, nya hjul o kablar till bromsar och växlar. så det var ett riktigt kap för 55€ :) im soo happy !

har dessutom hunnit plugga riktigt ordentligt idag. matte c tills imon, dock var det sjukt svårt fattade inte riktigt. spanska uppsatsen är klar, bara lite finslip som jag gör imorgon plus att jag har lagt ner tid inför matte b nationella som är i övermorgon ! hm, konstigt nog är jag inte totalt uppstressad över detta. väldigt skön känsla faktiskt. men det kommer väl tyvärr..

nu ska jag gå o tappa upp ett varmt bad o bara njuta av min sköna dag. ska nog sätta mig o läsa lite ur thérèse raquin också så den blir klar tills på fredag. haha, dream on. usch. den är nog bland det tråkigaste jag någonsin läst. det är så mycket beskrivningar hela hela hela tiden. läs den inte.

sköt om er, o jag lovar, det kommer en update imorgon så slipper ni läsa sånna här långa uppsatser av ord på min blogg ;P

PUSS

L

sjuk

ja, nu ligger man här i sin säng, febrig, kallsvettig, magont, spyfärdig o totalt mörbultad. det är iaf så det känns nu. är helt slut i hela kroppen, huvudet spränger o man vet inte vad man ska ha på sig, massa kläder eller flera täcken. det suger o va sjuk. hatar detta. jag har ju bara varit här en vecka, det är inte riktigt rättvist att jag ska bli sjuk nu. ifs kanske man får se de på den ljusa sidan o säga att det var skönt att inte bli sjuk i madrid iaf.

har bara legat hemma idag som sagt. sett på massa filmer här i min ensamhet. Bolt, haha ah, vad ska man säga. inte riktigt så bra som jag förväntat mig. men asså hamstern gjorde ju allting mycket roligare. Yes man, jim carey på nytt asså. tyvärr slår den ju absolut inte ace ventura. ohoh ohoh, oink oink oink oink. hoho :)

idag bokade mor o far resan till france. längtar :) så, just so you know, jag åker direkt från funkan den 19 juni till rivieran o stannar där tills den 28 juni. lite tråkigt att jag inte kan komma hem o hälsa på er då. men ah. life is life. o detta kanske är min enda chans på några år att åka tillbaka dit o hälsa på min värdfamilj :P hoppas nu bara att seb kan vara lite ledig då från allt som händer i hans liv nu o åka med :)

Still holding on
been waiting so long
for that indelable time.

When the stars shines upon me
and the night feels so lonely then
I only picture your face
and remember the days, nights and now
I spent them with you.

My coffee is cold cause I've waited so long.
The thoughts of your smile always makes me feel strong.
I'm drawing a picture of you in my mind
and the thought of your smile always making me miss you so much.


anledningen till att jag gör en update såpass tidigt är för att jag är sjukt trött fastän jag iprincip har sovit hela dagen. som sagt är inte riktigt kry i kroppen.
sköt om er.

PUSS

L

söndags sol !

det är kul att se att folk läser ens blogg. speciellt när man får sånna dära schyssta kommentarer som "skriv lite mer om funkan o boendet osv" jag vill bara meddela er, som nu vill att jag ska skriva det på bloggen, att de övriga som läser bloggen vill inte ha dessa lång inlägg som ah, det kanske då skullebli om jag ska skrivaom allt här i funkan, hur det är o leva här. så släng iväg ett litet mejl till min mejladress: [email protected] så ska jag försöka svara på så mycket som möjligt. sedan har vi ju självklart våra andra härliga bloggare här nere i funkan besök deras med, så kanske ni får ännu fler varierade svar: checka in lotta, vår vana bloggare http://lottaajohansson.blogg.se/ samt vår nya bloggare fredrik http://blondinfredda.blogg.se/ sen har vi ju då oskar o berra som, tja.. jag vet inte riktigt hur långt de har kommit med sin blogg. men besök den o bomba den med kommentarer så tror jag att de kommer styra upp den ! o självklart kan jag inte hitta länken till den, så jag får skriva den i nästa inlägg. sorry !
 - Found it: till er läsare som  nu ska få läsa http://spanienelite.blogg.se/

men iaf, en del blir väl glada då jag säger att jag inte har så mycket att skriva om idag. de flesta vet nog vad jag, denna söndagen har gjort. jag menar, det enda som har stått på bloggen i en vecka har varit plugg. vilket suger riktigt mycket om man säger så. men idag har det väl varit lite förändringar. jag har nämligen spenderat hela min dag ute på balkongen i solskenet. så himla skönt när solen tittar fram på den klarblåa himlen o man bara kan sitta i bikini o glädja sig åt att det är 18 grader i skuggan o att det är skit väder hemma i Swe ! hoho, skadeglädje är den enda sanna glädjen. =D jag kan ju meddela också att linjerna är ganska skarpa nu ;P

imorgon är det måndag. jippiie ! not. längtar inte alls om man säger så. längtar dock hem fortfarande. saknar fortfarande allt där hemma. det har faktiskt inte gåt en enda dag utan att jag har fällt en liten tår för allt som väntar där hemma. saknar.
men även om jag längtar hem så vet jag att jag kan faktiskt inte bara ge upp o vika ner mig nu. jag måste stå upp o vara stark o klara det här.  det är mycket i livet som man vill ha men inte kan få. dessutom så vet jag att om jag skulle bestämma migför o åka hem nu o skita i skolan totalt så kommer jag ångra mig. varför just nu liksom? ibland tänker man inte på vilka konsekvenser saker o ting medför sig. det gäller tänka ett steg längre...

med dessa ord säger jag god natt o sov sött till alla er läsare.
hoppas ni har det bra där ni nu är o att ni sköter om er själva o alla i er omgivning.

saknar dig seb. 080718 <3

PUSS

L

miss you miks !

idag har det självklart varit plugg. men jag har ändå hunnit o göra massa saker känns de som. jag o nicole var en sväng på stan o köpte massa småsaker typ som block o pennor, aceton o tandkräm, ni vet sånt som man behöver. dessutom var vi o kolla på cykel till mig. han hade en men han bad mig komma tillbaka på måndag för o se vad priset skulle hamna på.
det känns på något sätt bra allt det här mer plugg o sådant. jag har fått gjort rätt mycket bara på dessa två dagar. sen känns de ju ännu bättre att när jag väl har hunnit göra massa saker osm plugg o shopping o allt sånt dära så har seb precis gått upp. så när han inte har gjort något är jag iprincip klar med allt. haha.
inte nog med att jag har pluggat o shoppat idag, jag har suttit ute på balkongen o pluggat, o ätit både frukost o lunch. så underbart skönt. det var 16 grader i skuggan idag här i funkan. ibland är man lycklig över att man är här. speciellt när man har pratat med miks som sitter uppe i montgomery o fryser arslet av sig med typ 20 minus grader eller vad hon nu sa. haha. usch. dessutom berätta hon att det är så ont om snygga killar på hennes skola ungefär som vattenbristen i afrika, sa hon. haha. tja.. jag vet inte ritkigt där. men ah, stackarn säger jag bara. hoho. sedan lärde hon mig ett uttryck, eller ah, man kanske ska säga att hon bara slängde ur sig det o jag tyckte det lät väldigt roligt i mina spanska öron. haha, shit manhattan.
saknar henne något otroligt mycket. mest det dära att gå in på donner o bara se miks o börja prata engelska me henne, hon med sin underbara amerikanska accent och jag där med min fjuttiga brittiska. haha, ne vad jag saknar det. fick dock höra att miks inte kommer hem förrän typ juli.. ungen slutar ju inte förrän den 24 juni.. usch, sådant gillar vi inte..
ifs så kommer väl inte jag heller vara hemma by then eftersom jag drar mig vidare till franska rivieran efter min skolavslutning. wiie, det ska bli så kul. ett år sedan ungefär sen jag var där då. ska se om jag kan hälsa på min värdfamilj igen. måste bara öva på min franska lite mer. försökte ju hålla en vettig konversation med kasper, sebs kompis på college.. vet inte hur bra han var heller, men han kunde ju iaf säga några ord. haha. jag kände mig verkligen värdelös på språket då jag väl skulle prata. spanskan går ju på tok mycket bättre än franskan. när jag kommer tillbaka till donner ska jag se om de inte finns möjlighet o läsa både franska o spanska steg 4. vore bra om jag höll igång båda. fick ju inte riktigt möjligheten att göra det här i funkan.. tyvärr..

jaja, nu blev det väldigt långt det här inlägget. ska somna till en film nu, you got served. bland de bästa filmer som någonsin gjorts. den, honey, step up 1 och 2 är filmer som man bara måste se. de är helt gudomligt bra. så, se dom !

Fredrik, om du läser det här, kl 13.00 här, mattestuga!! vale?

PUSS

L


första fredagen i funkan ..

ah, faktiskt. första fredagen i funkan. shit. följer romantikens stildrag även här. nej, usch. nog med plugg o skola nu var jag påväg o säga.. men ah. nej inte riktigt. plugg i helgen för min del.
det är ungefär så min dag har sett ut. det börja så klart med skola. allt gick bra idag, det flöt på. provet o redovisningen osv. sen var det möte om madrid. oj så man längtar till den resan. om en vecka så är man där. så skönt det ska bli.
anyways, gick hem med nicole, satte oss o käka varsin chokladpudding o såg på disney channel. sen la hon över massa filmer som hon skulle ha ett tag framöver. sen kilade hon iväg hemåt. då satte jag mig o plugga. som vanligt. asså det tar verkligen aldrig slut. är less på den här skiten nu.
ska lägga mig o kolla på film nu. det blir step brothers. oj nej. nu kom kanelbullen hem. ni skulle hört igår. hon skrek som sjutton o smällde i dörrar o var allmänt störig klockan elva på natten. unge säger jag bara. okej visst man har väl varit där själv, men snälla. luuugna ner dig ! wiieeee, jag hade inte en jättebra dag igår o min dag idag har inte varit jättetoppen, jag menar jag har suttit här bredvid min dator hela dagen o pluggat stenhårt.

kan ju meddela er att paulina bestämde sig för att åka hem, tyvärr. lite tomt utan henne faktiskt. tråkigt att hon valde att åka hem. jaja. det är sånt som händer. vi får se det på den ljusa sidan att vi fick möjlighet att lära känna henne.
samtidigt som jg tycker det är tråkigt att hon har åkt så förstår jag henne ändå på något vis. jag måste faktiskt erkänna att jag saknar allt där hemma, allt som är så bra o enkelt. tänk om de kunde vara så här med?
tur att man ska resa bort lite redan nästa helg.

på tal om att resa. frågan är vad som händer på sportlovet? ska man åka iväg någonstans bara i några dagar eller ska man försöka hälsa på någon någonstans, kanske i sverige? eller ska man satsa på o bli kanske lite brunare o kanske lite klokare av att åka till något annat land o göra andra saker o se såna dära sevärdheter o grejer.. Hmm.. denna fråga lämnar jag över till mina läsare. vad säger ni? sverige, funkan, spanien, eller någon annanstans? give me places to go !

som sagt saknar er där hemma o ute i vida världen. ni vet vilka ni är. ni är saknade o underbara. sköt om er o hör av er snart igen.

PUSS

L

fredrik är nu med i bloggvärlden

ja nu sitter man här igen, lika sent som vanligt när man har ägnat hela sin dag åt plugg. det ser inte ljust ut om man säger så. det är bara fullspäckat med plugg hela tiden.
men då får man nöja sig med att man kan ta sina små pauser o prata med sina underbara vänner runt omkring i världen som har det bra.

duschen är ett rent helvete kan man ju säga nu. inte för att det är äckligt eller så i badkaret utan den funkar ju fan inte som den ska längre. idag var tredje gången jag inte får tillräckligt med varmvatten för att skölja ur shampoot. riktigt illa. jag stog o frös o ropade desperat efter amanda. självklart hör hon inte så jag får springa ut med shampoo i håret o en handduk lindad kring mig. står o huttrar på knagglig spanska att vattnet inte är varmt. då skyndar sig charo för o fixa det. det blir varmt i ca 1 minut sen tillbaka till iskallt igen. så jag fick springa ut till charo igen, förklara att nej de funkar inte. då visar det sig att "gasflaskan" eller va sjutton det är var slut. så det fanns inte något mer varmvatten, helt toppen. verkligen. där står man helt näck med shampoo i håret för tredje gången.. detta är inte okej. fick duscha kallt återigen o jag tänker inte göra det någon mer gång. thats it.

jo, vår kära fredrik lind har fallit för grupptrycket. nu är han också bloggare. inte nog med att han föll för grupptrycket att bli bloggare, han hängde på blondinbellas trend att köra på utseendet. frågan är ju bara, är han lika begåvad som sveriges bloggprinsessa? besök hans blogg på http://blondinfredda.blogg.se/

sedan vill jag bara tacka johan för den fina dikten han gjorde till mig som han glömde ge mig då jag kom hem till sverige under jullovet :

Linn välkommen hem

här har du dina 50 spänn

lycklig att se oss du är?

Är du fortfarande i sebbe kär?

berätta allt, vi vill veta

dina uppdates borde jue vara glödheta

Nu du komma hem till Sverige under jul

att spela boll i spanien har väl ändå varit kul?

Du nu alla snuskiga detaljer ska berätta

tex hur dom maten i spanien smaksätta

vi vill veta hur mycket du har i studieskuld

eller hur det var när spanien tog EMguld

har nattlivet varit överdrivet?

nåra månader utan sex, har det vuxit igen i underlivet?

har du förändrats mycket där borta?

börjat röka, slutat sporta?

här hemma har väl läget ändrats lite

tex väljer persson cigaretter före spriten

annars har det väl varit fest för hela slanten

i fotbollslaget dom mig saknar på högerflanken

men nu ska denna dikt handla om dig

du är jue hemma fanimej

Druckit mycket rom o cola?

berätta nu, hur har det varit i fuengirola?

Det som ska få denna dikten avslutad

Är att nu ska du få berätta om dina äventyr medans jag sitter tillbakalutad.


Med dessa ord avslutar jag min blogg för kvällen o skriver väl förmodligen imorgon eller på lördag. som det ser ut nu så blir det inte en rolig helg för min del. jag vet att det enda som står på planeringen är pluggpluggplugg o jag kan inte se några utvägar för fritid. tyvärr. detta är sorgligt.

PUSS

L

som sagt, plugg var det.

plugg dag idag. dock slapp dag i skolan. har suttit hemma o pluggat sedan kl 3 typ. helt sinnessjukt. fattar inte vad tiden har försvunnit liksom. borde sova snart. måste fixa det här med god sömn. lite svårt då det är supermkt plugg o iskallt eller stekhett i rummet då man ska sova. jaja. soon, bedtime.

idag har varit en kort dag i skolan. helt okej dag trotts att man har haft svenska. haha både denniz o amanda har förgyllt min dag idag. det började på engelskan då vi gick igenom hur man skulle göra en argumenterande text. pierre frågade då om det var någon som hade gjort en sådan innan. några tryckte upp handen försiktigt i luften medan denniz skriker ut att han hade gjort en sån och säger sedan malligt; "jag fick faktiskt mvg plus på den" haha inget illa mot dig denniz, men det lät väldigt roligt när du sa det. haha, jag tror inte en enda kotte i klassen kunde hålla sig för skratt. lugn denniz, vi skratta med dig, inte åt dig :D
sen amanda, haha, där vet jag faktiskt inte om det var med eller åt dig ^^ haha nä, men asså det lät så himla kul. vet i sjutton hur vi kom in på ämnet men ah. det handlade om foton iaf, någon bild. ja just det, lotta o mand hade ju tagit foton med mobilen o tagit sånna där roliga bilder ni vet. självklart vet jag inte vad programmet heter men ah, men ser iaf helt sjuk ut då man väl tagit foto. sånt dära som finns på mac-datorer ni vet så man ser helt galen ut. snurrig osv. anyways, så säger amanda "ah, så där fotosynes" haha alla blev tysta o fortsatte tugga på sina pizzabitar tills jag stannar upp o natta klämmer ur sig "va fan sa du?" haha, då erkände amanda att hon faktiskt råkade säga fel ord. haha alla brister ut i asgarv. haha, fotosyntes! helt fel ute där amanda, fotogenisk tror jag närmare bestämt att det heter :D så söt är du !

sen idag när jag skulle sätta mig o plugga matte c märkte jag att någon lite filur som kan grafräknare hade tryckt in "HEJ SNYGGO" på skärmen. så nu efterlyser jag den personen som skrev detta, och säger "HEJ SNYGGO" tillbaka :D hmm jag har en misstänkt.. men jag kanske är helt ute o cyklar. who knows..

nu ska jag återgå till mitt plugg o mitt samtal med seb. fick just höra att hans familj har sprungit o blivit galna så fort seb hade åkt, haha. massa nya elektronik saker som inhandlas. ojoj, tänk om man ändå kunde ha de så bra här i spain. o på tal om det så hör man ju hur kanelbullen spelar wii jämt o ständigt i rummet intill. haha helt otroligt. får väl visa henne en vacker dag hur wii ska spelas egentligen ;P visa vem som är mästare :D

signing out !

PUSS

L


dag 1 på nytt

first day in funkan var väl kanske inte den bästa starten på detta året om man säger så. det börjar med att väckarklockan ringer på tok för tidigt för att lilla linn ska orka resa sig ur sängen. så snooze it was hela morgonen om man säger så. tills amanda kommer in o väcker mig o frågar om jag inte ska gå till skolan. men icke. hjärnan tänkte sömn, vilket det blev fram till typ kl 11 då jag hade missat två timmar av matten och eftersom det tar 30 min för mig o gå till skolan så visste jag ju att mina två spanska lektioner var ju bara att drömma om. satsade på att komma i god tid till ekonomin, vilket jag lyckades med. efter att ha frusit ihjäl i duschen. så himla värdelöst. jag satte på varmvattnet, gick in i mitt rum o väntade på att vattnet skulle bli dusch-vänligt. tillslut vart det ganska varmt, eller ah lagom varmt för en dusch till moi. men då jag väl hade shampoonerat in håret med enormt mycket shampoo kände jag hur det bara blev kallare o kallare o sköljde ur så mycket jag bara kunde. men ah. det räckte inte riktigt med varmvatten så jag fick stå i iskallt vatten, det spelade liksom ingen roll hur mkt jag vred kranen till det röda, det var kallare än isbitar. usch. riktigt illa. sedan fanns det ju självklart ingen ordentlig mat heller. toasten var ju slut, amanda hade endast lämnat kanten till mig, thx a lot :D haha, nä men det gjorde inte så mkt eftersom jag fick syn på choklad-müslin i skåpet o hällde upp en rejäl portion o började smaska. denna gången var det faktiskt inte så gott. jag har vant mig så mkt vid allbran o dom dära sakerna som mamma stoppar i sig som ska vara så mycket mer nyttiga än allt annat.

gick sedan till skolan i solskenet med solbrillor o leendet på läpparna. jag kan inte säga att solen stekte men fastän det bara var runt 12 grader i skuggan så var det riktigt varmt i solen. för att göra er svenskar lite avundsjuka så skulle jag kunna säga att man blev nästan svettig då man gick till skolan imorse, haha, men då skulle jag ljuga. vilket jag inte gör. så. ne, inga svettlökar här inte, inte sådana som johan brukar hitta under armarna ibland ;P men varmt är det, det kan jag lova er.

väl i skolan var det en ny elev, willam från stockholm. inte ovanligt att det var en stockholmare. ingen vet särskilt mycket om honom men han är där o läser sam/ekonomi. en random helt enkelt. det var även en ny lärare som såg ut o vara en ny elev han med, men nej, han ska tydligen ha olas gamla ämnen som typ, naturkunskap o sådant begåvat. jaja de är säkert bra människor. välkomna till funkan.

ah, o sen var det ju det dära med plugg. jag blir bara förvirrad o stressad av att ha en kalender mamma, jag ber om ursäkt, men jag vet inte hur mycket nytta den kommer komma till. som sagt så blir jag stressad över att se hur mycket jag har att göra hela tiden med plugg, träningar, resor mm. det är helt otroligt. denna veckan är helt totalt fullspäckad o gissa vilket ämne som tar upp mest? kan ni gissa??? Svenska B så klart, det ämnet är inget man längtar efter direkt. min första lektion imon liksom, hur mkt har jag pluggat? ganska mycket. hur mkt förstår jag? ganska lite. inte mycket o göra åt mer än att plugga mer. får väl ser hur det blir med denna kursen. hoppas min rektor har mejlat tillbaka till mig med ett positivt svar. we'll see and hope for the best!

nä nu är klockan alldeles för mycket för lilla linn, dags för att sova. ska lägga mig o läsa lite svenska så klart. plus att jag ska kolla i mitt fotoalbum med massa fina bilder o minnen som jag ska sakna lite extra nu. det är väldigt tråkigt för det är många som längtar hem och funderar på o åka hem o jag kan inte säga att min hemlängtan blir bättre pga det. lite illa kanske. men man får se det på den ljusa sidan o tänka att detta är bara en utmaning o upplevelse. detta kommer säkert gynna sig i framtiden. eller något? jag vet inte om jag menade de där orden men man får väl intala sig själv att det är så o kommer vara så. nej. totalmycket text nu,

natti på er

PUSS

L

back in spain

back in spain, back in action. haha kanske inte. jag har inte orkat packa upp väskorna ännu o jag har typ bara ätit gottgott o slappat gärnet.. okej jag har faktiskt pluggat en del. massa dumma läxor som ligger på hög o bara väntar på att jag ska göra dom. men njae. spanskan var såpass enkel och lätthanterlig att min hjärna orkade med detta besvär.

anyways, back in spain kan jag ju iaf säga. men svenskt godis, gifflar, lussebullar och enormt mycket andra saker som kläder o annat onödigt strunt som man känner att det ligger en nära hjärtat.

igår, lördag, dagen innan avresa. först o främst fällde jag självklart tårar för seb som åkte till staterna tidigt på lördagsmorgonen. låg o drog mig till sent på eftermiddagen då kära mor o far kom o hämta mig o vi åkte till torget för att bland annat hämta ut mina bilder jag skulle få framkallade tills dess. men icke, de va inte klara så vi blev ombedda att komma tillbaka senare under dagen. vilket vi också gjorde, men var dom klara då? nej, de va till o med borttappade. helt värdelösa. asså fan jag har alltid tyckt att korthuset har varit ett schysst ställe o så då de gäller framkallning av foton. men asså detta var botten. helt värdelöst ! jag blev så jävla sur på tanten som stog o sa fyra gånger till mig att jag kunde komma tillbaka o ladda upp bilderna igen, asså hon förstod ju fan inte första gången då jag sa att jag inte hade tid att åka fram i tillbaka o slösa min tid bara för de har klantat till sig i sitt arbete. j*vla idioter !
- så där fick jag ut min ilska lite mer tror jag. . . nej jag är fortfarande irriterad på detta krångel ! nu sitter jag liksom in spain o kan inte göra något åt detta skit.

what more? hmm, lördag, last day in sweden på typ ett halvår. hmm. packade som fasen. eller njae kanske inte. jag försökte iaf. jag packade lite, satt lite vid datorn o nörda mig o kollade på robyns live konsert från LA som jag hade spelat in från i veckan någon gång. sån bra konsert hon gjorde. hoho. jaja riktigt bra faktiskt. men iaf, packningen.. vi alla vet ju att jag är mästare i o packa.. not. asså det är så värdelöst att man bara får ha med sig ett visst antal kilo. jaja, lite övervikt här eller där spelar kanske inte jättemegastor roll men ändå. det gick knappt o stänga väskan då jag var typ, klar. men då jag kom ut från duschen insåg jag att tränings bagen som jag fick i julklapp av mamma fick jag ju i avsikt för att ta med mig den ner till spain för o ha till idrotten o fotbollen. så ah, det vart lite bad att jag behövde ha i mer saker plus att en till jacka slank ner i väskan också. tur att man åkte med en 23 kilos resväska och tre handbagage :)

flygresan gick bra iaf. gbg-frankfurt-malaga. från gbg satt jag på samma rad som en man från nässjö, era trakter louise, danneboy o jesper. miss you guys ! anyways så berätta han om massa resemål o grejer o studier hit o dit. haha pratglad människa. han måste suttit o väntat på att jag skulle vakna så han hade någon o prata med. haha han babbla på som satan ! o jag somna liksom innan vi ens hade lyft från landvetter :D hoho.

jaja nu sitter man här i funkan o funderar på om sängen är ett alternativ så här vid tolvsnåret. men hmm.. just det, jag berättade ju inte om det lilla avskedet hemma hos jeppe som ah, var väldigt trevligt till en början men som spårade lite så där i slutet av kvällen. jag hade iaf trevligt tills alla incidenter inträffade efter ett någongång så där. det kanske bara var bra att pratyt slutade tidigt så jag kom välbehållen till flyget.
tack hörrni för att ni finns mina favoriter. ni är så saknade att ni anar inte. ni är dom bästa. ni är de som förgyller min dag. jag är glad att jag har er. ni betyder så otroligt mycket för mig ska ni veta.

do you know how much I wanna run to you?

PUSS

L

nakenshow x 2

lördag.. dagen innan det är dags o dra sig ner mot andra kuster. dagen innan det blir funkan. vet inte riktigt om jag längtar eller inte. det känns som om jag inte vill åka riktigt ännu. fastän jag har spenderat hur mycket tid som helst med mina vänner o med seb så känns de som om jag inte hunnit med allt jag velat. jag vill stanna minst en vecka till i sverige.
ah, o i natt åkte seb till usa igen. det är alltid lika tråkigt o jobbigt att säga hejdå till varandra o veta att man inte kommer se varandra på flera månader. ah, just det. för er som inte vet så blir det ingen usa resa för min del om de inte går o fixa på något sätt. men ja. massa krångel inte med biljetter o sådant utan boende, man får tydligen inte vara på besök mer än tre dagar. vilket låter totalsjukt. så lite ledsen i ögat blev man när man nu under sin ledighet såg fram emot denna tripp som skulle ägt rum senare i vår. jaja, det är inte mycket att göra åt. så iaf, seb o jag ses nu inte förrän till sommarn eftersom mina föräldrar ville bjuda med mig på en resa till jlp/antibes o ni som känner mig väl vet att jlp ligger mig varmt om hjärtat o ett sådant erbjudande är svårt att tacka nej till. så vem vet, jagkanske inte kommer hem förrän i början av juli. tyvärr. men jag har flera lov som både ni kan komma o hälsa på mig på o lov som jag kan komma o besöka er i kalla sverige. jag lovar vi ses snart.

igår bjöds det på tillställning i casa de seb. haha, usch vilken "show" den lilla överraskningen var inte bara en överraskning, det var en naken-chock, naken-janne x 4 haha, usch. hrm tja. det är ju tanken som räknas eller?
kvällen började med att jag höll lite kontakt med fia eftersom jag inte kunde få tag på emelie. något lurt var ihop kokat, men vad, de visste vi inte. jag o seb försökte lista ut vad som skulle hända. men icke. ingen ville berätta något.
massa hit o dit o vita lögner fick man höra i telefon o allt skyldes på emelie. stackarn. iaf. runt 23 knackar det på dörren o alla mina tjejvänner stormar in + jeppe. haha, så söt. de slår sig ner i soffan o insisterar på att jag o seb också ska sitta ner. emelie hade hyrt en film sa hon så hon o patrick försökte fixa så alla kunde se på filmen. kommer inte ens ihåg vad hon sa att den hette. men det kvittar. hahah.
anyways, när alla sitter där så möts alls ansikten av porr, grov porr o fyra killar inspringande i lite sådär halvloosa kläder, bestående av johan, mattsson, zache o max. haha. de börjar strippa o slänger kläderna mot mig o seb o i bakgrunden kunde man noga följa porrfilmen samtidigt som man hörde den här låten som jag inte kommer ihåg vad den heter. haha, ah. galna jävlar.
o inte nog med detta. det blev en dubbel stripp-show plus baileys o naken-chock så de bara skrek om det. o inte nog med det, jag vet inte hur många rövar som har varit i mitt ansikte nu asså. fy fan va vidrigt. det var liksom inte okej. speciellt inte max borat-tanga-dräkt eller va fan de nu va. haha USCH !
jaja, som sagt så var det inte särskilt vackert men ett minne för livet. o ett gott skratt. haha.
sikka vänner man har. man kan inget annat än älska dom o deras porriga humor :D

jaja, som sagt kvällen var spårad. men styrdes sedan upp med utgång för en del o hemgång för andra. jag o seb stannade hemma eftersom han skulle åka mitt i natten vid 4. vi låg o pratade om minnen o sådant från de första gångerna vi träffades o allt sånt där mysigt som man bara tycker om så himla mycket. tack för presenten älskling. du är underbar.

now its time for me to sign out this time !

skriver mer ikväll om mitt allra sista "lugna" avsked.

PUSS

L

bättre sent än aldrig .

hejhopp på er. nu har jag inte skrivit på jättelänge. det första inlägget jag skrev detta året var den 1/1-09. då handlade allting bara om sömn o tvtittande.

jag tänkte berätta om alla saker som har hänt i början av detta året. a great start of the year. mh, me likey.

fredag 2/1

ska jag vara ärlig så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde på fredagen. JOOOOO jag var inne i stan med seb o emelie för vi skulle käka lunch med schläggan på thai-stället i arkaden. mumma va gott de va.
seb köpte jeans också, haha. han som inte kunde hitta något i stan dagen innan :P älska bertoni, hoho.
fastän vi inte var länge i stan så vart klockan jättemkt när vi åkte hem. senare på kvällen åkte vi hem till fia i stan för  o se på mina favorit filmer; high school musical. men mina vänner hemma här i swe uppskattade inte dessa filmer o sånger lika mycket som dig amanda. när jag kmr till spain då blir det fanimig "what about me?" "what am I supposed to do?" "I gotta leave but I'll miss you".

lördag 3/1
var en seg dag fram tills det vart det fest i på armlängdsgatan 1. det vart galet. ganska mycket folk, väldigt mycket tomburkar o lite glassplitter här o var. förfesten o festen var hos mig sedan bestämde vi att vi skulle efterfesta hos svante som också var ensam hemma. vilket sket sig när vi väl åkte dit. en nykter mattsson, stolt som både han o vi är för hans körkort, körde fram o tillbaka från mig till svante. men då vi väl kom till svante så ångrade sig seb o ville åka hem o lägga sig. så då gjorde vi det. när vi väl hade somnat så ringer det på mobilen.. guess who.. haha svante ringer o frågar om jag har hans nyckel. vilket jag hade. haha glömska jäkel. haha massa saker som vart totalförvirrade clara fick svantes jacka o antagligen fick svante med sig claras.  så förvirrat. en viss person vars namn börjar på s, du vet det nog själv, förstörde en av mina grannars fina tomtar som stod ute i trappuppgången. riktigt illa. mor o far fick ställa ut en ny.. stackars herr hallonkvist.http://www.sunet.se/
jaja festen vart lyckad o alla var glada o nöjda. detta blev typ som mitt byebyeparty nr 2. haha. grymt schysst iaf.

söndag 4/1
bakisdag. som vilken annan dag som helst. fast denna söndagen var inte vilken dag som helst. denna dagen åkte jag, seb, mamma o pappa till nicke o sofia för o se det nya lilla tillskottet vi fått i släkten; australian shepard, tik, åska. sjukt sööt valp. jag tyckte den skulle heta linn, men nicke bara skratta då han fick höra mitt förslag. men deras namnval var ju helt okej, ganska gulligt. åska, lilla åska.
när vi väl var där berättade nicke för mig vadd jag skulle göra o inte göra då jag på fredag ska passa lillparveln. hon fick tydligen inte sova i sängen, vilket är rätt illa, jag menar vem vill inte ha en lurvig liten filur i sängen med tigertassar o rufsig päls? som jag längtar :)

måndag 5/1
veckan inleddes med laserdome. så himla länge sedan man körde det. haha , fick ihop ett gäng på 12 pers som åkte o körde, sjukt kul faktikt. när vi väl var där så kom det ett gäng norska tjejer som också skulle spela, som var i gbg för o spela gothia i innebandy. så vi körde lag, svenkarna mot norskorna. precis innan vi ska köra så ropar laserdome-killarna ut att norskorna skulle få 1000 poäng extra bara för att de älskar norska flickor. sikket fusk tänkte vi o buade något rejält.
självklart vann vi svenskar, överlägset. haha, patrick tog flest poäng, undra varför? haha, hrm, datanörd :)
efter laserdome så åkte vi alla in till stan för o fika. haha vilket långbord det blev hoho. väl där försökte vi desperat fundera ut vad vi skulle hitta på under resten av veckan. det kom upp förslag som vattenpalatset i borås, bowling, skridskor, volleyboll o fotboll. men det blev volleyboll, marcus hade redan bokat två planer, great shit !

tisdag 6/1
vaknar hos seb av att sharon undrar om han o hans bror ville köra en match mot christer o en av deras vänner, vilket han ville. så han fick skynda sig iväg för att vara i hallen kl 13. jag, grandpa o sharon åkte dit för o kolla. seb såg riktigt trött ut efter ett tag. det roliga var att vi, ett gäng, hade bokat två planer kl 15-17, så vi blevmett gäng på typ 14 eller 16 st som spelade. sjukt najs. så himla kul o hitta på saker o sånt. volleyboll var ju sjukt najs. detta måste göras om. efter volleybollen åkte jag hem o käka. mumma, älg. det är inte varje dag det serveras älg på menyn.
tog mig sedan in till stan för o gå på bio med sophia. hon hade precis kommit hem från linköping så bio blev det. vi gick o såg australia med nicole kidman. den va faktiskt bra, jag trodde inte den skulle vara så bra. eller ah, asså grejen var ju den att man visste ju vad som skulle hända hela tiden. den var ganska predictable, but good !

onsdag 7/1
dagens datum, idag började jag min dag med min andra spruta för livmoderhalscancer. visst lpter de hemskt. asså själva livmoderhalscancer liksom. som tur är det ett vaccin för det. jaja. andra som sagt. sista kvar då jag kmr hem i juni/juli.
efter detta åkte jag o seb till freeport, egentligen för o fönster shoppa, men det blev ett par chinos o en tröja. muy bien. haha. ganska nöjd med mina köp. efter shoppingturen åkte vi hem till mig o åt lunch. sen övervägde vi att åka till seb innan hans träning dels för att parkeringen hade gått ut o dels för att han var tvungen o åka hem emellan. stress stress stress säger jag bara. den killen kan aldrig passa tiden :) haha. han lär väl sig.
nä, nu ska jag kila in i mitt rum innan miami ink börjar o städa lite. seb, sofia, persson, johan o jeppe kommer snart hit o chillar.

sköt om er så länge.

PUSS

L

this is how it is ...

long time no see. förlåt jag är superkass på o uppdatera bloggen. länge sedan sist nu, i know. men jag måste verkligen nanna nu. men jag lovar att ge er schyssta updates from my life.

PUSS

L

sömn, ja tack

sitter nu hemma hos seb o ska snart sova, det är väl ungefär vad jag har spenderat min dag till, sova o seb. haha. usch morgonen började med att sofia kommer in i rummet o säger att hon vill åka. eftersom jag är sån bra vän så kunde jag inte säga nej efter gårdagens incidenter.. jag o fia beger oss mot spårvagnen i nyårsklädslar o varsitt glas vatten.

när vi anlände till torget så var allt stängt förutom 7eleven o pressbyrån. vi satte oss o vänta på 95an o sedan åkte vi hem o la oss i soffan o där låg vi från kvart i elva till kl 5 på eftermiddagen då mamma var tvungen o åka o handla. jag kände mig så illa tvungen o ta klivet utanför dörren så vi körde emelie o fia hem till sig. eller ah fia skulle till stallet o ta hand om sin polle.

åter, hem igen. där satt seb o johan i min säng o prata med pappa. o nu är jag hemma hos seb o nu har han fått för sig att han ska fixa sin gitarr så han kan spela igen. seriöst.

natti på er.

PUSS

L

dagen efter...

okej mitt inlägg om sömnproblem för några dagar sedan resulterade i flera dagars sömn. okej inte riktigt, men långa sovmornar. jättemysigt.

mellandagarna har spenderats inne i göteborgsstad tillsammans me de jag tycker mest om. det har spenderats alldeles för mycket pengar på så kort tid.. precis som alla mellandagar.

nej, nu är det dags att dra upp gårdagen: nyårsafton, dagen man har minnesluckor o svaga tankar om vad som hände vid tolvslaget. dagen man oftast vill glömma o kanske inte helst inleda det nya året med. sanningen är inte alltid vacker.
dock blev denna nyår, år 2008, en helt okej nyår om man jämför med för några år sedan då det var den sämsta nyår någonsin, kbk-stugan, spöregn, trashat hår, rinnande smink o burger king. helt värdelöst. anyways, år 2008, är året iaf jag kommer att minnas o vill minnas. vissa kanske inte alls känner så men jag hade en väldigt bra kväll igår.
det började med att jag åkte till fia vid två tiden för o göra mig iordning o så där inför kvällen. kalle tyckte de va lite tidigt o börja klockan 3 på eftermiddagen med förfesten. dock skippade jag o fia o fortsätta festa på förfesten. haha så vi drog osminkade till johanna där emelie made the look of the year. förra året satt jag o sminkade folk, detta året var emelies, vems tur är det nästa år?
jaja, från johanna drog vi vidare till marcus i johanneberg för att äta middag o grejor. mycket fint anordnat. en stor eloge för er killar hörrni, mycket stiligt gjort. mycket god mat o dryck. tack killar !
o vill bara säga att many and wifey är förlovade o ska åka på en riktigt fin honeymoon runt jorden. börjar med thailand, fortsätter bland annat vidare till californien, mexico, italien köpenhamn o london. god mat. fylligt vin. mycket shopping. sol o bad.
vi drog vidare efter att tiden bara rann iväg. denna gången till johan, min kära vän. väl där var jag tvungen o dra ner till bilen för seb hade ju totalglömto ta med den upp.. hoppas bara att johan blev glad för den försenade julklappen/nyårspresenten. captain morgan, spiced, me likey. jaja, kvällen där vart lyckad. tolvslaget var underbart. min rädsla för smällare o raketer hängde inte med alls, vilket nog bara var bra.
hemma hos johan vart det för mycket av allt. speciellt alkohol. på nyår vill man ju inte bli totaltankad så man inte kommer ihåg ett skit av vad som har hänt men alkoholkonsumtionen är helt otrolig på nyår. ni anar inte. det är helgalet. för mycket alkohol i glasen, i kroppen, utanpå kroppen, på marken o överallt. för mycket helt enkelt.

jaja nu är det nya året invigt. nu sitter vi här med en stor kopp te, solen skiner, johan glans - world tour of skåne från helsingborg, snurrar i dvdspelaren o jag o sofia är helt utslagna. vi inledde året med att gå upp superduper tidigt o sticka från johan, inget illa menat, mer lite nödsituation för en av sina bästa vänner. jag ber om ursäkt johan men jag var tvungen o kila.
just det. på vägen hände de oss en del saker, fryst spya i busskuren, riktigt äckligt. plus en random som började snacka om att nyår aldrig är bra. han förklarde även att han hade vaknat på ett golv någonstans. han visste dock inte var men han var stolt över att han inte vaknade bredvid fel person. bra gjort där. men det värsta var då vi kom till torget helt utslagna o satte oss på  7eleven då de börja spela "its a hard knock life" är det verkligen så man ska behöva inleda det nya året. kändes lite tungt det dära.
jaja nu är jag super osocial mot sofia o min kära mor så måste lägga ner bloggandet för stunden får skriva mer ikväll. jag antar att folk redan tycker att detta inlägget blev långt :)

ha de bra o sköt om er nu så här dagen efter.

PUSS

L


RSS 2.0