glöd och räkan

just snyggt. har sitter man framför alla svenska papper som man fått inför nationella och den enda bok som innehåller massor av blajblaj, kanske värd o läsa, jag vet inte.  men iaf. satt och läste.. blev bara tröttare och tröttare.. ni kan ju tänka er flera timmar framför något som man helst av allt bara vill slippa undan mer än allt annat. anyways. jag tänkte.. "åh vad skönt o bara vila huvudet lite och lägga det på högen med böcker och bara läsa lite så här avslappnat på sidan.." jätteskönt då det väl varade men mindre skönt då jag helt plötsligt vaknar och har inte den blekaste om hur länge jag sussat förbi alla textrader. charmigt också då foten har somnat så illa att det verkligen gör ont och typ kliar fast det inte kliar.. gah, vilket ilandsproblem!! haha.
Men nu har jag iaf läst klart allt.. tror jag.. allt som jag behöver veta inför nationella imorgon. dags att förbereda sig mentalt också för 5 timmar skrivning.. ilandsproblem nummer två. önska mig lycka till.

i skolan idag. haha minnen minnen. den gamla goa tidningen glöd finns fortfarande kvar! helt otroligt. det fanns en artikel om hur distansförhållande var enkelt.. jaaaaa på 23 mil kanske??!?! inte för att vara sånn, men 23 mil? hmm.. surething det är långt.. men att ha varit ifrån varandra som mest i 3.5 veckor det är ju verkligen en big deal ! snälla. det är ju inte ens från göteborg till vimmerby? galningar! sätt er på två olika flyg o åk till helt olika världsdelar så ska ni får se hur det känns. suckers.
sen följde något mer läsligt och sådant som man kan tillägna ett litet smile åt det var då glöd hade ställt frågan " Vad är det mest pinsamma du någonsin har gjort?" då svarar en kille på 16 år: "Det måste helt klar vara när jag föddes. Jag var naken, skallig och tandlös." klockrent!
fast då man loggar in på face o ser att skalsky har lagt upp en video då han, bland annat, gör räkan kan man inte hålla sig för asgarv. sinnessjukt snyggt. videon innehåller även dansare som berra, niklas och simon. snyggigt värre !

nej, nu är det dags att kila till sängen.. ska packa ner datorn också så jag har den redo till imorgon.
så, natti på er nu alla muppar där ute.

PUSS

L

just another shitty day..

asså det enda som ni får läsa här på bloggen det är hur sjuk jag är? hur kul är det egentligen? ifs så är det det enda som händer här nere i spain just nu, eller ah, de senaste 3 veckorna i alla fall. jag hoppas på bättring fram till helgen i alla fall. jag orkar fan inte vara sjuk på lovet också. det vore hemskt.

dags för mig o ta min tredje tablett för dagen nu, min dagliga dos av antibiotika.. galet feta tabletter till en sjukt liten människa.. snälla kan jag inte få bli bättre nu?!

kort inlägg idag, eller ikväll. slut på roligheter i mitt liv, for now.

hoppas ni mår bättre och att det händer lite mer i era liv än typ... bara.. OC..? och sova...?

sköt om er.

PUSS

L


en vanlig söndag på tettan.. eller?

åter en söndag på tettan, det nya smeknamnet på teterian. idag för att fira lotta en andra gång men inte en jäkel var där, förutom sofia, dennis, lovisa och jag.. o lotta förståss. haha. jaja. massa te och choooklaaad ! dennis hade en marabou chokladkaka med sig med digistive, så stört gott så jag vet inte vad ! mumma !
helt plötsligt var klockan 12 och det var dags att röra sig hemåt. jag hatar att man ska ställa fram kl så här till sommartid. det är värdelöst. man förlorar en hel jävla timme. stackars lotta, detta betyder att hon har fått en timme kortare födelsedag. dåligt?!
anyways, teterian, sjuk syn vill jag bara påpeka. en kvinna. ganska ung.. blond och hade en unge på kanske 2 år.. börjar Helt Plötsligt AMMA denna lilla kille.. eller ah, väldigt stor för o amma henne. jag menar shit, ungen kunde prata och gå och han suger på mammas tutte? galet? hemsk syn vill jag säga ! jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta då vi hör att de pratar svenska! shit. asså, ne, det var faktiskt äckligt. jaja. visst okej, det går väl bra o amma sin 2 åriga unge så länge man inte gör det offentligt på ett café liksom, snälla. någonstans måste man väl dra gränsen!
 
som ni vet så är O.C en stor favorit och kommer alltid att kunna ses om och om igen! jag o mandy har legat i sofforna och varit som klistrade framför tvn.. o jaa. som jag har skrivit i ett annat inlägg här på bloggen så går det ju inte att hålla tårarna inne då det kommer till sista avsnittet på säsong 1. helt otroligt vad man bölar. SE DET, så sinnesjukt bra!

ajaja, imorgon är det en ny dag, nya tag. hmm.. det är måndag. nej. imorgon blir det chill. plugg plugg plugg och en kladdkaka på chispan med anna, jessica o lotten.

sköt om er.

PUSS

L


antibiotika - mot friskheten !

igår var man på la urgencia och fick antibiotika för denna skiten som har fastnat i min kropp. en veckas kur ska det vara, himlans roligt ! det blir en lugn vecka.. tänkte jag. men njae. har hur mycket som helst att stå i, prov på prov på prov på prov. plus två nationella i svenska. kan det bli roligare? jaja, man får väl ligga i denna veckan med plugg och slappa som fasen vecka 15.

idag är det lottas dag. för cirka 4.5 timmar sedan så blev lotta officiellt 18 år. hon föddes nämligen vid 9 tiden på morgonen enligt säkra källor. haha. nämen det var igår hon firades. hoppas du hade en trevlig födelsedag lotten, jag är ledsen att jag inte följde med ut, men nu jäklar vill jag bli frisk !

samtidigt som vi firade lotta på bolibompa baren så satt vi och stirrade på en dataskärm för att se så mycket vi kunde av ronaldo och resten av spelarna. vi fick en poäng i alla fall. vissa tycker ju att det var bra att vi spelade lika mot portugal.. surething. men vi skulle ha lagt mål.. med en bättre 11.
jag ångrar ganska stort att jag inte satte mig på ett plan dit och såg matchen.. jag får tagga inför.. hmm.. en annan match. att åka hem til swe den 6/6 och den 10/6 för att se matcherna mot dk och malta finns kanske inte på kartan..fast.. det vore ju roligt. eller hur pappa? :D och man kanske ska planera långt fram... då blir det malta den 9/9 yeey !
jaja.. nu ska vi inte drömma så stort kanske.. vi får planera sommaren först.. (vilket typ redan är gjort)

nä nu ska jag ta itu med alla läxor och allting inför alla prov. ha det toppen everyone så kanske jag skriver en rad eller två lite senare.

PUSS

L

host, host, hostmedicin

nu har man blivit itvingad hostmedicin. min värdmamma är trött på att jag har hostat i snart två veckor. fy fan va den smakade. usch. jag har aldrig varit ett fan av tabletter som ska smälta på tungan eller hostmediciner som ska sväljas. blä säger jag bara. ifs så smakade denna hostmedicin banan..helt okej. men nej! äckligt som fan!
jag hatar o vara sjuk. det är värdelöst. dock bra när det visas bra program på tv. typ som 2 and a half men följt av O.C och lite sånt dära. lite nostalgi också då man ser baywatch på tv ! det var inte igår om man säger så.

annars har fredagen varit helt dåligt tråkig. var hemma och var sjuk idag. som jag skrev innan, jag la mig i soffan och glodde på tv för o tycka synd om mig själv. det gick ju måttligt bra.

orkar inte vara sjuk längre. det är så enormt tråkigt !!

ska sova nu och se om jag är bättre imorgon, vilket jag tvivlar på. hata.

natti på er. sköt om er !

PUSS

L

david cook - always be my baby

"We were as one babe
For a moment in time
And it seemed everlasting
That you would always be mine

Now you want to be free
So I'm letting you fly
Cause I know in my heart babe
Our love will never die
No!

You'll always be a part of me
I'm a part of you indefinitely
Girl don't you know you can't escape me
Ooh darling cause you'll always be my baby
And we'll linger on
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
Ooh darling cause you'll always be my baby

I ain't gonna cry no
And I won't beg you to stay
If you're determined to leave girl
I will not stand in your way
But inevitably you'll be back again
Cause ya know in your heart babe
Our love will never end no

You'll always be a part of me
I'm part of you indefinitely
Girl don't you know you can't escape me
Ooh darling cause you'll always be my baby
And we'll linger on
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
Ooh darling cause you'll always be my baby

I know that you'll be back girl
When your days and your nights get a little bit colder oooohhh
I know that, you'll be right back, babe
Ooooh! baby believe me it's only a matter of time

You'll always be a part of me
I'm part of you indefinitely
Girl don't you know you can't escape me
Ooh darling cause you'll always be my baby
And we'll linger on
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
Ooh darling cause you'll always be my my baby....

You'll always be a part of me (you will always be)
I'm part of you indefinitely
Girl don't you know you can't escape me
Ooh darling cause you'll always be my baby
And we'll linger on (we will linger on....)
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
Ooh darling cause you'll always be my baby

Always be my baby"

18 år och ingen förändring?!

den 25 mars 2009, det var den dagen jag fyllde stort. den dagen är värd att minnas.. eller tja, både och. det finns ju delar man helst av allt skulle vilja hoppa över men nu är det för sent att spola tillbaka tiden. men, det är smällar man får ta ibland!

kvällen igår blev i alla fall lyckad. det började med förberedelser av nachos med taco sås och cheese. sen började folk droppa in. sjukt lyckat. första personen in var maggie; tårtbakaren själv ! supergod tårta à la magda; bananer, jordgubbar, vitchoklad o massa massa mer vit choklad, helt galet gott. tack maggie!
fick en liten nappflaska, med små godisar i som jag inte har vågat smarra på ännu, av daniel. tackar tackar! dessutom fick jag topps och bomullsbollar av fredrik. tack ska du ha, hur visste du att jag saknade detta? kan en viss amanda wadström har skvallrat om att hon har tagit lite för många från mina lådor?
oj, det glömde jag ju nästan, mandy kom in till mig kl 07.50 och sjunger "ja må hon leva" med ett tänt ljus och en macka och te. mumms mumms. sedan hade hon skrivit ett litet kort till mig som hon hade hängt på en galge: " FREE CARD, detta kort kan endast användas av folk födda 25 mars -91 och heter Linn Runå. Du får tillgång till: - städat badrum. - betald don simon. - pads, topps. - romantiskmiddag på terrassen med valfri. OBS! varje tillgång kan endast användas EN GÅNG." haha så gulligt ! när hon väl hade gett mig denna så påpeka hon snabbt att "middagen kan du ju ha med mig" jaja, vi får se vad det blir. om jag själv får välja så tar jag nog kanelbullen och bjuder henne på en riktigt romantisk variant ! haha. not. men men, tack så jättemkt sis!

åter till kvällen, som spenderades mestadels på vår terrass. när alla var samlade så blev det ölspelet med regler à la Linn o Amanda, sjuka regler med andra ord. riktigt roligt dock. "nöff nöff I'm your bitch" hur kunde det spåra så mycket? haha. kvällen fortsatte med sjuka charader. riktigt najs. sedan drog vi in mot stan för o möta det andra gänget som varit hemma hos snuttan och festat till hennes födelsedag också. bara det att, amanda stannade hemma.. med ett finare ord så somnade hon. fredrik gick hem och lika så gjorde danne, lotta, maggie och oskar o nat också. ifs så var nat typ sjuk men jaja. det art bara jag nils o william kvar sedan som träffade de andra !!
foreplay blev det. galet. champagne. fulla människor. mycket människor. bardisk. drinkar. mer folk. goodtimes. drink. mer folk. mer drinkar. galet. ungefär så där. sedan sprang vi tillbakat ill foreplay där de andra höll hus. och där vart det ju inte direkt mindre bardisk om man säger så o det var it inte mindre av något. förutom folk.
rikard, du är en ängel ! när man behöver en burrito så behöver man en burrito. mums vad gott ! I owe you one ! fotboll i helgen?

Men, tack för allt hörrni; mor, far, kjell o gunnel, kusiner o sysslingar vänner och nära o kära. en rolig sak är ju ifs alla inlägg man får på facebook "grattis" "grattis tjejen" "grattis gumman" o alla de dära, från de personerna som man pratar minst med på denna jord liksom? galet värre. jaja, roligt i alla fall med så många grattisinlägg av folk :) vi kom upp i 115 eller något sådant. jaja kul kul ! min 18års dag var lyckad. hur var din snuttan??

ska nanna nuuu ! ha de bra mina kära vänner. vi hörs inom kort. och ni som har skickat grattis meddelanden till min svenska mobil - bad luck. har bara mitt spanska nummer som är : (0034) 633 23 69 35

sköt om er !

PUSS

L


födelsedagar, födelsedagar, mer födelsedagar, when does it end?

host host host host.. det är det enda som man hör av mig nuförtiden. detta är värdelöst. imorgon är det min tur att bli 18 år och myndig. trotts allt det hära som min kära far sa att det handlar om skyldigheter och saker, så vet jag inte ens vad det handlar om? det är bara en ful liten födelsedag i ditt liv? hur speciellt är det egentligen? Hm jaja, får göra ett tappert försök till att sjunga med till "go shorty it's you're birthday, we're gonna party like it's your birthday" så som vi gjorde då.

idag säger vi även grattis till Peyman som sitter hemma i göteborg o myser till det riktigt ordentligt på hans födelsedag, congrats mate! hoppas puri har köpt dig något fancy nu !

och imorgon är det våffeldagen. o gunnel min kära moster gör de goaste våfflorna någonsin ! snälla kom ner till spain och gör våfflor till hela bunten! jag och snuttan ska göra ett försök imorgon så vida någon i skolan inte har bestämt sig för o göra det. for your info så är det snuttis födelsedag imorgon med.

var nyss nere vid porten o mötte dennis, sofia o hennes pojkvän. sofia har köpt en hund. en liten american standfords kit söt, vit och beige, fläckig nos och stora klumpiga tassar. sjukt söt. men min kusins australian shepard är påtok mycket sötare.
jaja, "pappa jag vill ha en hund i födelsedags present" den har man nu sagt i 9 år. helt värdelöst. inom kort blir det jag som tar mig till en BRA tatuerare och fixar min lilla hundtass som ska sitta bakom vänster öra. eller vad säger ni? höger eller vänster?

har sett klart californication nu, både säsong 1 och 2, ni måste se dom. oavsett  hur mycket jag tjatar om detta. men denna serie är oerhört bra! kan inte hålla mig tills säsong 3 dyker upp. totalgalet. en fågel viskade i mitt öra att den redan skulle komma ut nu i mars? hey, hela mars har snart gått ! gaah !

usch. nu pratar jag med min far.. paket? asså njae? jag kommer ju inte få en hund, så mycket kan vi ju konstatera. men ett telefonsamtal. pappa!?!? du förvirrar mig totalt ! jag förstår ingenting??
pappa: då ringer vi vid 9?
jag: vadå ringer?
pappa: ja på telefon.
jag: pappa jag önskar mig lite mer än ett grattis över telefon!
vad ska man säga om det här? jaja. det är inget speciellt med att fylla 18 i alla fall !

nu ska jag plugga lite det sista sen ska jag nanna för kvällen. ska nog go o nalla några oreo-kakor som amanda har hittat i skafferiet, mumma !

PUSS

L


ps. fick jordgubbar o mjölk idag efter middagen. fint ska det vara. smarr smarr. ds.


2 från madrid, en akustisk gitarr och massa sköna människor

snart har det gått en vecka sedan jag blev sjuk. detta suger något enormt mycket ! jag orkar verkligen inte med detta. o pappa som försökte peppa upp mig med att "det är bra o vara sjuk nu så du inte är sjuk på din födelsedag!" tack dad, men det dära hjälpte tydligen inte.. skit också.

jaja, annars har det ju varit en trevlig helg. madrid-boysen har ju varit här och fått pröva på funkans fiestas, vilket verkade vara väldigt omtyckt men utmattande. sjukt sköna killar, de åker hit till andalucien genom att en halvtimme innan tåget går, packa ner sina saker o sticka. sedan bär det av och de missar första tåget. värdelöst. torsdagsryktet var att de skulle anlända sent på kvällen. men där dök inga madridare upp utan de visade upp sig tidigt på fredagsmorgonen istället. de måste varit helt galet trötta efter denna resan som gick av stapeln i onsdagskväll.
men väl framme i funkan möts de av ett sjukt tävlingsinriktat volleybollgäng som nu "råkar" gå på svenska skolan. så det var fredagsnöjet det. skämt o sido. feting utgång på fredagen. trodde verkligen inte att så många människor skulle visa sina nyllen ute, men jovisst, everyone var ute. vissa kom inte ens till hamnbaren men vissa kunde ju inte ta sig till stan, vilket är värst? dock var jag en av de som inte kom till hamnbaren men det var inte på grund av några skäl baserat på alkohol, det var tack vare mina kära forplay vänner hilda och maria som inte "tillät" mig att kila ner till hamnbaren för o säga hej till syster yster, mandy mo.

Ja ja, som sagt, madridarna var ju lost och deras resa hade ju varit lite mer av en impuls-grej. men att komma till funkan och inte vara 100% säkra på sovplatser.. den är galen. men det ordnade sig i alla fall och nicole öppnade lägenheten som och hade vardagsrummet som gästrum, as always.

lördagen som skulle spenderas till att pressa på stranden tillbringades i sängen efter att ha kollat ut genom fönstret och inte sett en enda blå liten ljusfläck på himlen. så. ja. inte mycket sömn efter detta. det blev städning och plugg. i sängen. haha. så suveränt. fekb, kanske inte det vi gillar mest i denna värld men det vi måste lägga ner mest tid på i denna värld. speciellt nu. provet är imorgon (tisdag) och nu känns det som om jag har lite koll på det, eller lite bättre koll på det.
lördagen vart värdelös senare då janne kom förbi med sin disk för o lägga över massa bra filmer och shit bland annat californication, som är galet bra. se den om ni inte redan gjort det ! men iaf, det blev inget mer pluggande av fekb utan bara massa struntprat som tjejer bara kan skratta o flamsa till. kul som attans men sjukt dåligt, den snodde min tid, min dyrbara fekb tid. men janne hade stories to tell ! ;P

o hilda, nicole och snuttan ställde till med förkrök denna helg också. göttigt bra. efter lite ölspel fick nicole för sig att hälla upp ytterligare en drink och öppnar sprite flaskan som hon diskret tog upp från marken då hon tappade den på golvet precis innan. öppnar den och den börjar spruta som satan. det värsta var att tjejen inte kunde skruva på locket utan var tvungen att snurra runt och rikta den över hela köket och låta spriten komma på alla andra istället för att stänga den förbannade korken. john var nog den som vart mest utsatt för nicole tyckte att det var han som skulle stänga korken. haha stackare.
kvällen var i alla fall inte så spårad får man väl säga. bara det att man hittade sin kamera i en blomkruka med massa pose-bilder på nicole när hon håller i blomkrukan, plus massa klibbklibb på golvet och extremt mkt smuts och alkoholdoft över allt. inte mysigt.

söndagen skulle spenderats till plugg. vilket den delvis gjorde. men njae. emma och jag gjorde ett tappert försök till att förstå rättskunskapen. men icke. vi käkade mellis och sen vandrade jag hem utan att ha blivit ett dugg klokare. senare på kvällen vart det dags att gå ut, enligt en del. hmm. teterian, ut ut ut, eller forplay för o se daley spela. hmm det blev en live föreställning på forplay. går man med hilda så kommer man ingen annan stans än till forplay. hoho. men är glad ändå att vi gick dit och stannade där, akustisk gitarr, en sjukt skön sångröst och en snygg kille som gör allt det här - gives me goosebumps. det är svårt att inte tycka om sånna moments.

nä, nu är det påtok för långt inlägg. detta är varför man ska skriva varje dag så det slipper bli långa uppsatser av det hela. sköt om er nu, se californication och glöm inte att gratta mig på onsdag, det är min stora dag då, just 2 days left !

PUSS

L


sjuk, californication och lite volleyboll

här sitter man nu efter att ha gjort två tappra försök till att få sig en liten siesta. men icke det. öppnade till o med garderoben för att somna av boredness.. men nej. inte det heller, blev bara mer förvirrad.

californication, det är bara en serie ni måste se ! den är helt otrolig. nicco o jag har redan bestämt att bänka oss i soffan för o köra maraton i sommar !!

FREDRIK STANNA HEMMA IKVÄLL DIN GALNING !! VI VILL INTE BLI SMITTADE MED MAGSJUKA !!

o det det var bara ett litet break mitt i bloggen.

ah, jag skulle ha skrivit redan den 18 mars, men jag var för sjuk för att blogga. jag vet, det är hemskt, men sant. hade 40 graders feber och mådde sjukt dåligt. men den 18 mars då är det en speciell dag för det är mammis födelsedag, GRATTIS MAMMI ! o inte nog med det, broor fyller också år då, och i år är det hans år, GRATTIS MIKI 20 ÅR !! (sorry att jag inte kunde vara hemma detta året)

igår, haha, så pinsamt egentligen, jag låg o skratta för mig själv typ . haha. fastän jag har sett johan glans typ 10 gånger bara detta året liksom så garvar jag konstant till detta uppträdande. det är så något hysteriskt roligt. sjukt najs !
fast det är inte jag som låter mest. i natt tryckte jag i öronpropparna så långt jag bara kunde, jävla kanelbullen eller semlan snarkar så hela min säng skakar ! det är något otroligt störande så jag vet inte vad jag ska ta mig till ! O sen kanelbullen på morgonen, det är ju ifs ännu värre, eller vad säger du sis? fy fan ! hon skriker och bråkar o gråter o är så extremt värdelöst jobbig så jag bara vill gå ut i vardagsrummet och lyfta upp henne o skrika HÅLL KÄFT till henne. itne gjort.. än !

pratade med mirre igår ocksåå! mirre min lyxhora ! haha, sikka minnen ! o duu, have a great time i Paris o give me updates om cagne-sur-mer, du vet vad jag menar  ^^
och som då, i france 07, så stekte solen som den gjorde här i funkan idag. så det vart volleyboll turnering. grymmers. jag o janne gick ner för o kolla. kom typ 30 minuter sent men det var bara för vi tog 2 pauser på vägen. vart så himla trötta efter att vi hade gått en bit. galet. men så går det när man är sjuker. 

men men madrid-skallarna är ju här nu, john o maximilian ! dags o visa vad funkan går för :P haha har ifs 2 days på oss men. va faen, alla vill ju ut idag? till o med hilda taggar till max ! den mesproppen sa, efter hennes 18års dag, att hon inte skulle gå ut förrän om en månad.. o vad hände med det egentligen? st patricks hindrade henne inte från att hälla i sig alkohol..
källa: en säker sådan ;P

Jaja, sköt om er nu, ska fortsätta spinna vidare på vad jag ska ha på mig för festligt ikväll.

PUSS

L


ps. idag är det den 20 mars. Vila i frid Jennifer. vi tänker på dig. (F) ds.

en dag i backen andra dagen på playan

nu var det dagar sedan jag skrev. förlåt för den dåliga updaten. men det har varit mycket denna helg o dessa dagar. vi kan ju börja med hildas b-day, redan då vart det en galen kväll som resulterade med hemgång väldigt sent. och dålig update dagen där på. jag ber om ursäkt.

fredagsmorgonen började med tidig uppstigning för att komma iväg till feria platsen där bussen till sierra nevada skulle gå. 05.50 gick den o jag gick upp någon gång vid 04.00. helt sinnessjukt ! men ja hade en galet bra dag i sierra, tyvärr vart mina ögon väldigt röda dagen efter eftersom solen hade reflekterat rätt in i mina små ögon plus att vinden hade varit rätt kraftig då man susar ner för backarna snabbt som attans. det var som en polkagris rand på mina ögon. usch. hemskt värre.

både lördagen o söndagen spenderades på stranden i den stekheta solen. kanske borde spenderat mer tid till plugg än vad jag gjorde. tycker dock att jag hann med ganska mycket denna helg. fick ju dessutom festat med anna-una-más ! haha det är inte varje dag som anna o jag hänger ute nu föritden, haha. de två korta flickorna i page. riktikgt kul !

det är lite galet egentligen att ena dagen vara i skidbacken; steka som en svensk och köra som en dåre och sedan dagen där på ligga på playan o bada i havet. det är grejer de serru !

vad mer har hänt?

jo jag har blivit sjuk.. igen?! sitter här med hög feber och försöker göra ett tappert försök till ett läsligt blogginlägg.

imorgon är det massa saker som händer. det är till o med massa som händer hela denna vecka som är kvar ! först imorgon så är det fasen lektion kl 8.00 med torulg, fek b, sjukt dålig tid. sen är det matte c som man absolut inte kan missa för gör man det är man sjukt efter sen. efter detta tänkte ju jag gå o träna med mitt fina, nya gymkort som jag köpt på nuevo estilo. sen kl 16 är det volleyboll turnering nere på stranden, Be there ! sen måset det pluggas inför talet som ska hållas. shit. o alla svenska b papper, jag blir tokig. det är stört mycket papper att hålla reda på. phuu.. sen är det fek b prov på fredag? hur fasen ska jag fixa detta? o inte nog med det, madrid människorna kommer i helgen ! stöört ! haha sjukt najs ändå. då ska vi allt visa hur festen ska fixas här i funkan !

o ni som har sagt att ni vill med till porto o se matchen, portugal - sverige, jag är ledsen men vi kommer inte under vår budget. om ni verkligen vill åka så får ni kolla runt ni mer. det ser mörkt ut för oss att åka till porto o heja fram dom. tyvärr. men som sagt det finns ett alternativ som fungerar men då kräver det två dagars ledighet. meddela mig så fort ni vet !

jo, o lägenhet hörrni, om det är någon som sett någon annons om en lägenhet till rimlig månadshyra med ett eller två rum kontakta mig, snarast !!

jaja, dags för mig att tagga tror jag. frågan är om det blir sängen eller ner på stan för o fira lite st patrick's day eller niklas. hmm, svårt beslut..

jaja, natti på er. sussa sött. sköt om er.

jag lovar att göra bättre updates än detta!

PUSS

L

värdelöst

just nu är jag ensam hemma och det finns inga spår till mat i varken kyl eller på bänken som det alltid brukar göra om familjen inte är hemma. amanda har lämnat mig för fredrik denna torsdagkväll. huvudvärken skiker i huvudet som ett litet barn. och allt är bara jobbigt just nu. jag har inga googles till imorgon och vet inte hur jag ska klara mig! ska dessutom möta clara nedanför porten imorgon 05.20 för att gå till bussen som avgår kl 05.50 till sierra nevada.

asså att somna för att sova siesta mitt på dagen är riktigt värdelöst. speciellt då man vaknar halv 9 på kvällen och vill helst av allt somna om fastän man vet att man har saker att göra.. gaah jag orkar inte meeeer. ska försöka få janne eller någon att gå o käka med mig.

idag fyller förresten en hel binge år! men bland dessa är linn f och hilda som vi firade igår/i natt. spårat säger jag bara, spårat.

orkar inte skriva mer nu. men jag lever och jag är mindre glad på livet nu.

sköt om er, för det gör inte jag ibland.

PUSS

L


g(r)ym dag idag !

idag har alla lektioner på något sätt varit väldigt bra, givande och faktiskt roliga, tro det eller ej, men så är det. det börjar med svenska b, som ni vet att jag inte har en överdrivet god ställning till. men nu då det börjar närma sig nationella så börjar det kännas bättre. trotts att det är lite stressigt med höga betyg o mål att sträva till så känns det skönt att få det överstökat, eller vad säger ni? när svenska b är klart då pustar vi ut och säger hejsvej till det ämnet.

engelskan var galet schysst. jag hade ställt in mig på att rätta massa övningsuppgifter som jag ändå inte hade gjort plus genomgång på ett nytt textavsnitt i blueprint. men nope. vi såg på oliver twist istället. sikken tur att jag inte sett den innan. det var jag, kopp o nicole som inte sett den innan. o fick fear-feelings av filmen fast samtidigt aww-känslan också. den var mysig helt enkelt. värd att se.

sen har det ju varit tisdag idag och det betyder, marknad för oss funkan-bor. jag o nicole svängde förbi en snabbis för att fylla på vårt sjal-förråd lite extra. samt unnade vi oss lite rostade majskorn och sånna dära färska, sega, goda godisar som nicole älskar. mums så gottigt.

naturkunskap, shit va det är intressant egentligen. helt galet. me likey. asså jag tror jag fått en knäpp idag.. jag bara älskar skolan idag.. helt otroligt. då jag kom hem satte jag mig direkt o började skissa på mina svenska c uppgifter som ska va klara till på torsdag.. i know, en dag i förväg, visst är jag duktig. men jag vet att imorgon blir det celebrations för hildas födelsedag o då blir det inget plugga av. så. bäst o vara i god tid. anywaya allt flöt på mycket bra och jag vart riktigt nöjd. haha nu skriver mandy på msn att hon vill att jag ska läsa hennes uppsats.. hmm ska jag ta mig min tid att läsa den? send it over mand !

iaf, köpte gymkort idag också. så imorgon blir det träning med åsa o sara. göttmos ! nu jävlar ska vi komma igång till beach 2009. lite o jobba på där kanske fastän man redan har varit nere på stranden o visat sig.. galet. nej nu är det ordbajs här som mandy sa till mig för bara några minuter sedan.

sköt om er o önska mig lycka till imon på mitt fek a prov.. sista provet i a-kursen sen är den avslutad, gooottt !

PUSS

L


'cause you had a bad day

mia och klara samt disney har förgyllt min dag totalt. efter en superdålig dag i skolan kommer man hem till ett tomt hus och sätter mig o ser på mia o klara. det är noga fan det bästa som finns. haha jag trodde faktiskt att det var en"gubb o tant-serie" från början. men den är ju faktiskt ganska rolig.
ur en scen av mia o klara där de spelar butiksbiträdena ansi och mona som totalt hatar sina kunder. kortläsaren har de precis pajat och båda är extremt trötta och sura på allt o alla: "nu är det kontant betalning som gäller i butiken o det är ingenting att få ångest över - en liten förändring bara i era skit liv. " haha
en annan är då mia o klara förföljer en gammal pojkvän till klara (tror jag)..  de sitter i bilen utanför akutintag för förlossningar och gynsjukdomar och klara har en lösmage på sig för att få uppmärksamhet av hennes gamla ex. anyways så sitter de i bilen o klara är fortfarande lite osäker på om detta är rätt sätt, att liksom gå in där på förlossningskliniken och väcka de gamla känslorna till liv. "men jag tänker ändå bara ändå - tre år sedan ryavägen - hur kan han liksom, hur kan kopplingen ara att han kan vara pappa till barnet? det här de fattar inte jag ändå." Mia: "Nej, det kan hända att man inte fattar det. men det är väl ingenting vi måste haka upp oss på nu. nu ska du koncentrera dig på att gå in där och vara gravid o visa honom att du är minnsan lika vacker som hon och att du också är gravid, det är mer de nu som är i fokus." hahah så sjuk. ni måste se avsnittet för att fatta de roliga. mia o klara, heja er !

som sagt så började min dag hur dåligt som helst. jag hatar snooze. snooze är värdelöst egentligen. fy. jag vaknade i alla fall 30 minuter efter att jag hade börjat, skyndade mig som attans. skulle få ut min cykel o självklart skulle kanelbullens lilla rosa cykel med punka plus sparkcyekln välta över mig.helt värdelöst. sedan stog ju alla stolar ivägen o gardinen fastnade i kedjan. allt var galet jobbigt i alla fall.
tog mig skadefri til skolan, dock 1.5 timmar sen. skulle precisgå in på lektionen o inser att jag har glömt mina rättskunskaps böcker. skiiit också. så jag satte mig o pluggade inför spanska provet istället som jag skulle ha 30 min senare. jobbig dag.

jaja, alla har vi våra dåliga dagar.. liksom daniel powter sjunger om. nej, nu blir det sussa för min del. imorgon blir det gymkort och nytt nummer (förhoppningsvis) plus ett besök i 1 euros butiken för lite goa inköp.

take care.

PUSS

L

oh, vilken härlig dag !

söndagen som annars spenderas framför läxböckerna vid skrivbordet instängd på rummet tillbringades istället på playan i solen med massa sololja och hawaiian. mums. jag älskar sånt här väder. det förgyller min dag till det yttersta. speciellt då solen ger resultat. det enda som är schysst med linjer är att man kan se att man har blivit brun. man blir så extremt överlycklig då man har en tydlig bikinilinje eller då man bara känner hur solen steker på kroppen o saltet torkar in på benen. mindre gott är det ju att saltet äcklar sig i hela ansiktet och i håret, sjukt blä.
när vi låg där på stranden ligger fredrik o får lite gasutsläpp amanda som ligger bredvid kläcker plötsligt ur sig: "det är fan jordbävning här borta ju!"
philip var på stranden också o niklas, men philip är extrem.. extremt vit.. förlåt philip. men ah, jag glömmer aldrig den gången i början av september då vi låg nere på stranden nedanför skolan och du somnade rätt ner i sanden och brände dig något så enormt på ryggen. stackare. philip: "först blir jag illröd, sedan blir jag lika spökblek igen".

annars är ju volleyboll eller strandfotboll väldigt omtyckt om ni frågar mig. det blev faktiskt lite lir nere på stranden idag precis då dimman drog in över funkan. tyvärr. det var väldigt varmt dock. sedan då vi tog paus så körde jag o freja klockan. sjukt najs. jag älskar strand-dagar. de är underbara.

teterian kallade idag också. vi missa tyvärr dansöserna denna gång enbart för att mand skulle envisas med att duscha kl 21 då vi skulle vara där o möta upp alla andra. jaja. är man en god vän så väntar man väl. väl där så drack vi batidos o massa te o rökte vattenpipa. jag rökte däremot inte, jag har ju slutat med sånt dära strunt nu. tummen upp för linn.
påvägen till teterian så hör man nattas bräkiga skånska "åhh, naaj.. jag sparka på en baajs" haha så sjukt najs.

iaf, träffa elias o co där, så på tisdag ska jag o elias gå o köpa gymkort på svett-gymmet som det kallas. hoppas han kan hjälpa mig o komma i form till beach 2009. haha, även om jag invigit beach 2009 så kan man väl jobba på det?! :) haha personlig tränare porfavor !

jaja, helgen var sjuuukt lugn i alla fall, så mor o far, ni kan vara lugna, fastän jag inte varit inne på skype eller facebook eller så, så mår jag great. har aldrig mått bättre, solen gör mig så happy. men ah, ni förstår, antar jag, att jag inte varit inne pga att jag har varit o gottat mig på stranden :)

nä nu blir det sussa för min del. imorgon är det måndag. jag oooooorkar inte det !! 2 timmar rättskunskap, 2 timmar spanska o 2 timmar ekonomi. jag dööör. o som pricken över i:et, sånglektion också från 15.20 till 16.20. ibland är måndagar så himla lååånga.

jaja, sköt omer guys !

PUSS

L

premiär doppet

idag är det det 7 mars o jag har tagit mitt första dopp i havet idag !! badade faktiskt 3 gånger lika så janne. vi är inte fega för sådant, jämfört med daniel o de andra badkrukorna. där kan man kanske inte räkna in amanda som blev i "slängd" av fredrik. jo just det. fredrik o koppen tog sig varsitt dopp också. de ni !
de e inte var dag man kan ligga på stranden o både inviga sin hawaiian tropic blandat med sand och flera dopp i havet i mars liksom ! tycker lite synd om er där hemma i kylan som måste läsa detta. haha, men de e bara o slänga sig på första bästa flyg o komma hit ! datorn säger 22 grader men det tror jag inte ett dugg på . det måste vara mycket varmare.

jaja, dagarna här i funkan skyndar på o det känns sjukt svårt att hålla uppdateringarna fräscha. men jag gör så gott jag kan, jag lovar.

igår var vi alla ute, till o med rikard, per och linn. haha men kvällen började med en inflyttningsfest en casa de dennis och sofia. mycket fin lägenhet, synd dock att vi var tvungna och kila så tidigt bara. men de e ju förståeligt, alla vill ju ha lugn och ro på natten då de ska sussa. så ah, det bar in mot stan, eller till wii-baren som vi numera kallar den. där spelade vi wii och hade det trevligt. sedan kilade vi in mot stan då baren stängde vid 3 tiden. william tappade byxorna o körde med string-kallingar, lotta försökte göra tappra försök till att fotografera o thomas skulle styla o göra något som vi inte riktigt fick reda på eftersom han halkade omkull precis innan han hann fram till william.  haha sikken rolig syn. stackars thomas. feel bad for you. hoppas allt är bra med ryggen idag iaf :)

annars har veckan varit seeg fast hektisk. alltid saker. haha. massa filmer dock. lite seegt men kuul. ah jag vetinte vad jag ska säga om veckan. jooo ! mitt matte c prov gick åt helvete. jag ber om ursäkt för svordomarna kära mor. men det gick rent av sagt åt skogen. riktigt dåligt. men nästa gång då sjutton ska jag fixa det.
på tal om det så måste jag faktiskt sätta mig o plugga stenhårt nu resten av helgen. det blir nog ingen benal ikväll tror jag. det blir nog chill på degen hemma ikväll om inte minigolf, bio eller volleyboll på stranden.. eller bara en go film. har ni några förslag?

more updates will follow.

sköt om er.

PUSS

L


a quick note

hej läsare. förlåt men jag är superduper trött nu fastän jag tagit siesta idag. men iaf, det blir riktigt updates imorgon, jag lovar er !

jag ber om ursäkt, men håll utkik imorgon innan ni sticker uut !

we love fridays !

PUSS

L

två 18åringar och tillbaka i funkan

okej nu har det inte varit uppdateringa sedan nakenchocken i uddelvalla. nu får det vara nog på denna dåliga uppdatering. jag ska verkligen skärpa mig.

men dessa dagar emellan här har varit intensiva och händelserika. vi kan ju tillexempel börja med gårdagen då jag anländer till spain, tillbaka till funkan och kommer hem och är tvungen o öppna garderobsdörrarna för att försäkra mig om att amanda, fredrik o lotta stod där o lurade o var på väg o skrämma mig. men inga gömda vänner här inte. en tom garderob men en liten fin lapp som amanda hade skrivit på i mitt skrivblock: "Hello Honey, hann ej för jag e o krökar ha ha ha. SNÄLLA kom ikväll. Förstår om du ej pallar MEN JAG FYLLER 18. Nicolle o Jeanette kmr troligen också. TID? Runt 9-10. PLATS? BAREN EMOT OSKAR & DANIEL / LOVE YOU"
Sånn söt lapp. lite rolig. jag fillar att hon har använt en orange penna i början och sedan bytt till blyerts. plus att det är skrivet med både små och stora bokstäver. dessutom vet mandy att nicole inte stavar sitt namn med två L. haha ah, detta är min sis detta.

slängde i mig maten och bytte snabbt om, la amandas alla godispåsar på hennes säng och kortet med en katt på som sjunger "compleaños feliz" och fick sedan skynda mig i mina härliga klackar ner för o hämta fredrik som stod o väntade med porten öppen. o så mötte vi en hungrig natta som gick o köpte en kebab. sen traskade vi bort till baren mittemot danne o ossy. i had a really good time. massa folk man inte hade träffat på lite mer än en vecka. de hade wii och biljardbord med mycket space. dock sämst musikanläggning. men ah. blir det nya hippo?


helgen var ju också trevlig och mindre trevlig kanske. haha. fredagen började med en 18års fest, med massa kitas folk. den började bra men efter ett litet tag dog musiken. o ni kan ju tänka er hur det slutar då minst hälften av alla som tror sig vara kunniga på allt som har med musik o göra, går fram till musikanläggningen och börja pilla på alla knappar o allt möjligt som finns. ah, mindre bra skulle jag säga. det hela urartade och resulterade mer och mer i ett högstadiedisco. fulla människor som springer runt o tror att de är så extremt coola då de håller på o välta omkull folk som försöker göra sig bekväma på dansgolvet. musik som pajar och lampor som tänds o släcks hela tiden. ah, det vart väl inte så lyckat. Vi drog väldigt tidigt därifrån liksom majoriteten. Tyckte lite synd om tjejen som hade festen. hon hade ju trotts allt lagt ner tid o pengar på en schysst lokal. o så skiter det sig. stackarn. congrats anyway.
som sagt det var en tidig kväll som slutade med att clara, fia o lovisa åkte in till stan o jag kilde hemåt. en till rolig sak var att jag träffade en bekant som jag känner genom theo o alice o annie o alla de dära barndomsvännerna. Hjalmar iaf, om du läser detta. Trevligt o träffa dig igen !!

lördagen var superschysst med lunch med tjejerna, sjukt sega som vi var så gick vi o köpte sushi. grymt gott. har inte ätit det på hela tiden då jag varit här i spain. okej jag åt det på woken en eller två gånger. men det är ingen riktig sushi. anyway, det skulle blivit jurassic park maraton med fia o hennes kitas-kompisar. men icke, det blev bara fia jag o lovisa som satt o kolla på the curious case of benjamin button. sjukt fin film. i mitten av filmen kommer emelie förbi en sväng som varit på släkt middag o stuff. hon kila tidigt hem till sin far o precis i slutet i filmen då man bölade som mest (jag o sofia) så kom marcus o elir på besök. kvällen fortsatte med att se slutet på rambo och sedan fick marcus o jag springa till vagnen. sedan tog vi en promenix från markland till våra krypin.

söndagen tillbringades till att uträtta alla mandys o fredriks beställningar. o sedan åkte jag en sväng ut till emelie för o laga middag med jeppe, bosson, zache fia o så klart em, min andra halva. mysmys. 

nu känner jag att det är ordbajsning som sker här på bloggen. time to cut it off. fastän ossy o mandy sitter o pluggar inne i mitt rum så borde jag nog vara lite social mot de också. kram på er hörrni.

ballerina kakorna skriker linn !

sköt om er !

PUSS

L

RSS 2.0