2 från madrid, en akustisk gitarr och massa sköna människor

snart har det gått en vecka sedan jag blev sjuk. detta suger något enormt mycket ! jag orkar verkligen inte med detta. o pappa som försökte peppa upp mig med att "det är bra o vara sjuk nu så du inte är sjuk på din födelsedag!" tack dad, men det dära hjälpte tydligen inte.. skit också.

jaja, annars har det ju varit en trevlig helg. madrid-boysen har ju varit här och fått pröva på funkans fiestas, vilket verkade vara väldigt omtyckt men utmattande. sjukt sköna killar, de åker hit till andalucien genom att en halvtimme innan tåget går, packa ner sina saker o sticka. sedan bär det av och de missar första tåget. värdelöst. torsdagsryktet var att de skulle anlända sent på kvällen. men där dök inga madridare upp utan de visade upp sig tidigt på fredagsmorgonen istället. de måste varit helt galet trötta efter denna resan som gick av stapeln i onsdagskväll.
men väl framme i funkan möts de av ett sjukt tävlingsinriktat volleybollgäng som nu "råkar" gå på svenska skolan. så det var fredagsnöjet det. skämt o sido. feting utgång på fredagen. trodde verkligen inte att så många människor skulle visa sina nyllen ute, men jovisst, everyone var ute. vissa kom inte ens till hamnbaren men vissa kunde ju inte ta sig till stan, vilket är värst? dock var jag en av de som inte kom till hamnbaren men det var inte på grund av några skäl baserat på alkohol, det var tack vare mina kära forplay vänner hilda och maria som inte "tillät" mig att kila ner till hamnbaren för o säga hej till syster yster, mandy mo.

Ja ja, som sagt, madridarna var ju lost och deras resa hade ju varit lite mer av en impuls-grej. men att komma till funkan och inte vara 100% säkra på sovplatser.. den är galen. men det ordnade sig i alla fall och nicole öppnade lägenheten som och hade vardagsrummet som gästrum, as always.

lördagen som skulle spenderas till att pressa på stranden tillbringades i sängen efter att ha kollat ut genom fönstret och inte sett en enda blå liten ljusfläck på himlen. så. ja. inte mycket sömn efter detta. det blev städning och plugg. i sängen. haha. så suveränt. fekb, kanske inte det vi gillar mest i denna värld men det vi måste lägga ner mest tid på i denna värld. speciellt nu. provet är imorgon (tisdag) och nu känns det som om jag har lite koll på det, eller lite bättre koll på det.
lördagen vart värdelös senare då janne kom förbi med sin disk för o lägga över massa bra filmer och shit bland annat californication, som är galet bra. se den om ni inte redan gjort det ! men iaf, det blev inget mer pluggande av fekb utan bara massa struntprat som tjejer bara kan skratta o flamsa till. kul som attans men sjukt dåligt, den snodde min tid, min dyrbara fekb tid. men janne hade stories to tell ! ;P

o hilda, nicole och snuttan ställde till med förkrök denna helg också. göttigt bra. efter lite ölspel fick nicole för sig att hälla upp ytterligare en drink och öppnar sprite flaskan som hon diskret tog upp från marken då hon tappade den på golvet precis innan. öppnar den och den börjar spruta som satan. det värsta var att tjejen inte kunde skruva på locket utan var tvungen att snurra runt och rikta den över hela köket och låta spriten komma på alla andra istället för att stänga den förbannade korken. john var nog den som vart mest utsatt för nicole tyckte att det var han som skulle stänga korken. haha stackare.
kvällen var i alla fall inte så spårad får man väl säga. bara det att man hittade sin kamera i en blomkruka med massa pose-bilder på nicole när hon håller i blomkrukan, plus massa klibbklibb på golvet och extremt mkt smuts och alkoholdoft över allt. inte mysigt.

söndagen skulle spenderats till plugg. vilket den delvis gjorde. men njae. emma och jag gjorde ett tappert försök till att förstå rättskunskapen. men icke. vi käkade mellis och sen vandrade jag hem utan att ha blivit ett dugg klokare. senare på kvällen vart det dags att gå ut, enligt en del. hmm. teterian, ut ut ut, eller forplay för o se daley spela. hmm det blev en live föreställning på forplay. går man med hilda så kommer man ingen annan stans än till forplay. hoho. men är glad ändå att vi gick dit och stannade där, akustisk gitarr, en sjukt skön sångröst och en snygg kille som gör allt det här - gives me goosebumps. det är svårt att inte tycka om sånna moments.

nä, nu är det påtok för långt inlägg. detta är varför man ska skriva varje dag så det slipper bli långa uppsatser av det hela. sköt om er nu, se californication och glöm inte att gratta mig på onsdag, det är min stora dag då, just 2 days left !

PUSS

L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0