Mm, jag är hemma

sitter här vid datorn och känner doften av nybakade bullar.. det är skönt att vara hemma.

kom hem runt nio tiden (på kvällen) idag och har ännu inte riktigt förstått att jag är på hemma plan, svensk mark. helt sjukt.

då jag kom hem möts jag av en lapp ihopvikt på golvet nedanför brevinkastet. det såg ut som ett barn hade skrivit den. stora och små bokstäver skrivet med röd penna, krita tror jag närmare bestämt: " Linn+mor skall till emelies mors lya direkt när ni ser detta! Var där senast 21.30! Mor behöver inte komma men Linn är obligatoriskt!"
haha självklart ser jag att det är emelie själv som har skrivit detta fina meddelande :)
tar en snabbdusch och slänger mig genast i bilen för att åka upp till em. där möts man av sofia, nicco, fria och johan o emelie of course. sen kom johanna också. middag, småtjat o grejer. aww, jag har sånna fina vänner :)

och nu är hela veckan planerad o klar. jag har dock lite svårt me dagarna här o nu... men det är imorgon, måndag, som jag ska en sväng på stan, träffa lite folk, se vad det finns för nya saker i butikerna o viktigast av allt: banken ! jag o pappa ska till banken imorgon o fixa massa saker med mina konton o allt vad det nu är. jag har blivit påmind om det nu hela veckan då vi varit i frankrike :P jaja, banken var det ja.
sen så  blir det hem till fialoppan. konjak-någonting? hade jag rätt nu? aja..
o på tisdag ska vi? hitta på något kul som jag kanske inte får skriva på bloggen. det är fortfarande lite hemligt i think. men ah, o sen kommer ju agnes hem också. dåblir det partaj eller? funderar på det dära med annies land också. blir krångligt o få ihop allting på en o samma gång.
onsdag, då blir det stan -shopping och lite afterwork med flickorna jönsson :D ska bli trevligt. sen på torsdag bär det av till stockholm.
o någon gång under dessa dagar ska jag hinna packa upp allt och sedan packa igen. hmm. det ordnar sig :)

som jag saknat kanelbulledoften. det är otroligt. ska gå o lägga mig i min sköna efterlängtade säng snart efter lite facebookande :P haha

tack för en trevlig kväll allihopa.

take care.

PUSS

L

stört tråkigt

nu sitter man på nixs, en söndag som alla andra, dock den sista söndagen här i funkan. lite tråkigt är det ju. sorgligt som fan.
hela svensa skolan är samlad nu, fredri, dennis, amanda, oskar x2 natta, daniel, viktoria, benjamin o scooby. galet värre. att alla träffas här mitt på ljusa dagen.

det är nu tårar börjar komma, så här i slutet av detta år här för oss gäststudenter på solkusten. i'm yours och wonderwall är låtar som stenhårt kommer att finnas i våra hjärtan för all evighet. sen har vi ju alla andra goingar som bara dunkar på spotify dygnet runt. året här är stört. året här är något vi sent kommer glömma. trots att man vill hem till sverige så kan man inte tänka sig ett liv utan allt här nere i spain. vänta några månader eller så, så ska ni se att spain är fullt av svenskar. vi invaderar funkan i höst, i promise !

ingen mer pasta med youghurt sås med kopp, janne o nicole. sorgligt men sant. vi har bestämt oss för att packa ner en flyttlåda med sprit och en med youghurt sås.

usch. jag vill inte lämna här.

idag åker mor o far till france med björqvistarna. o snart är jag där också. då blir det chill. inga mer sena utekvällar. det är ngåot jag inte kommer att sakna. helt värdelöst, när de stänger klubbarna här nu i funkan så är det fan ljust ute och det är typ dags o gå ner o lägga sig på stranden. usch
nej, frankrike, då blir det stek vid poolen och goda middagar med mammi o pappi. saknar dom så fastän de nyligen var här o hälsa på.

o kusin vitamin har varit här denna veckan. lite trött o utmattad är hon nog allt efter nästan en hel vecka här i funkan. så kul att du var här o hälsa på fia. saknar dig. men snart kommer jag upp till dig o ser till att allt står rätt till.

nej nej nej, nu känner jag verkligen att jag verkligen har tappat min glöd för att skriva blogginlägg. jag ska skärpa mig, jag lovar. mer bloggande i veckan.
goibraltar imorgon och sedan en romantisk middag på terrassen hos mandy, sis ! sedan är det 13.00 som gäller på tisdag, skolan för sista gången och dåå är det dags för betyg. riktigt illa. nej inte alls. haha lite bra blir det väl :P

nu orkar jag inte mer, jag vet nu varför jag inte varit inne på internet på mer än en vecka. DET ÄR STÖRT TRÅKIGT !!

take care !

PUSS

L

jag är dålig jag vet

svårt med updates nu. kusin här på besök - fullt ös medvetslös.

finns på mobilen.

frankrike [19 Juni]
sverige [28 Juni]
nösund [11 juli]
hunnebostrand [12 juli]

öppen för fler förslag, porfavor !!

höööörs :)

PUSS

L


dåliga updates

sitter här bredvid koppen nu. värmen är total och solen skiner fortfarande.. man börjar verkligen känna av det nu. huvudvärk och trötthet i hela kroppen så det bara skriker om det.
tänkte bara förvarna er på lite dåliga updates denna vecka. plugget är enorm plågsamt denna vecka men som tur är så är det slut på fredag.. typ.

hoppas på lite sol i helgen då kusin är här.

sköt om er !!

om ni vill nå mig, slå en pling på mobilen !! 633 23 69 35 !!

be back home soon !

PUSS

L

RSS 2.0