sömnproblem

godmorgon allihopa !

jag har totalproblem o sova. nicco ligger på golvet inne hos emelie.. emelie sover i sin säng som jag skulle dela med henne. men då jag o nicco skulle smyga in o lägga oss så "råkade" emelie vakna. lite illa kanske. det första hon säger är "skit ner er" -vart lite rädd att em skulle ta till hårdhandskarna där. men ah. fick knuffa bort henne lite så man fick plats. då blev hon inte jätteglad. iaf. hon vaknar, ber mig o gå o hämta vatten till henne. snälla linn gör detta. sedan brister jag o nicco ut i asgarv, ni vet så där roligt att man bara skrattar ikapp o man vet liksom inte riktigt egentligen för vad. haha det är så himla skoj. fast, ah, emelie då. hon vart inte så där super duper glad över detta. så jag o nicco bestämde oss för o gå o se på tv o skratta klart där ute istället.. vilket vi konstigt nog inte gjorde. vi satte på tvn o såg slutet på get rich or die tryin' riktigt bra film. me likey. anyways, precis då filmen är klar, säger jag lite försiktigt "nicco, sover du?" o inte förrän jag stänger av tvn så vaknar hon frågar undrande om filmen redan var slut. hoho, förvirrad liten filur. jaja, vi bestämde oss för att göra ett till försök genom att gå o lägga oss. för nicco vart de ju inga problem. men ah. emelie hade ju fan inte somnat den jäkeln. då börjar hon klaga på att det är ljust ute. de e ju fan helt jävla kolsvart !! galenpanna.
jag hatar att inte kunna somna. det är så extremt jobbigt. jag är typ övertrött nu. så det blev en rundvandring i huset och ett besök på terassen. kallt som satan var det. usch. jag halkade omkring där på brädorna med mina nyinköpta pälsklackar. o nu sitter jag här. helt uttråkad och aspigg. ingen är inne på facebook. ingen är inne på msn. jag har inga pengar på mobilen så jag kan ringa någon. jag hatar att ha kontantkort. 
hmm.. ifs så är klockan typ halv 6 nu. men va fan ska man hitta på?? dygna?? ååh, jag orkar inte. kan det inte bara hända något kul? jag är extremt uttråkad. 
man kanske skulle ta o gå ut till bussen o slänga sig på morgonbussen hem... ? kanske inte. hmm.. men natt runda med peggy? kanske inte. hundskrället sover fasen. 
frågan är vad man typ skulle kunna somna av nu.. en rejäl dos med sömntabletter.. nej nej, ingen bra idé...
JAG ÄR OTROLIGT UTTRÅKAD KAN NI FÖRSTÅ DET ?!

PUSS

L

hockey

frölundaaa frölundaaa frölundaaa !! 3-2 till frölunda, sikken stämning jag emelie nicco i jeppe upplevde i scandinavium idag. länge sedan man var på hockey faktiskt. sitter nu o lyssnar till fridas sköna visa, nånginting om en meter lång röv och nu gick det över till bert-sången - älskade ängel. haha helgalet. porrhuset nr1.

va o shoppa med mor idag också. mysmys. 

sov hos em i natt efter ett besök i staden för att hälsa på jeppe o hans kompisar sen försökte vi desperat hitta ett öppet café men icke.. ganska illa. så det bar av hemåt. där en tankad pia satt så vi tog lite fyllekäk med henne :P haha

usch tråkigt inlägg. kände att de behövdes lite skrivande här bland alla fyllebuntar, hoho. nicco :P haha

skriver imorgon hörrni

PUSS

L

jävla juldagen

juldagen, det är nog bland de tråkigaste dagarna på året. va fan gör man liksom? ah nu hade ju mamma o jag planerat att vi skulle baka lussebullar o så eftersom hon inte hade gjort det i år, inte utan mig liksom :D men de e ju inga affärer öppna, jag menar, dagen efter julafton vill man ju bara att de ska vara rea direkt, mellandagsresa, älskar vi inte sånt? först ut i butikerna o hitta alla de bästastebästa grejorna undangömda i små vråer. okej rean är väl inte jättejätterolig då det kommer till hysteriska kvinnor som börjar dra o slita i plagg o inte minst börjar knuffas o skuffa på varandra i kön till provrummen. ännu värre i kassa-kön, helt värdelöst, där tränger sig jävlarna också. haha jajja. iaf, juldagen är helt botten. det borde vara rea idag. eller något iaf. de e ju för fan dött ute ! jaja, imorgon.... imorgon, då jävlar då e det mellandagsrea in town. måste fan lägga upp ett spring schema. annars kommer det ju bli helt galet. aja. det är imorgon.

har kommit på att det finns en grej med sverige som är helt totalt värdelös jämfört med spain o det är siestan. man kan ju fan inte vara vaken så himla länge från kl 8 på morgonen till kl 3 på natten utan o sova en skön siesta. den som uppfann siestan är helt otroligt bra ! haha, idag sov jag en jädrans lång siesta, lite jobbigt kanske. haha sov från ungefär kl halv 4 till halv 8.. haha lite illa kanske.

jaja, måste hoppa in i duschen nu. ska upp till emelie o träffa hennes släkt. hoho, massa god mat om jag inte misstar mig. snyggingen själv, pia, gör alltid god mat. den lille filuren asså ! haha. jaja får se va hon har hittat på idag !

god fortsättning och sköt om er nu i juldagarna o ta de lugnt, snälla, på mellandagsrean.

saknar dig <3

PUSS

L

julafton

godkväll alla tomtenissar ! sitter just nu hemma hos fia o johan o har öppnat alla julklappar. jag har till o med börjat använda mina julklappar :) min externa hårddisk, bebisrosa är den så man känner igen att den är min . håller på o laddar över massa bra filmer o sånt från johans dator.
fick massa fina saker som man behöver, leggins, underkläder, usb-minne som smarta lilla linn har tappat bort, träningsväska och massa småpryttlar.

jag ber så hemskt mycket om att jag inte skrev igår. men som varje dag innan jul så var det uppersittarkväll med bingo lotto. men detta året var de ju fan inte någon rickard sjöberg eller va sjutton han nu heter, utan en smal lotta engberg :P haha hjälp, jag trodde inte jag skulle överleva denna uppersittarkväll. vann dock inget, det gjorde emelie, 100 spänn. sofia o jag var de enda som inte vann något, iaf av dom jag pratade med igår under tv4:s långa pauser. jag hatar 15 minuters pauser ! iaf, jag ringde fia där ett tag o hjälpte henne med julrimmen. det gick väl måttligt bra. men iaf, jag somnade i soffan o insåg att det kan vara dags att gå o lägga sig. jag slocknade direkt så fort jag gick o la mig i sängen.
ah oj just det !! haha jag glömde ju berätta om dagen !!
-det började med att jag gick upp tidigt tidigt på tisdagmorgonen för att göra mig iordning för en vända på stan. så vid 9 halv 10 satt vi i bilen, jag emelie o rickard, för att åka ut till partille till någon ny affär för att köpa julklappar tilllg o marie. jag somnade påvägen, var aspigg på vägen ut men slocknade rätt fort.
när jag vakna upp så hade jag inte en aning om vart jag var någonstans, haha det var lite läskigt så där. men iaf, en bar det tillbaka hem till emelie där vi hämtade upp lg och åkte in till stan. jag o emelie hoppade av o tog en runda. sedan träffade vi mike o hans två kompisar inne på jensens, de satt o planera inför deras premiär på deja vu på nyårsafton. det ligger vid viktoria, låter som en helt ok lokal, funtar på om man ska dra dit på nyår, frågan är ju om man orkar o vill fira inne i stan.. jaja vi får se..

sedan träffade vi fredrik på stan, så trevligt o träffa den killen igen, har saknat honom något så enormt ! sen åkte emelie hem o jag o fredrik gick o fika på sense, där jag träffade emil hjälmeby, han började tidigt ;P haha det var länge sedan jag såg honom. länge sedan jag såg philip faktiskt. saknar honom. jaja.

jag gav mig iväg vid fyra tiden, satte mig på 50 bussen o fick lite så där minnen från förr. himla mysigt. dock lite trångt med alla som hade julhandlat o så. jaja, av på torget, träffade johan där o gick o shoppade med honom. haha, han missade sitt lappnummer nästan två gånger. första gången glömde vi totalt av att vi hade tagit en nummerlapp. o andra gången höll han på o missa sitt nummer för han skulle demonstrera en sexställning haha. killen är galen :P

nä, nu har jag varit alldeles för osocial mot min kära släkt. dags att återgå till alla julklappar. hörs inom kort !!

GOD JUL

PUSS

L

klippning

nu sitter jag i emelies säng o pratar med clara i telefon. har precis varit ute en sväng med peggan poo, sikken bajsrunda :D jag hatar emelies mac, den är ju helt sinnes sjuk, man kan ju inte ens göra ett normalt snabela på denna himla datorn. usch o fy.

va o klippte mig idag, eller, ah bara toppade det. men iaf, nette är sån jädrans grym kvinna asså. hon är helt otrolig. hon hade så mkt o berätta så det var inte klokt. hon berätta bland annat att hennes hus började brinna i juli och hela hennes salong vart förstörd så den är helt nyrenoverad. sen hade hon träffat en ny kille som hon dessutom är med barn med. så himla roligt. helt incredible !

har slått in alla julklappar idag också. känns skönt. men det tog sån jävla tid. pappa lämnade till o med alla hans julklappar till mig så jag kunde slå in dom. fy fan. jul är jobbigt. har inga pengar kvar alls o de suger. 
julgranen åkte upp idag också. bara så ni vet spanien-bor, tävlingen består fortfarande, snyggast julgran. glöm inte o ta med bilder på er gran nu. jag lovar att min gran slår alla ! o fredrik, jag hoppas zigge får sitta i granen lite han trivs i granar, han gillar sånt. han gillar dock inte julgrubban, han är rädd för jesus.

varför är clara så in i bomben flitig? hon sitter seriöst o syr.. hon gör sina egna julklappar, ganska ekonomiskt. det kanske är det man ska göra tills nästa år.. en teckning till varenda en :D haha, tänk då man gjorde så då man gick på dagis. o tänk så glada alla blev för en streckgubbe på ett fult litet a4 papper. haha. usch. jag glömmer aldrig den gången då jag hade målat en så sjukt snygg teckning på dagis o var superstolt över denna. efter många om o men så fick den bli till farmor. så jag bad min lärare att skriva farmor på ett papper, så jag bara kunde skriva av det. när jag väl var klar så slog jag in den i finfint papper. då farmor öppnade den på julafton börja hon asgarva, likaså alla andra. jag hade nämligen skrivit romraf . hahaha jag dör. så himla roligt. har fortfarande kvar den teckningen i någon låda någonstans. haha. usch vad mina kusiner retade mig för detta. jag får fortfarande leva med det.

jaja, nu tjatar emelie på mig att hon vill se klart det sista på walk the line så ni blir det det. hon säger dessutom att hon vill att jag ska klia henne i nacken.. får se hur det blir med det... jaja, nu blir det nanna.

miss you <3

PUSS

L

hemma

fick bara träffat seb i några timmar.. lite tråkig. saknat honom så.. men han är hemma om några dagar igen. ah, eller mh.. en vecka.. jaja..

så supermysigt igår. mina vänner är de allra allra bästa. jag älskar de så !! haha, när jag kom hem. eller ah, vi kan ju börja på landvetter. haha. kom ut med min vagn med min inplastade väska och handbagaget.. tänkte att ah, fy va bra nu är klockan tolv, då borde seb vara här nu. men icke :P haha satt där i 20 minuter haha. så söt oskars mamma va o fråga om de skulle vänta tills någon kom o hämta mig. men haha, jag sa lite skämtsamt nej, det är ingen fara. han är här vilken sekund som helst. haha, men nej.  sen hörde jag persson höga skratt oh johans röst.  o såg hur de kom emot mig där jag satt i stolarna o väntade :) så glad jag blev !! sedan påväg hem så fick persson o johan för sig att de skulle ta en öl innan vi stack hem till mig. precis innan det så ringde mamma o fråga vart vi var. haha o innan det så hade jag skickt ett sms till em o frågatom hon kunde komma hem till mig o bara mysa o äta massa svenskt godis o grejs. men fick tillbaka något i stil med "kan tyvärr inte älskling, men vi hörs imon" först kom den ledsna linn fram.. men sedan när jag väl tänkte efter så hade jag ju faktiskt en hel vecka att spendera med bara mina vänner.. så. ah. tänkte att. det är väl inte så farligt. jag har ju seb, johan o persson iaf o mamma o pappa o sitta o äta juleskum o pepparkakor med. haha.
iaf, när vi klampa in i lägenheten så gjorde mamma någon sjuk gest till mig som jag inte alls hajade :P haha, hon peka iaf mot mitt rum, men min kära far som räddade situationen totalt, sa till mig att det fanns juleskum inne på mitt rum. vilket han tidigare hade nämnt i ett skypesamtal.,. jag slänger upp dörre, fokus på juleskum. möts av tända ljus, massa skrik som jag inte uppfattar vad och en lång pappersremsa "välkommen hem", made by emelie, jeppe, johanna, lexi o clara !!
sikka vänner man har asså ! hoho
efter detta gick mamma o pappa o la sig, de ville inte vara med o höra vårt tjöt.. så vi tog fram dippen o allt som mamma o hade gjort i ordning o käkade massa chips o grejer.riktigt myspys med mina allra allra bästa vänner ! kvällen vart sen.. som alltid. som jag har saknat alla. det är helt otroligt. ni anar inte så mkt ni betyder för mig. <3

pratade just med fredrik, den killen har man ju saknat något enormt också. fika på tuesday, maybe. eller ? :D

klippning imorgon. wihooo. frågan är hur det blir. ska man fortfarande köra på en grymt fräck page? eller ska man bara toppa det eller göra något helgalet? det är alltid lika svårt att bestämma sig men det slutar alltid med att jag bara toppar det.. jag vill ju göra något roligt. jag vill göra något tokigt. fast jag vill fortfarande ha någon snygg uppsättning till nyår tror jag. frågan är hur det ska funka med kort hår... jaja. we'll see tomorrow hur det ska bli.

sitter o tjötar med jesper paulsson, en gammal räv ute i billdal vars vänner funtar på o åka till funkan till höst. naajs. gör det säger jag bara. ni kommer trivas bra grabbar :P haha

jaja, klockan börjar bli mkt.. iaf om man ser till svensktid.. man får ju ställa om lite iaf.. äsch skit samma.
ska sova nu. är trött som stryk. natti på er.

ses säkert snart.

PUSS

L


homecoming

homecoming idaaaag ! wihooo ! men först har jag tvingat amanda att städa. eller ah, vi ska städa. nicole sitter här bredvid mig, hon sov här i natt, ingen av oss kunde riktigt kommunicera eller gå.. det blev taxi hem och vi kom hem ordentligt, jag lovar mamma ! anyways så vill hon att jag ska skriva att hon har uppbrända skosnören. plus att hon nu upptäckte en stor svart fläck på sin gräddvita klänning, mycket stiligt. hon bestämde sig nyss för att hon håller sig inomhus tills hon ska möta jeanette. klokt beslut. haha. nä, men åter till gårdagen och torsdagskvällen.

torsdag: det var många funderingar på om man skulle ut o festa gärnet eller spara sig till fredagen. jag orkade verkligen inte gå ut båda två.. ifs så orkade jag inte gå ut överhuvudtaget. . men det slutade iaf med att jag packade som en galning. o jag fick panik då jag inte fick plats med alla saker.. så ja sprang ner till kinesbutiken o köpte ett handbagage.. tyärr var det förstort för o ha som handbagage.. så icke.. men aja. jag fick panikringa till amanda o fråga om jag fick ta hennes handbagage som jag lånat tidigare. med lite övertalning så fick jag den :) tack mand, du rädda min dag !
nicole var här o hjälpte mig o packa också, tack hörru. vi såg på high school musical också, 2an. jag tror jag aldrig gråtit så mkt som jag gjorde den gången till den filmen. helgalet. gaah. jag saknar saknar saknar alla. kände då och känner nu att jag bara vill åka hem.

fredag: kyrkan hav 9 var det, genrep med sångfågeln, grym sång och perfekt komp. duktigt tjejer. sen var det de vanliga traditionella talen om några rader i bibeln eller va sjutton det nu var. ah, intressant o intressant vet jag inte om det var. men haha de lät himla kul då han prata. pastorn där är nämligen skåning. så han bräkte på rätt bra där ett tag.
efter det så var det sångfågelns tur att sjunga. lite för mkt nervositet o sånt där.. men det tar vi igen nästa termin.
sen vart det lite prat av håkan, vår kära rektor. han är så himla grym !! han sa att istället för o köpa den dära duschkrämen till era pappor i julklapp så ska man ge honom en kram o säga, jag älskar dig. det skulle håkan uppskatta mer än duschkräm :P haha jeanette funderar starkt på o köra på det i år. hennes julklapps pengar tog nämligen slut då hon besökte miramar för en sista shoppingtur.
sen var det någon tjej som jag knappt sett förut i skolan som sjöng, stilla natt på tre olika språk.... tror jag.. haha, hon förstörde låten lite genom att waila alldeles för mkt, hur nu det stavas . hoho, ni vet vad jag menar.
tillbaka i skolan, var det klassvis som gällde. vi hade inga lärare bara massa kakor o juice. sen gick vi vidare in till ettorna och gjorde masa julpyssel, haha det var nog bland det tråkigaste och fulaste jag sett i hela mitt liv :P haha. det va fan värre än dagisbarnens julpyssel :D
efter det var det julsånger med lillemor. haha, shit. så oseriöst. jaja. efter detta var de juldans, den var sjukt oseriös den med, men den va fan så mkt roligare ! HAHA, långdans idrottsplatsen där ute, till lappland, genom biblioteket, bort till dalarna, ut på terrassen, upp till småland och ut på den andra terrassen och sedan ner igen ut på idrottsplanen. det var nog den bästa långdansen jag haft på länge. sedan vart det lite smådanser som sju vackra flickor i en ring och va dom nu heter. sen var det foxtrot till mariah carey - all i want for xmas, men vi, jag o jeanette, min manliga partner, gjorde foxtroten till en riktigt läcker bugg..
vi skulle fått gröt till lunch. men de hade tydligen bränt den.. så illa var det.. usch. så vi fick baugetter med ost o skinka.. riktigt illa. fast det vägde upp att vi fick varm oboy :)

efter skolavslutningen stack vi hem. jag la mig i soffan med täcket och kolla på sex and the city. underbart. drog ner rullgardinen och somnade. hoho. sen kmr mand hem o säger att hon har tappat sin plånbok.. illa. riktigt illa.. iaf. spärra kortet direkt. sprang ner till ett internet café med en skrivare och skrev ut sin flygbiljett återigen, hon hade nämligen den i plånboken... illa !!
jaja. its cool for now.

på kvällen satt vi på balkongen, jag, lotta, mand, natta o magda. sen drog vi ut vid 23 o träffa folk. sista kvällen på tre veckor som man får besöka magma o blanda sina egna drinkaar for free. o sista kvällen på tre veckor som man får dricka äckligt mkt champagnebål. sista gången på tre veckor som man köpte en burrito, kebab pollo. mumma.

kvällen slutade på foreplay, men inte på trottoarkanten, som tur var. den kommer jag iaf inte sakna. haha

slutligen vill jag tillägna några rader till alexander hägg, vår kära vän, som idag ska åka hem till sverige, liksom oss andra. men, killen åker inte tillbaka till spain till nästa termin. riktigt tråkigt faktiskt. en sådan partyprisse, happyface och killen som alltid var där. vi kommer sakna dig något enormt mycket o vi hoppas att du kommer o hälsar på snart igen.
- alex, ring när du är i gbg o ta med dig henke o fredrik :p haha

jaja, nu får det vara nog. jag måste städa o packa. amanda har fått för sig att gå ner till baskin och lämna saker till natta och säga hejdå till fredrik. jag får säga det här på bloggen. mina ben och mitt huvud vill inte riktigt mig väl idag. så jag håller mig inne o städar. hoppas bara mand håller det hon just sa, "jag är här kl 13" hmm.. hon ska städa badrummet den lilla nedsmutsarn. jaja


HEJDÅ

SES I SWE !

PUSS

L

i just wanna go home

i just wanna go home, now now now.. jag vet att de inte är långt kvar nu.. de ju trotts allt torsdag kväll och inga mer skoldagar kvar nu här i funkan.. imorgon blir sista utekvällen i funkan på tre veckor. ska bli kul. men saknar allt o alla så himla mkt, alltså hemma i sverige. det är sjukt. men det är väl för att allt är så nära inpå nu, man vet liksom att snart är man hemma.. känslorna tar över totalt.

sitter här hemma i mitt rum o ser på alla mina packade väskor och ska upp tidigt imorgon för att sjunga upp med min sångfågel innan hon går upp på scen och sjunger himlen i min famn. så, kyrkan imorgon halv 9. amanda o fredrik gick ut o träffa natta o oskar, i guess that daniel o victoria följde med också.. "par-kväll" om man kan kalla det så..? kanske.. ah.. alla verkar ha de så mysigt o så, funnit någon att hålla om o vara med här nere på kusten. jag vill hem nu nu nu o träffa min bara min seb.

men inte minst av allt så vill jag träffa alla mina vänner.. pratade med sofia, emelie o clara innan idag.. ååhså jag saknar dom! måste berätta en riktigt rolig nyhet; Sofia har blivit antagen att läsa årskurs 3 i USA !! ett stort grattis til dig loppan, im proud of you ! kommer sakna dig något enormt då du är borta. men jag lovar att jag kommer och hälsar på. ett lov är bokat till dig honey ! nu är det bara emelie som behöver en knuff in i det internationella livet så är/har alla varit utspridda :) ska se om de inte går o fixa att emelie är i the great city london ett år :) we'll get you ass over there ! trotts att vi kommer sakna dig så fall.

vill bara berätta att vädret idag har varit helt fantastiskt.. det var 18 grader i skuggan idag enligt säkra källor. hrm. fredrik. haha nämen de va riktigt varmt idag på dagen. imorse var det svinkallt så jag og på mig leggings och mjukisbyxor över det. super gött. men inte då jag o chris skulle gå i stan för o shoppa tills hans systrar. killen är ju galen :P haha han köpte hur mkt saker som helst till sina systrar... det säger väl allt då han köper tre sjalar till dom var, tofflor och örhängen o massa andra pryttlar, sånt som man kan ha till nyår, hoho..

jaja, homecoming snart. längtar

i just wanna go home, oh, i miss you, you know.

Saknar.

PUSS

L

att packa är inte min grej

ojoj, glömde skriva igår, förlåt !

igår fyllde jeanette 17 så vi firade henne.. eller några firade henne. jag firade henne genom att säga grattis til henne sjukt sent på dagen då vi hade gått på marknaden några timmar plus att jag köpte ett kinderägg till henne som present :) fyndigt va?
gick o la mig tidigt igår. det tyckte jag var duktigt gjort av mig :) la mig halv 11, tänkte att de skulle bli lika tidigt idag men big problems got in the way.. tyvärr.. jag fick sånna problem att packa :(
så nu har jag en resväska som jag ska checka in som är proppfull o då menar jag verkligen proppfull. min värdmamma, kanelbullen och nicole kan övertyga detta.. amanda blev så trött på mitt tjat, om vad jag skulle packa och vad jag skulle få plats med o allt va de nu var, så hon gick ut o träffa lite folk tror jag. mitt upp i all packning så insåg jag att jag inte kommer få plats med mina saker.. så jag sprang ner til kina-butiken för att köpa en väska.. att ha som handbagage.. men den var för stor för det.. men ska behålla den ändå. den kosta bara 10 e och är perfekt o ha som en mellan väska :) jaja men iaf, nu är det löst.. tror jag.. får väl se då jag kommer till flygplatsen på lördag... vet i fan vad jag ska göra annars..

jag fick höra en rätt så rolig historia om detta idag faktiskt.. av min ekonomilärare av allihopa :P haha.. jag steg in på fek lektionen o började fråga arvid o rebecka, de som ska åka med samma flyg som mig, om de hade någon plats över i deras väskor.. icke sa nicke.. då blev torulf nyfiken o sa att jag kunde lägga kläderna i jackärmarna för det hade han gjort en gång då han reste från säve till granada, via london.  haha.. fast de roliga var ju inte det... utan det var va han hade i jackärmarna.. OSTBÅGAR ! haha killen är galen i ostbågar, det märkte vi ju redan på nobelmiddagen som jocke annordnade för en vecka sedan, cred till dig jocke ! haha sån skön lärare man har asså?! helgalen!!

idag på matten visade lasse oss en räknesticka.. jag vet att min kära far är väl bekant med denna knepiga, svåravlästa pinne som är helt omöjlig att begripa. man måste verkligen titta noga noga noga på den dära stickan för att finna rätt siffror.. det är itne lätt ska jag säga. men lasse han är en riktigt hejare på det dära med räknestickor ! han visade precis hur man skulle göra o de gick på en ynka liten sekund. haha. usch. happy faces för miniräknare och grafräknare !

fick just höra från släkten att det blir tillökning den 2 januari. en liten hundvalp, australian shepard, en tik. har redan bokat upp den 9 januari för hundpassning. så ni kan inte räkna med fest den kvällen hörrni, bara så ni vet. så fall får ni boka upp en filmkväll med många pauser, lilltjejen måste gå på sina kisserundor :) ååh jag längtar tills den 9 redan ! haha, jag menar.. annars brukar de ju inte var kul med hundpassning.. men detta ser jag fram emot så enormt mycket ! haha. coooooolt, jag är inte yngst i släkten längre.. ska fjäska in mig som fan hos henne som bara den.. men säg inget till nicke.. jag o valpen ska bli bästisar ! hoho !

o nu blir jag så illa tvungen att nämna thomas i denna blogg också eftersom att han inte kommer läsa den annars :D

jaja, natti på er.

ska läsa igenom min uppsats sista gången o leta upp fel.. opponering imorgon. plus matteprov. skit också.

PUSS

L


out of words

som sagt det händer mycket saker.. kanske lite för mycket saker. jag vet inte. för mycket av det goda brukar man ju säga. men nu har det varit tvärtom.. de finns inte ord på detta som händer runt omkring oss nu. jag önskar det fanns något att göra åt allt.

jaja åter till något annat. måndag, like every other monday. hade två timmars lång matte, två timmar fekb och två timmar sånglektion. fick en present av min sångfågel idag :) haha tack så mkt. ischoklad. mumma!
på fek lektionen idag körde vi charader, den enda som var into it var lotta. haha checka facebook för en peppad lotta.. !

hade inte så mkt o skriva idag..sorry, im out of words.. tyvärr.. jag vill bara åka hem.. är så avis på isabelle som åker imorgon. jag vill med åka.. bara tisdag... torsdag... o fredag kvar... sen bär det av på lördag.. charo o kanelbullen ska skjutsa oss :) wiieeeeee
asså jag längtar något enormt !!

Sophia, kära kusin, om du läser detta så ska vi gå på stan på måndag eller tisdag, vale ? ska klippa mig på måndag o sen tar vi en fika? okej :D

ååh, jag längtar hem, har jag sagt det ? :P haha.. ååh. nej nu ska jag sluta skriva o gå o lägga mig tidigt för en gångs skull..

natti på er.

ses snart

PUSS

L

R.I.P

R.I.P
Philip Andreasson
90.02.17 - 08.12.14

varför.. detta händer bara inte.. jag tänker på er..

tredje advent

kom hem från teterian för en stund sedan. sista adventsfirandet innan jul. ja o amanda har hunnit "fyllekäka" vilket inte var ett riktigt fyllekäk men det var lika gott som ett fyllekäk :) på teterian skulle fredrik lura denniz vilket han storlyckades med, hoho. det enda denniz kunde säga tillbaka till honom var: "men du ser ut som en.. som en.. som en jävla tönt !" haha. så klockrent.
nicole var modig idag o gick upp med bellydansarna och shakade loss totalt, sikken grej. se facebook för videon.
det var faktiskt drag där ikväll, grymt actually. kul kul. flera som dansa, haha de va en kille som blev uppdragen på dansgolvet. haha han såg inte riktigt klok ut. de va nog bland de värsta jag sett. tyvärr filmade jag inte hans moves så.. ah, det är bara videon på nicole som kommer att finnas uppe på facebook inom kort :)

söndagen annars har varit tråkig, bara varit hemma. gick ner till kinabutiken innan o köpte lite behövliga saker som skrivblock o mappar och sånt shit.. har pluggat också.. asså singoalla-boken är så dålig så jag somnar varje gång jag börjar läsa, det är otroligt.. visst de är schysst att de är så många bilder i den att de försvinner sidor o sånt bara för det. men va fan, lite bättre kunde den allt varit. får se om jag orkar fortsätta läsa lite mer i den imorgon. ska bara lägga mig i sängen o däcka totalt. är superduper trött.

imorgon blir det den sista sånglektionen innan julavslutningen. dubbellektion imorgon för kompensationen förra veckan pga. att skolan var stängd. haha.. woho dessutom fick jag inte betalt  för de två andra gångerna, så imorgon blir man 30e rikare. JIPPI. julklappspengar dock.
på tisdag och onsdag blir det julshopping till släkt o vänner. o frågan "vad önskar du dig i julklapp" syns o hörs överallt nu. frågan är bara vad man önskar sig. pengar är ju alltid bra.. speciellt för den som får det. men kanske mindre roligt att ge bort.. jaja. får väl se till o hitta på något fyndigt så länge inte ni har några bra grejer man kan önska sig i julklapp..?

nepp. time for bed.

natti på er.

PUSS

L


barcelona vs. madrid

goooooooooooooooool !!  som de skriker på spanska fotbollskanaler. goooooooooooooooool !! 
fc barcelona - real madrid spelade idag. casillas, vilken målvakt. men jag måste bara säga henry, vilken spelare. men ah. fan va grymt. jag kan inte säga att jag håller mer på ena laget än det andra. jag gillar båda. fastän jag har en real tröja med den gamle räven beckham på ryggen så lutar mitt hjärta mer åt barcelona tror jag.
jag vet att jag var grymt sur o arg då real spelade mot sevilla eller va de nu va i veckan, men fan.. av alla lag så hejar man ju definitivt inte på sevilla? anyways. jag är ett fan av fotboll och bra fotbollsspelare. båda lagen är bra. men idag fanns ett bättre, barcelona.
jag blev tyst av chock då eto'o missade straffen. skrek av glädje då han tog tillbaka det genom att lägga mål i den 83:e minuten och skrek ännu högre då jag ser messi, han som idag tog hem alla pris om att trilla mest på plan, la mål i den 91:a minuten ! woho, vilken glädje !

time för lite sovdags.

seb, ring mig om du ser detta :)

natti på er läsare !

PUSS

L

nobelmiddag och hemmakvällar

det är lördagkväll och det regnar. är inte alls taggad på o gå ut en kväll som denna faktiskt. vill ifs se matchen men fan.. den visas på tv också.. har redan paxat tvn från kl 22. hemmakväll ikväll igen.. men de e ganska skönt de också.

ja, nobelmiddagen i torsdags var lyckad. hoppas du läser detta jocke. eftersom det var nobelmiddag utdelades de fina priser. ett pris från rickard vår kära idrottslärare, vilket gick till william, motivationen var något om någon himla kåpa eller va de nu heter :P haha något om handtag osv. lasse min mattelärare, niklas fysik eller biologi lärare eller vad det nu är.. haha iaf, niklas fick priset en väckarklocka som ska väcka honom till alla lektioner :) torulf, partyprissen själv som dessutom följde med oss ut o dansade på högtalaren på goodtimes med magda och carro, delade ut pris till dels magda och till snuttan. vet inte riktigt varför men ah, de fick varsin påse cheese doodles, megagott !
sen hade vi ju då nomineringar från jocke själv, jessie och chris. de som fick pris var, fredrik masing för årets poser, daniel nyström för fåfängast, gustav wedfeldt för charmören o vår, allas kända nicole fick pris för året cesarinna. haha jag trodde jag skulle trilla av stolen av skratt då jag fick höra detta ! HAHAH
sen var det fler som fick pris som jeanette, musikläraren och kaia.. kommer inte ihåg för vad men jag minns att kaia fick en svenskflagga, woho, go swe !
det var en lyckad middag iaf. sen bar det iväg mot foreplay.. den enda läraren som haka på var torulf. sikken lärare vi har va ! haha ah vi kom til foreplay, det första torulf gör är att gå o beställa en öl. precis när han har fått den säger alla, lets go to goodtimes, haha tycker synd om honom för det. haha han hällde i sig ölen o så vandrade vi bort i dansade på gt. som jag sa innan så stod torulf där o dansade och vågade sig upp på högtalaren ! lets get the party started !
totalt random och galet.

alla mådde sjukt bra på fredagsmorgonen då alla skulle vara i kyrkan kl 9 på morgonen. sen bar det av till skolan för lite lussebullefika och sen skulle tydligen lektionerna starta vid halv 11. sjuukt ! jag ville bara sjunka under marken o gå hem o lägga mig o soffan. vilket jag o amanda gjorde efter lunch. båda totaldäcka i soffan framför disney channel. mys mys. sen väckte idioten mig o säger att det är dags o röra på sig för att dra sig till julmarknaden på skolan. det pallade inte min kropp så jag låg kvar där i några timmar tills jag hämtade mina spanska böcker o började plugga. tragiskt.
ännu värre var att jag hade sån energi då klockan började närma sig midnatt så jag bestämde mig för o städa.. storstäda. så jag plockade undan allt. jag började med o rensa gardroben och högen med ren tvätt på sängen. haha sen var det damma, sopa och skura. kände mig verkligen duktig. kollade dock på hyllan idag o insåg att de redan var smådammigt.. de blir nog en städning på fredag innan jag åker. eller lördag.. jag har ju trotts allt en del tid då.

gick upp tidigt idag för att åka till ronda med skolan. det var ganska fint väder då vi åkte dit.. men väl där, iskallt och småregnigt. kringelkrokiga vägar och väldiga höjder.. inget för en liten linn med höjdskräck och åksjuka.. anyways så var det en mycket fin stad och en väldigt fin tjurfäktningsarena och väldigt många souvenir affärer. var nog inne i varenda en om jag ska vara ärlig.. man ville faktiskt inte stå ute och frysa.. då gick men hellre in o kolla på helt oväsentliga, tråkiga, fula o onödiga saker :p

Nä, nu vill kanelbullen att jag ska hjälpa henne med engelskan. hon har tydligen prov i det nu i veckan.
sen blir det fotboll fotboll fotboll !!

nu är alla syskon på mitt rum. no me gusta. jag har just städat :P haha kanelbullen gick just in o tiggde godis och tuggumi. unge ! haha sen gick hon in o käka bröd o smulade ner på mitt golk. detta gillar jag inte ! det blir definitivt städning på fredag innan jag åker !

hoppas seb hör av sig snart. han borde va hemma i sverige nu. lyckost. jag vill också åka hem. nu nu nu.

saknar allt o alla.

ses snart !

PUSS

L


torsdagskvällen

ah, nobelmiddagen var grymt bra, credd till jocke vår arrangör för denna lyckade middag. sen var ju kvällens bravader inte okej, eller jo dom var okej, men inte lugna. minst lugn av alla var torulf hahahaha. sikken göteborgs-grabb !! haha eller ah grabb o grabb.. men ah ni får veta mer sen för nu måste jag o amanda pallra oss till kyrkan för ett lucia firande. o jag vet vem som är lucia, fast de vet nog alla, yeah. hon börjar på p och slutar på aulina :D

skriver senare om gårdagens smaskikheter!

PUSS

L

tid

tomteskaran tassa nätt på tårna, nätt på tårna, tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp tipp tipp tapp.. ah, så kan man väl säga.. eller sjunga.. som vi i kören gjorde idag. utan vår sångledare jeanette och utan att kunna låtarna. helt galet. jag fick springa från mitt företagsekonomiprov till casa de la cultura.. haha, hann o öva in sångerna 2 gånger innan de va dags för action.
usch. jag trodde jag skulle svimma då jag såg hur några spanska håriga män lyfta in en tv-utrustning.. fick då, på plats, förklarat för mig att detta ska sändas på tv, fuengirola tv !! jävla helvete.  då vart man ju ännu mer nervös.. min scen skräck är inte att leka med ska jag säga. jaja. de gick måttligt bra iaf. diplom fick vi som sjöng och amanda, lotta och fredrik fick sig ett gott skratt. haha jag såg allt hur ni försökte gå mig o skratta och hur ni verkligenförsökte hålla igen truten i vissa lägen :)

idag har jag verkligen trott att jag har haft mer tid än vad jag egentligen har haft. usch tiden har gått så himla snabbt.. det började imorse. jag trodde verkligen jag hade tid. men icke.. jag fick ta med mig mackan i handen o typ springa till skolan. folk bara stirrade på mig o undrade liksom, va fan käkar hon gåengdes för? ah, nä usch. så jag slängde den och tryckte i mig en clementin i farten.
ah, väl i skolan vart jag astrött för jag stressat så mycket. så ah, fek timman va ju helt åt skogen. tänkte att lite matte c pluggande kunde väl inte skada.. jag hade ju trotts allt inte gjort läxan.. vilket inte en kotte hade gjort.. men iaf, plötsligt var det liksom dags för matte c o då hade jag inte ens gjort ett tal.. var försvann tiden?
ah, sen fortsatte det då. jag gick ner o käka lunch efter två timmars näst intill obegriplig matematik. och då var klockan halv ett på dagen, yes, tänkte jag. äntligen lite tid o plugga fek b inför provet.. 1.5 timmar närmare bestämt.. men nej. då fick man höra att det var obligatoriskt för alla gymnasieelever att gå till lappland (ett klassrum för er som inte förstår det) för att gå på en föreläsning om de olika poliserna i funkan och droger och alkohol. visst tänkte jag oj vad intressant. men hinner jag det? ja de e eklart de börjar ju klockan ett, de kan ju inte hålla på längre än en timma. så ja, jag gick dit. fullt med folk. satt o plugga fek b ändå där bland folkmassan.
iaf. torulf går in till samlingen precis innan de ska sätta igång o säger att de som ska göra fek b provet kommer direkt då föreläsningen är avslutad. jaja, visst tänkte jag, inga problem.
men ah, då vi väl satt där o lyssnade på en spansktalade polis och en väldigt rolig tolk; gabi så hann tiden sticka iväg ännu mer, klockan var redan tjugo över två.. jaha.. ah, så stack lotta iväg.. tänkte att fan.. jag måste också gå, men jag vill lyssna mer.. för jag menar philip och danis berättelse om två bögar och en hårig arab var rätt rolig. haha.
men iaf, helt plötsligt får jag för mig att, skit i det, jag måste göra provet. för jag måste ju sedan efter det hinna till övningen med kören innan vi skulle uppträda.
well.. ja gick ut därifrån.. natta också.. så skulle jag gå på toa.. o ni vet ju själva, tjejer hur det blir när man går på toa, inte för att man sitter där länge o trycker ur all lunchen utan ja menar att man spenderar jävla massa tid framför spegeln. det är säkert så för er killar också. men ah jag vet inte. jag glömde iaf totalt bort tiden igen..
sprang bort till dalarna (ytterligare ett klassrum på svenska skolan) och gjorde provet..

....det tar inte slut här än hörrni. nu handlar det om vad som hände här.. denniz, amanda, lotta och linn wiberg kom in på lektionen o sa till mig att de var dags o gå nu med kören eftersom vi vr tvungna att vara där innan de började. gaaah jag höll på o bli galen !!

anyways, sprang med nils och lotta bort till casa de la cultura och stressjöng.. inget vidare. hann inte ens sjunga upp, så illa var det.
jaja, uppträdandet var inte så långvarit, det var det enda som jag trodde skulle ta lång tid som inte gjorde det. vilket var väldigt bra. sen ville denniz o amanda gå till teterian o eftersom jag inte hade hunnit göra klart min robbie williams-presentation i skolan idag så tänkte jag att jag skulle kanske kunna behöva lite hjälp från en spanska steg 4 elev, denniz ! så ah, vi gick dit.. jag hann skriva klart allt med en del fel. men ändå. så när jag vart klar gick vi hem.
väl hemma så var klockan fan tio över åtta?! tiden, var tog du vägen hallå???

och nu sitter jag här. hade tänkt o lägga mig tidigt idag. fast ifs så är detta ganska tidigt för mig. klockan är snart ett. ganska lagom. ska dock upp tidigt imorgon. o har en viktig presentation imon.. plus att de e nobel middagen imon.

jaja, detta var ett inlägg om tid.  ett långt sådant. så om ni orkat läsa hit så ta mitt tips:. ta väl vara på tiden, all tid är dyrbar.

natti på er läsare

PUSS

L


juleskum, mvg, robbie williams och hemlängtan

juleskum idag, var på svenska butiken med jeanette o nicole, som vanligt en tisdageftermiddag. fasen va gott det är med juleskum, för er som inte vet vad det är så är det godis, jultomtar närmare bestämt i rosa och vitt o de är som marsmallows, ni måste måste måste köpa såna ! mamma o pappa, de måste finnas sånna hemma på jul då ja kommer hem !
efter svenska-affären gick jag o jeanette hem till mig för o plugga fek b, det gick måttligt bra tills amanda satte på filmen Alfie, för tredje gången.. vi kunde bara inte, inte se på den. vi var tvungna.. det är nog en av de bästa filmerna som gjorts. ett. det är bra filmat. två. jude law är grymt snygg. tre. det är asschysst musik. fyra. det finns många andra bra skådespelare i den. fem. den har bra lines, motton eller va de nu heter. sex. man kan se den hur många gånger som helst. sju. den är bara så bra. åtta. du måste se den !

fick mvg i slutbetyg i spanska steg 1. gjorde det sista provet idag. det kändes skönt. jag hade 120 rätt av 126 möjliga, så jag är rätt nöjd.
nu gäller det bara o satsa på steg två och tre vilket jag gör. har suttit med mn robbie williams powerpoint presentation enda sedan jeanette gick hem. o nu är klockan redan snart 1. o jag har inte hunnit kolla igenom företagsekonomin ordentligt sen dess heller.. men jag måste verkligen bli klar med presentationen för o visa kerstin att jag klarar av att läsa steg tre o att de inte är några problem ! hoho, för det vet jag att jag klarar !

på lördag är seb hemma i sverige. saknar honom så himla mycket. kommer kännas konstigt att han sitter hemma o att jag fortfarande är kvar. jag tror inte jag vill prata med honom alls den veckan, inget illa menat, de e bara det att jag tror att jag kommer få sån enorm hemlängtan.. vilket jag ifs redan har.. men ah, värre kanske. jag vet inte. jo men de e klart att jag vill höra av honom men. ja. usch. tur de bara handlar om en vecka där innan jag kommer hem.
har ju nu sagt till vår nyblivne chaufför, mattsson, att han ska komma o hämta mig på landvetter vid 12 tiden på lördagen den 20 december o att hans co-driver, johan ska åka med och persson hans backup om något skulle gå snett eller att jag inte alls vågar åka med i bilen då mattsson kör. who knows?
jaja de första jag ska göra då jag kommer hem det är faktiskt inte att åka hem :p vilket kanske en del trodde att jag skulle göra. nämen jag ska åka hem till seb så fort jag kan o träffa alla igen. ska bli mysigt. sen ska jag åka hem. haha. mamma o pappa väntar uppe på mig hoppas jag, annars får jag väl gå in o väcka dom o säga att jag är hemma :)
nä usch, nu kommer hemlängtan krypandes på ryggen. dags o sluta prata om sånt som har med framtiden o göra..
vi lever i nuet.

dags för mig o läsa igenom de sista och nanna kudden. ska väl skriva ner lite mer tankar om r.w, plugg-linn är framme igen.

SAKNAR.

natti natt

PUSS

L

GRATTIS MATTSSON TILL KÖRKORET !!

äntligen har mattsson, vår kära oscar mattsson tagit körkortet och med det vill jag hälsa ett stort grattis till honom från spain !!

då är det du som kommer o hämtar mig den 20 december på landvetter vid midnatt =D

GRATTIS MATTSSON !


ledig men fullbokad

satt nyss ute på balkongen o försökte sträcka mig efter lite solsken, de är inte superkallt här iaf det är ett som är säkert. igår var det också rätt soligt, satt ute på balkongen då med, så grymt härligt. kan de bli en bättre advent än så? solsken och värme, mmh ! me gusta !

amanda är fortfarande sjuk, tycker synd om henne. usch. jag vet hur det är o vara så sjuk, de e inga happy faces där inte. men idag mådde hon lite bättre. hon har fått i sig lite mat nu också så det är bra. nu ligger o hon återigen i soffan, men hon sover inte, hon ser på bring it on, de e nästan så man ska ta en paus i pluggandet o sätta sig o se den. den är ju trotts allt väldigt bra.

anyways så har helgen varit bra. fredagskvällen var ju inte så särskilt lyckad kanske men lördagen var mysig med lite high school musical o godis. o igår på andra advent så satt jag o pluggade hela dagen sedan drog vi ett gäng till teterian o satt där som vilken annan söndag som helst. magdansörskor som vanligt, riktigt duktiga faktiskt, magda, natalie och jag har kommit fram till att det är det vi ska satsa på i framtiden.
efter teterian drog vi in till stan för att träffa lite folk som hade suttit o kollat på real-sevilla. fan att jag missa den matchen. äsch, jag sparar mig till nästa match.
kvällen blev ganska lugn men ändå rätt trevlig. (vi är lediga idag, måndag, de e därför vi va ute igår mamma, så du behöver inte vara orolig !) men som vanligt så slutade den på en trottoarkant utanför foreplay o alla andra dansställen. så jag bestämde mig att åka hem.. så det blev en dyr jävla taxi igen.. usch. denna månaden har de verkligen försvunnit mycket pengar.. borttappade, snodda och spenderade pengar.. fasen också, hur ska man ha råd med julklappar? va ska men ens köpa för julklappar? o va ska man önska sig själv? pengar?

jaja, nu är det väl dags att jag går o sätter mig o pluggar igen. denna veckan som kommer nu är inget o leka med.. sista provet i spanska steg 1 imorgon, mvg på det och det blir mvg i slutbetyg.
dock har jag inte lagt ner lika mkt tid på fek som jag borde ha gjort med tanke på hur lite jag har förstått under dessa lektioner. det är lite förrvirrande att göra både fek a o fek b parallellt.. jaja, inte mkt o säga till om kanske. det är ju trotts allt bara denna veckan kvar med nobelmiddagen som höjdpunkt.. o nästa vecka som inte alls är speciellt fullbokad, eller ah, förutom plugg då..

nu blev det väldigt mkt. jaja.

hemlängtan finns där.

PUSS

L

hemma kväll aka. tv-kväll

asså nu är jag så sjukt pissed of.. här har man suttit hemma en lördagkväll framför tvn o sett på high school musical.. sjungit med i låtarna o allt men ansträngt hjärnan så extremt mycket bara för det var spanskttal. fy fan. o sen när fredrik o amanda kom tillbaka då filmen iprincip var slut så visar det sig att det går o ändra språk på kanalerna !!! SKIT OCKSÅ !! så surt va. jaja, nästa gång ska jag fan se high school musical på engelska ! om de inte blir på bio, men då ska jag fan också se den på engelska. skit också !

haha så sjukt, när vi väl hade sett klart på hsm o så bläddrade vi igenom alla kanaler för o hitta någon bra film. så sjukt najs, hahah Star Wars, "när man talar om trollen" haha. Yoda var med, haha. stackars isabelle..
nämen sen bytte vi.. eller ah vi zappa omkring lite, eller rättare sagt så gav jag kontrollen till fredrik som fick äran att byta kanal. här i spain verkar de inte ha normala porrkanaler :P haha iaf vad vi kunde se, de va fan en sex shop channel istället ! haha, de stod o prata om dildos o allt möjligt, fatta o spela in ett sånt program, haha de såg som de skulle börja asgarva mitt i programmet, men de höll sig jävligt bra. jaja, skratta lite. det såg faktiskt rätt sjukt ut att de höll ett program om hur en dildo fungerade :P hoho

när vi väl satt i sofforna så fick fredrik syn på ett foto på laura och hennes kusin maria.. "det ser fan ut som en tandpetare och en oliv" haha så klockrent. kanelbullen har blivit en oliv. dock tycker jag att kanelbullen stämmer bättre överens eftersom vår kära värdmamma numera kallas för semlan !

jaja, sen kväll en lördag som denna ändå. har ändå hunnit plugga lite också, känns helt ok. men nu måste jag snart sova, ska se om jag klara av att hålla ögonen öppna för att läsa. men ah, det är värt ett försök.

veckan som kommer är hektisk. massa läxor och två prov plus ett köruppträdande och nobelmiddagen.. plus träningarna så klart.. om jag nu hinner denna veckan också.. torsdagen är ju körd.. men ah, får se. proven är viktiga.

haha detta är ju lite komiskt. semlan har suttit uppe fram tills nu för att fredrik är här.. han har sagt till sin värdfamilj att han ska sova här. men vår värdmamma tycker inte om det. haha så hon har suttit vaken. hon kom nyss in till mig o sa att han måste gå för det är sent. haha, men nu har de lyckats att fixa detta ändå tydligen :p haha jaja, fredrik está aqui y a la mañana - una muy muy arg semla :P haha lycka till you guys !

nu är det natti natti till er alla !

PUSS

L


allt o alla är borta?

ANDRES JAG HAR DIN MOBIL ! RING MIG SÅ FORT DU SER DETTA !

o jag har tappat massa pengar och mitt usb-minne.. vem fan är så dum o får med sig ett usb-minne ut en fredag kväll? asså hur dum får man vara? jävla sjukt asså.

sån knepig kväll det har varit.. det börjar med två taggade tjejer vid namn nicole o linn, sedan vart det bara en liten taggad linn där hemma på rummet. så vi drog till snuttan o eftersom nicole hade djur under sin säng så valde hon att inte gå hem dit igen utan hon stannade kvar hos snuttan o paulina o sov där istället medan vi andra drog vidare till några randomspanjorer, vilket betyder snuttans pojkvän o hans kompisar. tja.. lite oväntat kanske.. men aja. lite väl tråkigt då vi kom dit, men sedan drog det på. de kom fram till att isabelle inte längre fick heta isabelle utan det blev Yoda iställe, ni vet, star wars, yoda. haha jaja. lite kul va de iaf.
sen vart de helgalet igen, helt plötsligt var alla svenskar där, eller ah ute. o sen ringer alex mig från andres mobil o säger att han har den o undrar vart andres är.. o självklart är andres borta, ingen har sett han på flera timmar. antagligen åkte han hem.. tråkigt.. helt plötsligt var alla borta, fredrik var hemma, amanda var borta, magda var borta, lotta va borta, natta var borta? alla var borta, till o med paulina? va fan tog hon vägen liksom.. hon va ju med oss hos spanjorerna?! jaja, helgalen kväll.
onödig men jävligt värd taxi hem blev det iaf.. efter många sura miner vid boss om att mina pengar o mitt usb var borta.. aja, 6 e för ah, en grymt varm taxi och ah, den stanna utanför dörren.. så de va rätt bra.. de dumma va ju bara nu att jeanette gick hem själv.. o anna också? va fan försvann dom?
jaja, en bra sak är ju iaf att amanda är hemma o hon sover som en stock. jag gick in o tände lampan o kolla om hon va där o sa, när kom du hem.... inget svar. så hon har totaldäckat. bra det iaf, att hon kom hem ordentligt.. hoppas hon tog en taxi. jaja nu är det bara anna kvar.. o nils o natta, va fan tog dom vägen. precis då jag skulle låsa upp dörren så ringer lotta o frågar var dom är.. haha, hon var så himla rund om foten, haha.. stackarn, men ah lotta när du läser detta - jag var hemma då du ringde o undrade ! vale?

jaja, nu blir det sova av hörrni !

måste plugga imon

nu är de inte många dagar tills hemfärd.

känns braa..

seb, min min min <3

PUSS

L

möken i bloggen

haha, ja.. som amanda sa. "man kan inte hålla de man inte har i handen". enligt amanda då.. hrm. haha hästarna som vi red på idag hade extremt svårt att hålla inne det.. fy sjutton.. ja vet inte hur många gånger min häst fes, bajsa o kissa. blä.. dock var det en mycket fin häst, de hörde man på namnet dessutom, Bonita.
amanda häst hette Starjavier o lottas hette fjäril fast på spanska, typ mariposa. eller något. jaja, ridturen uppe i bergen idag var supernajs. verkligen värt 30 e om man säger så. först fick alla varsin häst. sen red vi ut. sikken grym ryttare vi hade då, nils, mästaren av oss alla. haha. bilder - se facebook.
nämen de va riktigt kul, först en lång skritt-tur i naturen, sen delade vi upp oss i tre grupper, två "galopp"-grupper och en skrittgrupp för nybörjare. haha jessica hade en riktigt skön häst, hon fick ledas i grimman resten av vägen :P haha lyckat. men vi andra galopperade längelängelänge. min började skena flera gånger, wihoo. så super najs. o i kurvorna låg den ner. den ville jämt komma ikapp hästen före.. Bonita, vilken tävlare.
efter ridturen fick vi tapas o sen så fick vi skjuts tillbaka med de som jobbade där, de ingick i priset, så du behöver inte oroa dig mammsen !

ja.. o morgonen började ju bra.. not. blev bestulen på 40 e idag när jag stog o tog ut pengar i bankomaten.. men för att göra en lång historia kort så, vart jag iaf omringad o distraherad o de tog pengarna o stack.. så ah. så kan de gå när inte haspen är på. illa, riktigt illa.

jag missade julkalender idag så nu får jag inte glömma av att gå in på svt.se o se på den istället.. imorgon blir det julkalendern avsnitt nummer 4 klockan 10 i 6 :) myspys..

nä nu blir det nanna för min del.

homecoming snart ! saknar er ! <3

PUSS

L

balkongmys

kom nyss in från balkongen.. satt med tända ljus, åt pepparkakor och så tog vi med oss våra täcken också, allmänt mysigt. hihi. natta, lotta, amanda, fredrik o jag. sikket gäng... så mycket saker som jag har tänk att de är måste upp på bloggen, o den kommentaren är ju klockren, fasen asså, minnet är bra men kort. de e nästintill doris i hitta nemo. skit också, det går utför..

amanda har alltid sina goda stunder här i spain, det är bara att avundas hennes brainwaves!
amanda konstatera idag att det var så himla kul att hon o fredrik hade En gemensam sak tillsammans, att de läs samma bok.. så tragiskt. haha, nä förlåt amanda, du är riktigt grym faktiskt, de e nästan så jag vill döpa om dig till professor amanda wadström även när du inte pluggar matte och får rätt på pq-formeln !

fredriks smarthet beundras också, han kollade bland mina nytvättade kläder idag för att se om några av hans kläder låg där.. han lyfter upp ett underklädesplagg och säger något i stil med att vilka små trosor eller något sånt, de han sa handlade iaf om trosor.. när jag vänder mig om ser jag att han håller i min sportbh. hahah, han hade vänt den uppochned o trott att det var trosor :D ibland undrar man lite hur killen mår.. haha.. usch !

imorgon blir det ridning. ska bli riktigt kul faktiskt. bara det inte börjar regna imorgon.. turen till själva ranchen skulle ju tydligen vara jättekul.. 1.5 timmar bort, till fots.. så sjuuuukt långt det kommer va.. men amanda säger att de "kanske" kan komma tillräckligt med bilar så vi kanske får bilskjuts.. men annars så funtar vi på o ta en taxi på tillbaka vägen..
jaja, jag måste kollaom de finns någon mat o om det ska börjar regna imorgon.. fan om det gör det.. jaja, jag ska ju ändå ha mina rosa gummistövlar o dubbla leggins och mjukisbyxor imon:P haha får väl se om de är kläder som passar för imon..

ja, som sagt köpte pepparkakor idag.. men ja, dom är redan slut.. lite tråkigt kanske. fan. jaja. nya en annan dag.. ska sätta mig o plugga lite nu innan jag ska nanna o vara pigg till ridningen imorgon.

jo just det, fick ju höra av lottapotta att några kompisar från Göteborg ville få reda på lite saker om Funkan, så trevligt trevligt. hoppas ni kommer in hörrni :) if you do, you're never gonna regret this !

saknar allt där hemma i sverige just nu. jag bara längtar.. önskar man bara kunde åka hem för en dag o sen bara åka tillbaka o göra så hela tiden, en tidmaskin vore bra.. det står högst upp på önskelistan i år.. förresten, va fan ska man önska sig i julklapp?

Just det, grattis till födelsedagsbarnen idag, Isabelle o Paulina, happy birthday !

nepp, bedtime !

PUSS

L

detta måste vara ett skämt...

ah, guess what..
jotack.
once again.
strömmen gick igen..
tyvärr är de bara jag som är vaken o ligger o läser min engelskabok..
så jävla typiskt.
jag orkar inte mer nu.
tände mina ljus igen o stängde av värmen.
detta suger fett mycket.
fan.
godnatt på er.

PUSS

L

strömavbrott once again

Jaha, då var det strömavbrott för tredje gången idag.. nu har det dock slocknat i hela huset o inte bara i vår lägenhet. Amanda funtar på o dra hem till fredrik om de ska hålla på så här hela natten. Haha alla samlas kring mitt rum för att de är här de finns ljus. haha min dator lyser upp plus mina små värme ljus.. asså jag orkar inte med det här det är fan värdelöst. Ingen värme, inget ljus, inget internet, de suger !


Amanda: "Linn lackar"


Engelskapluggande går jävlans bra i detta mörkret.. fan asså..


Jaja till något annat roligt samtalsämne som håller en vaken:


Imorse vaknade jag av min schyssta väckarklocka klockan 06.48 skyndade mig att sätta på sr.se webbradio och inleda morgonen med första avsnittet av julkalendern, pretty good faktiskt.


 

BREAK:

-          HAHA nu sitter hela familjen inne på min säng o sjunger feliz navidad                   -


ÅTER:


o bara för att de e den första december idag så invigde jag havregrynsgröten, så super god.

strömmen kom igång igen efter en halvtimme.. så detta inlägg har jag fått skriva i ett worddokument.. o pluggandet har gått åt helvete.. nae, inte riktigt kanske. men de har väl inte blivit så mkt pluggande här i mörkret om man säger så.
jag o amanda gick ut med varsitt täcke på balkongen o tände ljus o bara satt där o prata.. fastän de var jävligt kallt så vart de ganska mysigt ändå.. efter en kvart ute i kylan kom ljuset igång igen.. dags för uppdatering av bloggen.. haha

precis då elen hade kommit igång så ringdes amanda o fredrik o jag fick höra att denna fredrik inte alls varit snäll i år överhuvudtaget. han har ätit upp hela hans chokladkalender.. sikken skitstövel !! MAN FÅR BARA INTE ! inga julklappar till dig i år freddie, jag o tomten är bundisar, känn dig dissad ett år som detta, hoho..

nä imon ska jag gå upp tidigt o lyssna på julkalendern tio o sju. hoho.. sikket mys.. ska somna om sen o sedan plugga lite engelska. hihi.. folk pratar om att åka till plaza mayor imon.. funtar på o haka.. men ah.. har dock spanska 3 prov på torsdag.. måste fan ha bra i det :P haha

jaja det löser sig. det gör det alltid.

and i will try to fix you . .

älskar dig seb.

PUSS

L


quick update

hallå??? jag råka ta bort spellistan nyligen tillagda på min itunes HUR FAN FÅR MAN TILLBAKA DEN??? om de e någon som vet så snälla hjälp mig fan, skit också..

o fredrik var ärligt o erkände att han inte bara hade öppnat en utan TVÅ luckor ! den j*veln, dubbelt så illa !

that's all,

signing out,

natti

i will try to fix you

fredrik är ännu en gång med i min blogg. detta är otroligt, killen gör något som är totalförbjudet.. han öppnar den första luckan i chokladkalendern EN DAG INNAN DET ENS ÄR DECEMBER ! riktigt arg på dig nu fredrik.. akta dig..

imorgon börjar julkalendern.. frågan är om man ska gå upp kl 06.50 för att vakna till den o se om den är något att ha eller inte.. så kan jag ta duschen först innan amanda stormar in o blöter ner hela badrumsgolvet o snor allt varmvatten :) eller om man ska sova länge imorgon o chilla på det?

jag har kommit på mig själv att jag börjar ta efter sofias ord, grymmers, vilket är ett mycket bra ord. grymmers, alla tiders. tror nog att det är för jag saknar henne så  mkt.. lika så emelie, min andra halva, det är otroligt.. o nu är det mindre än 3 veckor tills jag vaknar upp i min säng, min alldeles egna säng. längtar.

gick igenom mina musikmappar återigen o hitta massa schyssta gamla goingar, shit vilken nostalgi.. asså inte för att de va länge sen men jag trodde fan den låten försvann från min dator då jag bytte.. coldplay - fix you, den är så extremt mega super duper bra. jag får rysningar bara jag hör den. asså jag glömmer aldrig den gången under jul då jag satt i mitt fönster o det snöade, de kom små små snöflingor nersinglande från himlen.. så mysigt.. can you imagine? det är nog en av de bästa låtarna som gjorts. jag älskar den låten, den slår nog allt o alla.

... tears stream down your face, when you loose something you can not replace... and i will try to fix you...


alla tiders, men nu får det vara nog med minnen o bloggande. fredrik vill hinna läsa min blogg innan han går o nuttar kudden. så, bye !

saknar. längtar. älskar. starka ord som betyder.

PUSS

L


RSS 2.0