nakenchock i uddevalla

ja, precis. helt värdelöst va chockad jag blev. här åker man till uddevalla, den omtalade staden som enligt isabelle inte ligger ute på landet, o får sig en nakenchock en casa de isabelle. haha. shit. jag säger till isabelle då vi står i hallen: "jag ska bara gå på toa innan vi sticker" o öppnar dörren o där står en naken man som råkar vara isabellesstorasysters pojkvän som nyss kommit ut ur duschen. shit. haha, isabelle höll på o garva ihjäl sig. kul, jättekul, verkligen.

tog tåget från gbg i morse. det tog en timma till uddevalla. staden som inte ligger på landet. staden som är cirka göteborg. där mötte isabelle mig sedan gik vi genom stan.. inte för att staden var stor men.. den var ju gullig. sedan gick vi till hennes skola o typ kolla runt llite . sedan traskade vi runt hörnet o käka på en restaurang som hette cactus, sjukt najsiga sallade där. vart grymt mätt.
vi fick sedan för oss att vi skulle åka till torp o checka läget där. så det gjorde vi. kollade lite i affärer letade efter lite leggins o sånt. mendet var inte en slösa-pengar-dag så vi åkte hem till isabelle utan några shoppingpåsar..
isablelles hus ligger sjukt fint. dock i skogen :) haha, nej men vid uddevalla bron, riktigt najs. o sjukligt stor tomt. där kan man spela fotboll eller bygga en pool eller sätta upp 150 parytält om man tycker det är kul.
efter att ha kollat i uddevallas skolkatalog över alla gymnasier så var klockan redan mkt och vi halkade ner till busstationen för att komma in till stan. vi kom lite tidigt till stationen. så vi sat där enn bra tag innan tåget kom. après la sa vi adios o jag somnaade typ direkt då jag satte mig på tåget.

väl tillbaka i göteborg så käkade jag lite o såg en film med min kära mor. tillsammans är man mindre ensam. en fransk film. sjukt bra. köpte faktiskt den boken idag också. lite tråkigt kanske att se filmen innan man har läst hela boken. men men.  ibland blir det som det blir.

imorgon blir det donner. sedan lunch o in på bokrean med em o nicco. men vad händer imorgon? det är fredag? min sista fredag innan jag sticker tillbaka till spain. någon som har något roligt att dela med sig sådär? typ planer eller så? vore kul o hitta på något när vi liksom inte kommer att ses förrän långt fram i sommar !!

i only picture your face, and remember the days the nights and now. i spent them with you.

PUSS

L

donner-tisdag och klipp-onsdag

jag vet. jag har svårt att uppdatera i tid här på bloggen, jag är superdålig på det. förlåt. men det är alltid saker som händer här hemma nu känns det som. inte en ledig stund.

tisdagen började iaf med at jag åkte till skolan ett tag så där. donner är sig likt dock massa okända ettor som vandrar omkring där o ser coola ut. jag gillar donner. sköna människor, schyssta lärare o den dära trängseln i bamba är ju inte klok. haha men man gillar den ändå. trodde tommy skulle säga till mig att jag inte fick ta mat eller så, men han kom fram o frågade lite påhittigt så där "är det den nya inspektören som är här o kollar så allt stämmer eller?" jag skrattade lite skämtsamt o svarade att någon måste ju göra det o blinkade åt honom :) haha hoppas han coachar de kommande fotbollslaget i dm i år igen. heja donner. jag håller tummarna för er !

dagen på donner var kvick, jag var tvungen o snabbt ta mig till torget för o möta mammsen som skulle hänga med mig till frissan. min rädsla för att klippa mig var för stark för o åka själv. det har ju varit tal om att klippa page ganska länge nu. så. ah, nu hade jag väl äntligen bestämt mig o tagit initiativet att sätta mig i stolen framför spegeln o se mitt långa fina älskade hår bara falla av.iaf, vid 13 tiden så gjorde jag det. det är kort. inte överdirvet kort. men det är kort. o de ska nog bli lite kortare tror jag allt. jag vågade inte ta mer då jag väl satt i stolen. men nu. nu jäklans. ska ringa til karin imon o säga att jag behöver en ny tid innan jag sticker till spain.

efter mitt frisörbesök svängde mor o jag in på kvantum för o köpa massa ingredienser till kvällen. det var ju liksom fettisdagen. semlor. tjockisdagen nummer ett. o emelie är ju så förtjust i den cheesecaken jag brukar göra. o fia ville se gg, men ah. det blev dock ingen gg, men det blev en mysig middag med mina favoriter och massor av tjockis mumma saker. som semlor o lite senare, cheesecake à la linnsan. grymmers gott.
efter denna svullo-kväll så satte jag mig framför tvn o kolla på fotbollen med far. emelie åkte o dansa o fia åkte hem. det var inga överdrivet bra matcher, lite kul o få se källströms lyon göra ett snyggt mål o jubla då arsenal sätter straffen plus se zlatan o ronaldo springa. fotboll är kul. jag lovar.

emelie kom tillbaka sedan lite senare på kvällen o såg slutet på lyon matchen o svullade mer. med mig o mamma då så klart. haha. fettisdagen är till för att äta mycket. mumms vad jag gillar semlor. men jag har alltid en tendens till att ta alldeles för mycket grädde. det hamnar liksom inte bara på bordet o på kläderna, det sätter sig liksom i hela ansiktet. o då menar jag det bokstavligen. heela ansiktet. fråga sofia. till o med i näsan tror jag nog. eller vad säger du loppan?

som sagt, em kom tillbaka o sov hos mig. kanske inte pga att hon älskar mig så mkt (stolt min) utan för att jag, mor o em skulle ta en tripp till ge-kås, det-kända-varuhuset-som-man-helst-inte-åker-till-om-man-inte-är-av-det-kvinnliga-könet, också kallat ullared.
jag kände det att lite shampoo o pads, tops o sånna nödvändiga saker hade varit bra o ta med ner till spain. o mor var väl lite i behov av sådana artiklar också.

iaf. onsdagmorgonen började allting segt. vi kom inte iväg förrän halv 10 men då vi väl kom dit så var det nästan inget folk. vi parkerade nästan enda framme vid "kundvagnshuset". det var ju jag som körde o då ska det inte gås i onödan. här ska parkeras närmast gången, liksom jag senare på hemvägen gjorde vid frölunda torg då jag skulle gå o hämta ut mina biljetter till uddevalla för imorgon.
anyways. väl på ge-kås så säger mamma något i stil med att hon absout ville gå själv o inte med mig o emelie. jag kände mig ganska dissad. jag vet inte riktigt hur emelie tänkte på det, men jag kände mig lite så där. dissad helt enkelt.
men vi lät henne gå själv o fixa o dona där inne o hitta saker. så besämde vi träff. det var väl de bästa liksom.
vi gick därifrån några timmar senare med två stora resväskor, en till moi o en till sophia som snart ska åka till något ställe på semester med familjen. plus massa andra saker som man behöver fast man egentligen kan stå över fast som man inte kan skippa bara för man har åkt dit.

då klockan var två var ge-kås nästan fullt. det var knökat med bilar o folk överallt.jag är glad att vi kom därifrån oskadda, alltså ej nedtrampade, påkörda eller så.
allt gick väldigt snabbt. vi var hemma i göteborg väldigt tidigt. så det var därför jag hämtade mina biljetter till koppen imon.
då jag kom hem i eftermiddags la jag mig i soffan för o se på kvarteret skatan som jag köpt som dvd box idag på ullared. jag somnade. men inte pga av att jag var uttråkad eller så. jag var helt totalt slut i kroppen efter att ha kört fram o tillbaka från ullared o shoppat loss som en riktig galning. jag får fortsätta se på den imon.
sedan hade ju jag längtat efter att få se på real-liverpool, men självklart så ska matchen visas på en helt dålig kanal som vissa människor inte har. det känns som man har alla andra kanaler men just den den visas på, den ska inte finnas. nehepp. jättetråkigt. de kunde la fasen visat den på 6an iaf. den har ju de flesta, men vem sjutton har någon himlans viasat sport? snälla. vad blev det i matchen? jag hann inte kolla på sporten. jag vet, lite dåligt av mig där att inte ta reda på det. men jag snabbade mig in till stan, efter jag hade käkar mina makaronisar o köttbullar, för o träffa em o nicco som var på franks o fika. träffar ju inte sunne-tjejen så ofta nu. så kände att jag var tvungen o passa på då jag egentligen inte har något speciellt för mig.

jaja, torsdag imon. den tråkigaste dagen av de alla i veckan. ska dock till kopp imon i uddevalla, det får göra min torsdag väldigt mycket trevligare! ska försöka träffa calleponken också. får väl slå han en signal om han inte har glömt att ge mig hans nummer nu. jag har ju inga nummer kvar på min mobil, så ni kan ju, ah, mejla dom, skicka på ansiktsboken eller vad som. eller ni som har mitt nr o inte tror att jag har eras så, text me :)

nu tänkte jag nanna faktiskt. upp vid 9 imon för o hinna till tåget på centralen.

sköt om er.

PUSS

L

tre iskalla dagar in Sweden

det är svårt o hålla bloggen uppdaterad. jag ber om ursäkt för detta. men sverige fyller min vardag med sällsynta händelser. bla så tar emelie o fia väl hand om mig. samt alla andra runt omkring mig som jeppe o zache mfl. min kusin är väldigt omhändertagande, sophia. hon fyller min vardag med matte o mat. haha, o lite historia. vilket är väldigt roligt det med, på ett lite annorunda sätt i believe.
men mina dagar har som sagt varit händelserika här i götet.

lördagskvällen fyllde mina små öron med öronproppar för de höga ljud som strömmade ut ur högtalarna som fanns på meeths. det var inte vilka öronproppar som helst, det var öronproppar från acdc konserten som mackan o de hade varit på, det du :)
sedan då vi hade sett alla band uppträda så gick vi till donken, det blev ingen middagsmat för varken mig eller fia den kvällen, så en burgare satt fint i magen.
sedan då vi skulle kila vidare, till jeppson faktikt, så kände fialotta att hon var lite tvungen o åka hen till sen kära mor som tidigare under dagen hade skurit sig i fingret o fått åka till axess o sy 6 stygn i ena fingret o 3 i andra. jag förstår henne acutually. totalgalet. anyways. jag o em kilade iväg i snöstormen mot vagnen o åkte iväg till jeppe. fick dock vänta på pressbyrån vid valand sjukt länge för jeppe var ju inte ens hemma?! galning.
sedan åkte vi till han o såg slutet på the hot chick eller va den nu heter, drack te o käka mackor o pratade massor om allt :) sedan vart kl 2 o då var det dags o åka hem till sängen. det blev casa de emelie. kylan o snön gjorde mig såpass utmattad att jag inte orkade pallra mig ner till mig. somna sjukt sent. varför skulle johannas bok om sex ligga där för? vart ju bara tvungen o läsa den! hahah sen somna vi bums, var så extremt trött efter kvällens spelning o tjöt.

söndagen började med en sjuukt najs frukost, pias egna bröd med parmaskinka o lyspotatissallad, kan det bli bättre? ah, ett glas apelsinjuice till det dära. pricken över i:et ! sedan traskade jag ner till mig, i snödrivorna, med mina le coq sportif - tygskor för er som inte vet. väl hemma; plaskplöta skor o strumpor o iskalla stela små tåssingar.
sen vart det snabbdusch o sen slänga ner böckerna för att åka till kusin o plugga. jag åkte väl mest dit för o hjälpa henne med matte faktiskt.
det gick bra. då. men inte på henne prov som hon hade idag faktiskt (måndag), tyvärr.
iaf, jag blev sedan hemskjutsad okej tidigt så jag o mor såg på film, bedtime stories. fia hade ju sagt att den var bra. men pappa tröttna så fort adam sandler hade öppnat munnen så. ah, han gick o la sig för att lyssna på sina himla ljudböcker.
somna framför tvn o vaknar upp av att mamma säger: "den var väl bra!" mjovisst, om jag hade kollat på slutet o typ, resten av filmen :P hihi

idag är det (har det varit) måndag. en lite ovanlig måndag eller, ah kanske? det var ingen skola för min del iaf. skönt skönt. jag åkte in till stan vid si så där 11 tiden för o träffa ania o prata om hur det fungerade i sminkverksamheten. ganska intressant.
sedan gick jag lite på stan o ringde jeppe o bad honom hålla mig sällskap tills min kusin hade skrivit sitt prov. jag o jeppe gick o shoppa, inte för att någon av oss kände att värsta cash-flowet fanns där. men för att. ah, fönstershoppa o rea-shoppa. hitta riktigt fynd. en jacka för 79kr på gina o en jätte gigantiskt lång halsduk. eller ah, för mig var den mega lång. stickad. i massa roliga färger. precis jag.
sedan gick vi till donken för o prata.. inte så där seriöst eller så, bara massa strunt ungefär. ni vet. sedan ringde min kära kusin o sa att hon hade hittat på egna regler o så på hennes prov. läraren hade till o med påstått att hon inte kunde ge godkänt för något sådant. haha. stackars sophia. better luck next time. jag hjälper dig i helgen, just so you know !
sen vart det lunch på paprika med kusinvitamin, mumsigt. på paprika får man alltid god sallad. den sallad man vill ha. mixa eget - me likey.
sedan gick vi en sväng på zara o såg lite på vad deras reautbud låg på. sedan åkte vi hem o började plugga historia, riktigt kul. det var ett tag sedan då man höll på med forntiden, antiken o medeltiden. riktigt intressant om du frågar mig. efter några timmars pluggande var det mat igen?! ifs så var det en av mina favoriträtter, spagetti med grönsås (spenatsås à la classe) supergott. så var bara tvungen o äta lite granna. middagen ledde pratet av någon konstig anledning till idol.. hmm, vet inte varför vi just kom o prata om det. men iaf. vi var tvugna att se ett klipp som fia tyckte var extremt roligt. en audition av en kille 2008 som sjöng en av sina egna låtar, "jag köpte en coca-cola" tror jag den hette. men jag är inte hundra. men något sådant. den lät ju förjävligt. stackars kille säger jag bara. haha. jaja.
sedan packade vi ihop o så kärde vi hem fia o sedan hämtade vi den andra fia, min bästa vän. o så körde vi vidare till jeppson där em o zache befann sig. så vi hyrde film, eller ah, de hyrde film o jag o fia satt kvar är i jeppes rum. i brygge heter den på svenska. jag vet inte hur man stavar till brygge på engelska, så det är väl bäst o skriva det såhär. riktigt bra film fastän jag inte såg slutet. handligen var rätt bra o dialogerna var grymma. colin farrell är med i den. se den ! o berätta sedan slutet för mig, för jag fick aldrig se det :P

o nu efter en riktigt galen bussresa hem med emelie o fia så har jag äntligen tagit mig upp för alla tre trappor, lugnat mig o satt mig här för o blogga om dessa dagar. nu väntar jag bara på att seb ska ringa o prata lite med mig innan jag somnar. saknar honom. be mine.

ni förgyller min dag !

sköt om er.

PUSS

L

Sueciaaaaaaaa

äntligen är man hemma efter mycket kånkande på väskor fram o tillbaka. haha. göteborg är snötäckt och svinkallt. det är ingen hawaiian tropic på balkongen iaf, det är ett som är säkert. här gäller hundar o vinterjacka!
det känns skönt o va hemma, samtidigt som man egentligen kanske längtar tillbaka till värmen. men himlans kul det var o träffa folket idag. det börjar med att när jag kliver av tåget så skymtar jag min kära mor som går emot mig. sedan skymtar jag några familjära ansikten, sofia, emelie, zache, johanna o frida :) wiiee, haha så står de där med varsitt a4 i handen som det stod L I N N fint i ljusblått. så söta :)
sen satte jag o mamma oss i bilen o jag körde hem. så gött det kändes att köra precis då man kommer hem - inga problem, det kändes nästan som jag kört bil i flera år, wiie. sen när vi kom hem så mötte pappa oss i trappen :) sen släpade vi upp min "heavy 24 kg" väska upp för 3 trappor. man blir ju bortskämd i spain med hiss o allt :P sen käade vi rotfrukter med lax o massa massa sweet chilli, så suveränt gott det är ! helt otroligt.

sedan bar det iväg upp till casa de emelie. där väntade johanna, frida, fia, em, johan o mattson ! sikka vänner, wihooo. som jag saknat alla. o då vi väl sitter där så sjunger johanna för full hals med sin målbrottsröst all va hon kan:
jag: åh som jag saknat det hära ! johan: snälla, ta mig här ifrån?!
det känns bra att vara hemma iaf.

tack hilda, nicole o snuttan för att jag fick sova hos er i natt förresten. o vilken najsig spagetti med köttfärsås det blev, fast sweet chillin livade ju upp allt :D höörrni, i miss yu guys ! hilda; ta de lugnt på festfronten på teneriffa. o nicole, chilla lugnt i sthlm :)

Nicke; jag vet inte glöm inte o ringa mig imon hörru ! vi måste bestämma ett ställe där vi ska käka, har du ens pratar med AK? så fall.. gööör deeet då du känner att bakfyllan har lugnat sig :)

funkan. jag saknar er redan.  det kmr mer updates inom kort !

s.kärlek.l

sköt om er !

PUSS

L

lugna favoriter förgyller min onsdag

nu har jag gjort matteprovet. det kändes väl så där. vet att jag faila på en del, för precis efter provet så kommer lasse fram till mig o säger att han hade rättat mina första fem frågor. plus att jag fick se facit på alla uppgifter. det kändes ju så där kan jag säga. men men, fastän han inte sätter betyg på dessa prov så är det väl ändå ett vg hoppas vi på iaf. har ju tid o förstå detta tills nationella i maj iaf.

o natta? vart var du idag kl 13.00? inte i biblioteket iaf.. lite dåligt där nat. arvid satt också o vänta på dig din fuling. men veckan efter lovet, alltså v 10 på onsdagen efter alla iv-val så är det du och jag som sitter o har full koncentration på organisation o ledarskap. vi har redovisning snart ska du veta. o du minns väl då du sa att du skulle sätta sånt bra betyg på denna redovisningen..? kom igen tjejen, nu spikar vi detta o gör den bästa redovisningen någonsin, right? =D

nicklas är tvär. han vill ha tillbaka sin mössa igen. haha. det dära med att det är lugnt, du kan behöva den mer än jag har ändrats till, ring mig då du kommer hem så jag kan få tillbaka min mössa :P haha. jaja. folk kan ändra sig väldigt snabbt. stackars nicklas, han måste verkligen sakna sin mössa. jag ber åter om ursäkt hörru. vet faktiskt inte hur den hamna där. vet bara att jag hade den på huvudet då jag frös som allra mest i benal, that's the only thing I know !

just nu snurrar lugna favoriter faktiskt på min dator. så himla skönt. man blir så trött av de sånger som spelas där. hihi, trotts att jag sov från kl 18- 20 då maten serverades. har inte gjort något annat än att sova känns det som? jag la mig hyffsat tidigt igår - dagen innan provet. asskönt. o gick upp ganska sent. sedan så rullade jag hem efters klan o somna igen eller ah efter lite plugg o solning på balkongen. det var faktiskt första gången idag som jag fick chansen att inviga min hawaiian tropic för i år. de ni svenskar, här satt man på balkongen i några timmar med datorn framför sig med massa schyst musik som snurrade och en bra bok i handen. o så ringer mamma o säger att det är minus grader hemma o ett tunt snötäcke på marken där hemma. ibland har man inte lust o åka hem o man vet varför man valde att åka till costa del sol liksom :P fast, jag vill åka hem.

undrar var mandy gick. hon vart lite upprörd. hon funtar på o flytta o mina tankar om att flytta är inte lugna om man säger så. i know mom and dad. men ah, vi tar det då jag kommer hem i helgen eller så. vi får se hur det blir helt enkelt. inte för att jag inte trivs hos charo o kanelbullen det är bara det att ibland ibland så är det väldigt störigt att bo här. vilket, amanda, jag förstår varför du har sån lust att bara försvinna här ifrån. det är så mycket regler o krångliga omständigheter hela tiden. jag är också less på det mand...

längtar hem så det bara skriker om det nu. asså försökte packa idag igen, men.. nej. asså det går typ inte. jag borde ha packat klart idag. men charo har inte tvättat allt. fan. asså. hilda som ska följa med mig hem imon o hjälpa mig o släpa väskorna till dom sdan. stackare. fan hon får vara med mig o packa. då nicole var med mig innan jullovet så gick allt toppen, hon var bra sällskap då man skulle få ner allt i sina yttepyttesmå väskor :P haha i think i need your help girl !

jaja, nu är det nanna dags. ska man kanske somna till en film idag igen? hmm.. kanske inte.. börjar 10 imon, sjuuukt skönt :D kanske kan sova ut riktigt länge då. om jag somnar precis just nu nu nu.

emelie o co :
fixa helgen, jag är i behov av att träffa er alla, jag anländer til Göteborg vid 21.17 på Nils Ericsson Terminalen, BE THERE ! (mamma kommer o hämtar mig tror jag, om ni är lite lata så kan ni alltid åka med henne, först till kvarn!)

kärlek till dig, s.

PUSS

L

deriveringsregler, fjorton suger o hemlängtan

här sitter man nu.. o försöker göra tappra försök till att förstå alla deriveringsregler o skit o massa roten ur-saker o x hit och x dit. men det vill inte riktigt sätta sig trotts all den tid jag lagt ner på matten det senaste. satt med lasse i flera timmar idag också o försökte få förklarat för mig varför det är som det är. men ah, det gick nog inte riktigt fram. matte suger då man inte förstår det. men det är extremt roligt då det är enkelt som en plätt.. hoppas inte provet är allt för svårt imorgon. önska mig lycka till !

snart är bär det av. hemåt. isabelle är nog redan hemma.. eller. ah kanske inte. snart hemma iaf. lite avis är man ju. försökte packa väskan idag. men det sket sig. idag var det faktiskt tröligt o packa. även fast jag har sån hemlängtan så det bara skriker om det så vart jag bara sur då jag slängde ner allt i väskan. allt hamna i en enda mess. så jag får väl packa om alla på torsdag eller så. då jag ska försöka släpa hem väskorna till nicole o dom. funderar på om vi ska göra lax då. så där typiskt gott så det finns inte. men hilda sa att det var rätt dyrt här.. hmm? värt? jaaaaa, jag tror det. nicole kommer inte banga eller hur? :)

var på marknaden idag. köpte massa goa saker. 1 kg här o 1 kg där. jag vet folk som kommer bli glada iaf. helt galet mycket saker. mumma. ååh, så jag längtar hem nu.

såg på fjorton suger innan. åh, den är så mysig så det är inte klokt. varma sommarnätter och heta förälskelser. tänk när man i sverige kan gå barbent o i endast linne. som jag längtar efter dessa härliga stunder. att sitta i spain o glassa sig på playan är inte längre en merit. det börjar bli vardagstugg. tyvärr. men man tröttnar.
detta var nog den bästa pausen jag har haft på länge i mitt pluggande. bland de sötaste filmerna som gjorts. man kan inget annat än att tycka om den. me gusta mucho.

write on my soul, everything you know. use every word you ever heard, to color my world. on air !

nej. dags o nanna till en film skulle jag tro. så, önska mig lycka till på mitt prov imon och sköt om er riktigt ordentligt så ses vi i sverige guys !

PUSS

L

malaga o plugg

buenas mis amigos ! okej helgen kanske inte var den ultimata helgen. men va fasen, man får försöka göra den till något bra. som sagt så var det ju reagge-fest i lördags. kanske inte riktigt vad vi förväntat oss. vi åkte till malaga som vi sa, åkte med alla andra svenskar som hoppade av i benal, men vi åkte glatt vidare. blev mer o mer taggad för o gå på reagge-grej typ. haha
men då vi kommer till stället, efter att ha pumpat riktigt schysst party musik i taxi resan som kostade oss 12 e så kom vi liksom typ till slummen. hmm.. kändes väldigt off och väldigt fel. där kom vi eller ah, jag i högklackat o klänning dock hade isabelle o snuttan också på sig klänning. det var bara janne som var okej klädd för en reagge-festival typ. gaaah ! jag vågade ju inte ens ta av mig jackan där inne. folk var ju som galningar. varenda jävel hade ju rökt på, eller rökte på. jag trivdes inte riktigt där. plus att en mini-liten öl kostade 3e, skulle de ruinera mig? galna jävlar. så vi besämde oss för o åka därifrån efter många om o men o diskussioner om det skulle bli benal eller malaga. men det blev malaga. så. ah off we go. vi hade fått texi chaufförens nummer ifall vi skulle åka vidare o så, o de grymma var att han hade yoigo, så det vart billigt o ringa den taxin :) haha. men iaf, så vi blev upphämtade och åkte för f*cking himlans 15 e in till någon klubb som tre norska tjejer hade tipsat oss om. men när vi väl kom dit så släppte de bara in lokal-bor?! galningar. o de här norska brudarna var ju helt väck. en stod o storlipa och den ena försökte trösta henne och kunde knappt stå ordentligt o den tredje stog o skrek butt-hole o in the ass typ hela tiden till vakterna :p haha, jag tror inte de var så där spiknyktra direkt.

iaf, vi gick vidare men på alla klubbar som verkade decent, skulle man antingen ha invites till elle va lokal-bor. men vi hade ju inget av det.. så. icke. men sen gick vi till en klubb där det verkade vara drag. det stod två killar utanför o vi trodde de va vakter eller något, så där biffiga o raka i ryggen. haha. så vi gick dit o så visade det sig att de bara väntade på några tjejer som de kunde gå in med, för killarna fick inte gå in själva. haha, så dålig stil. så vi försökte uttnyttja dom tillbaka sedan genom att bli bjudna på något. men inte det heller ne, de ville bara dansa extremt intimt men de tackade vi snabbt nej till.
men iaf, då vi väl var där, då kollade vi på klockan o konstaterade att vi bara skulle dansa si så där fyra timmar till tills första tåget skulle gå. phuu..
vi dansade o vi dansade o vi dansade... janne hitta en marokan o isabelle hitta någon som såg ut som en skandinav som hon inte uppfatta om han var dansk eller holländsk men det visade sig att han var från landet där man går på coffee-shops o käkar hasch-brownies. o snuttan, mot alla odds, gick helt plötsligt upp o dansa med någon afrikansk kille som tjatat hela kvällen på henne. så ah. o jag satt där o fick jordgubbar med grädde av bartendern !
men, då vi skulle gå från stället runt si så där fyra tiden så var janne borta. herreguuuud så vi blev oroliga, arga o stressade för o komma i tid till tåget. men efter en lång väntan på henne i en av malagas konstiga korsningar som ledde kors o tvärs hit o dit o värkande fötter så tog vi en taxi till stationen.
satte oss på tåget och försökte somna. men nej. då kom det fyra stycken argentinare och skulle jobba sig totalmycket. de var extremt jobbigt fram tills snuttan säger att hon/vi var lesbiska då vi alla brister ut i asgarv. sedan orkade inte isabelle mer, hon fick sånn huvudvärk så vi gick o satte oss längst bort istället bredvid några så de inte skulle kunna flytta efter. lyckat.

o på söndagmorgonen ringer mamma o frågar om jag lever o om jag mår bra. antar att hon blev lite orolig efter fredagens händelser och uppdatatringen på bloggen. men men, jag mådde prima o cyklade hem o började städa som bara den. haha mitt rum såg ju ut som ett bombnedslag efter att lotta, mand o jag hade sovit i min säng med all tvätt.
men nu ser det bra ut o jag vart så glad idag (måndag) då jag gick in i mitt nystädade rum :)

annars gick både hela söndagen o måndagen åt till att plugga. bland annat matte c som jag har prov i på onsdag. har lite panik för det faktiskt. jag har inte pluggat lika mycket på det här. men det borde inte vara så svårt eftersom en liten del liknar det vi gjorde innan plus att det är inte så svårt?! jag bara krånglar till det.

wiieee, snart är det hemgång. är lite avis på isabelle som åker hem imon redan. hmm. har inte börjat packa ens. eller jo lite, men bara de dära vinterkläderna som är på tok för varma att ha på sig nu.
marknaden imon med hilda o nicole, inköp av rotfrukter o annat smått o gott till rotfrukts-torsdag !

sköt om er så ses vi snart !

saknar er !


PUSS

L


fredag den 13 o alla hjärtans dag

hejsan hoppsan. jag tror jag har överträffat mig själv. haha. nä jag skojar bara. jag tror att jag har haft den sämsta fredag den 13 någonsin. Till Mamma  VARNING; jag tror inte du borde läsa detta inlägget. du blir nog inte så jätteglad då när du ligger där hemma o har muskelinflammation !

asså visst jag brukar fan ha otur på fredag den 13. men igår. asså det är så värdelöst pinsamt så det är inte klokt ! kvällen började måttligt bra efter många om o men om var vi skulle gå om det blev benal eller om det skulle festas i funkan. det blev funkan. eftersom folk ville åka till benal idag (14e) men iaf. åter till funkan.
vi gick o vi gick o vi gick o kunde liksom inte hitta ett hak där alla ville vara eller fick plats. så helt plötsligt så splittrades gruppen. så det var bara jag, thomas, william, fredrik o hilda kvar. så vi satte oss på old town för o ta ett glas o tänkte liksom att folket skulle komma förbi snart så vi kunde tagga vidare.  men icke. så vi drog till champagnerian. där vi praktiskt taget Hällde i oss bålen. sen drog vi vidare.. hmm.. till.. ah strandpromenaden.. men innan dess kom liksom otur nummer två. mitt knä gick ur led ! asså helvete vad ont jag fick. dock hade jag ju alkohol i kroppen o kunde som tur var liksom gå lite granna så där. men ah. helt värdelöst ! så det var ju liksom heldumt.
men iaf. när de väl passant runt mig för o ta oss ner till hamnen med alla andra. Mamma jag vanar dig igen; läs inte detta om du inte känner att du vill läsa hemskheter från fredag den 13 !! så kände jag plötsligt hur himla mycket alkoholen slog till. haha. usch. vatten vart det då kan jag ju säga.
kunde ju inte sitta med de andra där på den baren, jag fick sätta mig i baren bredvid som var nerstängd. tack hilda o fredrik säger jag bara. :) haha
åkte sedan hem med en cola flaska på 2 liter vatten och kunde knappt få av mig mina klackar då jag kom hem. haha. det värsta var ju också att jag kunde ju inte ta mig upp i sängen ordentligt heller, jag fick ju dra ut min säng under.
asså helt värdelöst.
Mamma: Här kan du börja läsa igen.
jag hatar fredag den 13.
o jag tycker lite synd om de som är födda denna dag, o jag vet en. josefine bejmyr. haha stackare. nämen vi älskar dig ändå :) haha. länge sedan man hörde från dig nu? hur har du det i sverige ?

men iaf. jag kom hem vid 2 någongång tror jag. eller ah jag ve tinte. men jag har ett svagt minne av något sådant. men mitt i natten kommer amanda inhoppandes med lotta i mitt rum o säger, tjena linnsan. haha vi pratade om kvällen o sen däckade alla tre i min säng, på min nytvättade tvätt. jag fick dra ut mina mjukisbyxor som lotta låg på. haha, jag förstår inte varför vi inte drog ut den andra sängen också.. o jag förstår inte varför fredag den 13 ska vara en jävla oturs dag.

o hur sjutton kan man lägga en otursdag precis innan en helt underbar dag som alla hjärtans dag? det suger om man säger så. men idag blir det malaga o reagge festival grej o carnival inne i malaga o om det är tråkigt så blir det benal. då kanske man äntligen kan få åka dit o verkligen se hur det är. jag menar. senast jag var där förra veckan så såg jag u i princip bara blåvitt :) så vi får väl se hur det blir ikväll. dörren står öppen för många förslag.

nä nu ska jag väcka flickorna, packa väskan med matte c o lite mackor o sen ska jag dra ner till stranden med hilda o co :)

förresten! nu höll jag på o glömma: GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER !

sköt om er.

PUSS

L

on air - big city dreamer

godkväll mina damer o herrar!
i afton bjuds vi på nya ljud från vårt kära land sverige,
nämligen vår efterlängtade låt by fredrik schjetne.
big city dreamer
check it out on http://www.myspace.com/lanfordonline

kvällen har tillbringats framför skärmen o framför alla himla papper till svenskan. jag blir så himla trött på allt det här. men jag ska fasen ha ett mvg i svenska, även om det är omöjligt.
o just det, efter kl 12 imorgon får vi reda på hur det gick i matte b nationella !!
grymt nervös.. det blev väl bara ett vg antar jag. sjutton också. uppdaterar imon för info om hur det gick !

freeedag, ååh vad vi älskar freeedagar !!


PUSS

L

picasso, sol o trasigt lås.

oye amigos ! kom precis in från balkongen där jag har suttit o läst några verk av strindberg o solat mig så jag fått fin färg :) vill bara meddela mor o far där hemma i snöslasket (om det nu är kvar) att här är det superskönt o man kan passa på o vara riktigt svensk o gå i shorts o linne. dock blir man ju lite mer utpekad än vanligt. kanske inte helt jättekul, men, är ni inte sugna på o komma ner till värmen ändå? :)

idag har vi varit på picasso museet, ganska fräckt faktiskt. såg kanske 5-6 målningar han hade gjort. den första vi såg var från då han var 14 år gammal. så sinnessjukt bra han målade då. o den sista målningen vi såg var musketör med svärd hette den. den va.. speciell. han hade målat den då han var 92 år gammal. inte dåligt ska jag säga er. sedan var vi nere typ under hela byggnaden o fick se massa gamla saker från 1500-talet, som husgrunder osv. det var rätt fräckt. det är himla intressant det dära egentligen. undra hur den gruppen med spansktalande guide klarade sig? asså jag menar vi hade ändå en engelsktalande o det var förståeligt o så, men asså de sakerna vi pratade om hade jag ju aldrig varken fattat eller kunna uttrycka mig med på spanska ! haha

o mitt lås till min cykel har gått sönder. jag fick lite panik då jag skulle flytta på cyklen igår hemma hos hilda, nicole o snuttan. gubben stog o typ gasade på sin himla motorcykel o jag stod där o försökte få bort låset liksom. tilslut suckade han o då var jag liksom tvungen o rycka loss det o innan jag ens har hunnit rulla ut cykeln så kör han in liskom? är han dum i huvudet? han kunde kört över mig. jävla idiot ! jaja. så nu måste jag iaf gå ner o köpa ett nytt lås på kinesen för 2.50 e. jaja inte mkt o göra åt om jag ska kunna rulla till skolan imon. det vore faktiskt fett skönt :) grymt jobbigt o gå till skolan idag. om jag ska vara ärlig. det var så konstigt väder imorse. svinkallt, klarblå himel o skinande sol.

jaja, nu ska jag fortsätta läsa stringberg. håller på med giftas. så ska kila nu, skriver kanske mer ikväll :)

PUSS

L

mån, tis, ons o massa annat skit.

okej. först o främst vill jag be om ursäkt till alla er som suttit på helspänn o undrat när jag ska skriva nästa inlägg. updatesen komm ju vanligtvis dagligen. men nu har det varit mycket.
senaste det blev uppdateringar här på bloggen var i söndags. så nu blir det lite korta rader om var dag.

måndag som vanligt en måndag. men för er som har följt min blogg så vet ni att jag denna måndagen gick på min första rättskunskapslektion. men har fortfarande inte bestämt mig om jag ska fortsätta or not. we'll see about that. annars flöt dagen på men amanda gjorde stora senastioner på lektionerna. haha. det hela började på spanskan med inger haha. inger: chicle fuera. amanda: men jag gömmer det, under tungan. som jag o natta garva efter detta.
men det var på ekonomilektionen som allt spårade. haha. vi sitter, hela klassen, o ska gå igenom ett tal som vi hade i läxa i vår extrekt tjocka ekonomibok o helt plötsligt får amanda för sig att hon inför klassen ska ta upp hennes lösning. för det första tog hon min bok. o nej, jag hade inte gjort läxan heller. så rutorna var tomma. men iaf. hon tog min bok och går fram till tavlan. jag ropar på henne: amanda behöver du penna? o så kasta jag en till henne. detta bara dessa sakerna gjorde att det genast blev två streck på tavlan för stackars amanda som bara erbjöd sig att ta upp talet i helklass. haha. iaf. men det roliga i detta var att, som ingen av oss visste, så har amanda lite svårt o säga vissa tal. hon kan inte se då det står en miljon sehundrafemtiotretusen, i siffror ! så söt. "jag vet inte hur man säger det här men, 1 6 5 3 0 0 0. haha så söt du är mandymoe ! sen spårade det ju totalt efter detta. ingen av oss där längst till höger i klassrummet kunde hålla truten.
måndagen fortsatte med plugg av fek b fast hemma i vårt casa. men vid tio fick amanda ett raseriutbrott och jag var inte på bättre humör så vi bestämde oss för att gå ner till william dit folk redan hade planerat att gå. så. där blev vi. tills lite för sent. måndagen öppnade ju dörrarna för lite cerveza eftersom vi på tisdagen hade fått kompensation för mörkerorienteringen som vi senare på kvällen skulle ha. iaf. detta resluterade i pannkaksbakande typ sådär 3 på natten eller vad var klockan nat? plus jonglering med ägg skulle william bevisa att han var så himla bäst på. 3 av dom åkte i golvet. sedan skulle mandy lära sig självförsvar vilket slutade med en skadad arm. det är väl lugnt nu. men då vart det kaos. ah allt detta o ännu mer resluterade i på tok för lite sömn tack vare snark-fredrik och ego-amanda.

tisdagsmorgonen var ju bedrövlig. alla var dräggiga och så där lagom najs dagen efter så där. ingen sömn men dock fint väder. playan var första tanken. men iaf. vaknar av att charo ringer mitt på morgonen o undrar var vi är o sedan ville hon prata med amanda som fortfarande låg o halvsov med täcket enda upp i ansiktet. det enda hon sa var vale vale, vilket betyder okej för er som inte vet. men iaf. charo hade bett mandy o gå till skolan för o snacka o hur det nu var. historien är för dålig för att stå med på bloggen :) haha. sorry.
nämen runt 13 tiden så var vi nere på stranden o jag kände mig som en typisk svensk som gick i shorts o solbrillor ner till fredrik för att hämta upp honom o sedan rulla till stranden. sjukt najs väder ska jag säga er. de e bara o slänga vinterjackan i väggen och sätta sig på första bästa flyg ner till kusternas solsken !

efter några timmar på playan bestämde vi oss för o chilla på hemgång. vilket vi gjorde. så fort jag kom hem slocknade jag. de 1.5 timmarna som jag sov kändes som max 10 minuter. helt otroligt vad fort tiden gick. men iaf. då var det bara o tagga o sätta på sig orienteringskläderna o sticka till skolan för o komma på bussen upp till skogen i mijas.
pannlampa-check, knäskydd-check, vantar-check, tillräckligt med kläder-check, bästa-humöret-för-orientering-check och självklart spelningslistan med de bästa pepplåtarna ever-CHECK! time to go.
sedan rullade vi upp mot bergen o alla elever på svenska skolan som bor här nere började skrämma oss gäststudenter om hur farlig skogen var o allt sånt dära o vad som har hänt innan o alla möliga tänkbara hemska historier. jag kände mer o mer skeptiskt till att springa själv där upp i skogen som jag inte ens hade någon aning om att den fanns. speciellt i mörkret. inte nog med att historierna var hemska. lilla linn är ju mörkrädd.
men klarade 13 kontroller på 1 h o 2 min. så det var väl helt okej. jag är nöjd iaf fastän jag inte vann. men va sjuttton, jag hade inte klarat det bättre utan nicole o isabelle. sjukt taggade tjejer ! bra jobbat !

kom sedan hem vid ungefär 23-23.30 någongång o då har vi liksom jävla potatismos o några små äckliga fyllda minikrovar som smakade, ursäkta ordvalet, men Röv. ah, så jag ställde mig o koka pasta o gjorde en helgod pastasallad med tomat, avocado och lite kyckling :) asså, mumms säger jag bara. sjukligt gott. sen la jag mig o kolla på magnus betnér - inget är heligt. haha, den är så underbart bra den film så det är galet. se den !
sen slockna jag på stört.

o vakna idag, onsdag, på tok för sent till matten, sjukt ogött. men men iaf. jag var med ett tag. vilket var bra. måste verkligen plugga på detta nu. derivera är inte min grej känner jag. provet nästa vecka lockar inte. men men jag o hilda bestämde idag, då jag gick hem till dom efter skolan o gjorde massa pannkakor, att vi ska ha en matte-fredag-med-dipp, också kallad: dipp-fredag. sen har vi även bestämt en matte-ctranden-lördag, om vädret tillåter vill säga. sen blir det en marknads-tisdag då vi ska köpa massa rotfrukter o andra godsaker som jag ska ha med mig hem till swe under lovet. o rotfrukterna ska vi sedan ha på rotfrukts-torsdagen som vi ska ha dagen innan jag åker till swe. sen blir det bye-bye-fredag. haha !

längtar heeeem !

måste bara tacka för mössan nicklas :P haha ^^ det var faktiskt inte meningen att ta den, det var meningen att låna den under kvällen o att den hamna i min väska.. det har jag ingen aning om.. speciellt inte i de tillstånd som folk var i den kvällen.

sköt om er nu o sola lugnt för det ska jag :)

PUSS

L

man mår inte bättre av varken bad eller sömn dagen efter.

kvällens uppdatering får bli kort o tråkig. varken badet eller tuppluren innan gjorde inte så att jag blev piggare eller mer studiemotiverad. skitans också. jag somna i badkaret o tänkte att det är bättre om jag lägger mig i sängen. vilket jag senare gjorde. somnade direkt o väcks av att det ringer på skype. haha 5 missade samtal. schysst. haha hur sjutton kunde jag sova under 5 samtal? jag menar skype-ringsignalen är ju inte direkt den mysigaste. ah sen försökte jag plugga lite, vilket inte gick så där suveränt bra. jag ägnade mig åt att sova lite till innan middagen var klar plus att jag försökte kolla på en film som min dator totalt förstörde. min dator är så extremt nu så det finns inte. filmen hackade så mycket att jag var tvungen o stänga av den. det sög. måste få ordning på det här.

jaja, fortfarande är jag lite i extas, eller typ chock eller något i den stilen att jag igår tillbringade min benalmadena-kväll med tjejerna, fredrik, andres o paulo x2 o de andra med självaste blåvitt. det har liksom inte lagt sig ännu. det är ju ganska random egentligen. jag menar vem fasen förväntar sig att blåvitt ska komma vandrandes på gatorna i benal?! haha, sikken grej. sikken upplevelse. sikken kväll. oförglömligt.

ne, nu är det dags o sova. ska lägga mig tidigt. börjar ju inte 11 imorgon längre :/ tror jag har bestämt mig för o ta kursen rättskunskap. men jag vet inte. ska ge det 2 veckor så får vi se om det är något för mig eller inte. men de e ju rätt schysst att ha läst kursen nu så slipper man i 3an, jag har ju trotts allt slappt schema. dessutom kanske de är rätt chill o läsa kursen här i funkan speciellt om man har torulf?

jaja, sköt om er nu. o liksom jag, försök o smälta detta med blåvitt nu :D haha

PUSS

L

partaj med blåvitt i benal !

haha, var sjutton ska man börja någonstans.. åkte till benal igår o festa med blåvitt ?! behöver jag skriva mer?! haha
nä men, efter en veckas träningsläger för blåvitt i malaga o en förlust o en vinst så gick de sedan ut i benalmadena för lte partaj, o vem ser självaste blåvitt vandra omkring där?! Jo, jag ! haha så sinnes. asså totalrandom. så det blev party med blåvitt i natt. förlåt niklas, men jag fick faktiskt med mig din mössa, varför låg den i min väska för? men du ska få tillbaka din mössa. är i sverige den 20 feb till den 2 mars, du får den då ! förresten, schysst hotell dock lite för många hissar och trappor. det blev väldigt väldigt avancerat för lilla linn o hitta ut.

kvällen spårade totalt. fast på ett bra sätt tror jag. eller för vissa dåligt för andra mycket bättre. nicole hade nog en jobbigt kväll vill jag säga. det började med att hon låg under två bord. jag såg bara hilda som gapskrattade och pekade o skrek att jag skulle hjälpa till o ta upp henne. men asså shit. värdelöst säger jag bara. desstuom på nästa ställe vi gick till så trilla hon rätt över stolen o fick till o med stolen över sig :P haha o efter detta kom vakten o slängde ut både nicole och janne. haha stackars janne.

nämen, ah, som sagt. blåvitt för er som inte förstår er på vilket lag det är så är det IFK Göteborg om det säger er något. om det inte gör det så är ni totalväck i skallen. life is to good to be true sometimes. haha totalgalen kväll med blåvitt liksom. på tok för mycket ibland. o då pratar jag inte om alkohol, jag pratar om för mycket folk runt om kring hela tiden som  man bara ville umgås med plus för mkt musik överallt så pappa kunde ju inte höra vem han prata med i telefon. men pappa, det är lugnt det var bara hysén och bjärsmyr som ringde o väckte dig mitti natten. förlåt. men jag tänkte att du skulle få veta att jag stod o partajade för fullt med blåvitt :) men sorry pappa att jag väckte dig. o johan o company, jag skulle slått er en signal men fasen, sana hälsa till er ändå !

anyways. jag hade a real good time. förutom att fifa-spelet slutade lite olyckligt för vissa plus att spionjakten var jävligt rolig. haha o taxi resan hem med en spajorska och en norska., med stopp först i benal o sen i torreblanca o sedan i los boliches. haha. asså fan att inte nicole o janne kunde öppna den jävla porten, hur svårt kunde det vara? tack för att du öppnade porten william, efter typ så där 15 minuter. haha.

vissa av oss kom hem med mer saker än vad vi åkte dit med o vissa kom hem med färre saker än vad vi åkte dit med. o vissa fick bara med sig helt fel saker :P haha stackars nicole, gårkvällen för hennes del var fasen inte lugn. vem fick med sig nicoles jacka hem?? hon saknar den.

mer bloggande senare. nu ska jag ta ett bad så ja kommer ifrån den här fula huvudvärken och gårdagens smuts.

PUSS

L

inget plugg bara ut ut ut.

godmorgon mina kära turturduvor ! hoppas ni har en god morgon för det har inte jag. trotts att solen skiner o det är klarblå himmel. jävla kanelbullen säger jag bara. inte nog med att hon ska blåsa året på morgonen, hon står å gap-sjunger, så högt att hon o alla andra ska kunna höra vartenda ord hon sjunger också. himla unge. asså ibland så får jag spel på henne. som igår till exempel, charo hade en kompis över vida hette hon, o hennes unge som jag inte ens kunde bestämma könet på. haha, mössan var nerdragen över halva ansiktet och det var typ baggy jeans o någon konstig färg på tröjan. iaf, lite halvmörkröst och en blyg krabat var det iaf. men det va inte det som var grejen. den här "killen/tjejen" o kanelbullen tävlade om vem som kunde skrika högst. så det stog o skrek ikapp inne i sovrummet bredvid mitt. o charo o hennes kompis satt o prata, precis så som spanjorer gör.  jag menar, för svenskar betyder prata att föra en konversation i normal o sansad ton. men här i spanien betyder prata att  se vem som kan skrika högst o se vem som är värst o prata i mun på varandra är väldigt viktigt. kalabaliiiik säger jag bara. så jag var tvungen o ta mig här i från fort som attans.

gick ner o träffa janne ovanligt tidigt. eller ah vi hade inte planerat att gå ut elelr något. kvällen skulle egentligen bara handla om plugg plugg plugg o sitta inne o ha tråkigt o kanske se på en mysig film i min ensamhet. men icke. janne hade nada att göra o hon ville fylla på sin mobil. så vi sågs vid tabacco o tog en sväng. det började med teterian som jag inte varit på på länge. kanske ska dit imon o se dansörerna? nej jag har inte tid för sånna saker. jaja. men teterian iaf, una cerveza por favor. o sen gick vi vidare till stan för o fylla på mobilen. vi insåg att vi va ute alldeles för tidigt. eller asså ah, det var verkligen dött på stan. så vi gick... o hamnade vid goodtimes där det faktiskt var folk, men det var liksom helt fel åldersgrupp för oss. så nej tack sa vi o gick därifrån. satte oss på en parkbänk och slog våra kloka huvuden ihop o ställde oss frågan. var kan folk hålla hus? o var ska vi gå? det blev 3 lions, jag menar där brukar ju svenskar hänga när ekonomin inte är den bästa direkt. men det var inte en själ där. bara massa fula finnar och sliskiga spanjorer som försökte ta smygfoton vid baren och lös med laserpenna på en. seriöst? hur länge sedan var det inte man använde laserpenna? hrm. okej. inte lugnt.

jag o janne tog oss därifrån efter ett samtal, lurat nicole o isabelle att vi var totaltankade. haha så lättlurade. iaf. vi gick o mötte isabelle vid fusion o sen följde vi henne hem, vi hade ju faktistk inget o göra. så vi sa till oss själva, vi tar en sväng i stan, ser om vi hittar lite svenskar o gör vi inte det så vandrar vi hemåt. vilket vi gjorde.
vi började på burbujas. haha, inte en enda svenne där. va fasen var alla? klockan var ju ändå halv 1 eller något? dock såg jag några helt andra folk. erica från magma, o jaag försökte i min iver få hennes uppmärksamhet genom att skrika erica från toaletthörnan där jag stod o vänta på janne som var jättekissig.
men när jag väl såg vem hon stog med så gömde jag mig illa kvickt ! någon ganska stor person med rakat huvud, ganska lik någon jag kände. men vem fan kunde det varaaa??? shit.
DET VAR SANDRO !!! asså jag trodde inte mina ögon. jag berätta för janne så fort hon kom ut från toan o hon sa direkt, ja de e sandro. asså shit. både han o erica var himlans intima plus att de var så tankade att det var nte klokt. båda har ju partners. så länge de inte har brutit upp från dom och hittat varandra istället?! ah det var rätt kul o se. de verkade ha roligt. sandro ställde sig mitt på golvet på burbujas o typ gjorde något slags hiphop-move där han iprincip greppade skrevet och började gunga till o slängde upp en hand i luften.. asså, han är för fasen en rocker?! vad är detta? haha
o jag menar för er som satt era fötter inne på champagnebaren vet ju att när det är glest på folk så är det ganska behagligt och lugnt där, visst det är hög musik men. ah. o tänk er då om en dåre ställer sig mitt på golvet framför alla borden och försöker liva upp stämningen med lite hiphop-moves? nej tack ! pinsamt !
ja o janne var iaf tvungna o gå därifrån ifall de skulle upptäcka oss liksom, vilket drägg.

jaja, vi tog vändan in mot stan, såg kaia vara kempegla' o dansade för fullt inne på ett halvtomt forplay. haha, det sög. så vi rörde våra små ändor hemåt mijas costa.
kvällen var dålig. eller den va rätt okej, fast random. haha. jaja. på hemvägen vid korsningen vid teterian så blev jag sjukligt kissig igen o jag liksom gjorde en sån dära jag-är-ganska-kissig-så-jag-håller-på-o-kissa-på-mig-rörelse. o precis då så stannar en fucking coche på andra sidan vägen o man ser hur dom kollar. ah, därifrån gick vi skilda vägar. jag kände på mig reda då att dessa unga pojkar i bilen skulle följa efter mig. asså jag hatar detta. det är vidrigt. iaf, jag gick över gatan i hopp om att jag kanske skulle döljas lite eller iaf ge intrycket av att jag bodde in bland husen vid en enkelriktad gata. men icke. de åkte efter o stannde bilen på andra sidan gatan. jävla helvete. så jag fick gå tillbaka runda kvarteret o gå en jävla omväg för att inte råka ut för ännu fer äckliga spanyacker. vilket funkade. men varje bil som jag hörde eller såg gav mig sånna där kallsvettningar ni vet.. sjukligt hemskt. iaf. you know how it is.

precis då jag kom innanför min dörr så ringde det på skype. älskling, sikken timing :) haha, så han lugnande mig med hans röst. det var min fredagskväll. en tidig men en trött sådan.

igår köpte jag faktiskt också en flashlight para llevar :P haha ah okej, en pann-ficklampa för orienteringen. helgrym faktiskt. 3.50 på kinesen :D haha de e ju ingenting ! så nu jävlar är det lilla linn som springer individuellt på orienteringen på tisdag. hur fasen ska detta gå är frågan. en mörkrädd liten linn ska springa i mörkret. måste se till att jag har mitt knäskydd på också. börjar ha småkänningar då jag springer eller går långt på hårt underlag, så som asfalt. det suger. men men. nu är det väl ändå lite mer terräng, goodie.

nu ska jag sätta mig o plugga innan fredrik o daniel kommer förbi vid 1 o ska plugga matte c.  får väl se om de orkar pallra sig hit. fredrik kom ca 2 eller 3 timmar sent förra gången då vi skulle plugga. men jaja. his own fault. jag pluggar kl 13 o är han inte här då så får han skylla sig själv.

just for now.

take care.

PUSS

L

hur länge till ska man behöva ha gummistövlar i spanien?

sånna där stor majs grejer ni vet, sånna rostade, är så super stört goda så det är inte klokt. det är verkligen farligt att bara ta en. det går liksom inte, man måste bara ha fler, hela tiden.
snart är det läggdags för mig. är så sjukt trött, förstår inte varför. ifs är klockan snart redan halv 11. börjar 9 imon, sjukt segt. dock är det ju fredag. hoppas bara inte att det regnar morgon. har inget paraply längre, det suger.. de blir jämt snodda på skolan..  riktigt illa. kan ju inte cykla heller, då blir jag ju genomblöt. så jag får traska imon om det regnar. i mina rosa gummistövlar :)
iaf det här mer regnet i funkan, det är ändå rätt okej. asså, jag menar om man jämför med göteborg, eller ah sverige iaf, så är det ju sjukt kallt då det regnar. man går liksom o huttrar om det spöregnar. dessutom går man o letar efter sniglar o maskar så man inte ska trampa på dom. men här i funkan kan man lugnt gå med uppknäppt jacka o leggins då det spöregnar och inte oroa sig för att man ska trampa sönder en liten oskyldig snigels skal :P haha, dock behöver man kanske akta sig för o trampa i hundbajs om man går här i funkan. det är värdelöst. här plockar varken husse eller matte upp det som deras hunder lämnat efter sig. ifs så är det inte alla gånger som svenska hundägare plockar upp efter sina små ögonstenar heller.. men ah, om ni åker hit till spain, kvittar om det är vått eller torrt, sommar eller vinter - håll utkik efter så klickar här o var. sjukt otrevligt o trampa i något brunt illaluktande gojs. watch out !

såg klart på angus, thongs and perfect snogging, som jag började kolla på för några dagar sedan men inte sett klart. anyways så var den väldigt... vanlig. haha, men enligt snuttan så finns det böcker på den här. en serie på 9 delar. haha riktigt sjukt o detta var bara den första filmen. haha, måste fasen se dom andra filmerna också. se denna film, robbie har helt galna ögon plus att den är faktiskt rätt rolig. sen kan man ju inget annat än att adore deras engelska. hoho, totalmysig.

imorgon är det bara 2 veckor kvar tills jag åker hem.. o jag tror jag har löst mitt charo-vill-inte-köra-mig-till-flygplatsen-problem. ookej, det kanske var lite o ta i, hon kunde inte köra mig. men om hon verkligen hade velat så hade hon kört mig ändå. precis som hon gjorde då jag o amanda skulle hem till sverige under julen. anyways så tror jag att det har löst sig. har kanske lite mindre än 20e kvar på kortet och har lite pengar hemma plus att jag på måndag kommer att få min lön för sångfågeln. känns bra. så då har ja ju iaf pengar till taxi till flyget så slipper jag oroa mig för en extremt jobbigt tågresa. så länge inte charo typ bara ändrar sig i sista minuten o säger "det är klart jag kan köra dig till flyglatsen, inga problem". jaja vi får hoppas på det bästa.

vale vale, time to sleep guys !

besitos.

L


makes me wanna go home

svensktgodis förgyller min dag ifs så gör en kopp te med honung och citron det med. men ah, svenkt godis är inget man äter varje dag direkt :) så när jag åker hem till swe ska jag fasiken köpa med mig grymt mycket godis som jag ska smarra på lite då o då. så är det någon som har en idrottsrabatt som inte har gått ut, för linn ska till gottepojkarna o köpa mängder ! :P haha slå mig en pling då mellan den 20 feb och 2 mars; 0730 75 59 56 ;)

har även fått höra att det snöar hemma, sikken grej ! tänk om de kunde bli lite så där extra mycket snö tills jag kommer hem den 20 feb. som jag längtar !

här har jag nu visat min glädje till sverige, men min ilska till spanien blir bara värre o värre :P haha okej, lite att ta i kanske, men jag längtar faktiskt hem o idag så sa charo till mig att hon inte kunde köra mig till flygplatsen den 20e för det var någon himla "andalucisk-fiesta-dag-för-barnen" som hon skulle vara med o annordna.. sjutton var arg och ledsen jag blev på samma gång då jag satt i min ensamhet i köket o käka för att mand inte var där.. var hon nu var.. var är du mand, kl är snart halv 11 o du är inte en casa.. donde eres..?

jaja, ingen skjuts till el aeropuerto.. taxi eller tåg..? asså tåget är liksom extremt långt härifrån, dessutom ska jag ha med mig enormt mycket, alla vinterkläder som ska med hem till swe. så det blir en redigt stor väska plus handbagage, hur fan ska jag klara detta? im in need of some help i believe. jaja, nu tjatar mor o far på mig att jag ska försöka komma på o av tåget själv ändå med dubbla väskor. o att de ändå kommer bli krångligt i cph.. tur att de är direkt flyg från malaga till cph och direkt tåg från cph til gbg. jaja. vi får se hur det blir. om jag har tur så har jag runt 30e kvar tills jag ska åka, då blir det sjuttsingen taxi ska ni veta. dock har jag ju inga pengar kvar o leva för sen..?! vilket dilemma..

pratade med janne idag igen, jeanette alltså, hon har alltid så roliga saker att berätta fastän jag träffar henne varje dag i skolan. men idag iaf, så insåg hon att hon o hennes tant var väldigt lika varandra:
"vet du? jag har blivit en kopia av min tant ! vi sitter med varsin data och värmer oss mot elementet under bordet samtidigt som vi pratar skit om alla på tv."
haha, så skön. pasapalabra på den. sjukt schysst program. me gusta mucho.

pratade med emelie innan tills hon inte orkade prata mer den ungen.. haha, men hon berätta om helgens trevligheter som hade försigått då de hade firat johanna. o jag menar, gå in på ansiktsboken, kolla de bilderna som johan har lagt upp i ett album som heter: Johanna myndig... ofta? haha där kan ni få se en riktigt knepig syn med varierade känslor.
men iaf så berättade em om hennes lilla fling over there. o de får mig att bara vilja åka hem ännu mer. alla dessa känslor som blir inblandade.. hemlängtan, vänner, familj, mitt rum o min älskling. saknar honom så himla mycket..
väntar på att han ska ringa tillbaka till mig nu.. han sitter o byter några ord med sin familj i sverige medan jag gör lite updates.. det är första gången idag som jag får höra att han inte mår särskilt bra.. usch.. sjuk tråkigt o höra.. stackarn, det händer mycket för honom nu. låter som det är extremt mycket o göra hela tiden där. jag menar för mig har det lugnat sig nu, visst det är ganska mycket o göra men inget om man jämför med staterna.
time to varva ner lite nu honey. saknar dig.

snart ska jag nanna tänkte jag. måste läsa så långt jag hinner i candide idag så jag har den klar till på fredag så jag kan diskutera den med ann.. de e fasen andra gången jag läser den nu. kanske är bra dock om man ser till det provet jag ska göra på onsdag som jag måst sätta ett mvg på. ska banne mig ha ett mvg i kursen, ann ska få se på förändring !

take care.

PUSS

L

tjock grisunge o mand i klackar

okej, idag är det tisdag. har hunnit med otroligt mycket idag faktiskt. eller ah, måttligt kanske. va på marknaden idag en sväng o köpte sjukt goda vindruvor och en endaste citron som jag har till mitt te :) mumma, earl grey med lite hounug och citron i är toppen, speciellt då man är lite krasslig också. det börjar luta åt det håller tyvärr.. det är riktigt illa faktiskt..
men iaf..

först vill jag börja med o skriva till dennis. din kommentar från gårdagens inlägg. jag förstod faktiskt inte ett skvatt av vad du ville få fram.. eller jo. de handlade om den konversationen mellan rebecca och kaia.. men.. ah detta säger mig inte så mycket mer : "Nyj! Byt är Rybykka som är prästyns bottyr. Oy! bytyyr "Hörrö bu!""  kan du inte vara snäll o förklara så vi alla förstår :P

annars idag har jag hunnit med mycket som sagt. har planerat min vårtermin med lennart idag. ingen info o layout för mig denna terminen. kansek blir rättskunskap dock.. men de kan ju va kul de med.. eller? ah, men sen ska jag läsa naturkunskap  på tisdagar, vilket låter schysst. behöver dock inte ha alla lektioner eftersom det bara handlar om självinlärning och att de lektionerna är avsedda för om jag har frågor eller så. vilket är rätt okej för mig.

Johanna kallade mig just "din tjocka grisunge" haha, tröttheten gjorde att jag trodde jag skulle trilla av stolen av asgarv :D johanna, du förgyller min dag asså. naajs. o du ! lägg din middag lördag den 21 februari, im at home by then så det blir perfa !

o som ni vet så har amanda varit sjuk nu de senaste dagarna. men grejen är den att hon är verklige inte frisk än trotts att hon var hos natta idag o käka pizza... hon har seriöst tappat hjärnceller eller bara blivit ännu mer sjukare i huvudet. hon är inte frisk i alla fall.. haha hon går ut barfota i ett par crocs då det spöregnar o påstår att det regnar o städar i klackar då hon egentligen får skoskav av just de skorna. haha, hon är inte riktigt klok. galenpanna.

börja 10 imon, känns skönt. plus att jag bara har en lektion imon vilket är ännu bättre. måste dock sitta kvar i skolan ett tag o plugga.. elelr så sticker jag hem direkt o sover lite middag o sen pluggar resten av kvällen.. de e ju match imon också, fotbollsmatch. ett gäng grabbar från svenska skolan ska spela en match mot något lag som jag inte har den blekaste aning om vad det är för lag.. men den skulle iaf spelas borta i la cala. vilket år åt h****** långt bort från funkan.. så jag tror vi skippar det dära.

nu ska jag gå o lägga mig för jag är megatrött.. förlåt seb, men jag orkar inte hålla mig vaken. im sorry..saknar dig love<3

sköt om er o alla i er närvaro,

PUSS

L


OC, sjungande spanjorer o norska gäststudenter

såg just oc med mand. sista avsnittet på säsong 1.. maybe i'm amazed o hallelujah är låtar som får en o gråta o inte minst då man först ser ryan o marisa stå o dansa o då marisa står o storlipar.. o  när summer går o hittar seth vid kullen då han berättar att ryan är hans enda vän o att han inte vet hur han ska klara sig utan honom. o då han sedan säger att han döpte båten efter summer. sedan då ryan tar avsked av kirsten o sandy i köket o sätter sig i bilen med theresa.. o då de åker förbi marissa som blir upphämtad o flyttar in med sin mamma o caleb i de nya gigantiska huset.. o den sista scenen då seth lämnar två brev i sitt rum o då han seglar iväg i solnedgången.. asså man kan inget annat än att fälla ett gäng tårar..

jaja, åter till lite roligare saker. jeanette var för ovanlighetens skull inne på msn idag efter skolan :) hon berätta att hon satt o asgarva åt sin värdbror som satt o sjöng. hoho. jag frågade då vilken låt det var han sjöng till men jeanette kunde inte riktigt svara på det eftersom hans knaggliga engelska inte riktigt gick att tolka :P haha sedan gick han o pissa med öppen dörr. jeanette trodde inte riktigt detta var sant.. inte ja heller. så det fick bli cam. så jag höll utkik efter en sjungande-spanjor med öppen dörr till toan medan jeanette diskret stirrade in i dataskärmen. haha.. men ingen spanjor syntes.. tyvärr. plötsligt ser jag hur jeanette börjar asgarva o då berättar hon genast att han hade gått till köket o börjar sjunga där med. haha o allt detta utan att ens märka att jeanette sitter i vardagsrummet. som hon själv yttrade sig med: "antingen är han väldigt bekväm i mitt sällskap eller så märker han inte att jag är här?!" haha jadu.. men efter ett tag ser jag något med pösiga kläder, mörkt hår och med manliga kroppsformer sakta röra sig förbi bilden på webcamen. haha. inte förrän då verkade det som om han hade märkt henne. o han sa inte ens hej enligt jeanette, han sa !oye! vilket på spanska typ betyder hallå. o i detta fall, som jeanette förklarade det, så betyder det oj, hej. typ. lite förvånat så där. sikken grej asså :P

så avundsjuk jag vart på hilda o nicole som idag berättade att de skulle äta pannkakor.. o jag fick en halv skiten liten köp-pizza från mercadona. det sög. usch. inget man fancy direkt. jaja. jag har ju som tur är min nutella som jag kan glädja mig åt. o imon är det tisdag vilket betyder marknad. iaf för min del. ska försöka hitta ett par tofflor.. o kanske köpa lite vindruvor som jag kan smaska på här hemma. imon blir det även plugg av matte c ! kanske inte det roligaste. men har fasen prov i det om 2 veckor o jag har knappt någon aning om vad det handlar om. dock vet jag att en viss fredrik lind har sämre koll än vad jag har. ska försöka få med mig honom nu också så jag kanske kan lära både han o mig ett o annat om derivata o de märkliga talet e :P

haha amanda skicka just en konversation som hon hade fått av denniz:

-Är du en norsk gäststudent?

-Nej, jeg lever her med mine foreldrer.

-Men finns det inga norska gäststudenter här?

-Nej, for vi norsker har foreldrer.

Konversation mellan Rebecca & Kaia

haha, så klockrent. frågan är om kaia var rolig med avsikt? eller om rebecca var dum på riktigt..? jag menar, rebecca frågade ju faktiskt om de fanns några norska gäststudenter här... hmm. frågan är förresten vem rebecca detta är? om det är rebecca i trean på svenska skolan så borde hon ju faktiskt veta... eller? man tycker nästan det.
haha detta är ju nästan bättre än roliga historier om norrmän :D

jaja nog med roligheter. nu ska jag sova. svenska b imon, får inte komma försent. måste verkligen ha minst ett vg i den kursen, speciellt med ann. oh herregud. livet är tufft då man läser svenska b med henne. menmen. inte mkt o göra åt efter hälften av kursen då man inte har möjlighet att läsa det då man kommer hem till sverige till trean. fick reda på att jag ska läsa naturkunskap a på egenhand denna terminen. kanske inte blir rättskunskap för mig då som jag tänkte.. schysst sovmornar på måndagar iaf :) jaja, nu orkar vi inte mer skola.

natti på er !

PUSS

L


tråkig söndag

okej, det är helt blött på funkans gator. affärerna är stängda. jag har varken lust eller orken till att plugga. o min hårddisk ligger borta hos nicole o dom. datorn låter som en borrmaskin. kanelbullen har ockuperat tvn. pengarna är slut på mobilen. detta suger. jag lever just nu i celibat. fan asså. skikken skit. trött som satan är man också. totaljobbigt.
just nu vill jag bara åk hem till sverige o bara lata mig lite till. dock måste jag plugga vilket jag vet. jag ville bara skriva ett litet inlägg med klagomål. detta suger något enormt. jag har så himla tråkigt.

jag tror jag börjar bli sjuk igen.

L

regn o riktiga göteborgare

godmorgon mina damer o herrrar. jag kan lugnt meddela er att ni har säkert bättre väder än vad vi har här i funkan idag. det spöregnar, bokstavligt talat så spöregnar det, det öser fan ner. o självklart tog man sig hem imorse i ösregnet i gårdagens outfit. kändes ju så där lagom kul. sån random kväll det var igår. hade det ganska najs på förfest in casa de nicole, hilda y snuttan. drog sedan ut, in mot stan efter tolv någonting. efter många bardanser, shots o randoms så satte vi oss ner lite på foreplay o chilla. haha så galet. jag hör med mina små öron att det fanns göteborgare omkring mig ! febrilt började jag ju fråga var i från de var osv. det sluta iaf med att han kände till mina kära kusiner, johan o sophia. haha lite galet. dock kände han uttis o karlssons bättre. haha så himla konstigt. ah nämen det var rätt roligt. efter många om o men om vad gårkvällen skulle avslutas så kom vi fram till att efterfest är nog det som stod högst på menyn. men isabelle vägrade gå med hennes golfspelande-fransman o hilda ville absolut inte gå på någon efterfest o jag stod där mittemellan o försökte bara komma ifrån heavens så fort som möjligt. redan där började huvudvärken inta stora partier av min hjärna.
jaja, en galen fredag o en random lördag dock ingen företagsekonomi. lite dåligt av mig kanske. men om man ser till allt jag har gjort o så, i plugg-väg, så tycker jag att jag kan vara värd lite partaj. men ah, ska ta tag i detta ordentligt nu.
för att ge lite oväsentlig information så är jag, återigen, sjuk igen. typ. min röst är helt galet död o jag låter ungefär som en... ah, ni vet. hes-kärring.
o något annat då. som faktiskt är totalt hemskt. min dator låter som en symaskin som går på högvarv eller något. haha, det är rätt illa. asså det känns som om den ska sprängas vilken sekund eller typ att hela tangentbordet ska typ flyga i bitar. lite hemskt är det iaf.
något riktigt tråkigt är att min hårddisk är borta hos nicole o dom. ifs så hade jag ine kunnat se på film ändå i det här skit ljudet till dator. seriöst. det låter som ett hjul ni vet, sånn som när man var liten satte fast en liten kartongbit på så att det smattrade så där gött när man cykla. haha. värdelöst.

i'll makes some more updates later.

haha o just det, min mamma har skaffat facebook ! haha jag tror jag smäller av ! först tänke jag att shit, vilken grym mamma man har som kan fixa ett account på ansiktsboken bara så där. men självklart hade den tekniska vännen till henne, marie, annies mamma hjälpt min mamma att fixa detta. hon sa till mig att hon dock är lite ledsen över att hon bara har mig, nicke, ak o gunnel som kontakter :P haha så, adda henne, hon vill ha vänner ^^

nu ska jag vila, typ se på film o bara götta ner mig i soffan o sova eller något. o sen lite senare idag blir det fek b. i promise you !

PUSS

s <3

L

RSS 2.0