So we are back again!

Nu är det dags igen. En update på bloggen kändes mycket aktuellt nu eftersom det är dags för alla spanska minnen att urarta återigen!

Imorgon smäller det. Imorgon inträffar äntligen den omtalade och efterlängtade "el colegio sueco-återträffen". Den som varit planerad i nästan ett år. Den som alla fd. el colegio studenter/lärare är välkomna till. Den som man sent kommer glömma.

Man har ju tidigare lagt dövörat till då det har talats om att "det är i Stockholm det händer", men denna gång är det faktiskt i Stockholm det händer, om jag inte misstar mig. Gärdet för att vara mer exakt. Trots det har det ju varit många andra återträffar här och var i Sverige och Spanien. Däremot har det inte varit lika många på varje, men (inte för att få upp ert hopp om för mycket) jag trot faktiskt att denna återträff kommer slå alla rekord.

Så, lets hope for the best. Bra väder (inget regn), lots of people, roliga lekar och massa härliga Spanien minnen.
En ny update kommer inom kort om hur "den stora el colegio sueco-återträffen" egentligen var.

Take care.
Gör inget som jag inte hade gjort.

Puss
L


Ps. FYI, så såg jag nyss på facebook (sådan nörd som jag och många andra är) att Nicole precis ändrade sin "bostadsort" till Fuengirola, Spanien. Är det något att hurra för eller ska man se det som något mer eller mindre tragiskt? Det var ju trots allt för två år sedan vi alla (Ni vet vilka ni är) träffades för första gången.. ds.

RSS 2.0