första advent o storstädning

jahapp. idag är det första advent. kan det bli en bättre första advent än att sitta på balkongen med solsken och blå himmel? så himlans gött så ni anar inte !
istället för o ha julpynt en dag som denna så har det blivit storstädning av garderoben och alla lådor o sånt, sopa o svabba golvet tar jag senare ikväll precis innan jag ska sova så jag kan vakna upp till ett nystädat rum. då kanske det äntligen blir en god måndagsmorgon, who knows?

har pluggat engelska hela dan idag. är ganska trött på det nu. ska nog övergå till o läsa min engelska bok eller börja ordentligt med spanskan så jag blir klar med det till provet på torsdag. jobbigt värre. jag ser inte fram mot denna veckan heller om man säger så. dock är jag stolt över att jag klarade av förra veckan med tanke på hur mycket jag hade då egentligen. dock kommer det inte bli kul denna veckan heller som sagt. det kommer nog rent av sagt gå åt helvete. måset iaf försöka sova mer timmar. jag har ju inlett helgen med många timmars sömn iaf plus mycket pluggande så det ser lovande ut ska jag säga.

imorgon tänkte jag att jag ska köpa lussebullar och pepparkakor, jag är för lat för att baka egna, bara för att fira att det är den 1 december imorgon o att det var första advent idag.. så typiskt att man inte köpte det igår o firade idag. allt är ju stängt idag .. illa.. så ah, va säger ni, lite halv firande imorgon kanske ? eller ska jag ta det till andra advent?

äsch, nu har jag inte tid o skriva mer måste plugga nu. det är så sjukt tråkigt i know, men ändå. i need to.

PUSS

L

av med bhn o hit med skumpan

heej readers !
tidig utekväll i på funkans barer en lördagkväll som denna. röj men inte så mkt röj. haha eller jo. kvällen började med ett knytkalas hos snuttan o paulina, mumsigt värre. massa massa mat o massa dricka o massa spya, haha dock bara av en person. haha. usch snuttan. kiss från balkongen?! va hände där? kvällen fortsatte mot goodtimes där vi dansa loss till soldier boy o drog sedan vidare till forplay, sikket lamt ställe.. till en början, inte en jävel på dansgolvet tills magda o snuttan körde bardisken o slängde av sig bhn så vi fick gratis champagne, woho, sikken kväll. thx magda ! har tog man ut 20e för o ha fyllekvällen nummer ett men ikke. det blev iställen en taxi hem med nicole o amanda för 6.5e. hoho. det var där pengarna spenderades ikväll. ifs så köpte vi ju lite käk till middagen hos tjejerna o lite smått o gott därtill.så de gick väl åt lite mynt så där. dessutom köpte vi ju grymme inflyttnings-födelsedagspresenten till dom, ett grande paket med toapapper :D haha vi insåg att de e nog vad som kommer behövas efter en kväll med massa massa mat. hoho.

nä imorgon är de plugg som gäller. så. ah. sleepytime here !


sov gott o dröm sött.

igår (den 29 nov) så var det exakt 3 veckor kvar tills vi invaderar sverige med galna gäststudenter från funkan, wooooh! watch out, !  nananna now you watch me do, crank that soldier boy, now you watch me do, crank that soldier boy. hoho

PUSS

L

extremt utmattad

äntligen är jag klar med min vetenskapliga uppsats, nu är det bara opponering kvar, phu.. jag hann klart i alla fall.
jag är hur trött o sliten som helst.. det blir nog en vit helg denna helgen tror jag. det blir för jobbigt annars.. hoppas inte att det bli ronda nu på lördag.. frågan är om man kan tacka nej till den resan. fast det kanske inte går, eller?

äsch, jag orkar ingenting nu.. så det blir ett kort inlägg. har ändå inget vettigt att skriva. jag är slut.. totalslut.. jag vill sova, länge. jättejättelänge, snälla?

natti på er.

älskar dig seb <3

PUSS

L


strömavbrott

idag har jag suttit i skolan från klockan 10 imorse till klockan halv 10 på kvällen, det är sjukt.. o när man väl går hem o tänker sig, mh, varm mat, hög musik och internet o ah, typ plugga klart med min vetenskapliga uppsats. men nej. jag kommer hem, går in i trapphuset o lägger märke till att lamporna lyser ganska konstigt. går fram till hissen, trycker på knappen.. men inget händer.. så jag tar ur hörlurarna och försöker höra om hissen rör på sig. men istället hör jag massa röster och inser att hissen inte funkar... så det blev trapporna idag.. så sjukt jobbigt. jag har nog aldrig varit så trött på länge alltså !
men iaf, då jag gått upp för alla trappor så ser jag att kanelbullen står utan för våran dörr o håller i ett stort ljus.. o så säger de att strömmen har gått.. så jävla typiskt.. så inget funka.. verkligen inget.. får väl skriva så mycket jag hinner nu på min vetenskapliga så datorn inte dör igen.. spanska prov imorgon också, hipphipphurrey ! nae, inte riktigt. har knappt pluggat något på det. har bara kollat igenom papprerna.

jo, förövrig så när strömmen kom på igen så ville kanelbullen väldigt väldigt gärna blåsa ut ljusen som jag tänt.. tror ni inte hon välter ner ett då?! jävla ung jävel, fan, glas splitter på hela golvet. orkar inte mer.

måste skriva till amanda o fredrik o berätta att strömmen är tillbaka igen så amanda inte tror att hon kommer hem till ett totalt nersläckt hus.

just det, carl min kära vän står inför valet och kvalet.. everyone know what körslaget är.. o alla vet ju förhoppningsvis var afrika ligger också. Jo, så här ligger det till. carl var på auditon för körslaget och kom med, lång historia. men iaf, detta är samtidigt som han ska åka på resa till afrika o två veckor o åka på safari o grejer.. så ja, han vill nog ha er opinion om vad han ska göra, så kommentarer, ja tack !
- min åsikt var att han skulle gå för körslaget, jag menar, man vet ju aldrig när man får en andra chans på en sån sak liksom.. afrika finns ju kvar.. om inte någon konstigt skulle hända?! :P haha nämen, det jag sa var att han kommer att sitta i afrika om två år o tänka, fasen va najs att jag valde körslaget egentligen. riktigt glad över att du övertygade mig linn ! du är min bästa vän :D höhö.

Nä, måste plugga.

PUSS

L


ps.

jag har fortfarande ont på halsen/käkbenet av ägg-jävlen som kom flygande från ingen stans.. EN SILVRIG BIL UTANFÖR OLD TOWN !!! :@

ds.

nutta kudde ?!

okej nu har det varit seriöst pluggande hela dagen från kl 13.15, det är helt sinnessjukt. okej, jag har faktiskt tagit powernaps på 2x20 min, men det måste man få.. jag har suttit med min vetenskapliga text om hälsa, livsstil och livsmiljö hela dagen, o då menar jag verkligen hela dagen.

hann inte träna idag heller. asså ah, det skiter sig det här med träning o allt som har med motion att göra. en sak är säker o det är att jag inte lever hälsosamt. men vem fan gör det nu för tiden? seriöst. säg en människa som inte lever ohälsosamt, man får ju cancer av allt nu för tiden och man miljön är alltid ett problem o hit och dit, vad det nu är. man blir trött på allt bara.

imorgon är det prov.. igen.. jag orkar snart inte mer, har inte sovit ordentligt på hur länge som helst. måste se till att göra det.. jaja, imorgon; svenska b, prov på någon av bellmans epistlar, analysfrågor, yes ! eller ne.. kanske inte. totalt fail. jaja. men vi får väl se, annars får jag väl gå på magkänsla och om det blir ett dåligt betyg så blir det omprovsdagen i januari, weey ! längtar redan nu..not.

fredrik ville så desperat vara med på min blogg så han försökte komma med historiska saker om något som jag inte ens orkade läsa.. förlåt fredrik, men jag är fan astrött nu. iaf, tillslut kom han upp med förslaget om att skriva om hur snäll han var, men icke sa ja.. då bad han mig att iaf skriva "hej" till er alla, från fredrik.
men det är inte bara av den anledningen som du idag fredrik får vara med som hedersgäst på min blogg. haha du har nog använt det fulaste ordet någonsin vad det gäller ordet S O V A. haha alla har ju hört, nanna kudde, för det säger ju alla barn som inte kan prata, lite så där lagom gulligt.. sussa, är ett sånt där ord som en vuxen säger för att försöka verka lite putti nuttig o gullig och så där, ja ni vet.. men va fan fredrik, nutta kudden, det var fan nog det värsta jag hört, det roligaste också för den delen ! det är ju inte överhuvudtaget ett gulligt fint ord. det är ju bara.. tråkigt, haha o nu när man tänker efter så är det nog den snuskigaste -gulligull varianten av dom alla. vad har vi lärt oss av det här då fredrik? ITS NOT OKEY TO SAY NUTTA KUDDE !

usch jag är tråkig. jag är trött. men jag ska inte nutta kudde. jag ska nanna kudden o sussa sött.

PUSS

L

ägg i huvudet på old town

ja, precis.. det är precis som det står i rubriken.. tjejerna var ute o firade nicoles födelsedag, grattis nicole 17 år, o så satt vi på old town efter ett restaurangbesök och en sväng om dansgolvet.. ah, o va händer? jo linn fått ett ägg i huvudet, den satte käkbenet på pricken, gör ont som fan. snacka om otur. där sitter man o firar sin vän o dricker lite vin, o någon jävla idiot-spanjor som sätter gasen i botten o slänger ett jävla ägg fan ! asså, detta är inte okej. det är inte heller okej att man ska behöva springa hem bara för spanjorer skriker efter en, vilket vi svennar blir utsatta för, en kväll som denna, aswell ! det är inte klokt !
jag hade iaf kul tills det där jävla ägget kom flygande och träffa mig rätt i huvudet. så, Grattis nicole på 17 års dagen !

snuttan o paulina har flyttat till lägenhet nu, sounds really nice faktiskt. det hade ju varit kul om man hade gjort det, problemet är ju bara nu att man har bott här hälften av tiden snart och det grymma med att bo hos värdfamilj är att någon gör allt åt en. okej inte allt. men mat, tvätt, städning och ah, man lär sig spanska, det är väl det jag kom hit för eller? :P haha
nämen snuttan o paulina lever ju sina egna små liv vilket betyder att ekonomin är.. ja.. kanske inte den bästa :) haha men vadå, en ljushållare eller två, en tvättsvamp hit eller dit o lite käk från skolan det har väl ingen dött av att få/ta :D
welcome to the good life.

har dock lite dåligt samvete för att jag inte pluggat. känner mig som en dålig person nu när jag idag fick reda på att mitt prov i företagsekonomi förra veckan gick åt helvete.. jaja jag klarade g-gränsen, men asså, det kanske inte var mitt mål direkt. tur att det inte bara var jag som sänkte genomsnittspoängen :/ alla ska typ göra om det, hoho, jag får glädja mig åt det.

pontus, the nykomlingen, åkte hem till sverige idag.. efter två dagar bestämde sig killen för att pengarna inte var värda att lägga ut på det här, no offence, men ah, du vet inte vad du går miste om pontus. alla undrar varför du åkte hem. men men. du trivdes väl inte i guess? hoppas det inte var vi som skrämde bort dig, höhö. jaja hoppas du har det bra i vinterlandet sverige nu. we'll be back in a month.

o idag är det faktiskt bara en månad kvar till julafton. eller ah, okej igår var det en månad kvar till julafton. jag längtar redan, ifs så längtar jag efter att få komma hem o bara träffa alla vänner o seb <3 men jag längtar fan hem till min säng. haha jag har aldrig sovit i en så hård säng som nu asså, det är galet.
när ska man börja handla julklappar, ekonomin är ju inte den bästa nu om man säger så. det går utför kan man ju säga. det suger. jag har iaf kommit på bästa julklappen till mig själv :D men det säger jag inte ! det är och kommer förbli en överraskning :)

nä, nu är det sussa som gäller och upp tidigt imorgon o göra svenskan i skolan med lotta, natta o amanda. om vi nu orkar upp så tidigt vill säga. klockan är ju redan ett och vi har haft en chillkväll ute på stan. sjukt najs. så, over and out, update, coming up !

jävla ägg fan.

PUSS

L

Johan är min poet

Kvällen

Ikväll vi var sporrade som få, ut på krogen vi skulle gå

Vi gick till chez, det var full fest

drack öl och konsumera nötter, spillde ut ett glas framför servitrisens fötter, hon blev trötter

Vi var stora och macho spela, vi på 60 kronor som hittades i baren dela

Spände armen, "kom och känn", sålde en cigg för 50 spänn

Cigaretten för finsmakar'n inte dög, Persson introducera en riktig bög

Vi kung i baren skulle kora, taxichauffören var en riktig hora

sa till min tjej att du är fin, han fortsatte att vara ett riktigt svin

vi på grund av detta en springnota utförde, han efter oss med taxin körde

hack i häl och orden löd: Nu det handlar om liv och död

men tur som var, han hade ätit för mycket i sina dar

han halka efter och hemåt det bar

jag min kompis för sin kondition hylla, vi skratta högljutt åt vår karatefylla


Johan Andersson


mattestuga à la Linn

hej på er allihopa, jag vet att ni desperat har försökt o hitta en fin uppdatering av helgens bravader.. o ah, inte för att det har hänt överdrivet mycket men anyways..
ni vet ju lite om fredagen dr. phil osv. men lördagen den va helt ok chill o jag o amanda satt o fyllekäka framför datorn o prata med seb sent mitt i natten :) hoho så trevligt.

lördagen, hmm..tja.. alla var hemma o mådde dåligt från gårdagen, dock inte jag - nykterist javisst ! haha, nämen ah, så alla var väldigt sega, men jeanette, isabelle och nicole o jag bestämde att det var teterian som gällde för en förklaring av gårdagens hrm.. minnesluckor.. o denna dagen så åkte pontus, den omtalade ume-bon ner till spain för att känna på the good life. så han följde med till teterian o där stannade vi ett tag o drack te o batidos i massor tills vi taggade til rejält och bestämde oss för att det var sangria baren som gällde nu när sista kvällen på hippo var över. (ah, jag glömde nog säga det, anledningen till att alla blev så runda om partyfötterna var nog för att det var sista kvällen på hippo i fredags och det mesta kostade 1 euro) anyways, så nu var det liksom dags att hitta en ny "svensk-bar" dvs. en ny bar där alla svennar kommer att hänga tills hippo öppnar igen.. det är faktiskt lite sorgligt att hippo har stängt på sätt o vis.. nu vet man ju inte alls var alla svenskar håller hus.. illa..
iaf så gick vi till sangria baren o hoppades på en lika bra start på kvällen som i fredags, men icke sa nicke. jag tror inte pontus, vår nykomling tyckte det var så överdrivet najs där om jag ska säga det själv, för det tyckte inte ens jag. det var faktiskt ingen höjdare.
så vi drog vidare till burbujas, champagnebaren men då vi väl var där var det fullt fullt fullt, asså det var helt otroligt så mycket människor det var där. det har det aldrig varit.. så nepp. vi drog vidare till magma där captain sandro dominerade i glasen. min alldeles egna drink, ah o sandros då förstås, det var ju han som introducerade den för mig ! wiiee.
sedan ville folk ha burrito, så det var vägen om där innan det var old town som stog på listan.. isabelle kände verkligen att just old town tilltalade henne så där satt vi sedan o frös.
usch va mycket det blev nu, orkar ens någon läsa hit ner? haha, jaja. sedan träffa vi kaia o jörgen o då va det shake it shake it på dansgolvet. sen hemgång. fick sälle med freddyboy hem, grymt schysst.

vaknar upp, söndag-eftermiddag.. usch.. klockan var halv två. riktigt illa o vakna så sent, vart helt seg. men ah nästan precis då vi vaknat, eller jag vaknat o väckt amanda så kom nicole hem till oss o ville plugga matte. så då gjorde vi det. sikken mattestuga det blev, eller vad säger ni tjejer? haha grymma var vi ju eller hur, synd bara att matte b ska vara så extremt långtråkigt !! amanda vår solstråle pluggade på riktigt ordentligt. vi håller tummarna för dig imorgon på provet amanda !
haha nu sitter amanda borta i sitt rum o väntar på en update av bloggen, hon har nämligen hört att det ryktas om att den ska uppdateras här borta :P haha soon baby, soon.

ska bara skriva första att brandlarmet gick i vårt hus idag. helt galet högt. amanda fick panik o bara sa, shit nu sticker vi haha. självklart var vi de enda personerna som gick ut o stod där som några idioter. det roliga var att charo o kanelbullen hade gått utanför dörren o inte sagt va de skulle till oss. haha men efter ca 15 min gick vi upp igen o där stod dom o lagade mat o sa att det inte alls var farligt utan att det var någon random idiot som hade satt på den med flit. de trodde att någon hade hållit en tändare under brandlarmet och stuckit :P haha jaja, shit happens !

sen har vi även varit på teterian idag, jag, amanda, fredrik o nicole, vi var där för o plugga. men njae det slutade med att vi satt o skrev sånna där historier ni vet då man viker pappret.. haha så sjuka historier det blev va.. sen gjorde vi gubbar, så grymt snygga sådana också, jag kunde fan inte andas där ett tag, den såg så enormt ful ut. haha galet.

Sen måste jag bara fråga, amanda jag vet att det tar lång tid, men this is the last one. är det någon som har noter till the night that christ was born, för jag behöver dom så badly ! snälla, skicka dom till mig eller något, behöver, behöver, behöver dom.

imorgon åker seb till new york, så sjukt najs, have fun. saknar honom. inte långt kvar till vi ses <3

Nä, nu blir det en sista titt i matteboken innan det är sussa för min del.

Natti natti gott folk

PUSS

L

dr. phil har yttrat sig ännu en gång

oj, nu kan jag somna gott efter mycket dr. phil snack och gratis drinkar på hippo.. o sist men inte minst.. ett långtlångt samtal med min, bara min seb. som jag saknar honom.. så underbart o höra hans röst.. det känns som om han är så nära fastän han sitter på andra sidan jorden.. typ..

jag vill bara säga ännu en gång att jag älskar honom o att det snart är hemgång o att jag då äntligen efter flera månader kommer att få träffa honom.. som jag längtar. idag, lördag, är det exakt fyra veckor kvar tills jag är hemma i göteborg o får träffa todos !

jag har faktiskt lite hemlängtan.. kanske inte överdrivet officielt men, ah något åt det hållet, jag vet inte.. usch nu blev det krångligt..
nepp, time to sleep, i got some work to do tomorrow.. usch. orkar inte mer prov. det suger.

natti på er alla,

sköt om er,

PUSS

L


em, min andra halva

fan.. jag trodde jag skulle sova vid det här laget.. o jag är inte ens klar med alla läxor.. det är käpp rätt åt helvete med skolan just nu.. okej kanske inte, det kanske var lite o ta i. men aja.. det är lite jobbigt mkt i skolan just nu. anyways.. jag sa vid middagen att jag skulle sova vid halv 10, o va fan är klockan nu, jo den är 11 om inte mer, de e sinnessjukt ! usch.

men insåg att jag faktiskt måste blogga nu. haha amanda kom just hem efter ett besök längst ut på piren. haha jag kikade ut från mitt rum o vände mig bort mot amandas. haha hon flinade o jag frågade va det var, men hon sa att det vara nada. haha, sen kollade jag lite noggrannare, haha då var mina mjukisbyxor som hon hade lånat, genomblöta. haha o enligt amanda så var det fyra meter höga vågor.. tja.. den saken kanske kan diskuteras :P haha

en sak som är riktigt hemsk. det är att jag fäller sjukt mycket hår.. det är som om jag vore en hund som byter till vinterpäls.. okej, helt sjukt dålig liknelse.. men ah iaf ni fattar vad jag menar.. lotta säger att det har o göra med att de kan vara slitet o amanda säger att det handar om stress o att det slits mer när man är i spain.. hmm. det är rätt illa.. men jag bestämde mig idag för att eftersom att det är 4 veckor kvar tills man kommer hem till kalla sverige så bokar jag en tid hemma hos min stammis-frisör.. greatness ! man vet ju aldrig hur man kommer se ut om man går till en spanskfrisör..

tränade idag förresten.. haha lite otippat kanske.. ne, inte egentligen. har ju fotbollsträning nu på torsdagar här i funkan, eller ah, i mijas med åsa. haha men idag var det ingen träning, det var tydligen match. o dessutom var det ingen idrott idag för rickard var sjuk. så ah, fick lite ångest där eftersom jag inte var på träningen i tisdags pga. prov prov prov.. jaja, så jag var ute o sprang i 30 min o virra bort mig totalt, haha det var rätt kul samtidigt som det var riktigt hemskt.. jag visste inte ett dugg var jag var. sen hittade jag.. haha shit.. sen så cyklade jag på träningscykeln som min värdmamma har köpt på hipercor, o ni som har varit i spanien eller bott här vet att det inte är en affär där man kanske i första hand går in o köper en träningscykel :P haha

emelie är min min min, så du skulle bara våga ta henne i från mig. hon är min andra halva och kommer alltid att förbli det. så, akta dig bosson. emelie är M I N !

idag är det bara en månad kvar tills det bär av hem till göteborg.. saknar det.. fick höra att det snöade idag, hoho.. sikken grej, snö i gbg för första gången på sjuukt länge :) jag vill hem hem hem. saknar.

nepp nu är det dags för mer plugg o typ somna fort som fan efter det. hela min kropp är helt utmattad efter denna träningsdag.. fast jag tror att amanda är lite segare än mig. jag slår vad om att det är jag som kommer gå upp imorgon o väcka amanda o fråga om hon inte ska till skolan idag o jag lovar att jag kommer få ett ansträngt svar, rätt in i kudden, som "jag orkar inte"... jadu, vi får väl se.

Natti,

PUSS

s, quiero estar contigo <3

L


p3 star

p3 star har blivit min nya underhållning.. haha dock inte då basshunters "nya" låt dunknar i högtalarna.. haha det är verkligen så snott från daddy dj o sen kommer det dära typiska "are you ready".. oj vad jag inte klarar av det dära, haha orka. annars är p3 star en väldigt bra o avkopplande radiokanal.
o eftersom jag nu är inne i det här med webradio o grejer så satt jag o lyssna på träningsmatchen holland - sverige som idag spelades i amsterdam, hoho. det gick skitdåligt för sverige. dock var det bra att vår kung-källström fixade vårt enda mål. haha vi förlorade stenhårt med 3-1, ifs bortaplan. men whatever, vi skulle ha vunnit som vilken annan match som helst. jaja.. spanien spelar idag mot chile, men jag orkar inte följa den matchen, jag hoppas däremot att spain tar det ikväll, de har hemmaplan och borde vinna mot chile, enligt min åsikt.

haha, amanda kom hem nyss o fick en "utskällning" av charo om middag.. haha vi åt middag för snart tre timmar sedan, hoho lite sen där ;P haha nä.. hon blev lite besviken för att jag fick äta den goda grytan och att hon fick äta resterna från gårdagen - ris med tomatsås och ägg, haha, god kombination där !

ja, denna dagen har varit helt vanlig egentligen, bortsett från att jag inte pluggat lika mycket som jag borde ha gjort. ifs så gjorde jag alla läxor i skolan, iaf de som jag har tills imon.. måste däremot packa min väska.. idrott imorgon, orkar inte gör det imorgonbitti då måste jag gå upp så himla tidigt.. bäst o göra det nu. idag har jag dessutom sovit i 1.5 timmar, helt otippat. haha jag bara somna då jag såg på family guy, haha  vilket man egentligen inte får göra. strängt förbjudet att sluta ögonen då family guy visas ! anyways så var det väldigt skönt o sova, men jag känner mig totaltrött nu ändå. ska snart sussa o se om min variant av high school musical 3 funkar bra eller om det är en sådan som hamnar i papperskorgen direkt... we'll see..

ah o denna veckan har jag nu gjort två prov o failat totalt på båda, det är supersorgligt ! aja, nu har man väl ändå lärt sig något på detta.. att plugga lönar sig. haha usch. det är illa.. jag trodde jag hade lärt mig det från det förra provet, o&l provet jag gjorde i tisdags. men icke.. haha gjorde ett så dåligt prov idag med. det är illa.. måste satsa nästa vecka.. vilket kommer bli sjukt jobbigt.. jag har inget liv för jag har 3 prov nästa vecka och en inlämning, det är sjukt. haha om ni inte ser mig nästa vecka så vet ni varför..nörden sitter hemma o pluggar skiten ur sig ! like always. hoho.

nä, nu ska jag kila o borsta gaddarna o sätta på fläkten o gosa ner mig i sängen o somna gottgottgott..

PUSS

L


heja skype

jag failade så totalt idag på mitt organisation o ledarskaps prov idag. det sög verkligen. fy fan. hade jag bara lagt ner någa timmar till o börjat en dag tidigare med pluggandet hade jag kanske klarat det. okej det blir väl ett g ialla fall. men det är inte tillräckligt nog..
som tur fick man en bra start på morgonen som har hållit i sig hela dagen :) wohoo, heja skype !min älskade älsklings seb ringde på skype imorse, rättare sagt precis innan min väckarklocka ringde klockan 8. vi satt o prata en timme om bara massa massa massa.. som jag saknar honom, skönt o höra hans röst igen. han berätta att han ska till NY nästa vecka, så mattsson, se till o träffa honom då :) sen bär det snart hem för seb.. redan den 12 dec sen är det min tur den 20 då kommer seb o hämtar mig :) haha fast jag sa att jag ville att johan skulle köra om han hade körkort, så johan ! nu är det time för skärpning, dags o ligga i om du ska ha kört upp till jul ! jag räknar med dig !
iaf.. man kunde inte haft en bättre start på morgonen än att ens älskling ringer o väcker.. o på vår dag dessutom :) hoho
jag är så glad, jag är så glad, jag är så glad ! sa jag att jag var glad? haha jag är nog en av de lyckligaste på jorden, jag älskar dig seb <3

nä, måste återgå till studierna, eftersom provet idag gick käpp rätt åt helvete så måste jag fan plugga skiten ur mig idag o skita i träningen för att fixa ett himla mvg på toulfs fek a prov..de sista kapitlen, marginaler o pålägg tror jag det handlar om. haha jaja, whatever, nevermind, det fixar sig alltid ! jag menar jag är ju trotts allt glad idag, så det gör inget, jag kan nog leva på att seb ringde o väckte mig imorgon också. vi får hoppas att glädjen håller i sig.

sköt om er o plugga ordentligt läsare, det lönar sig i slutänden !

PUSS

L

kan man leva på gamla resultat?

usch, snälla.. nu e de fan hej kom o hjälp mig big times ! sitter i klistret nu, jag vet att jag sitter vid datorn men asså ibland behöver man faktiskt pauser ! det är otroligt så mycket det är. imorgon har jag massa svenska o göra som alla andra som har ann som lärare.. dessutom har jag engelska wordwork som pierre påminner oss om att göra varje vecka.. o inte nog med det. jag har ett himla onödigt organisation och ledarskaps prov imorgon efter lunch. varför var jag så korkad o sa att jag ville ha det då? jag förstår inte allt. det är verkligen hemskt.. frågan är om jag kan leva med att jag inte kan allt på o&l o nöja mig med att jag fick 14/16 på mitt första matte c prov? hmm.. njae det kanske inte funkar? har ju trotts allt mitt sista fek a prov på onsdag också.. frågan är om det är magkänslan som får styra o ställa då? hoho
asså fan, nä, ska återgå till mina svenskaböcker och o&l papprerna... de är ju faktiskt lite lärorika..
ska först bara skriva massa onödigheter som amanda har haft för sig och sånt shit. haha

tränade idag med åsa i laget här i funkan, eller ah, i mijas.. vet dock inte va dom heter, men de va okej att jag fortsatte där iaf. så vi får väl se om det blir några papper-påskrivningar här eller inte. annars är det ju bara gött. tar bara 15 min o gå dit.. kan inte vägen dit ännu, men jag lär väl mig.. haha, illa..
efter träningen, det var då amanda yttrade sig, hoho hon är så finurlig den tjejen ! haha hon ställde sig så där lite lutad mot diskbänken o klagade över att hon hade blivit "lite tjock" haha, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, speciellt då hon sa: "det är fan så illa att jag ha önskat mig en våg i julklapp" hahaha, jag trodde jag skulle trilla av stolen. amanda trilla iaf ner på alla fyra på golvet o kunde inte hålla sig för skratt.. det roliga är att hon är det smalaste jag sett i hela mitt liv o om det är någon som behöver en våg är det nog kanelbullen !!

efter detta tog jag ett långt långt bad o läste i min organisation o ledarskaps bok. haha fan. den följer med över allt nu.. till o me till sängen.. då är det illa alltsåå.. ungefär som amandas viktproblem. nej usch nu är jag bara trött o virrar omkring med massa plugg o skit i huvudet ! orkar inte mer. snälla, seriöst, give me some help over her. "im so bored i could die" - nästan som att man skulle kunna använda den.. im so borde i could die är nog bland de bästa citaten som sagts i alla tider, haha ah, eller iaf i sex and the city, the best ever.

sköt om er nu o va riktigt snälla, det är inte långt kvar till jul !

PUSS

L

funderingar

det är mindre än fem veckor kvar tills det är homecoming again. vilket betyder att det är färre än fem veckor i skolan vilket betyder att det snart är jul !!

va fan ska man köpa för julklappar?

natti

L


magdansörskor på en söndag

finally home efter ett besök på te-caféet där det en kväll som denna var magdansörskor där, hoho så kul. det bästa var ju ändå att killarna + nicole satt på högspänn och tände cigg o höll i sina koppar med te för att inte bli uppbjudna av dansörskorna :P haha lite kul var det ändå. tja.. det var väl kvällens händelse..borde verkligen plugga nu.. känner mig så sjukt dålig nu va.. har massa spanska tills imon o jag har inte ens böckerna hemma?! gaalet?!
jaja, morgondagen kommer gå som på räls, ska sitta bredvid amanda hela dagen imorgon, för att för en gångs skull så har hon gjort alla läxor som går att göra till en vanlig måndag på svenska skolan :p hoho, superduper bra!
nä nu skriver jag bara för att skriva något. inte okej. jaja. skriver säkert imorgon.. wohoo, imorgon blir man 15e rikare wiiee !! längtar :D

PUSS PÅ ER,

L

back to funkan

nu sitter man här i funkan igen, internet funkar precis som det ska o datorn är snabbare än någonsin, thx dad for fixing it :)

haha, jaja, varmt kan man ju knappast påstå att det är.. eller ah de e ju varmare än sverige iaf, vilket är skönt.. satt faktiskt o sola på balkongen idag på yamasol, riktigt skönt om jag ska vara ärlig. lite tråkigt dock att mor o far åkte hem imorse, kändes liksom tomt utan dom.. jaja, de e ju trotts allt bara 38 dagar eller något sånt kvar tills man är tillbaka i kalla sverige igen :) det är nedräkning som gäller nu hörrni !

att besöka sverige denna veckan har varit helt otroligt skönt faktiskt, fast enastående galet också, speciellt lördagen - min hemresa.. tja. ni som läser min blogg vet ju hur illa det kan gå när man heter linn o ska med ett tåg tidigt en lördagmorgon.

annars här i funkan idag har det inte hänt så mkt mer än att jag vid två tiden gick hemåt med alla saker som jag haft hos mamma o pappa o sen gick vi ner till bogarts till natta, nicole o jeanette som satt där o drack kaffe, mumma.. så vi satt där ett tag sen virrade vi bort oss till fredrik o ringde på efter att ha insett att "2 kg-clementiner-för-1 e-butiken" var stängd.. sen bestämde vi oss för att ses ikväll istället vid te-cafét precis nedanför backen. mumma,, så nu är det 20 min kvar tills man får se allas ansikten igen. hoho... galet att helt plötsligt vara tillbaka "hemma" i funkan igen.. knepigt värre.

jaja, orkar man plugga idag? prov på tisdag o onsdag? mindre gött kanske. jaja, måste väl det. har hur mycket som helst o göra till imon o hela veckan egentligen ! jaja nu ropar kanelbullen att det är käk.. skriver nog sen, datanörden är i fullfart nu !

PUSS

L

helg i Göteborg

fredagen var helt underbar samtidigt som den var helgrym !
det började med att jag åkte till donner o hälsa på allt o alla där. hoho svante är nog den coolaste lärare o mentor som finns !! som jag saknat er alla, fredrik, emelie, anna, hanna, sara, molly, sofia, o alla andra hela donner !! de e så sjukt najs.

så najs var det när jag kom till donner.. jag käkade lunch där o det var köttbullar o potatis, svenska köttbullar o lingonsylt o brunsås, mmm, mumma !!

sen följde jag med emelie på hennes gospel-kör-sång, hoho så fint det var. sen följde jag med fredrik en sväng o skrev ett mejl sen kilade jag o emelie in till stan o köpte present åt födelsedagsbarnet sofia svärd. dock var den inte lika uppskattad på plats av folket runt omkring.. men ah, sofia klämde fram ett litet leende och ett skratt medan jag o emelie höll på o trilla av stolen av skratt o självklart så trodde ju folket att det var det enda vi haded köpt.. sicka torrbollar :P hhaha
tråkigt var det att sofia wijkmark inte kunde följa med till svärd på middag...o de va lite tråkigt att alla gick såpass tidigt.. ifs så gick inte jag o emelie så himla sent heller. vi åkte in till stan o där träffade vi fredrik, zache o carl-johan tror jag han hette.. sen kom sandra till sense där vi satt o drack te o öl. sen så skulle fredrik kila hem så då gick vi o träffa clara o nicco vid kungsport som hade åkt in till stan för o träffa oss o fika..  så vi gick upp till avenyn till tintin. typiskt så hamnde vi bredvid ett gäng med killar som förde fruktansvärt liv.. så extremt jobbiga killar. en av dom hade roat sig med att sätta ihop massa sugrör till ett enda långt sådant o så satte han sitt cola-glas två cm från mig o började sörpla ur det med sitt meterlånga sugrör. shit jag trodde jag skulle flippa totalt. hjälp. dom hade jobbat sig så himla mycket.. tur att det satt två stockholmare ett bord bort som fick oss att skratta.. haha de beställde varsin pannbiffmacka med ägg på, o de ville ta med dom. haha o då säger de i kassan att de  får dricka till o då sätter de sig o väntar på maten o så får de två glas, riktiga glas med coca-cola i, haha vad tänkte servitrisen med? de ville ju ta med sig sin mat o få med sig en dricka, inte sitta där o käka.. de är ju de som är hela grejen med take-away ?!

då vi sedan skulle gå därifrån så hade de kommit två par o satt sig vid bordet precis vid dörren. de stannde emelie precis vid dörren o påpekade att dt var äckligt att hon tog upp nagellfilen vid bordet o lalala, haha sjuka människor. jovisst kan jag förstå dom att det kanske inte är det fräschaste att fila en nagel på ett café men jag menar hon satt ju faktiskt inte o filade över bordet eller i någons mat som de iprincip påpekade. idiotos ! hoho

sen åkte vi hemåt, o väl hemma stötte vi på en tankad pia :) så söt hon var :) haha pia du
är snygg du är bäst du är den som rockar mest, hahah sikken pangbrud :D

ne nu ska jag ägna lite mer tid med min mor o far eftersom det är deras sista kväll här i funkan.. imon ska de ta sig hem via cph.. hoppas de går bättre för dom än va de gick för mig :)

natti på er allihopa, saknar er massor fortfarande.
jag älskar dig seb., du är min min min <3

PUSS

L

funkan efter en himla massa tur

hoho, efter en lång o krånglig tillbaka resa till malaga så är jag äntligen framme och super hungrig. helgalen resa.. till o med knasigare än resan till gbg.
det hela började med att jag hade ställt klockan på kvart i åtta för att sedan ta vagnen till centralen för att därifrån ta direkt tåget till cph. jag gick upp kvart i åtta då klockan ringde och klädde på mig men kände bara hur trött jag var så jag gick o la mig igen o ställde klockan på halv 9. o va tror ni hände? jo, jag försov mig. emelie vaknade av ett ryck o frågade va klockan var. jag trodde jag skulle få en chock då jag såg på mobilen att klockan var 9 !! asså, då var det bara, hoppa upp ur sängen, kasta på sig ytterkläderna och ut med väskorna i hallen. emelie mina andra halva, min bättre halva, gjorde en liten matsäck till mig med pepparkakor, juice och frukt :)
sen sprang vi ner till spårvagnshållplatsen o insåg att där gick inga vagnar så jag skulle komma i tid till mitt tåg. i iver ringde jag o väckte persson o bad honom skynda sig ut till bilen. men så illa som det var så hade han inte bilen hemma :( illa.. förlåt persson att jag ringde o väckte dig ! jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
så istället blev det ett samtal till taxi göteborg. lita inte på det dom säger i telefon till dig "jag skickar en taxi direkt" den kom ju fan efter 10 minuter.. så vi körde fort som fan till centralen o påvägen frågade chauffören om vi hade pengar,vilket vi inte hade.. det hade clara som skötte ställningarna på centralen. herregud, vilken stress vilken kaos. iaf.
när vi kom till centralen var det bara att kasta sig ur bilen slita med sig väskorna o springa till spår 12. så typiskt värre, jag missade tåget med bara några sekunder. det åkte precis framför ögonen på mig. då, just då, då drabbades jag av panik ! det första jag tänkte var, helvete, mamma o pappa kommer döda mig om jag inte hinner med flyget i cph..
vi gick iaf till swebus o där fanns de en biljett till en direktbuss till cph som skulle gå kl 10, snacka om tur. så ja, den bussen var det bara att slänga sina väskor ombord på o somna in i djup dvala.. haha det tog mig 4 h o 45 min att åka till cph.. helsjukt !!

iaf, när jag kom fram till cph så fick jag ta mig igenom alla 3 terminaler för att komma fram till check-in kassorna.. typiskt som det var så stod det en galen kvinna framför mig som inte verkade ha flugit på flera år o dar. för det första hade hon en väska som vägde 6 kg för mycket. sen hade hon tre påsar handbagage och i dom hade hon bland annat 3 st 5dl gräddfilsburkar. hahah kvinnan var ju galen. haha så hon fick flytta på sig så vi andra i kön kunde få gå före.. men det värsta var ju att hon började lipa o grejer. hahah sjukt !

sen fortsatte jag upp mot gaten o där hann jag käka en liten liten macka. sen slocknade jag så fort jag satte mig på planet. o bar flyget tog mig ungefär 3 h 45 min. totalgalet lång tid.

jaja nu kan vi ju lugnt konstatera att min resa till gbg o tillbaka till malaga har varit helsjuk o totalgalen, eller vad säger ni?

i jul ska jag fan inte missa något flyg eller tåg eller något ! då jävlar ska jag komma hem hel, kry o utan  förseningar !

PUSS

L

sverige, regn o iskallt

hej på er allesammans ! det är så sjukt otroligt att jag är hemma i sverige bara för några dagar.. allt känns så overkligt.. fast fortfarande lika kul o konsigt som det alltid varit då man spenderat tid med sina nära o kära :)

det började i onsdags, oj vilken resa. asså jag har aldrig varit med om sjukare?! haha det börja med att jag från malaga flög till madrid för att sedan ta ett annat plan därifrån till cph o därifrån skulle sedan tåget ta mig hem till Gbg. jag hade tur i oturen kan man väl kanske säga. på hela resan till cph, åkte rigas basket lag med, ohja, vilka snyggingar dock gick de ju inte o kommunicera med två-meters-långa-obegripliga-balkan-människor, haha. anyways så gick resan bra från malaga till cph. men där blev det kaos. eftersom jag kom dit rätt tidigt så tänkte jag att jag kunde boka om min biljett så jag gick till kassan o skulle fixa det men efter en kvarts väntetid säger han till mig att du har bokat denna på sj så du kan inte boka om den här o dessutom så går det inga tåg just nu mellan cph och sverige, alla är inställda på grund av tekniska fel. han ville inte ens förklara för mig hur jag skulle ta mig till sverige, utan jag fick fan pressa ur det ur homom ! vilken jävla kille alltså. jaja, men tillslut efter massa tjafts så sa han gå till bussarna o ta en därifrån till swe.  jaha tänkte jag, gick ur kön och kollade febrilt efter en jävla skylt där det stod bussar. men inte fan fanns där någon skylt?!  men det löste sig tillslut o jag hittade utgången till bussarna. men där var det helt otroligt mycket folk o tänker er lilla linn ska ta sig fram till första bästa buss när det är miljoner, biljoner människor som också ska på bussarna. iaf så kom jag på den tredje bussen i god tid för att kanske hinna med mitt tåg i lund.
Bussen stannde bara vid malmö syd, alltså fick vi därifrån ta tåg in till malmö, o jag som skulle till lund o göra ett byte där.. äsch.. asså så himla krångligt.. jag fick åka från malmö syd in till malmö, därirfrån ta tåget till lund o sen från lund kom jag äntligen i tid till mitt tåg till göteborg. o mitt upp i allt så skulle jag ju självklart ringa till mor o far nere i spain o berätta läget och sen skulle jag ringa till sofia o säga att jag är påväg o är hemma inom några timmar.. det vr ju bara det att mitt svenska nummer hade ett utgångsdatum 8/11, så himla typiskt va ! så där var det 150kr rätt ur plånboken bara så där.. helt hemskt.. jaja, nytt nummer nu iaf i swe, stannar till imorgon för er som har lust o höra av er :) 0730... fan jag kan det inte :S måste ringa sofia då o hon har lektion nu :/ jaja ni får nå mig på mejl eller något :D

men åter till mitt resande och mitt besök i swe. när jag väl kommer fram till göteborg ser jag fem fel. emelie, clara, sofia, johan o persson.. ne okej de va väl inget större fel på dom .. haha nämen de stod bara stilla o höll inte ens utkik efter mig :P haha jag hade kunnat gå förbi dom utan att dom hade sett mig. fast självklart så såg dom mig o jag blev direkt överfallen av, tro det eller ej, clara emelie o sofia. wohooo så gött o va hemma !
Johan o persson var ju också där, sikka killar alltså, de e sånna favoriter ! o så himla snällt av dom. de skjutsade mig hem o inte nog med det, det var johan som körde..woho, galenpanna, kör som en dåre.. ne, du kör jättebra johan :) hoppas du fixar körkortet tills jul då jag kommer hem !

sen åkte vi hem till mig, käka pizza o godis o såg på chuck and larry, haha sån sjukt bra film ! johanna kom o joinade oss också. myspys. radarparen själva, emelie johanna sofia o clara, helt amazing people. i love 'em. sen sov alla hos mig. o sjuuukt va skönt de va o komma hem till sin egna säng o bara.. gotta sig. haha som jag har saknat den dära sängen alltså. min säng i spain är ju heltgalen hård. varje morgon då man stiger upp så känner man sig helt mörbultad!

torsdag, vi vaknar upp, solen skiner lite halvt så där o det är blött på marken o nakna träd. kan det bli mer höst i sverige än så här. det är bara o tycka om det, i like it. tyvärr var det ju en aningen sorglig dag. jennifer, vår älskade vän och klasskamrat. vi saknar o älskar dig så. vi tänker på dig. R.I.P
det var nog det hemskaste jag varit med om tror jag. det var så enormt hemskt o se familjen o speciellt patrik o glenn. men även alla unga människor från grundskolan, skolan, stallet, överallt. hemskt.

iaf så bestämde vi (clara sofia o emelie o jag) för att hitta på något efter en sån här hemsk start på morgonen. så vi åkte in till en thai-restaurang o käkade. där vi hade sjukt kul. asså mina vänner är inte riktigt kloka i huvudet ibland :P haha
sedan drog vi vidare till mums o drack te. sen kom bosson o jeppe förbi o tyckte att bedrövligt att vara hemma i swe utan jacka. haha. stackars killar..
efter mums så åkte vi hem till moi för att packa o se på film. filmen gick ju åt helvete, den var ju helt sjukt dålig så vi bytte minst 3 gånger. så tråkigt. sen satt vi bara o snacka o jag packade allt jag behövde ha med mig hemifrån o så där. hoho. kul kul !

o nu sitter jag hemma hos emelie o ser ut på det gråmulna vädret.. det är hemskt o de spöregnar.. jag hoppas emelie har ett extraparaply här så jag slipper bli genomblöt då jag ska smyga mig in på donner o säga hej till alla galningar där. jag är typ nervös, shit jag ska fan träffa mina gamla o nya klasskompisar, woho, galet ! så nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen o sen ska jag kila iväg.

den som skrev en kommentar om att jag borde skriva längre inlägg - jag hoppas detta räcker längdmässigt. jag orkar faktiskt inte skriva mer nu :P haha

sköt om er så ses vi kanske i funkan imorgonkväll !

PUSS

L

homecoming o mamma bakom ratten

heej på er alla, så glad jag är nu, ni ska bara veta ! så sjukt underbart att höra sebs röst igen ! som jag saknar honom..
jag vet att de är många som är djupt irriterade o ledsna över sterlings konkurs, till o med jag.. men då jag pratade med seb idag så vart jag helt plötsligt väldigt lycklig över att sterling gick i konkurs. tack vare detta så har jag behövt boka om mina biljetter o min hemresa kommer nu ske den 20 december, en lördag.. o för er som följer min blogg vet att seb åker till england den 21, vilket va de datumet jag skulle anlända till gbg innan sterling-konkursen! anyways så hinner jag träffa seb en dag innan han åker till släkten :) wiiee, som jag längtar !

ååh, jag är så lycklig. jag älskar dig seb.

imorgon blir det homecoming.. så knepigt allt ska vara nu förtiden, malaga-madrid, madrid-cph, cph-lund o slutligen lund-gbg. haha, sjukt?! men detta var inte ens de värsta.. jag fattar inte sj's tänk.. va fasen ska man checka in på internet då de säger att om man gör en incheckning där så går resan ej att ombokas eller avbokas.. om man valt att biljetten ska kunna ombokas o avbokas är ju de ganska idiotiskt.. vad tänker sj med? jaja, if i got trubs im just gonna relax, take it easy.. and just enyoj the trip.

är typ frisk nu för er som ville veta.. jag fick en kommentar häromdagen om att mina blogginlägg var lite korta..eller? haha nä det stod; "du borde skriva längre".. undra vem som skrev den kommentaren, jag menar jag har ju aldrig hört att jag skriver alldeles för långt...frågan är ju vad ni vill, långa eller korta inlägg? jag antar att ingen kommer ge mig respons på detta nu bara för att jag skrev detta som utfyllnad till ett försök till ett längre inlägg..

dagens hemska händelse idag var faktiskt att mamma satte sig bakom ratten o körde !! hon körde seriöst i spaniens galna trafik.. hon är galen.. haha.. min mamma! bakom ratten! shit asså...! nämen de gick faktiskt förvånadsvärt bra :) heja mamma !

gjorde provet idag, matte c. jag hoppas det gick bra.. jag tror det gick bra .. hoppas de gick bra :)


jag saknar seb.

sköt om er filurer, nu ska jag nanna kudden för jag ska gå upp halv 5 imonbitti o kila till flygplatsen :D som jag längtar nuuu !! RESFEBER !!

PUSS

L

tacos o matte-ångest !

ojojoj, hur ska detta gå.. matte c prov imorgon o är totalt lost.. asså jag förstår inte.. så fort jag sitter med matte-danne så klarar jag det hyfsat bra och då jag sitter på lektionen så förstår jag också helt ok.. det är lite mer än godkänt iaf.. men nu när jag sitter själv här med min grafräknare så är jag totalt borta. nä okej inte riktigt. men jag har inte koll på allt lika bra som jag har då jag har någon som sitter bredvid mig. det är sjukt?! äsch, va fan. får jag ett lågt betyg så får jag väl visa att jag kan höja mitt betyg någon annan gång, typ lite senare i kursen.. jaja. positivt tänkande ger en god framtid..eller?

ooh, käkade tacos ikväll, så gott det var.. fick ett litet ljudklipp av amanda där hon berättade att hon skulle få käka pizza idag.. o nej, den pizzan är inte god.. tro det eller ej, men asså det är nog bland det vidrigaste jag har ätit någonsin sedan jag åkte ner hit till spain. nä, men tacos slår definitivt färdiglagade pizzan hemma hos charo !!

som sagt så är det matte prov imon.. sen ska jag hem till charo o packa o berätta att jag ska åka till sverige i några dagar ! sen tillbaka till mor o far sen bär det av tidigt på morgon på onsdag.. shit.. planet går från malaga 07.30 mellan landar i madrid och är framme i cph vid 14.30 någon gång.. sedan blir det tåååg, wohooo..! så är framme i göteborg vid 20.00 tiden ungefär o ni som har tur kanske kan träffa mig. just give em a call or something.
men iaf, jag har sett på väderrapporten från svt europa och det verkar inte vara supergött väder hemma i götet... tyvärr.. så snälla, tell me what to wear and bring innan jag ger mig av från spaniens varma kust.. !

nä nu kallar matte boken på mig.

ha de bra o sköt om dig,

PUSS

L

misslyckad tacoskväll o korkade spanjorer

först o främst vill jag gratulera kalmar ff och alla dess fans som idag tog sm-guld.. jaja vilken merit.. blåvitt har redan flera sm-guld titlar ! hoho. congrats kalmar.

idag skulle mor o far o jag käka tacos.. o hur gick de med den idén? jo, min kära far tror fortfarande att butikerna är öppna på söndagar här nere i spain, men icke sa nicke ! allt är totalstängt om vi pratar butiker, så ah.. våra tacos-drömmar gick i kras :( jag som så desperat har längtat efter tacos !! skit också !!

o igår, vilken mysig kväll det var igår ändå.. eller ah.. måttligt.. till en början var det mysigt iaf.. satt på hippo alla var sjukt otaggade o då kände jag att det var dags att börja dricka te.. mhh mumma! te med citron o honung.. så stört gott. o så spelade vi kort hela kvällen typ.. o gjorde massa korttrick som inte vart så superlyckade :)
kvällen blev sedan helt galen. gustav blev sur igen på mig o ifs så blev jag jävligt irriterad på honom.. direkt efter det blev vi förföljda av massa spanjorer.. (det står mer om det i inlägget "det händer inte mig") sedan fick jag höra idag att en vän till mig också blev rånad igår.. så sjukt.. varför liksom? varför?? orka massa idioter till spanjorer som inte har något bättre för sig en lördagskväll..

jaja, inte mycket o göra åt nu. men men. tur att man ska hem snart till kylan o lite mer säkerhet, kanske..? ahhh, ska bli så sjuukt kul o träffa alla random hemma i gbg , som jag längtar !! wiieehoo !!

Götet, here i come !

seb <3

PUSS

L

emelie min andra halva

just for you information så satt jag o prata med emelie på skype alldeles nyss.. tyvärr blev hon så extremt bajsnödig o beklagade sig o sprang iväg på toa.. så sjukt tråkig människa. höhö. hon är ju knepig den människan, trotts det så är hon min andra halva, kanske min bättre halva i vissa avseenden. kanske iaf nu då jag är här nere i spain o slösar bort mitt liv på matte c o festligheter, vilket liv?!

nä men , förövrigt kan jag ju berätta att det blir hemgång för lilla linn onsdagen den 12 november till lördag den 15 november. alltså på onsdag anländer linn till nils ericsson terminalen 19.45 om allt går som planerat. om ni så skulle vilja träffa henne under den korta tid hon är i kustens vackra stad så ring till emelie o hänka på henne eller så ringer ni till linn själv på 622 44 73 77. hon kommer att befinna sig i centrala göteborg fram till senare på onsdagskvällen. hon kommer släpa runt på en stor röd väska o se allmänt turistisk ut och klä sig i extremt tjocka o varma kläder, hon har nämligen hört att temperaturerna i sverige inte stämmer överrens med spaniens värmebölja !

Ses på onsdag !

PUSS

L


"det händer inte mig"

nä, det tror man inte.. men ibland gör de det.. o det är då man minst anar det.. and the story goes: tre killar och en tjej följer en annan tjej till en taxi för hon ska inte behöva gå hem själv och riskera att bli rånad, våltagen etc. hon sätter sig i första bästa taxi och åker hem helt safe to her home. de tre killarna och den ena tjejen blev kvar och för o vara på den säkra sidan så följer killarna den sista tjejen hem. på vägen så stannar ett gäng killar på moppar och börjar sedan förfölja de tre killarna o tjejen.. tjejen hör en smäll och vänder sig snabbt om o ser att den ena killen blir knuffad o slagen o hon blev sedan själv utsatt. hon dragen i håret medan hon försökte springa o hålla kvar sin väska som de bara hann rycka loss bandet av, men hon höll ett stadigt grepp. de andra två sprang allt de kunde.. men som tur var kom alla fyra undan ganska lindrigt men fortfarande i chock. inga större skador eller så. bara omskakade. alla är ok. men.. "det händer inte mig"

det är nästan så man skakar. ännu..

L

sick and homecoming

nu sitter man här sjuker igen :( kallsvettas som en idiot, det bara rinner ur näsan på mig och det låter som jag ska hosta upp mina lungor mm.. mysigt ! som tur e så har man svensktv; Dobidoo, Robins och Morgonsoffan, kan det bli bättre en fredagkväll? tja. jag skule kunna varit ute vid det här laget o varit med alla galna svenskar som festar röven av sig idag.

jag tror det var badet igår som gjorde att jag blev såpass sjuk idag.. daniel o fredrik o amanda kom hem till mig på yamasol o sola o bada i poolen.. daniel o fredrik höll fast mig under duschen o sen när mamma simmade några längder ville inte jag vara sämre så jag doppade mig o simmade två armtag o sen gick jag upp igen och la mig i solen.. det kansek var lite korkat.. jag kände ju mig trotts allt inte totalfrisk den dagen :/ skit också..

som sagt så badade jag igår.. as coolt ! haha eller ah, måttligt.. det är iaf najs o kunna bada i november !

o ah, for your update, så blir det nog antaligen ingen moppe till lilla mig. efter som jag inte kunde få ett sånt dära nie nummer eller va de nu heter, sånna krångligheter för att skaffa en liten skit moppe. maybe there's a solution.. men vi får se. det kommer more updates soon.

homecoming på onsdag till lördag.. har dock inte bokat biljetter, pappa tror att de kanske kan bli billigare imorgon.. vi får se. men imorgon bokar jag.. så em, call u tomorrow and tell u about my arrivals.
så hörrni, nu vill jag träffa så många som möjligt under de dagar jag är hemma ! ni får höra av er till moi, hitta på något trevligt på fredag? SAKNAR ER <33 ska bli lite skönt o komma hem.

Seb, jag saknar dig något otroligt mycket. älskar dig <3

jag vill ha alla jag älskar i min närhet nu. jag saknar er så mycket. jag kommer hem snart så ta vara på er tills jag kommer. saknarsaknarsaknar.

PUSS

L


valet, svensk domare och en skiftnyckel

valet idag ! vilket val? presidentvalet ! i vilket land? USA?! -amanda, ibland förgyller du min dag något så enormt.. haha ikväll/inatt ska pappa och jag sitta o följa president valet.. vem blir det? den gamla mannen eller den svarta mannen? vem hoppas du på?
självklart satt vi på vårt stammis ställe; baskin och hade denna roliga konversation med vår kloka amanda.. det vär även där hon såg den hoppande bönan och den vandrande pinnen ! hoho. sikken tjej alltså, ibland undrar man var hon får allt i från !

efter baskin gick jag o nicole hem till mig o såg på film vilket inte blev så lyckat eftersom min dator hade lite problem och filmen ville inte alls spelas upp som en normal film, utan den skulle hacka i varenda scen... så vi bestämde oss för att se på svensk-tv istället.. så superbra. vi såg på lilla sportspegeln där vi tyckte oss se en liten jeppe.. dessutom såg vi en gammal bosson i "vem vet mest" fast han visste minst ! ah, kul, jättekul, faktiskt ! så enormt likt !

idag hade jag utvecklingssamtal som gick ganska bra, hoppas jag iaf. haha.. det gick ju inte dåligt direkt.. det var äl rätt chill.. mor o far tyckte att torulfs tjöt var lite för snabbt för deras öron.. de är ju inte riktigt vana att höra torulf prata.. ! han är nog en av de människorna som jag känner som pratar snabbast av dom alla ! helgalen !

när vi idag skulle gå hem från restaurangen så märkte jag att det satt ovanligt mycket folk utanför alla barer som visade fotboll. så jag var tvungen att stanna till.. liverpool-atletico madrid.. det stod 0-1 till atl.m 95e minuten då den svenske domaren (heja honom) dömde straff till gerrard och hans liverpool. självklart, så iskall som han är, så sätter han den perfekt och målvakten gick inte ens åt rätt håll. sååå himla gött ! okej okej, det kanske inte skulle varit straff men nu blev det så o allt kan inte vara rättvist :P haha alt. m har ändå bättre i målskillnad jämfört med liverpool.. men hey, go liverpool !

dessutom måste jag tillägna en rad till vår tennisprofil Lennar Berglelin som är död. anledningen till att han får en minnesvärd line på min blogg är för att denna man har jag ständigt blivit påmind, av min kära far, om när det kommer till den svengelska biten.. det var nämligen så där att då björn borg och lennart bergelin var påväg att wimbeldon så gick deras bil sönder. lennart, coachen var ju då tvungen att fixa detta, för bb kunde ju självklart inte missa denna stora tävling. han, så bra på engelska som han var tyckte att "do you have what we in sweden call skiftnyckel?" lät alldeles utmärkt !
- detta är minnesvärt -
nu undrar ni säkert då var skiftnyckel egentligen heter på engelska.. istället för att ni ska behöva sitta o leta up det på google eller slå upp det i nationalencyklopedin så heter det adjustible wernce o uttalas ajöstiböl rensh, bara så ni vet, glöm aldigt det. för det gör inte jag.

så time to sign out, se lite på amerikanska valet ochborsta gaddarna men innan ska jag dricka te så jag inte somnar :D natti natt på er.

älskar dig seb, home by xmas, saknar dig. <3

PUSS

L


amanda wadström och matte..

idag har varit en knepig dag.. det börja med att jag glömde nyckeln hemma i lägenheten hos mor o far så de fick komma o lämna den till mig innan jag gick hem plus att det var perfekt så att de kunde bära hem några böcker till mig :)

men annars har det varit en ganska rolig dag, speciellt amanda. hon har förgyllt min dag ganska mycket. här kommer några minnesvärda citat sagda av självaste amanda wadström;
det börjar lite lungt med första lektionen på två timmar som är matte b, amanda jag natta och oskar sitter ute i bamba o försöker plugga lite halvt så där.. plötsligt dyker larsson upp och jag ber honom om hjälp med mina matte c uppgifter eftersom jag inte kom åt mina matte b böcker i skåpet.. anyways.. undertiden då vi löste min fula uppgift så ville amanda ha lite hjälp mitt upp i allt och efter att ha löst en hyfsat enkel uppgift så får hon ur sig med en suck: " asså detta måster vara matte ö eller något.." - okej nu tänker ni kanske 'vilken lam humor de måste ha' men seriöst, måndag morgon, alla är stentrötta och kan iprincip skratta åt vad som helst speciellt när amanda utmärker sig ! hoho
nästa lilla citat som var superduper klockrent var ju självklart amandas idé om hur man ska uppfatta roten ur, jag trodde seriöst jag skulle trilla av stolen.. "jag går ner, jag går upp och jag går hem" amandas sätt att tolka roten ur..
de tredje utmärkta citat av amanda var när jocke efter några tappra försök försökte få amanda att förstå hur pq-formeln fungerade o det var en hel sida med uträkningar.. (om man pratar amandas mega stil som i ett word dokument skulle bli ungefär storlek 36) anyways så slängde hon ur sig något begåvat som: "vad har hänt här, jocke?" jocke svarar då: "ja, jag vet inte.." amanda kommer då på en mycket trovärdig line som hon bara måste få ur sig: "jag har typ spytt eller något.."
så här roligt kan man ha på en matte b lektion en måndagmorgon om man umgås med amanda wadström, tack för att du förgyller våra dagar !

det fortsatte men härlig ord från amanda.. denna gången fick jag från en anonym källa reda på gosigheter som pågick hemma i min o amandas lägenhet.. "åh, tänk om du var esmeralda!" o ja vem hon med dessa kärleksfulla ord delade var en trevlig pojk vars namn börjar på f och slutar på redrik .. hoho !

sedan har amanda även svårt att komma ihåg vår kompis namn.. parasto.. jag tror hon i helgen fick parasto till eroski, fråga mig inte hur?! pasta har jag hört att någon under hela förra året använde sig av.. men va fan amanda, vad tänkte du med då du kom på eroski?! jag är ledsen parasto, jag ber om ursäkt för min kära roomie, amanda wadström, åter igen.

nu ska jag ta mig en rejäl huskur och stå emot alla förkylningar som alla har dragit på sig under halloween helgen !!

GODNATT PÅ ER !!

PUSS

L


i miss you guys

nu har pappa klistrat sig framför tvn.. motorsport på tv o då kan ingen störa. nörd. haha sitter o pratar med agnes som sitter borta i toulon frankrike o gottar sig med grodlår och sniglar hoho. nämen, sjutton vad jag saknar den bruttan alltså.. sjukt att så många av mina vänner är så långt borta och utspridda över hela världen.. linnea o miks o seb är i staterna, obbe är i tyskland nyss hemkommen från viltfestande i italien, schläggan sitter på malta och har det göttigt o leker bingo-berra haha, nissepisse o några vänner till han luffar runt i staterna o västindien o grejer, tufft värre. agnes sitter o glassar sig på rivieran o pratar french.. men ännu coolare är nog richi rickard som sitter på ett internat i kenya o bloggar från http://snatchinkenya.blogspot.com/ ! men till jul då blir det hemresa.. dock vet jag att inga av dessa ska hem då.. only seb.. vilket känns bra :) så underbart att få träffa honom igen...
men obbe, jag tycker det är tråkigt att du inte kommer hem på jul o nyår och firar med oss.. o schläggan, blir det bara nyårsfesten eller blir det julfest aswell??

i miss you guys, all of you..
tänk om vi alla hade kunnat vara hemma nu o haft världens bästa reunion där alla var med och bara varit.. bara träffa alla igen. ni anar inte hur mycket jag saknar er.

så, tja.. detta blev inlägget om mina utspridda vänner som jag så innerligt saknar. hoho.. o emelie.. BOKA DIN FUCKING RESA NU ! o dra med ludwig o dom hoho..

nu måste jag snart kila o göra mig iordning för ett restaurangbesök med mor o far. men innan dess så blir det nog lite mer svensk-tv tror jag. det är så skönt att inte se dubbade filmer o grejer. måste njuta av det svenska språket :)

sköt om er!

seb <3

PUSS

L


last kinderägg goes to linn

sitter o försöker föra en vettig konversation med emelie min andra halva.. men det går inte så jättebra.. vi får knappt ihop hela meningar.. dessutom så klarar vi knappt av att ringa varandra över skype så det får bli det dära lilla chattfönstret som piper hela tiden.. vi är inte normala.. fast. emelie är nog mest onormal av oss två.. hon har fått nageltrång i stortån ! HAHAHAH, emelie du förgyller min dag :D

vaknade upp imorse i en jättestor bäddsoffa som var mjuk som attans och två kuddar i vanlig storlek plus ett megabamsejätte-duntäcke ! o inte nog med det så är soffan faktiskt en sådan soffa som jag har hemma i mitt vardagsrum. hoho, nu fattas bara kanelbulledoften och en mysig film o någon att se den med :)

nu kikar solen fram, den är så varmt välkommen hit till vår balkong på femtevåning här precis över poolen. dock behövs ingen sol för att den ska bli varm, den är ju redan uppvärmd. gottigt värre. funderar faktiskt på o gå o ta en simtur där ikväll eller imorgonbitt.. så där morgondoppet ni vet.

mmh, just det. en sak som är märklig är att vissa saker som man äter utomlands är bara goda utomlands o inte hemma i sverige.. till exempel kinder ägg o nutella.. visst man kanske äter det hemma också men det är inte alls samma smak ! har jag rätt eller har jag rätt? :O det är galet så mycket kinderägg jag har ätit.. o jag hoppas alla vet att grejen med kínderägg är ju självklart överaskningen i det gula lilla ägget inuti ägget som man får bygga ihop själv o klistra på sånna där fina klistermärken som ändå är alldeles för pyttiga för att man ska kunna klistra på dom rakt ! haha oj va jag tycker om det där.. man ska vara barn så länge man kan, det har jag hört från någon vettig person !

vill tillägna en liten rad åt zache här också som för någon vecka sedan eller så opererade bort mandlarna och fortfarande är "sjukskriven" i en vecka till framöver. dessutom jämrade han sig för det kalla vädret som sverige här. framför allt de minus åtta grader de hade i natt.. o snön som fallit i småland ! haha sikken tur att man här kan gå ut o sola sig på balkongen ! höhö.

nepp, time to step out into the sun.

skriver säkert mer då jag har tankar som behöver delas med er. oho, lite rim? haha

PUSS

L

ps. em kollar resor hit ner nu, hur stor tror ni chansen är att hon hittar en grymt bra billig resa o att hon kilar ner hit till spain för o träffa moi? ds.


dansbandskampen

nu sitter vi här bänkade i ikeasoffan o kollar på svensktv som visar dansbandskampen ! haha har kollat på eva o adam också plus bolibompa grejer, det är faktiskt så att man saknar det trotts att man inte riktigt förhåller sig till barnprogrammernas tider.. men sjukt va bra highlights gjorde aldrig ska ju sluta älska dig.. det är otroligt !

idag flyttade mor o far till yamasol, typ mitt i funkan, 5e våningen och precis över poolen som nu är övertäkt.. jo min far vill att jag ska skriva att han har hjälpt mig o uppdatera och rensa datorn på skit. med andra ord så ville han få fram att jag är korkad som inte uppdaterar min dator ordentligt.

såg nyss på bilder från halloween fredagen här i funkan och från emelies o sofias middag. sikka bilder asså. dock blev inte mor lika glad då hon fick se bilderna på mig.. jaja. this is life and its worth livin'..

det är väl dags att göra sig lite najs för kvällen snart.. måste bara se klart på dansbandskampen, det blir nog första o sista gången som jag ser detta program.

hahahha pappa är konstig.. pappa lyfter på ett klädesplagg som kallas bh o frågar va sjutton den gör där o säger sedan att det är som om han skulle lägga sina kalsonger på soffan, hahah !! ja vi vet, vi är konstiga. men man kan fan inte jämt vara normal, de e ju inte ens kul då !

hoppas ni kan roa er lika lätt som jag kan för det är himla kul .

Sköt om er,

seb <3 som jag älskar dig. längtar tills jul .

PUSS

L


en massa skit

nu är det som vanligt igen att hemma hos min spanska värdfamilj att internet lägger ner lite titt som tätt.. så nu har jag massa konstiga inlägg som ska uppdateras!

häromdagen satt jag o mummsade på bolas de chocolate, så extremt gott så ni anar inte !! o som jag tidigare sa så har inte internet o jag kommit helt överens.. ganska jobbigt eftersom jag nu har massa fula word-dokument som måste klippas in i bloggen !

dagen innan sov jag i calahonda hos mina föräldrar o björqvistarna.. så sjukt trött den kvällen, hade frusit hela dagen så jag gick o la mig i leggins, dubbla tröjor o strumpor plus dubbla filtar. o jag frös ta mig fan ändå ! helt sjukt.
så konsigt, när vi satt i bilen senare på dagen så bad annie mig om ursäkt för att hennes pojkvän hade ringt henne mitt i natten o blablabla va de nu var. o jag fatta inte ett skvatt.. jag hade tydligen vaknat o räckte henne hennes mobil som låg bredvid mig. haha så knäppt? sov jag samtidigt som jag gav henne telefonen? ibland börjar man ju undra lite hur jag mår?!

idag så skulle mor o far o jag åka o köpa moppe till mig o vi svenskar som är så korkade i huvudet tänke ju självklart inte på att idag är all helgona idag o att de flesta affärer är stängda en dag som denna.. det var ju halloween igår, utklädda till max, det vill jag lova.
här kommer inlägget som jag skrev igår innan vi gick ut:
" Haha nu är det time to dress up ! haha eller dress out? Haha amanda är nog klockrenast av oss alla, pippi långstrump jag dör. Hon ser actually ut som pippi.. hon kommer vara den som ser bäst ut av oss alla :) natta prövar indian-stilen ikväll och jag kör på handbojor, och NEJ det är inte som ni tror, det blir inget sånt dära sexistiskt som playboy-bunny utan jag ska pröva hur det känns o vara fånge för en kväll, påhittigt? Naje, måttligt. Haha asså amanda, man kan inget annat än att skratta !
ikväll kommer vi nog stöta på de mest konstiga människorna ever, vet dock att vi på hippo kommer  bli invaderade av ett gäng terrorister/muslimer?/militärer? Haha det ska bli kul o se.

Dags att käka o ge fängelsedräkten en chans !!

Talk to you later !


HAPPY HALLOWEEN !! "
 
ja, lite kul hade jag då jag skrev detta. haha.. igår blev vi faktiskt anfallna av några galna terrorister, alla fastnade i pippis snygga flätor och harriet potter var på besök o hade tyvärr inte med sig sin uggla.. men däremot hade vi på plats två pumpor, en rockstjärna, några konstiga filurer (som bara bar masker) vi hade även en shejk med en väldigt snygg mustasch, alven i en snygg almössa, ett litet bi o en nyckelpiga, vi hade dessutom en österikisk gretchen dvs en snygg nicole i bruna korta shorts och vit skjorta. haha snyggigt värre. men inte minst av allt så hade vi ju faktiskt vår saknade julgrans-jeanette där som lyste upp vår tillvaro ! som jag längtar till julen.. måste nu boka om mina bajs-sterling-biljetter eftersom bolags-helvetet har gått i konkurs. så typiskt.. mamma o pappa o björqvistarna fick boka om sina biljetter på direkten.. så ah.. hoppas nicke hittar några bra biljetter till mig där hemma.. förresten, släkten om ni läser detta, hur ska vi fira jul? jag pratade med mor o far o de visste inte riktigt, ännu i af. haha de sa att det tar vi då vi kommer hem från spanien :P haha de hoppas på att få lite mer sol än vad det har varit denna första veckan här nere i funkan.

sitter just nu upp i mammas o pappas lägenhet i yamasol, ett lägenhets hotell som har pool o grejer.. o nu är den övertäkt med ett tak så att man måste öppna en dörr i taket o sen får man gå ner i poolen.. som dessutom är uppvärmd, hoho.. göttigt värre !!

nä nu står mamma o gör lunch, ska plugga lite innan käket.. o kolla lite på mamma mia tänkte jag.. hihi, kanske borde ta en sväng till baksins i mina nyinkööpta rosa stövlar, ja menar, det regnar ju trotts allt :D

ha de jättebra o sköt om er riktigt ordentligt !

PUSS

L


RSS 2.0