strömavbrott

idag har jag suttit i skolan från klockan 10 imorse till klockan halv 10 på kvällen, det är sjukt.. o när man väl går hem o tänker sig, mh, varm mat, hög musik och internet o ah, typ plugga klart med min vetenskapliga uppsats. men nej. jag kommer hem, går in i trapphuset o lägger märke till att lamporna lyser ganska konstigt. går fram till hissen, trycker på knappen.. men inget händer.. så jag tar ur hörlurarna och försöker höra om hissen rör på sig. men istället hör jag massa röster och inser att hissen inte funkar... så det blev trapporna idag.. så sjukt jobbigt. jag har nog aldrig varit så trött på länge alltså !
men iaf, då jag gått upp för alla trappor så ser jag att kanelbullen står utan för våran dörr o håller i ett stort ljus.. o så säger de att strömmen har gått.. så jävla typiskt.. så inget funka.. verkligen inget.. får väl skriva så mycket jag hinner nu på min vetenskapliga så datorn inte dör igen.. spanska prov imorgon också, hipphipphurrey ! nae, inte riktigt. har knappt pluggat något på det. har bara kollat igenom papprerna.

jo, förövrig så när strömmen kom på igen så ville kanelbullen väldigt väldigt gärna blåsa ut ljusen som jag tänt.. tror ni inte hon välter ner ett då?! jävla ung jävel, fan, glas splitter på hela golvet. orkar inte mer.

måste skriva till amanda o fredrik o berätta att strömmen är tillbaka igen så amanda inte tror att hon kommer hem till ett totalt nersläckt hus.

just det, carl min kära vän står inför valet och kvalet.. everyone know what körslaget är.. o alla vet ju förhoppningsvis var afrika ligger också. Jo, så här ligger det till. carl var på auditon för körslaget och kom med, lång historia. men iaf, detta är samtidigt som han ska åka på resa till afrika o två veckor o åka på safari o grejer.. så ja, han vill nog ha er opinion om vad han ska göra, så kommentarer, ja tack !
- min åsikt var att han skulle gå för körslaget, jag menar, man vet ju aldrig när man får en andra chans på en sån sak liksom.. afrika finns ju kvar.. om inte någon konstigt skulle hända?! :P haha nämen, det jag sa var att han kommer att sitta i afrika om två år o tänka, fasen va najs att jag valde körslaget egentligen. riktigt glad över att du övertygade mig linn ! du är min bästa vän :D höhö.

Nä, måste plugga.

PUSS

L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0