du förgyller min dag

min morgon startade bra idag. öppna min inkorg o hade 17 nya meddelande. mer än hälften var från facebook requests, alltid lika tråkigt. men det fanns även ett mejl från far som inte hade skrivit speciellt mycket. men jag hade även fått mejl från seb. så glad jag blev. ler fortfarande. du förgyller min dag sebastian. du ska veta att jag saknar dig något enormt mycket. svara snart igen. jag älskar dig. <3

gick ner på stan sedan vid 18 ungefär för o träffa lite folk. några satt på baskins, heladerian o nörda sig med sina datorer medan fredrik satt o fixa med en film på amandas telefon. några satt på metro bar o chilla o några hängde på casinot o spela bort pengar. haha nej. skämt o sido. de vann pengar, andres gick hem med 50 euro, pretty good huh ? nästa helg, it is !

när vi väl skulle gå hem från stan ösregnade det. taxi hem, tack andres. tycker vi tänker lite extra på honom idag eftersom han måste åka till sin skola idag.. tråkigt värre.. söndag till fredag liksom? hur illa är inte det?

jaja, detta blev ett kort inlägg. nu blir nog många glada. ska plugga lite snart sen ska jag gå o lägga mig i min hårda säng och se på några avsnitt a family guy. den serien är tokigt bra!

Puss på er

L


födelsedagshelg

det är söndagmorgorgon i ett regnigt fuengirola. jag är trött och klockan är bara tre. vakna ifs för en halvtimme sedan, startade datorn och insåg att internet var i full rulle igen! time to share stuff from the good life !

iaf, helgen har varit tokigt bra.

Fredag: behövde lots of siesta efter skolan denna dag. pga att jag, natten till fredagen, hade spenderat mitt nylle framför skolarbetet till ganska sent, men mina koppar te ville inte få mig o somna på natten. så jag såg på film till tre halv fyra någon gång. the love guru, haha. vad ska man säga? give me a pound, lock it down, break the pickle, tickle tickle ! hoho.  men iaf så var det kämpigt o hålla ögonen öppna i skolan ska jag säga.
efter den långa tuppluren som jag drog ut på lite resulterade i stress framför spegeln och stress till oscars födelsedags middag hemma hos honom. fint folk kommer alltid sent ! men ja, jag gick fel, virra bort mig totalt. men tillslut lyckades mina förvirrade ögon se det stora shoppingcentret som inte går o missa.
Efter en mycket god middag med godsaker och massa sång så var det dags o göra stan. straight to vår nya bar Magma som tyvärr stängde igår (lördags) men bara för säsongen. efter några försök som bartender och några extra rundor så kilade vi iväg till vårt stammis ställe som vi always besöker någon gång under kvällen, hippo. Kvällen resulterar alltid i att man går in mot stan, man tappar några redan på hippo, några tappar man på vägen ungefär utan för old town o sedan tappar man några mittemot fore play o sedan har de tre som är kvar inte lust o vara där inne utan kilar till fernando-baren o goes for magdas shot, fernando.  haha. sen runt två tre tiden då börjar folk komma till stan för o shaka loss. eller så slutar det med att kvällen tar stopp där o alla svenskar sitter mittemot vid hotellet och pratar eller bara är. like any other day :) fast denna kvällen slutade faktiskt på hippo. där vi äntligen hittade oskar som hade varit gone for a while.
men på fredagkvällen/natten till lördagen var det dags att fira vårt andra födelsedagsbarn, natalie. som även sov hos oss efter mycket velade hit o dit. jag o natta hade ett väldigt djupt o seriöst snack där på kvällen, haha mycket intressant. slocknade direkt efter det.
konsigt kväll var det iaf i fredags. den kunde ju varit väldigt myket bättre.

dröm: natten till lördagen så drömde jag en så sjukt härligt dröm. jag drömde att värdfamiljen skulle åka till bryssel på någon random resa och hade lämnat kylen fylld med godsaker. en hel lasagne o massa massa massa chokladpudding med grädde och massa oreo kex !! asså. fan. drömmen var bara en dröm. det bästa var när jag vakna då natta berätta att jag hade sagt chokladpudding i sömnen ! haha. mums !

Lördag: grattis natalie 17 år. time to go to hippo o göra förberedelser. ballonger, tutor, volanger i taket och en egen gjord tårta a la magda. men roland ville inte vara sämre. han hade köpt en choklad tårta med fina ljus o till o han gav till o med ett paket med choklad till henne. folk köpte rosor o massa annat gott gott. det första o sista födelsedagspartyt på hippo bar ever. när födelsedagsflickan gjorde entré var det bara o ta i från tårna; happy birthday to ya, happy birthday to ya happy birthday !
allt var himla fint.
kvällen slutade lyckligt för en del och sämre för en del. kvällen igår blev också konsigt. men bättre än fredagkvällen tror jag. iaf för de flesta.
den slutade som alltid på... trottoarkanten mittemot fore play. igår var det grymt kallt. frös som en liten apa. fick dock låna andres jacka, mycket snällt där :)
vid fyra lyckade jag få med mig amanda att gå hem. efter två timmar sittandes på vårt ordinary place. hade typ tråkigt igår. eller jag var seg. jag var inte på topp igår. förlåt you guys. next time i'll cheer up!

HÖRRNI !!
det har faktiskt regnat endel här nu i helgen o veckan. fast de har inte regnat en hel, hel dag ännu. vilket är skönt. har dock köpt ett paraflax. inga gummistövlar ännu. har inte mkt pengar kvar nu. väntar bara på att far ska fixa min goa månadspeng till mitt konto så jag kan leva igen :)

Nu är det mindre än en månad tills mor o far kommer ner hit. o då blir det en visit på tabasco och några rundor på miramar ! höhö.

Johan o persson o gänget, om ni ser detta. fixa resan nu. PUSS

Jaja, idag ska jag bara ta de lugnt. måste ifs plugga, spanska tills imon. kanske ska se på en film? bio? bio borde man ju ifs besöka.. jaja. det får bli en annan regning dag :)

Ha de bra nu muppar ! kanske ger som updates ikväll om något underbart kul har hänt !

Puss

L

ps. det känns som om jag tappat glöden i att skriva bra inlägg? ingen bra grej att internet är paj. jag behöver ha mina inlägg. comments? ds.

torsdag 25 sept: ingen rubrik

två dagar sedan bloggen uppdaterades, skandal. ni för ursäkta mig för att jag inte skrev igår. men har desto mer att berätta idag, kanske..

har precis läst hela gunnlaug ormstunga saga, vilket är en saga från det medeltida island. den sagan var ju nog intressant? haha nämen den var faktiskt bättre än vad jag hade trott att den skulle vara. en liten sån där kärlekshistoria med lite "action". suveränt. haha, i kinda liked it. hörde du det pappsen, jag tyckte faktiskt om 44 sidor nästintill obegriplig text från medeltidens island.

såg på You dont mess with the Zohan igår. ska jag vara ärlig? den var riktigt dålig. se den inte. den ryker från min hårddisk nu iaf ! - delete - adam sandler gör så dåliga filmer nu för tiden.. jag menar hur bra var den senaste han gjorde? click? sämst ! se dom inte, de är inte värt den tiden. hoho.

hade idrottslektion idag, rolig sådan. haha. vi var på playan of course, så vi körde strandfotboll till en början. efter en tuff match där så var det ett svalkande bad som gällde. vi fortsatte med bollsport; handboll närmare bestämt. sjukt kul. men ganska sandigt om man säger så. efter det var det baywatch ner i vattnet och sedan var det polo som gällde?! helsjuk sport, vem sjutton håller på med det? det är typ bandy fast med en bandyklubba utan blad? funkar detta ens? haha. tänk er nu ni som sitter hemma o fryser häckarna av er i sverige, vilken grym jäkla (ursäkta språket) idrottslektion jag hade idag. sol, bad o bollsporter på stranden. welcome to the goodlife.

sedan var det hemgång, runt fem eller något? så knepigt.. här i skolan sitter jag kvar hur länge o gör ingenting. satt o gjorde klart en rapport bara.. men sedan satt jag på trappan o delade några kloka ord med dani. haha, okej, de var väl inte de klokaste, men ganska intressanta. pallrade mig hem sedan, med lite sällskap av jeanette, nicole o chris. efter att ha konstaterat att ett av chris kliv var dubbla mina så fick jag rida på hans axlar.. fast bara fram till gymmet, vilket är en lång sträcka.. för mig.. =) haha. där träffade vi på philip, en utmattad philip som hade tränat? haha, sant eller falskt?
iaf vi fortsatte och tänkte att en kanelbulle från kyrkan vore ju inte helt fel? så vi gick dit, iaf jag o chris.  men nepp. de ville inte öppna porten för oss? ¿por qué?

pratade på skype igår med mor om varför jag blir sjuk hela tiden. dåligt imunförsvar; javisst. men va sjutton beror det på. konstaterade att det kanske kunde bero på järn och kalcium brist? o för dåligt intag av vitaminer? kanske? o på tal om detta så fick jag konstigt nog hamburgare och sallad till middag idag. dessutom hade hon ställt fram mjölk och frukt och köpt grovtbröd. förstår kvinnan svenska??

jaja imorgon är det helg. o jag är väl säkert sjuk imorgon? jag har fan inte ens varit frisk en enda fredag sedan jag kom hit till funkan? förlåt mamma för att jag svor.men det var nödvändigt i denna mening.. iaf, helg som sagt, vilket betyder firande av oscar och natta. en fyller myndig o den andra fyller sólo 17.  haha, ska själv inget säga. är inte äldre än så. anyways. borde vila upp mig för denna helgens bravader. ska bara gå o säga buenas noches till min värdfamilj sen är det natti natti.

jo, pappa, snälla kan du boka min resa nu? jag borde bokat den själv innan jag åkte till spanien. tack på för hand dad.

godnatt på er människor.

L


trasigt internet

okej, jag ber om ursäkt för att jag inte har gett er updates här på bloggen men, vårt internet la ner i torsdags då jag satt o skrev på mitt grymma inlägg. såå, allt kommer komma i lite ordning nu. tyvärr..

men läs på. det kommer ett antal inlägg.

Puss

L


kackerlackor och regn

sjuk? jag avskyr detta. det är helt otroligt. jag gick o la mig för jag tänkte att jag behöver nog lite sömn, vaknar upp med världens huvudvärk o ont i hela kroppen o värdfamiljens temp som man tar i armhålan den visar ju fan typ undertemp? asså skit termometer ! hursomhelst så mår jag inte något vidare bra. vilket är värdelöst ! det suger o va sjuk ! tänkte att det kanske att det dels hade med stress o göra? maybe. jaja, ska vila imorgon. se om jag mår bättre till torsdag.

men när man känner sig så här nere o tråkig så är det alltid lika underbart när seb ringer o överraskar en på skype, du förgyller min dag.

amanda påstår att hon har en kackerlacka i sitt rum. ifs så sa natalie det också, hon berätta att den hade krypit på hennes rygg.. ganska äckligt eftersom jag bor i samma lägenhet som amanda o kackerlackan.  hoppas den inte har letat sig in i mitt rum.. jag har iaf städat undan här idag, det är ju bra. men jag ska säga er det, att det finns äckliga kackerlackor som springer runt här på gatorna..o dom är inte trevliga.. de är snabba som sjutton och stora !! panik !

jo, en rolig sak är att det har faktiskt regnat idag. asså då menar jag regnat! inte något fjuttigt göteborgsdugg utan mer ösregn i borås 24/7 :p höhö. inte för att jag vet hur det är då det regnar i borås, fastän det regnar väldigt ofta vad jag har hört. anyway, oväsentligt! det regna som sjutton här idag asså. jag tog på mig jeans, långärmad tröja, halsduk och tog min dataväska över axel o tog hissen ner med värdfamiljens enda parafalx. det öste ner. jag skojar inte. det forsade på gatorna. o när jag skulle gå över övergångstället dränktes hela min fot i "bäcken". helt sjukt. jag var iaf genomblöt, som alla andra, då jag äntligen var framme vid skolan. mina le coq höll inte. o mina jeans var totalblöta. satt o frös på de enda två lektionerna jag hade idag. sen bar det av till miramar för o köpa paraply o andra nödvändiga saker man behöver då det ska regna så här!

som sagt, sjuk var ordet. film kanske är ordet. sova kanske också är ordet. men klockan är ju bara 21.20, kan man verkligen somna då? jaja, ska försöka.

updates tomorrow. moppe på g, i hope. om min kära far skulle vilja ta sig tiden o prata med mig om det :) haha

saknar er. oj gran hermano är på tv snart. kanske ska kolla det?

Puss

L


tillökning på donner?

satt just o prata med seb. självklart skulle samtalet brytas o sedan var han offline.. självklart fällde man en o annan tår o känner saknaden av honom så himla mkt. nu har vi bara vart ifrån varandra i 6 veckor.. o det är 3 månader kvar tills jag kommer hem o då vi ses igen.

såg på alvin o gänget idag igen o jag anser att det finns några citat som är värda att stå med på min blogg o glänsa lite extra: "Hörrni, jag tror trädet blev argt.", "De verkar ha renoverat vår skog, snajdigt", "Det är inga ananaser, det är vår familj" o "Varför utlöstes inte airbagen" - efter en åktur på leksaksbilen.

tidigt imorse då jag, amanda o hela övriga klassen som har matte b, satt o lyssnade på ronnys genomgång av linjära tal, k-värden hit o m-värden hit så förstod inte riktigt amanda. eller rättare sagt så ska jag säga att, amanda var den som vågade yttra sig om att hon inte förstod medan halva klassen satt där med uppspärrade ögon och hakan ner till bordet. ronny öppnar sina frågor numera med att ställa frågan så här; "samvetet hänger vi med nu?" så klockrent. Samvetet.

jo oscar har sökt till donner! vilken grej liksom. haha tänk om vi blir klasskamrater nästa år igen? det vore hel schysst. tänk om han o jag blir bar-kompanjoner och klasskamrater, det vore väl någonting. följ min blogg och se hur det går för oscar, kommer han in eller inte? to be continued..

hörrni, jag har inte några pengar kvar på min spanska mobil. ska tanka på den så fort pengarna kommer jag lovar. men så ja, ni som har försökt o få tag på mig via sms, nu vet ni varför. så exempelvis, andres, om du läser detta så vet du nu varför ja inte svara på ditt sorgliga sms. jag lider med dig fastän jag nog inte kan förstå hur du har det på din spanska skola. jaja, lycka till. ses på fredag!

jaha nu när man äntligen har fått tag på seb igen efter många uppringningar så måste vi lägga på.. dessutom är klockan mycket och jag har en film på datorn som jag vill se men inte borde se. haha nej det är inget barnförbjudet, jag tänkte mer på vad klockan är.. jag har inte pluggat ett dugg idag. jag har inte heller gjort något vettigt typ. matte c boken väntar på mig men endast tills imorgon. sen är det kört. jag måste visa lasse att jag kan o förstår. asså ett mvg i matte c vore ett under. haha, men sjukt jävla bra också. jaja. times up everyone.

dags för lilla linn o gå o lägga sig, kanske somna till denna braiga filmen called jiddra inte med Zohan.

natti natti på er, jag älskar dig seb.

L


ett meningslöst inlägg...

som alla läser ändå...
nu kommer det inlägg som man skriver då man är som mest uttråkad och inte har någon lust o gå o lägga sig. ett sånt inlägg som inte har någon betydelse alls. fast i detta inlägg vill jag faktiskt lyfta fram några personer som jag nu, när jag suttit inne på facebook o snurrat lite, har insett att jag saknar och tycker borde ha en lite större rubrik än bara en deal på facebook.
jag vill säga grattis till david min idrottslärare i grundskolan som har fått en liten dotter. o clara en av mina favoriter har färgat håret, jag kunde inte ritkigt avgöra om det var åt det röda hållet eller bruna hållet eftersom det fanns två olika bilder.. så snälla clara om du läser detta kan du väl bara ge en lite kommentar o berätta för mig vilken färg det har :) Sen vill jag säga hej hej till Linnea som sitter i staterna o dreglar efter en snygg amerikan som hon hittat på skolan som dessutom jobbar i hennes favoritbutik. hoho. Schläggan, bingoschläggan lever. han bor i sliema på malta o jobbar för fullt. jag satt också o kolla på era bilder från sthlm, donnermänniskor + en kitas. haha, som jag saknar er, muppar. jag antar att stevie wonder inte va annat än suverän? men hörrni då ska jag säga er att livet här nere i funkan är greatness som miks skulle sagt. miks, i miss u so much hun. snälla skriv till mig så jag vet att du lever. Det finns så många fler jag vill säga hejhej till och bara krama om o ta med hit.. grejen är bara den att jag är sjukt trött nu. borde verkligen gå o lägga mig. har en lång dag framför mig. ska göra ett skolarbete imorgon eftermiddag plus kolla moppe imorgon. o imon är det seriösa grejer! inget jiddrande här inte.

har faktiskt inte pluggat idag, dont get mad at me mom and dad. jag ska plugga imon. jag lovar. jag vet vilka betyg jag vill ha o jag vet att det krävs plugg.. jag fixar det ska ni se ! men asså ni svarar aldrig på min fråga om ni kan skicka ner grejer till mig? jag behöver massa saker, som kläder och skor. annars får ni skicka ner mer pengar så jag kan gå o shoppa loss lite. min garderob är använd, totally !

o just det, jag får ju bara inte glömma o lyfta fram IFK Göteborg. blåvitt våra änglar har vunnit svenska cupen. congratulations and celebrations ! haha jadu, sometimes life is to good to be true.

godnatt på er ,

L

drinkmaster

gårdagen var ännu mer galen än fredagshändelserna.. vad ska jag börja liksom? okej, it all started with förkrök på hippo.. as usual. men oscar kände att hippo började bli lite för lamt för att efter tredje helgen i rad sitta o föra där så han drog med mig till en bar där det fanns jellyshots. jellyshots, tänkte jag och hängde på. okej, baren var tom, lokalen var cozy o bartendern såg ut som en typisk rockbandsmusiker. vad gjorde jag här egentligen? jag vill ha party?? anyways, jellyshots it was! Sandro, som han kallades, by us, lät oss gå bakom bardisken och göra egna drinkar. FLIO, Freja, Linn, Isabelle o Oscar. damn im good! till mig gjorde jag en alldeles egen captain sandro. och i mitt tillstånd igår så vet jag vad jag blandade men tyvärr inte namnen på de olika. vet bara att de heter olika efter våra namn! Freja got some Jack Daniels, Isabelle fick någon sötsliskig jordgubb och Oscar fick en latino ! haha.
efter ett tag av att ha prövat på bartender stilen var det dags att övertala sandro att öppna tre till barer, malmö, göteborg  sthlm. då sa sandro "if im gonna open up a bar in gbg, then you're working".
så himla schysst eftersom att jag tidigare under kvällen hade försökt o fixa jobb på en annan bar där mor hade lite kontakter på långt avstånd. men där gick ngt snett och inget jobb där. antingen skojade han bara med mig eller så var det faktiskt fel person. märkligt. alla signalement stämde in på honom? mom, fix this !

back till hippo o ragga folk, men nepp, folk verkade inte så på att jag skulle stå o blanda drinkar så vi satte oss där och tog varsin drink. keep it comin, keep it comin! jag tror inte hippo någonsin varit så rolig som de va igår efter mina drinkar! hahah
later, alla hade dragit in till stan, vi tog vägen förbi, vår bar. got some free shots by linn, o lite drinks sen när vi väl hade försökt få med oss alla in till stan så tappade vi några, självklart! men istället hittade vi några spanjorer, lite olika randoms one of em; rafarafa, helskön typ, lite för mkt smink och inte riktigt i min smak. men ah, han var stolt och gay. asså så schysst ! haha han var nog den klockrenaste människan jag träffat, så himla kul, jag fatta mer spanska igår än vad jag någonsin gjort! anyways vidare, vi var påväg mot stan, återigen ett stopp på vägen. Old town. haha försökte pruta ner två ice till 4 e, men det gick inte. han var så nära på o gå med på det men, nepp. jag misslyckades. iaf, vi satt där ett tag sen fortsatte vi. fast i kom inte längre än till trottoaren mittemot foreplay. tyvärr. där ville folk att jag skulle sätta mig ner. helt idiotiskt.. ingen bra idé med andra ord. jaja. kvällen slutade i att andres amanda o jag tog en taxi. eller rättare sagt så tog andres en taxi med oss. eftersom (vad jag har fått höra) varken jag eller amanda ville åka taxi, amanda ville ju inte ens åka hem. vi kom hem iaf. efter en helkonstig kväll. tack andres o alla ni andra. . men jag lovar jag mår hyffsat bra nu. ska försöka sätta mig o plugga snart. ska bara gå till charo o laura o säga hej o käka lite skogaholms grova. kanske ska nanna kudden lite så den inte känner sig allt för ensam. den hade tydligen tillbringat hela natten på golvet?

på fredag är det linn som blandar drinkar på magma; Be there !

tack hörrni. i love u guys.

L

tarifa inställt, linn goes party

ehm, jahapp. gårdagen. gårdagens inlägg? jaja. en sen kväll helt enkelt. o för lite sömn i natt? fick iaf pratat med min älskling ett tag igår. saknar honom så.

tja jag kanske ska prata om vad som hände igår förutom att det var en utekväll i funkan. igår  hade jag, som varje annan fredag, , två timmar fek och en timma o&l haha. sjukt jobbiga timmar, fast torulf gör dom lite roligare, jag menar han är ju trotts allt från göteborg o ett troget blåvitt fan !
iaf så mådde jag inte så bra efter lunchen.. lite tråkigt. men jag gick hem.. tog en sväng förbi den svenska affären tre kronor o köpte en marabou schweizernöt, svenskt lösgodis och en skogaholmslimpa; grovt bröd. snacka om att jag var lycklig då ! kilade sedan hem o värmde en kopp te o somna framför tvn med massa gott gott runt omkring mig. efter fyra timmars sömn så var jag fortfarande ensam i lägenheten, ingen charo, ingen liten kanelbulle som sprang omkring hemma o tiggde godis o ingen amanda? va fan va dom liksom? haha totaly gone!

jaja, senare iaf time for some dinner and friends, haha. fredrik el fredrico kom över till oss o var här typ i ett bra tag. käkade super god mat igår, ifs så var den lite smaklös, men god !

igår så bestämde ja mig ganska sent att jag skulle följa med ut på kvällen, jag hade ju trotts allt gått hem lite tidigare från skolan för jag hade huvudvärk o så. men de sov jag bort så det kändes nästan som att vakna upp en ny dag o vara helt frisk o kry ! time for som action ! in i duschen o ut o röja funkan ! asså.. tja vad ska jag säga. efter en del klädesombyten och en trött amanda och en uttråkad fredrik så var jag faktiskt klar så där runt tio halv elva. tråkigt nog så trivdes jag inte i det ja hade på mig igår ändå.. fastän jag bytte om ett antal gånger.. lite tråkigt. jag måste verkligen ha mer skor NU!! asså jag kommer inte klara det här om jag inte kan få ner minst tio par till, snälla mamma o pappa, kan ni inte skicka ner resten av mina skor o kläder !! i really need it ! please.
haha, pratade med johan o persson idag, jag tycker verkligen synd omer er där hemma i sverige som måste börja förkröka redan vi 18 tiden.. det måste kännas tungt. vid 18 har vi knappt gått upp från siestan hörrni ! hoho. nä, men seriöst. allting blir verkligen mkt senare här nere. vet inte om det är gött eller inte? jag menar att komma hem så sent feels like shit när du vaknar bajs tidigt. äsch ! rock on säger jag, kvällen är ung, eller hur? :D o johan, checka lägenheten då, jag tror det kan bli sjuukt najs om ni kommer ner hit i oktober ! boka flyget och dra med dig de andra knegarna så kör vi !

jahapp, det var den utekvällen, eller ah. idag skulle vi egentligen ha åkt till tarifa, men nepp. de skulle tydligen bli dåligt väder.. så det ställdes in. har nerdragna persienner så jag kan inte se ut. ska kolla snart om metereologerna har rätt idag. frågan är vad man ska hitta på om det börjar ösa? filmkväll? njae, bio kanske? someone who wants to join? eller så kanske man bara ska stanna hemma ikväll o kurera sig efter gårdagens trevliga händelser?

nä det kanske är dags o gå ut o visa sitt hemska ansikte nu så här dagen efter... vet inte ens om jag fick bort mitt smink ordentligt igår.. ska bli spännande o se hur jag ser ut :D haha det är nackdelen med att inte ha en spegel på rummet!

hey you guys, keep updated för jag kanske kommer på något mer under dagen. jag menar, gårdagen var ju inte lugn. o detta inlägget var på tok för lugnt för o förklara! höhö

sköt om er, för det ska jag göra!!

Puss,

L

ordet är för mkt

asså efte att ha försökt o logga in eftet för många gånger så orkar jag inte skriva ett ordentiigit inlägfg, mañana!

Linn


den svenska dagen

idag blev jag väckt av ett sms kl 07.41, fyra ynka minuter innan jag skulle gå upp idag ! vem fan skickar sms till min mobil så här tidigt tänkte jag.. men så var det seb, borta i staterna, oj så glad jag blev då. du förgyllde min dag älskling :) två månader idag, visst väl att du skulle komma ihåg det, höhö. saknar dig något enormt mycket. längtar till jul.

idag regnande det faktiskt.. inte då vi gick till skolan dock, men det små duggade lite fram o tillbaka hela dagen.. men det var bad/livräddningsvänligt iaf.. vi var nere på stranden o gjorde hlr o massa saker. det var ifs inte många som genomförde själva livräddningen i vattnet.. men iaf. det var väl najs. sen prata vi om vad man gör med en stukad fot.. haha mycket intressant, not ! bra o veta ifs för den som inte visste..

efter skolan gick alla gäststudenter till svenska kyrkan för o checka läget. haha nej okej, jag tror att iprincip 95% av alla som gick dit, gjorde besöket enbart för att man fick en gratis kanelbulle och kaffe! hhaha iaf gjorde jag det om jag ska vara ärlig. oj så jag njöt av den kanelbullen ! så fort jag ser kanelbullar, alltså nästa gång jag besöker den svenska godis affären då ska jag fan köpa massa goda saker, speciellt Kanelbullar !! asså seriöst, om ni kommer o hälsar på, snälla kan ni ta mer er kanelbullar, typ gifflar o massa godis o sånt shit som är totalt onyttigt ! I NEED IT !!

påtal om godis o sånt så skulle vi gå in på en mercado o köpa godis idag, köpte ifs kakor, men ah, lika gott det. men iaf, fatta, en godispåse med gott & blandat kosta fan 1.59 e! totalt dyrt för en typ 50 g påse !! de är ju galna !

ännu galnare var tanten jag såg där inne i affären, hon hade fan rosa kläder på sig, men det var inte det som gjorde det hela, utan det var hennes hair !! helt galet, det var fan rosa o hon var ju minst 50+ asså ! seriöst, ibland undrar man hur folk tänker, om dom ens tänker överhuvudtaget?! människan är knäpp.

påvägen hem iaf så upptäckte jag att i alla brevlådor stack det upp en halv-vikt ikea katalog för 2009. nu börjar den komma liksom. haha schysst. jag måste verkligen åka dit någon dag o kööpa svenska lantchips och ahlgrens bilar o massa annat onyttigt som bara finns där som påminner så extremt mkt om sverige.

Detta har varit en totalt svensk dag. svenskakyrkan, kanelbullar, ikeakataloger, gott&blandat, livräddning o dessutom har jag faktiskt ringt till mammas kusins sons kompis pappa, göran för o höra om jobb o så. ännu mer svenskt !

det som var minst svenskt idag var min cultura-lektion då jag knappt fattade ett skit. hoho, jo okej jag förstod lite. men inte mkt. när folk började resa på sig då fattade jag att hon hade sagt att vi slutade o att vi skulle ses nästa vecka ! asså spanska är galet. o hon prata ändå långsamt.. det gick hur fort som helst. tokigt. jag förstår inte riktigt hur jag ska palla o gå steg 1 o steg 2 parallellt?! idioten talar igen.

livet är gott idag. förutom att jag känner mig sämre idag. asså fan va jag klagar? det är illa då man kommer på sig själv att man klagar o sånt. men va fan. jag har varit sjuk en vecka nu typ o då är det illa. är det ok om jag klagar lite till? tills jag är frisk iaf.. hoppas jag kan åka med itll tarifa på lördag..  orkar inte sitta hemma o inte åka över med båten till afrika.. haha schysst liksom. jaja. kanske blir hemma imorgon. ska kolla om jag har feber ikv innan jag går o lägger mig.. så får vi se.. men men,måste typ gå imorgon ändå.. har två timmar fek och en timma o&l.. jobbigt värre. jaja, det är bara o bita ihop.. jag harju ingen svenska imon iaf, det är ju skönt.. vilket betyder att jag har två timmar hål imorgon. jaja..

kanske ses imorgon då hörrni. det är dags o runda av nu. annars blir det för långt, vilket det redan är säkert.

hope u had a goodtime reading.

lots of love.

L


Blåvitt i mitt hjärta

Okej, för det första; FORZAAAA BLÅVITT !! förlåt, jag såg ej matchen. men jag vet att det blev 3-0 till blåvitt. halmstad suger !! haha, oj så glad jag är :D jag vet att jag inte är en av de supportrar som står i klacken varje match, tyvärr. o jag är ledsen för att jag inte gått på mer matcher i år.. dt är sant. men ni ska bara veta så gott jag sjunger om er blåvitt ! mina sånger hörs och överröstas lång väg !

åt på magdas o deras restaurang idag; tabasco heter den för er som inte redan visste det ! sjukt god mat, ät thai woken, mumma va god den var. stark o god, jag älskar stark mat. o glassen på deras restaurang var inte o leka med om man säger så ! helt otrolig. Vi tackar så extremt mycket för en mycket god middag, tack familjen ramstedt.

jo, hörrni, ni kanske kommer ihåg hur jag berättade i ett inlägg om att max hade bara skrivit till mig så där. han gjorde det häromdagen också, men då glömde jag uppdatera det i bloggen. han har nämligen skrivit en kontaktannons, så jag tänkte att det är väl lika bra o lägga ut den där folk kan se den och kanske till o med nappa på den ;P

"En tjockis på 19 år och kommer från Göteborg. Jag gillar romantiska månskenspromenader, men kan även tänka mig en eller två öl på kvällen.

Tycker även om att höra folks olika problem och kan lyssna på dom i flera timmar. Och att bara få ligga och gosa en hel kväll utan sex är helt ok för mig." - Max Andersson.
Vad sägs tjejer? sugen?
jo förresten, jag glömde säga en till sak i ett tidigare inlägg; tillbaka till det där jag skrev om fancluben Pannan som finns på facebook. Det efterlyses nu ett foto på denne man. jag vet att jag är tråkig och inte vill säga namnet men för säkerhetssjäl så avstår jag från att använda det. Men för er som vet vem pojken är, skicka bilden till mig så vidarebefodras denne vidare till herr andersson. tack på förhand

Hade min första lektion i matte c idag. haha det kändes tungt. lasse, min lärare, slängde ut frågan direkt till mig. jag svarar o svarar direkt fel. haha hur kul va de liksom. jag var den enda där som läser matte b o c samtidigt. lyckat där linn, lyckat !
anyways. jag o fredrik satt där som några fån liksom. men fan det fanns en tjej som var totalt rubbad i skallen. hon fatta ju seriöst inte ett piss. ok, låt mig förklara hur barnsligt enkelt det var. Okej, hur många tredjedelar finns det i en hel? haha hon svara fel självklart o sa att hon inte fatta. asså det höll på så ett tag o sedan fick han måla upp en tårta, dela den i tre och sedan fylla i bitarna i olika färger o sedan måla om dom och dela på dom för att hon skulle fatta att det finns Tre tredjedelar i en hel kaka ! Idioto ! i det läget kände jag mig Inte dum om man säger så. även om matte c är svårt så tror jag ändå att jag kanske kan klara det. geniet tror hon kan!

äntligen fick jag tag på min love. så jag saknat din röst. så jag saknat att inte kunna prata ordentligt. jag vet att jag är svår o få tag på så här om dagen o så. men det är så mycket nytt hela tiden, eller så är det mycket plugg. men det är mycket hela tiden. ska ringa till monicas, sons, kompis, pappa imorgon o höra med jobb o sånt.  får se om det blir något. men anyways så kommer det ta min fritid det också. vet inte hur jag ska hinna.. ska gymma också, eller spela fotboll.. men jag kommer inte hinna spela fotboll, speciellt inte tre gånger i veckan.. jaja det ordnar sig. ska bli frisk först!

HÖRRNI !!! BLÅVITT VANN IDAG !! lite jobbigt nu eller vad säger du philip, moppen och hbk, känns det jobbigt nu :D

imorgon är typ min jobbigaste dag. jag har tusen lektioner. från kl 9 till 15.20. tur att min svenska lärare är sjuk.. har dock en extra lektion imorgon bara för jag nu läser spanska 1 och 2. haha asså hur korkad får man vara?

du andres, dani är min brorsa and im his sis ! ask him !

jo, mina försök till korta inlägg på bloggen lyckads nog inte. tror jag. eller vad säger ni? är detta ett långt eller kort inlägg? jag skulle nog vilja säga att det är normallångt. och lagom intressant. jag menar när det står med stora bokstäver att blåvitt vann idag så är det klart att det är ett sjukt bra inlägg.

Borde egentligen ha pluggat nu. ska nog läsa lite nu innan jag somnar.. fast fasiken.. min bordslampa har gått sönder, okej nej jag råka välta ner den på golvet.. haha så jag har bara taklampan som man måste släcka i ett sånt dära dragsnöre så inte hela fläkten stannar :p haha jaja. kommer somna framför skärmen strax så det är lika bra att jag slutar blogga så det inte blir för långt heller. haha

kul att du tog dig igenom hela inlägget ända ner hit.

sköt om er muppar !

L


ett försök till ett kort inlägg

idioten drar på sig mer lektioner igen.. spanska steg 2 parallellt med steg 1. äsch det klarar vi.. räknade ut idag att jag läser 900 poäng i årskurs 2 istället för 700 som man vanligtvis gör. Nörd. haha

är still sick. vilket är väldigt tråkigt när man sitter kvar i skolan o pluggar o alla andra går ner till stranden o har det gött. ifs så kan jag glädja mig åt att det var Jag som fick igång moppen igår o inte philip ! haha ojojoj va jag mår bra för det.  det måste kännas tungt philip o inte klara o kicka igång sin moppe !

haha, jag tog tiden då jag gick hem idag. det tog iprincip 30-35 minuter. asså okej mitt tidtagar ur visade exakt 40 minuter, även fast jag gick i helt ok takt. det är verkligen dags o köpa moppe. cyklarna kan fara åt skogen. jag ska bli en lat spanjor som kör som en galning, schysst mål va? måste bara hitta en moppe som faller mig i smaken och en försäkring som inte tar alla pappas pengar, höhöh, skämt o sido som emelie skulle sagt. åå, vad jag saknar dig din makarill !

jo, jag kan inte känna smaken på maten längre :( Laura kom o fråga mig om jag ville smaka på något som såg ut som en skink bit. hon frågade sedan om den var god. jag nickade bara o låtsades att det var asgott, precis som man gör när man inte tycker om något, men i mitt fall - no taste. haha så sjukt tråkigt. o middan var ju helt wierd. det var typ potatis o massa grönsaker vilket inkluderade paprika, som jag absolut inte gillar i vanliga fall. haha tur jag inte kände smak vi det tillfället iaf... 

varje dag får jag höra något i stil med att min blogg är som en låång bok. trotts det tror jag att jag hört att den varit rolig och intressant. men tja, denna gången får den bli kort och tråkig istället..

så godnatt på er era filurer ! sov gott, för det ska jag göra :)

saknar dig seb.

L

plugghästen sätter fart

okej. idag har jag spenderat ungefär all tid till plugg. hahah plugghästen är i full galopp. så dum som jag var så frågade jag självklart matte läraren lasse om hur jag skulle göra med matte c kursen.. o typiskt.. ska läsa den kursen som iv-val nu på onsdagar i två timmar istället för ensemble A. mitt enda roliga ämne går bort.. så nu läser jag två olika kurser som är både b och c. känns bra. fattar inte hur jag kan läsa allt detta.. sjukt tråkiga ämnen dock. bara svenska BC, engelska B, matte BC, spanska1 plus att jag ska läsa till minst steg 3 o företagsekonomi AB och idrott då, sista delen av den kursen.. o så läser jag förståss organisation o ledarskap, vilket nog kan bli en ganska rolig kurs när jag tänker efter..

idag har varit en knepig men helt schysst dag. jobbigt ifs med två timmar matte på morgonen och två timmar fek på eftermiddagen.. men jag klarade mig igenom dagen trotts all ångest jag hade för svenskan som ska vara klar imorgon... sjuk. inte en själ fattade hur man skulle göra på den himla svenskan.. jag menar svenska är ju ändå vårt mother language, vi borde fatta, vi borde kunna detta.. men nepp ! det tog oss någon/några timmar o gå igen om allt det där. helt hopplöst. så efter att ha fattat a bit så gick vi ner till eroski o köpte orego-kex, godis och choklad. haha vilket mellanmål !

sen när vi väl tänkte gå hem då alla svenska uppgifter var avklarade så gick vi istället till en moppe-affär o kollade lite. oscar verkade ganska på o köpa en moppe han med, tills han hörde hur mkt försäkringen kostade. haha nej, skämt o sido. men försäkringen blir ju typ dyrare än en moppe. pappa sa ifs idag att försäkringen här var ungefär lika dyr/billig, kalla det vad du vill, som i sverige. frågan är vad det blir får skit-moppe för min del; jog, aerox, speed fight, eller någon annan random moppe? jaja, give me som advice guys !

haha så knäppt. efter att ha varit o kollat på lite färdmedel så bestämde vi oss för att gå hem till philip o testa om vi fick igång hans (hans brorsas) aerox som har stått i två år.. men på vägen till honom så var det bara jag o oscar för philip gick till skolan o hämta sin moppe o körde hem. anyways så gick vi förbi en affär med massa trosor, billiga som sjutton liksom. så jag slänger till med "oj, trosor, här vill jag gå in" o kollar på oscar med puppie-eyes. haha då säger oscar något i stil med: "va? har du inte varit här? här har jag varit innan" haha, jag trodde jag skulle dö av skratt !! fast det bästa var när vi skulle gå därifrån, då jag inhandlat mina nödvändigheter, då det fastnat ett par fina tanga-string på hans skolväska. haha och han tar några snabba steg in i butiken o håller upp dom o säger förlåt. HAHAH asså, jag vet inte o ni hängde med på själva grejen, men KUL var det iaf ! synd bara att jag inte kunde skratta så mkt pga av min fula förkylning..

Jo men iaf, det jag tänkte berätta o det jag är väldigt stolt över är när vi var nere i garaget o skulle kicka igång aeroxen ! självklart ska alltid ägaren försöka först. men efter ca tio försök så lämnar han över till mig. första gången - seg. andra gången o den starta. en liten sned blick från philip så där och ett gott skratt från oscar. kände mig rätt duktigt om man säger så. speciellt då philip o oscar tidigare pratat om hur jag aldrig skulle kunna kicka igång en moppe och då de skämta om att "kicken är tyngre än linn?!" eller va va de du sa philip? haha det är illa om man inte kan kicka igång sin egna moppe ;P

tjaa.. va mer kan jag berätta? jag är fortfarande sjuk - typ förkyld. näsan rinner som en vattenkran och vageln i ögat gör något så förbaskat ont :( ska ta en alvedon nu innan jag somnar plus att jag ska käka halstabletter o shit tills min hals är tillräckligt bra. behöver ju ifs inte oroa mig för att jag inte kommer bli frisk o sjung-klar tills på onsdag eftersom idioten-jag-själv har bytt iv-val till matte c, Jag upprepar; jag har bytt iv-val till matte c... bra idiot ..!

äsch, man ska inte klaga alltså. går bara tre timmar i skolan imorgon o sen slutar jag. kan ifs ändå inte gå till playan o sola. sjukheten tar kål på mig. jag kan inte andas ordentligt o jag kan inte koncentrera mig till hundra, jag kan dessutom inte gå till playan o varken sola eller bada. jag kan heller inte gå ut o shoppa eller träna.. vilket gör mig oerhört besviken. va fan ska man göra? - köpa extremt mycket godis och sätta sig framför tvn o kolla på något engelskt program som är dubbat till spanska så man inte fattar ett piss?! shit va fet jag skulle bli då.
påtal om godis så måste jag gå till den svenska godisbutiken imorgon. den stänger kl 15 för er som vill dit. haha!

schläggan, obbe, mattsson o gänget, känn er saknade som fasiken asså. jag tänkte på er i lördags, synd att inte vinsten var där asså. schläggan trotts att du är en gladgaisare så saknar jag dig ändå. länge sedan man hörde från dig. kul att du lever !! o obbe, jag hoppas du överlever de två månader du ska spendera i din icke-party stad i tyskland. o mattsson - bättre lycka nästa gång o du, jobba inte ihjäl dig på coop nu !! MISS YOU GUYS !

jaja, klockan är på tok för mycket för att lilla linn ska vara uppe, så godnatt på er, puss.

L


tillägg

glömde ju skriva i förra inlägget att gården var som en scen ur en film !!

massa trubbel o en lång väntan utan för polishuset

gooday my friends and family ! sjuklingen själv bloggar nu igen. snuvan har kommit nu, det börjar luta åt en riktig förkylning. ska sova snart så jag vaknar imorgon när jag ska till skolan o ha 2 timmars matte och 1 timmar företagsekonomi. jaja, som sagt. har blivit lite sjukare än vad jag var igår o i förr går. det går utför för mig. men nu vet jag nog varför jag blev lite sjuker idag. igår spenderade vi några timmar utanför polishuset i funkan. o nej, jag var inte inblandad så. tyvärr blev en kompis lite arg och kastade ett glas på en polisbil o detta glaset då, det åkte rätt igenom rutan o satte en polis i huvudet.. riktigt illa. iaf så kom en polis o tog fast honom. två sekunder senare kom det en till polis springande med batongen i högsta hugg och slog till vår vän 2 gånger. polisjävel. sedan, förde de honom till polisbilen men då slog vår kära vän till den ena polisen och sprang fort som bara tusan.. ah, osv liksom.. "gänget" -vi alltså, vi blev oroliga o fattade inte riktigt vad som hände. förutom att jag, natalie o andres stod två meter ifrån o såg hela förloppet. men chock-tillståndet hade redan slått till. o när "folk" började springa, det vill säga typ svennarna, vännerna, så började det klarna i huvudet att, något illa var på gång alltså. så vi ökade takten för o se vad som verkigen var på gång.
anyways så var det trubbel. en random spanjor visade polisen var han hade sett vår vän senast o ledde polisen till honom. riktigt dum jävel. iaf. vi satt där o funderade på vad vi kunde göra. men självklart så kan man inget göra då man helst av allt vill.
men idag är allt ganska ok. korrupta poliser. domstolen nästa vecka. illa. haha så konstig morsa han hade, det måste ni hålla med om. hon var ju lite rolig så där. o fredrik var mycket desperat.. desperat efter cigg. o jag kunde knappt prata. haha allt var helt galet. nepp, nog om det.

sammanfattning av helgen ; SJUK. o inte bara bokstavligt talat att jag har varit sjuk hela helgen, utan för att den har varit helt sjuk. helt galen. jag menar alla jävla "seriösa snack" hit o dit o alla intriger o shit. alla fulla idioter :D haha äsch den har verkligen varit sjuk. jag menar om man sover i en park; hrm, amanda o fredrik, utan för polishuset i funkan så är det sjukt. o hörrni, det var Första gången jag fryser i spanien. alltså utomhus. så sjukt kallt det var. haha där var det sjukt igen. haha. undra hur många gånger jag använt det ordet ?! :D

o just det, jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang att jag skriver så långt på min blogg. men det senaste jag hörde var att jag hade en "köttig blogg", haha schysst där oskar ! måste ta o läsa denniz blogg också så snälla länka den för jag måååste så läsa den !

kära moster ringde igår också, mycket trevligt samtal, haha. jag berättade att jag var sjuk o att jag knappt kunde prata men då sa hon att jag iprincip var tvungen o gå ut o festa. det var ju trotts allt lördag. hon berätta att festerna i spanien håller på till tidigt på morgonen, hon hade varit med förut ;P accordning to her. mamma jag lovar, det var inte gunnel som fick mig o komma hem halv 8 igår. det gjorde jag faktiskt frivilligt. men jag lovar, om inte hon hade ringt kanske jag hade valt en hemmakväll o snörvlat framför tvn. haha skämt o sido.

jaja, time to sign out. hoppas det inte blev för långt för er o läsa. tiden bara rinner iväg. skola imorgon. schysst. jag måste boka min usa resa, så pappa snälla. kan du fixa det. o du fixa det dära med jobbet också så ska jag kolla upp med försäkringar imorgon. sen blir det moppe igen. call me dad.

lots of love

L


kvällen är ung

okej vi börjar så här; KVÄLLEN ÄR UUUUNG !! nästan lite för ung. okej, time to stay sober. this is gonna take a while.  haha nej skojar med er så kalrt ! tg taxi hem, muy bien. jagkom inte hem för sent mammsen ! im at home. oj va mycket engelska det blev.!  jaja, emelie; jag saknar min häftapparat o massa av mina kläder. du skulle aldrig sorterat bort allt det dära ! jag behöver deeeeet !!

en grej jag har tänkte på ikväll då man har sett alla onyktra typer är; va fan dricker dom för? o va fan ska dom vara så jäävla jobbiga för? asså så sjukt dumt. visst man får free shots här nere om man har boobs, men jag menar vissa människor blir bara för mycket oavsett om dom har tuttar eller inte! det finns folk som klänger, pratar och skriker ALLDELES för högt då de är på pikalurven som sofia skulle ha sagt. jag orkar inte med människor som ska vara jobbiga på fyllan, det var därför jag drog hem tidigt. vilket säkert bara resulterar i något gott.

haha sitter här o kommer inte på vad jag ska fortsätta skriva, så jag får väl erkänna att boken; Snabba cash, som ligger på mitt nattduksbord och har gjort enda sedan jag kom till spanien, ligger fortfarande kvar och är oläst. okej jag ska börja på första kaptilet, har läst prologen. kommer knappt ihåg den. är snabba cash bra? är den värd o börja läsa på stranden imorgon? haha eller ska man chilla på degen och gå på marknaden imorgon? haha nooooowaY ! jag var där förra helgen, gick upp halv 8 för o komma till den jävla bajs marknaden, de hade inte ens en vettig cykel till mig. helt dåligt. har däremot kollat moppar idag. vilket verkar bra. som jag skrev i förra inlägget så såg jag en helt ok aerox för 750 euro. men kanske blir det en jog? thomas sa något om att jag kommer lära mig att tycka om en jog. men jag vet inte. jag är lite inne på min speed fighter.. i like 'em. jaja vi får se va det blir för någon... förhoppningsvis har jag fått tillbaka rösten imorgon och då kan vi ringas pappa !!  jag hör av mig imorgon oavsett.

jaja, köpte några schyssta tabletter för halsen idag också. de va faktiskt bra. tror dock att jag åt lite för många där ett tag. det började typ "domna" bort på tungan :/ vilket jag antar inte är det bästa. så nu har jag inte ätit några såna på ett tag, eller någon timma iaf. men ska sova nu typ o sen så tar jag en nuevo imorgon då jag vaknar. hoppas inte amanda kommer o väcker mig imon då hon ska till marknaden. funderar på o låsa dörren o vakna då jag bäst känner för det.. typ halv 10-10 eller nått sånt. måste ifs typ plugga imon :/ ganska illa. jaja.

nanna sött på er o ta hand om er.

L

ps. jag har varit nykter ikväll - jag är iprincip sjuk. ds.

sjuk, åter igen..

hej på er.. vakna imorse utan röst. skönt tänker säkert vissa medan andra har lite mer medlidande för oss som inte kan göra mer än att kommunicera genom att skriva ner allt. ifs så blir det rätt roliga konversationer på dom dära papprerna jag har i väskan. mådde ändå hyfsat bra igår ikväll, hade bara lite hosta.. men inget ont i halsen.. ska ner till pharmacian sen o köpa något smarrigt för halsen.

idag var en lång dag i skolan. dels för att man inte kunde prata på ett vettigt sätt o dels för att mina lektioner var helt not okey. jo det var dom väl. två timmar företagsekonomi mer torulf o sedan ytterligare en timma med torulf på organisation o ledarskap. mina två sista timmar var jobbiga; svenska o engelska, varmt som in i helvete, ursäkta språket. men när det inte finns ordentlig ac så blir man lite svimfärdig o tar till ganska grova ord..

kolla på moppe idag också, med thomas o philip.. det är så superduper billigt här med moppar o sånt. en begangnad moppe för under 1000 euro, lätt. måste bara kolla upp med alla sånna dära försäkringspapper o att moppekörkortet funkar här nere. sen är det bara att gasa o köra. såg en aerox idag för 750, helt ok. men vill nog ha en speed fight så jag kan känna mig lite mer som hemma. saknar faktiskt min iron-x.. lite tråkigt att min far skulle sälja den, men aja. life is life. om några månader är det dags att ta körkort.. måste verkligen börja plugga på teorin snart.. jaja moppe problemet först. som ni kanske vet så tänkte jag köpa en cykel från början. men de var totaldyra om man jämför priset med mopparna. dessutom hittade jag ingen cykel som föll mig i smaken. men den där speed fightern jag såg var en riktig läckerbit. så pappa, du kan väl höra av dig till mig så fort du kan, men helst via mejl eller sms eller så, för jag kan inte prata, tappat rösten..

pratade med obbe som hastigast igår på msn. fick höra att han hade tatuerat in göteborg, eller? schysst säger jag. men anledningen för att jag låter honom vara med i min blogg är enbart för att han fortfarande kallar mig lilla barn. så man saknar det alltså, även fast det är lite förnedrande så.. men ah, jag saknar det.. Lilla barn, liksom.
o schläggan, jag tänker på dig. du är också saknad. jag hoppas du har det bra där borta och njuter av sol o bad och att du använder ditt smeknamn flitigt ;P haha bingo-schläggan ! ta o skaffa skype nu din tönt.

jaja, det är fredag igen, vilket betyder utgång här i funkan... ska nog hålla mig från alkoholen ikv.. haha nu sitter mamma o tänker, oj vilken duktig flicka jag har o alla vänner tänker, är hon dum i huvudet, hon är iprincip på semester och det är fredag o hon tänker hålla sig nykter. men ja, säg ni att jag är dum i huvudet o skippar ölen för ikväll. men jag kan seriöst inte prata, vilket är sjuuuuukt jobbigt. så. no alkohol för mig ikväll. jag var nykter förra fredagen också, det är inga problem. haha det är nästan roligare o hålla sig sober, då får man se alla andra fulla idioter springa omkring o göra bort sig ! jag ser fram emot kvällens härligheter !! haha

gotta go !!

skriver säkert ikväll då jag kommer hem. saknar er. älskar er. sköt om er.

L

inga lektionsfria onsdagar på ett år..

idag, onsdag. normalt sett är jag ledig då. jobbigt att inse att onsdagen faktiskt är schemalagd.. fast jag har faktiskt bara en lektion under den "lektionsfria-dagen" vilket är iv-val, som för min del innebär ensemble a, sjunga sjunga sjunga. såå, festa gynnar inte min röst direkt, tyvärr.. men det betyder inte att party-linn lägger ner utgången och drickandet !! kvällarna är alltid unga här i funkan! dessutom har jag hört att livet i funkan är en fest, true? let's find out.

låg på stranden idag i flera timmar efter att min första o sista lektion för dagen var slut. vi spelade fotboll, sån där strand tennis och rugby. det var rätt najs. sjukt najs att jag inte brände mig o alla andra gjorde det. jag är mycket stolt över mitt pigment får jag lov o säga. jaja, efter strandvistelsen så bar det iväg hemåt. väl hemma så var inte ens amanda där som till o med gick före mig från stranden. charo var väl o handla eller träffa någon rolig kompis, i have no idea. men i alla fall. så vad gjorde jag? jooooo jag satt o prata med seeeeb. finally får jag prata med min älskling :) även fast han pratade hälften av tiden med amanda så är jag överlycklig över att höra hans röst igen. det värmer så. <3

när jag väl duschat, målat naglarna i skrik-rosa o är megasuperduper hungrig så hade inte charo kommit hem ännu. så jag o amanda fick slänga i oss rester. asså då menar jag en salig blandning av typ rostat vitt bröd, gammal pastasallad o gammal paella. asså tjaa, helt godkänd middag men jag kan ju berätta att jag fortfarande var hungrig efter den fjuttiga middagen. så nu när jag kom hem så åt jag en skivad banan med flingor o mjölk plus en rostad macka, totalgott. så nu är magen mättad o klar för sängen. men innan det så ska det bloggas klart !

så därför tänkte jag berätta hur duktig min kära mor är på o ge mig updates från sverige. för er svennar som inte visste så spelade sverige mot ungern idag, matchen visades på kanal 8 o det var nästan inte en jävel, iaf inte någon jag vet, som fick in den kanalen här i funkan. tyvärr så efter några misslyckade besök på några barer gav vi upp o satte oss o snacka o sjöng till champagne supernova och barbie girl på hippo. mysigt det med, men jag hade hellre sett matchen sverige-ungern. dock visade dom irland-tjeckien, galet tråkig match. men ändå Sverige vann med 2-1, vilket är bra. vet inte om rykterna om att robin söder skulle spela var sanna men det vore kul om de va de. däremot var kim kungen källström vår första målläggare och det andra målet gjordes av någon konstig random, hoho.  så som mammsen skrev i smset; "ny spelare i landslager.mittfältare vänsterkant" haha jag lovar att hon fick lots of help från pappa :)

orkar inte ha längsta dagen imorgon.. börjar med matte b fortsätter med svenska c och sedan spanska, vilket ifs ska bli riktigt kul. sedan har jag idrott vilket bara ska vara massage denna gången. sedan är det cultura? jaja, spansk shit. i better not fall asleep by then. jaja jag såg att vår värdmamma har köpt frukt o grejer, får la ta med mig det till skolan imon :)

tänkte nanna nu o kolla lite mer på alla fina foton jag framkallade innan jag åkte. massa fina gamla o nya minnen. o hörrni, tjejer, tack så hemskt mycket för den fina boken ni gav mig med alla bilder, den värmer gott om hjärtat. saknar er så otroligt mycket. se till o boka era resor, packa bikinin och hawaiian tropic så kör vi. ha med er party-humöret också, då blir det bara bonus över det hela. get you asses over here !

mor o far, skulle ni kunna vara vänliga och skicka hit en massa grejer asså. jag behöver något otroligt mycker mer än vad jag har med mig. skicka alla skor, alla klänningar och allt annat onödigt som finns i min garderob. ni kan ju passa på o skicka ner min blåvitt-tröja, sverige-halsduken som jag måste ha till nästa landskamp o när ni ändå är på gång så kan ni ju skicka ner min fotboll och min badfotölj. jaag saknar att flyta runt på den i vattnet här i funkan. o hörrni, ringde ni monkan eller? angående jobbet? i really need one om jag ska åka till staterna i februari. har bestämt mig att jag åker oavsett så pappa du kan väl boka så snart som möjligt då du kan hitta någon vettig resa. saknar er båda.

jaja, skoldag imorgon. måste sova. oj shit klockan har sprungit iväg, redan kvart över 12. natti natti på er!

sköt om er, ni lever bara en gång ;)

Puss L

charterresa eller flytt på riktigt?

nu sitter man här, hemma framför datorn och har väntat i 2 hela dagar på att internet ska börja fungera igen ! haha jobbigt att vara utan internet alltså, eller vad säger du anna ;P
jahaopp, nu har det gått en vecka sedan jag faktiskt flyttade hit till spanien, fuengirola för att vara exakt, o för er som nykomlingar på denna blogg så kallas fuengirola även för funkan. För att vara ärlig, så trivs jag väldigt bra här, värmen, solen, stranden, skolschemat, maten, familjen och allt. det finns bara en sak man tröttnar på rätt snabbt och det är alla äckliga-spanjorer-som-tror-att-de-är-så-himla-coola-när-de-busvisslar-åt-en. snälla, skaffa ett liv, jag slängde en 10 cent på playan, take it.
anyway, jag trivs här och mitt schema är toppen. jag förstår bara inte hur svenska skolan får ihop det med alla timmar. ja hade ju läst grymt mkt mer i sverige ! asså egentligen ser mit schema ut så här nu under hösten; måndagar har jag två lektioner från lunch och till 15.20 sedan tisdag 2 lektioner till kl 12. Onsdag har jag en lektion från kl 10-12. sedan går jag från 9-15.20 både på torsdag o fredag. men jag menar hade detta varit donner hade jag gått todos los días 9-15.
Jaja, men nu är det så att jag går hela måndagen också. för jag ska läsa matte b denna terminen och tenta av den så snabbt som möjligt så jag kan börja på matte c kanske redan efter jul.

spanskan går också bra, har fört flera begripliga konversationer med min värdmamma. jag förstår henne o hon förstår mig. helt perfa. ska tenta av spanskan också. började på steg 1 igår. ska tenta till steg 3, minst, innan jag åker här ifrån till sommarn. det skulle kännas bra om jag klarade o gå ännu fler steg än så..

o imorgon får vi våra individuella val, sjukt schysst. jag kommer inte ens ihåg vad jag valde för något. det blir spännande. det enda jag kommer ihåg är att jag valde såna dära tråkiga pluggämnen som-kan-vara-bra-o-ha-i-framtiden jämfört med alla andra, de har valt typ dykning, lagbollsspel och såna saker. det vore ifs jävligt roligt men jag tror seriöst inte att det kommer vara något som man kan ha på sitt cv i framtiden alltså. hohoh.

haha, max skrev till mig idag för första gången sedan jag åkte till spanien.. när han först började fråga om hur jag mådde o hur jag hade det i spanien blev jag jätteglad o svarade illakvickt, haha men det visade sig att killen var hyper enbart för att han ville ha en bild på bacon. you know who. han har nämligen gjort en grupp på facebook, så alla ni som är vänner med max har säkert fått en inbjudan till denna grupp som då kallas för Pannan. Vilket bacon just ser ut som, en panna. förlåt. men true. håll med om att han ser ut som Jerry i de tre vännerna o Jerry? Klockrent max, klockrent. tummen upp !

jag vet inte vad mer jag ska skriva om för att göra bloggen lika rolig som innan. niklasson, kan du ge mig några förslag så jag kan hålla bloggen alive, du som alltid läser den o ger mig oerhört fina komplimanger :)

jag kan ju berätta att idag efter skolan var det playan som gällde. jag somna och det var helt underbart härligt. det var typ surfvågor idag, bara så du vet det flankass! det såg så härligt ut. du får lära mig surfa hörru. du får åka hit och be my personal teacher! just det, det är en grej till jag kan var utan. och det är all sand som fastnar i badlakanen, på kroppen och i bikinin ! seriöst hur gött är det egentligen med sand över allt när du ligger på stranden, när du badat flera gånger, när du går hem och tar upp allt i ditt rum o märker att halva stranden helt plötsligt ligger inne på ditt rum??? asså det är verkligen inte gött någonstans..  så det kan jag vara utan. Jag vet att jag skrev en textrad ur "vågorna" det dära med "..för mina steg mig ner till stranden och för en stund blir jag jävligt lycklig" asså, ja det blir jag ju. men asså sanden gör mig bara deprimerad.. :)

jo o en grej till som är väldigt hemsk, är att jag pratar sthlmska. det kan tyvärr inte synas på bloggandet då. eller iaf så kan inte jag se det. men anyways. sthlmska - pga att jag bo med en grym sthlmare, amanda. asså ah, hon får väl lite göteborgs dialekt då o då men de är inget jämfört med min förändring. haha folk frågar varifrån jag kommer i sthlm?! jag måste verkligen få tillbaka göteborgspratet igen !! tycker inte jag hör det så ofta förutom hos erik myrin. gustav pratar någon konstig blandning mellan gbgska och värmländska. haha så knepigt. jaja, gbg, ni ska va stolta jag har sjungit om våra vackra blåvita änglar flera gånger om här nere i funkan !! finns en knäpp hbk:are här nere. men han är ensam om det så det är lite synd om honom.. så ja inte för mkt empati för honom. blåvitt är det bästa laget någonsin. jag är ledsen att jag inte hann o gå på fler matchen än så här. men ni ska veta att jag sjunger för full hals här nere så jag är helt hes, fortfarande, sedan lördagens bravader som varade till klockan halv 7 på morgonen.
På tal om det så kommenterade min kära värdmor det idag. haha hon kom till mig och amanda när vi käkade middag o berättade att hon visste att vi hade kommit hem då och att vi gärna kunde vara hemma lite tidigare. självklart sa vi och log som små bebisar :D:D i självaverket höll amanda fingrarna i kors ;P

asså, denniz, jag vet inte om det har visats hemma; alla uttagningar till idol från stockholm. men iaf, Denniz är en i skolan. hur skön kille som helst. jag förstår om ni killar inte ritkigt vet var ni har honom o så men han är så himla go den killen !! han har iaf sökt till idol, han heter denniz barvsten och sökte från sthlm. det finns säkert på youtube. men kolla annars på tv4as hemsida. asså, my song for the world, är den sötaste sången någonsin. Tråkigt att du inte gick vidare denniz, men du, jag håller tummarna för dig nästa gång o dudududu, din låt var skit fin !!

imorgon är det skola igen, bara en lektion. undrar var det blir för iv-val. playan efter det, någon som känner sig lockad? höhö asså det är fan sant så som det sägs; den enda sanna glädjen är skadeglädjen.

hörrni, jag orkar faktiskt inte skriva i varje inlägg att jag saknar er o sånt för det hoppas jag ni redan vet.  så detta kanske blir den sista gången ni hör att jag saknar er, fast, alltså, på länge då :) SAKNAR ER DÄR HEMMA !!

Seb, mitt internet har varit nere sedan i söndags :( lite tråkigt. men jag har försökt o få tag på dig o jag vet att du har gjort det samma. men pappa har iaf kollat upp resor till mig i februari. de är fortfarande dyra som sjutton. men ah, ingen är bokat än bara så du vet. men jag tänkte gör det nu så fort som möjligt :) inte långt kvar till jul nu. sitter redan o längtar tills dess. du vet att jag saknar dig. christopher säger hej också, he misses you too. hör av mig så snart jag kan för nu funkar internet igen som du förstår. älskar dig, L.

förresten, en sak glömde jag ta upp, det som egentligen var hela rubriken över det hela  :P det är så jävla härligt här nere att jag inte riktigt har fattat att jag faktiskt ska flytta hit. att jag faktiskt redan har flyttat hit. o att detta inte är någor billig sista minuten-charter resa som man tog med vännerna bara för o festa, sola o bada. haha detta ska fan bli ett helt skolår för mig, plugg, plugg, plugg o mer plugg o kanske lite sol o bad o förhoppningsvis ganska mycket fest..

mamma o pappa , jag tänker på er <3

signing out for some sleeeeeep. sköt om er.

L


dagen efter

okej, måste först o främst be om ursäkt till mina kära föräldrar som sitter hemma i sverige och skäms oerhört mycket för mina äventyr igår. förlåt.
så, done !
iaf hade jag jäävligt kul igår och jag hade nog ännu roligare då jag skrev inlägget runt halv 7 på morgonen.. grymt av mig att hålla isär tangenterna igår, jag trodde det skulle vara roligare o läsa inlägget idag.. men jag möttes av en ren besvikelse, jag hade typ inget felstavat, eller jo, några men inte mycket om man ser hur långt jag skrev för att inte vara helt nykter :D

sitter här o väntar på mat nu, anna kom hit nu också. det är ölfestival ikväll i castilliot, ska man gå dit eller ska man bara gå ner till butiken o köpa godis o chilla? det är ju trotts allt en bakis dag, eller?

solen stekte idag föresten, dessutom glassade vi till oss på donken med allt möjligt, sallader, hamburgare o mcflurrys, totalt gott en dag som denna. Update; havet är kallt här ska jag säga. jag doppade mig en gång idag :)

imorgon är det skola och lite diciplin, det ska bli... annorlunda. Haha, nej det kommer bli bra, oroa er inte mor o far, allt är toppen. ska inte ut ikväll verkar det som. jag är trött som en gris och orkar knappt ta mig till köket för o äta middag.. fast lite konstigt är det ändå. vår värdmamma, som vi tror är lite bakis och väldigt trött, har inte ens börjat med maten och klockan är just nu 19.53, hon sa att vi skulle äta kl 20.00 :P haha jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

hörrni, jag har inte fått ett enda samtal från er svennar hemma i regn-sverige? vad är det här, var jag så otydlig med mitt nummer? för jag gav väl inte fel? eller :D 622447377 ring då ! :d JAG SAKNAR ER DÄR HEMMA !!

L


funkan

godkväll mina damer o herrar, spanjorer o svennar !
klockan är nu 06:35 o jag o amanda kom nyss hem från en lång rundvandring bland funkans uteställen. egentligen ska man som gäststudent vara hemma kl 2 eller kl 4 men ah, vi drog över lite på tiden. bortförklaringen som vi kom på nu på vägen var att vi hade hjälpt en jättefull kompis som inte kunde komma hem och att vi hade följt henne hem o sen gått hem men gått fel o sedan träffat en kompis som vi fick låna pengsar av till en taxi. jag kan säga att lite av det räa sant, alltså att vi fick låna pengar av en kompis.
anyways så har jag haft väldigt trevligt idag med svenne-gänget. blev nog lite rund om partyfötterna där va, men som sagt, kvällen är ung, time to rock on !
gick i högklackat hela kvällen, känner nu när jag tagit av mig dom att fötterna kommer vara ömma som fan när jag går upp imorgon, haha jag har dock inga skavsåt vilket är mycket bra av mig efter dans på baren och runt alla strippstångar över allt. just det vi var en sväng ner på strande n dessutom o träffa brorsans kompis haha, där käka jag upp typ de 4 sista tuggorna på calle's kebab, alltså gustavs kebab för er som inte vet vem calle är.
fick en ros av anton, eller okej, jag tog den iprincip, mycket fin, den förgyllde min party-feeling! Dessutom tappade jag 5 e vilket inte är så jättebra. o nu känern jag mig ectremt hungrig o trött som fan, sängen lockar ska jag säga! o just det, för er som har förstökt o få tag på mig ikväll har inte kommit fram för min mobil dog. o så tog ja ur simkortet o la det i min bh för att jag inte skulle tappa bort det, mobilen har inte så stort värde. men mitt nyinköpta simkort från yoigo, som var enormt svårt o få tag på, har mycket större värde än fula nokian utan färgskärm.
är ganska hes nu, satt o sjöng för blåvitt med oscar på heaven eller va de hette, då sa alla att alla heter glenn i göteborg, vilket alla inte gör. Stockholmare o sånt kan inte komma med ngt bättre än så, de är körda i hela huvudet :)
vet ni vad, jag ska gå o lägga mig nu, klockan är kvart i 7 ska till playan imorgon o träffa folket o bättra på min bränna lite. Snart är det dags för; med solen i ryggen o vinden i mitt hår, för mina steg mig ner till stranden o för en stund blir jag jävligt lycklig.
förlåt jag ändrade texten, men jag tycker om er ändå o jag vet att ni avundas mig :D
saknar er; mamma, pappa, emelie, sofia, sebastian, o alla ni andra som ni vet vilka ni är, skulle jag skriva alla hade jag fått göra ett helt nytt inlägg. orkar ej göra det nu, sry !
JAG ÄLSKAR ER I MASSOR
PUSS PÅ ER <3


sjuk

Andra skoldagen o sista dagen för veckan o självklart har Linn gått o blivit sjuk.. feber, huvudvärk o ont i hela kroppen. Gårdagens shopping slår tillbaka. Är ifs ganska nöjd med mina inköp; en bikini, en tröja, en t-shirt o en klänning. Skulle ifs köpt skor o en väska men hittade inga, tyvärr.
jag skulle dessutom köpa ett spanskt simkort igår men när jag väl hade stått i kö i minst 30 min, första gången, så accepterade de inte ett vanligt id, man var tvungen o visa pass. Andra gången då jag skulle gå o köpa det dära väldigt nödvändiga simkortet så glömde jag ju självklart också passet så vi fick gå upp till lägenheten igen o hämta det. När vi väl hade gått till detta ställe där det såldes simkort så hade de inga kvar, de skulle få nya imorgon, alltså idag. Men då berätta hon att ungefär 10-15 min bort låg en likadan butik som sålde sådana simkort as well. Så jag o Amanda traskade dit, självklart visade det sig vara den butiken jag var inne i tidigare under dagen. och efter 40 minuters köande så var det vår tur o så typiskt, NO SIMKORT !! jag blev så jävla sur så vi tog taxi hem. Ännu bättre, jävla taxi chaufför, lurade oss på pengar.

Det trådlösa internet funkar tyvärr inte så bra som jag trodde. Men det är tydligen så för alla här, förutom amanda min rumskamrat. Så nu vet ni det. Om det av någon konstig anledning skulle brytas när vi pratar på skype eller msn så kan det vara mitt internet som lägger ner. Det är inte så att jag klickar er eller så, just so you know :)

Vad mer vill ni veta om min korta tid här i fuengirola?

Jag kan berätta att jag bor ca 30 min från skolan. Ska köpa en cykel imorgon om jag fortfarande inte har feber.  Fast jag måste köpa en cykel. Dessutom måste jag köpa ett sånt dära fult kontantkort och ett gymkort. Fick höra igår i skolan att fotbollssäsongen inte sätter igång förrän om en månad i oktober typ. Så jag får träna lite innan dess.

Jo, en rolig grej är att jag förstår spanskan ganska bra. Bättre än vad jag trodde jag skulle göra. O det är inga större problem att kommunicera med folk, typ familjen o så. Ganska stolt över mig själv. Jag hoppas verkligen att jag hinner tenta av flera steg i spanskan än bara 1. Det kommer säkert gå bra. Jag menar jag kan ju iaf förstå och prata lite redan efter mindre än en vecka o då har jag inte läst någon spanska alls.

Till kusinerna; jag kan berätta att de Travel Emergency Kit har kommit till användning men det är inget annat än plåster och Alvedon, haha.

Jaja, ska sova lite till nu o sen får vi väl se när jag vaknar o då får jag väl ta mig ut på stan o köpa det dära fula kontant kortet så folk kan ringa mig.. hörrni, det bli billigare för er Sverige-bor att ringa mig då. Jag vet inte riktigt hur mkt det kostar. Men ändå. Dessutom är det nog billigare o ringa mig på mitt nya nummer från skype. Men jag lovar jag skickar ut det till er så ni kan ringa mig, glöm inte att det är 0034 eller ah, +34. Whatever, slå vad ni vill. Men jag lovar ni ska få det ikväll om jag inte har skyhög feber då.

Till seb; jag märkte inte att du ringde i natt. Förlåt. Jag hade sån frossa i natt, mådde sjukt dåligt. Men men, det är så tråkigt för vi ringer jämt om varandra.. men jag blir nog hemma ikväll tror jag. Så då kanske vi kan höras om du inte ska ut någonstans. Saknar dig i massor. O du, när jag skaffar mitt spanska nummer så blir det ju billigare för dig o ringa mig till min mobil från skype, visst är det bra?!

Nu ska jag nanna kudden lite, natti natti.

L


Bosatt i España

Jaha, då har man rest hemifrån sängen, vänner o familj. Hjärnan har inte riktigt fattat att jag Bor utomlands, att jag har flyttat?. det känns som vilken charter resa som helst, ni vet, man packar upp, man går ut o kollar hur staden ser ut eller så går man ner o badar, sen kilar man hemåt och hoppas på att äta men när man väl är hemma så serveras det inte alls ngn mat. Dags för siesta. Man vaknar o håller på o dö av hunger vilket betyder att; här lagas det ingen mat, ut på restaurang o käka. När man väl har varit ute o ätit gott tills man håller på o spricka då är det dags för en promenad längs stranden o självklart ett o annat besök på en bar eller nattklubb osv. Charterresa?

Ska bli skönt att får styra upp allt med lite skola, lite disciplin, haha det kan man inte tänka säg att Linn sa?! Men jovisst, det är så true så det finns inte.  Jag vill inte flänga runt på stan varje dag, då hinner jag säkert tröttna.

Haha dessutom så virrade jag o amanda omkring i samma område i en timma för o hitta var vi bodde! Sjukt va roligt det var. Jag vet inte hur många gånger amanda sa "här bor vi" o mina meningar var ungefär "jag känner igen mig" fast i verkliga fall var jag lika förrvirrad som för två sekunder sedan då amanda sa "nu vet jag var vi är". När vi väl hittade fram, vid halv åtta, var vi döhungriga, jättekissenödiga och trötta som sjutton!
Som vanligt här i Spanien verkar det som om värdmammorna lämnar sina barn att äta själva. När vi blev serverade pizza så stack hon bara iväg. Vilket var väldigt tur för vår del eftersom pizzorna smakade något i stil med gamla oliver och kattmat, jag kunde inte äta ett skit. Så det blev Donken till kvällen! Om det ska fortsätta så här kommer ju min vikt fan rusa i väg mer än någonsin, ifs kanske jag får större bröst då? Nej, jag måste fan börja träna med det där Spanska laget!

Jo, eftersom jag ankom sist till min värdfamilj så fick ju jag ta det rummet som amanda inte hade valt. Amanda tog det som hade våningsäng, "walking closet" fast det knappt var en walking closet för den var så himla liten och dessutom hade hon ett jättestort skrivbord där hon kunde bre ut sig så mycket det bara gick. Vad fick Linn för lya då? Om jag säger, rosa väggar, 3 garderober i mini format och orange/röda gardiner, o rosa klädhängare, är det lite i smak av Linn? JAA ! haha, okej.. Väggarna är bebisrosa, lite gulligt så där, men whatever det är naajs ! Sen har jag två vita hyllor precis till höger då man kommer in från dörren, låter det bekant? Nedan för de hyllorna står ett skrivbord i ljust trä, det känns som jag har sett detta förr? De tre vita garderoberna som tar ytterst stor plats är fortfarande tre och passar Linn alldeles utmärkt! Låter det inte som ett rum perfekt för Linn? Skrivbordet, hyllorna, garderoberna, everything !  life is to good to be true, speciellt om man har trådlöst internet!! Ring mig på skype om ni vill, linn.r heter jag.
Okej det finns en sak jag inte tycker om med rummet; SÄNGEN !  jag menar ingen säng kan bli as good as mine.  Saknar den något otroligt mycket. Va fan, den jag har nu är hård som ett stengolv och lakanen är torra som saharas öken, med det menar jag att dom är sträva som sjutton.  Haha men river sig ju iprincip på dom. Usch. Jag vill ha nytvättade lakan som har sånt där sköljmedel på! Så dom blir lena som en bebisrumpa ! Jo, förutom att lakanen är obekväma och sängen är för hård så kommer man ju fan knappt upp i den! Den är typ en meter hög, vilket betyder att man måste vara akrobat för o ta sig upp i den om man heter Linn Runå!
Jaja, min fläkt i taket för det hela mycket mycket mer bo-bart, eller vad man nu säger. Jag skulle inte vilja byta familj, så fall ska det mycket till !


Så nu vill jag Tacka för alla fina små meddelande ni skrivit till mig mina vänner ! saknar er något enormt mycket.

Mor och far, ni är också saknade självklart, men va fasiken, ni är snart här. Så det ordnar sig. Ja, mamma jag äter ordentligt även om pizzan smakade äckligt som tusan. Och Nej jag dricker inte för mycket ! haha

Nu ska jag gå o väcka Amanda o så får vi la käka lite frukost och sedan skulle Charo visa oss skolan (som jag redan sett). Sedan är det dags för ett dopp i det blå, få sanden mellan tårna och svalka min kropp !

saknar, s


L


RSS 2.0