charter? när tar det slut?

på söndagar är det nixs som gäller. eller iaf ibland.. oftast. med datorn framför sig som en datanörd och en lasagne vid sidan om som ett matvraksmonster. haha det är så stört gott så det är inte klokt.
men iaf, funkan börjar bli ett dräggställe. för mycket fulla människor överallt. speciellt nu när sommaren kommer. charter, charter, charter.. det är nu turisterna börjar leta sig ner hit för o njuta av solen och det galna partylivet där ordet gränser inte existerar. varför kan man inte bara ha en sjukt kul utekväll där alla kommer ihåg vad som hände kvällen innan och inga fulla idioter som bara pajar kvällen för en. värdelöst säger jag. snälla. sluta upp med charter och bli nykterister eller något.

nej nu ska jag inte klaga allt för mycket, jag har ju själv varit i det träsket.. tyvärr. men efter åtta månder här känner jag att man inte kan köra på charter längre. speciellt inte minst två gånger i veckan. chilla på det.

nog med det. idag säger vi grattis till erik myrin och norskarna. idag är det norges national dag för den som inte visste det. det är typiskt att vi svenskar inte kan fira lika roligt som norskarna gör. vi firar väl inte ens vår national dag? eller? jaja nu när man är i spanien får man väl styra upp något najs bara för att. det är finns ju alltid massa galna ursäkter till att gå ut i det här landet. men ibland kan det också vara najs :P
men inte nog med att det är norges nationaldag, norge vann igår eurovision song contest. helt okej låt, den funkar. nicole blev kär i killen som sjöng. hon vart så desperat att hon var tvungen o ge honom en puss på min tvskärm.
jaja vi svenskar som typ kom sist igår med spanien efter oss får väl var lite glada eftersom det är våra grannar som har vunnit och ska hålla i det nästa år.
vi har bestämt reunion där år 2010. vale?!

helgen.. tjaa.. koppen tvingade med mig ut i fredags. värdelöst. denna helg har praktiskt taget sugit riktigt hårt. stentråkigt. fulla människor, dålig musik, onda fötter och bara heltråkigt, om vi pratar utekvällar vill säga.
men annars så fick jag riktigt najs käk hemma hos koppen. hennes värdmamma blev överlycklig typ o gjorde ett mega stort salladsfat och jättetallrikar med pasta o tomatsås o grejer. sen fick vi två olika sorters bröd och några korvar som smakade som ölkorv. det var ganska najs faktiskt. så söt värdmamma. det är sånt man saknar nu när man bor själv. ingen som gör sån där god mat o speciellt att man inte riktigt vet vad man kommer få till middag. nu när jag får göra min egen mat så är det inte lika spännande. jag vet ju vad som står på menyn om man så säger.

jaja. lördagen tillbringades på stranden. skulle egentligen ha gått upp o gjort ett prov med torulf kl 10 men eftersom kopp tvingade med mig ut så vart det lite svårt för lilla linnsan att komma upp. så njae. hon gick ner på stranden med nicole istället. låg där några timmar och stekte inför balen på lördag den 23!
sen kilade jag hem o städa från gårdagens förkrök.. det var riktigt svinigt över allt. halvfulla glas och flaskor slängda på marken.. tur att jag bara kan ställa ut sopporna utanför porten så kommer någon o hämtar dom. toppen!
jaja sedan gick jag o mötte nicole vid bk och sen traskade vi iväg til janne och sedan till miramar för att spendera pengar. vilket vi gjorde. efter några timmars letande gick vi hem med varsinna par skor och ett nytt yoigo kort till janne plus på fyllda mobiler. helt great !!

väl hemma så var kl 21 eller 21.30 något i den stilen. då var det dags för krubb. men för linn som inte är über bra på o laga mat (iaf inte pasta med grönsås à la pappa) tog det väldigt lång tid. jag tror inte maten var klar förrän 11 eller något. man önskar ju att man kunde göra pastasås som sin far. men njae det är ju tur att mamma o pappa kommer ner om en vecka ! mmh, då blir det riktigt smarrig mat.

nu får det vara nog med skrivandet. men som sagt så har jag inget internet vilket suger. men det löser sig. saknar mor o far o alla andra här hemma.
men snart är det hemgång plus att  det snart kommer upp massa roliga saker. bal bal bal. ifs så har jag typ 4 prov denna vecka som suger en aning. det är bara o pusta ut o plugga skiten ur sig.

dags o ta tag i sitt liv o göra något vettigt.. typ plugga...

sköt om er läsare !!

(ska nog gå hem o väcka nicole snart :D skadegläde är den enda glädje !! )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0