första lovdagen

sitter här o gottar mig med en skål jordgubbar o mjölk o chillar från gårdagen. blev väckt av en madrid-bo som bara ville ringa och sprida skadeglädje så det bara skriker om det. "sitter här i solen i ett hus som vi fått låna" gaaah! jag vill också åka på riktig semester o inte bara vara hemma i den här lilla hålan o gå ut varje dag, samma gamla runda. ifs så är det anniversary idag på foreplay. ska dit och vara med ett tag tänkte jag. jag vägrar att ha en kväll som igår, turister, fler turister, fler fulla turister och ännu fler fulla människor, av dessa; funkan-bor. man kan inte leva som charterstudent i ett år, någon gång får det ju faktiskt ta stopp.
kul dock att vår kära syo var uppe på bardisken och visade hur man dansade till ymca och macarena. haha. sjukt kul !

kvällen igår var.. sen. galen och spårad för en del. vi hälsar välkomna till jannes vänner som är här på besök nu under påsk. de båda verkade ha väldigt kul nere på heavens. det är ju ett vi kan var överens som. hoho. men men, vi får väl se vad som väntar en vecka som denna. allt kan hända. det är lov. det är påsk. det är here its happenin.

haha joo igår i skolan var ju spårad ifs. haha ekonomi kl 9.00 på morgonen; "money money money" fast på spanska kan det bli knepigare än så? haha vår lärare torulf är ju grym!  "Money money money, quiero pasta, para ser feliz, money money money, eso basta, para ser feliz" känner ni igen det? Mh, inte nog med det. "te has fijado en mi" på engelska blir det alltså "take a chance on me" haha. för framtiden? så kul har vi på våra ekonomilektioner med vår kära göteborgare!
sen har vi ann, svenska b och c. haha men det är på svenska b som hon inte "vågar" låta över ordet till vår praktikant anna fastän hon skulle hålla lektionen denna gång. haha det såg rätt kul ut. stackars ann, hon vågar inte låta någon liten skit komma här o ta över för henne. ann dominerar ju! haha. . stackarn.

o efter skolan stack vi (jag, janne, nicole, koppen o charlotte) till plaza mayor och shoppade loss. sedan blev det en köttbulle-middag på ikea för 1 euro. helt galet billig middag. sedan orienterade vi oss ut från ikeas varuhus o fram till shoppen där det finns massa svenskt godis och massa svensk mat och grejer. muuums ! köpte ballerina o daim som jag ska äta nu över påsk.

idag blir det rättskunskap eftersom jag har varit så smart att sätta upp ett prov på måndag, yeey! sjukt kul. eller inte. men grym skönt o bara bli av med dessa prov som måste göras. orkar inte sitta i maj då man måste satsa till max. jaja.

nu är fredrik o mandy, hela familjen, inne på mitt rum o bråkar igen. gaaah. haha. blir det donken eller inte idag? magen och huvudet säger ja, men ekonomin säger starkt nej. men va fan. det är lov, man får unna sig lite då och då, right?

ska kila nu. byta några ord med familjen o fråga vad planen är.

PUSS

L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0