@ baskins once again

hej på er sitter nu på baksins igen, det slutar inte längre på trottarkanten utan för foreplay utan nu är det en start på baskins som gäller.
ferian är igång. igår var vi först på vårt stammis ställe hippo, as always. allt var frid o fröjd enda tills det blev bråk. inte mellan några gäststudenter utan två extremtfulla spanjorer. en glasflaska eller något likande flög i huvudet på den ena och bord o stolar vältes och där satt vi korkade svenskar i sofforna o kunde knappt reagera. fram tills den ena killen ställde sig upp på benen och blodet bara droppade om hans huvud. mådde ganska illa efter den här brutala händelsen, blod är inget för lilla linn..

jaja kvällen fortsatte sedan efter många om och men till feriaplatsen där det var fullt av karuseller, godis och fulla människor. trodde ifs att de skulle vara lite mer folk än va de var.. men men, första dagen på ferian o självklart ska alla svenskar vara värst, skrika högst, åka mest o synas bäst ! hoho jaja, amanda var som ett litet barn, satt o dingla med benen o försökte dansa, fastspänd som hon var i dessa stolar :P haha det var nog inte en människa som hade roligare än henne. toker!

internet funka igår. i typ fem minuter. vilket inte är bra någonstans. det är därför vi hänger på baskins all the time. men hörrni, nu vill alla till donken, stranden sen kanske om inte molnen tar över. mejla mig eller give me som comments... det är tråkigt så här när man inte går i skolan o hittar på saker.

o jo, give me updates med skvaller o stuff hemifrån, saknar er så !

saknar dig, seb <3

PUSS

L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0