besök överallt

nu har ni väntat alldeles för länge på en grym update som denna. helt underbart va galet livet kan vara ibland.
vi börjar i huvudstaden, stockholm:

min visit i stockholm var kort men oförglömlig.
lite kortförklarat så kan man väl säga att helgen i huvudstaden innehöll blandade känslor. vilket inkluderade alkohol, ved, eld, slag i huvudet, stenar, ved, sparris o tortellini och bråk. spya?
lördagen ute på nicoles land var galen. men helt galet bra! vilken hysteri. men något har vi ju dragit lärdom av från denna incident: gå aldrig och hämta ved då det är mörkt och det regnar och speciellt inte då du är vid onyktert tillstånd. Och speciellt inte om du slängde dina linser en vecka för tidigt och skelar trots att du har glasögonen på dig. Det kan gå riktigt illa om du inte är försiktig.
sedan har vi ju i och för sig lärt oss att inte släppa iväg snuttan för sig själv efter en sådan här incident. jack i huvudet, blod över allt, allvarliga hjärnskakningar som i sin tur leder till men för livet; ärr.
haha, jaja. kul var det i alla fall och vi alla kommer minnas det med någon viss glädje ändå.

det kan ju inte bli bättre då man är två örebroare, två västkustare, två stockholmare och en skåning. eller hur var det, var vi sju stycken, eller var tog den sjunde vägen nicole? :)

______________________________________

vi fortsätter med helgen som har varit, helgen som ännu inte är avslutad.
vår alldeles egna funkan-norrman kom ner till kalla göteborg för lite uteliv och minireunion. det var kul att se honom, dessutom träffade jag ju fler spanien människor som var glada i hatten, hemma hos jesper :) grattis jesper, nu är du gammal gubbe ^^ njae, men du borde ta körkortet nu. lite jobbigt borde de väl kännas med tanke på att jag fick det före dig ;P jag som är två år yngre :)

mycket spanien den senaste veckan. men vi gillar det.

örebro på tisdag/onsdag för att se blåvitt slå örebro på bortaplan? lite kul o komma tll örebro o se hur snuttan mår efter crashen och dessutom hälsa på hilda, lite planering inför spain behövs hörru! im not made of money!

PUSS

L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0